İtalya, Pasturo
...En iyi Lombard sütü ile eski geleneklere uygun olarak üretilen, birinci sınıf üretimimiz özellikle en seçkinlere yöneliktir. Bunu, en özenle seçilmiş peynirlerimizin gözbebeği olarak görüyoruz. Bu, tam yağlı inek sütü ile üretilen, yıkanmış kabuklu, yumuşak bir peynir olan D O P (Koruma Altında Menşei) peyniridir. Peynirin pıhtısı beyazdır ve hafif sarımsı bir renge sahiptir, gözlenme yoktur. Hafif ve hoş bir lezzete sahiptir. Ortalama ağırlık: 2,2 Kg Minimum olgunlaşma süresi: 35-45 gün...
...Ünlü, sadece tam yağlı manda sütünden elde edilen taze, çekilmiş peynir. İpeksi beyaz renkte, pürüzsüz bir yüzeye sahip, içindeki lezzetli hamuru saran incecik bir "kabuk" gibi. Farklı format ve boyutlarda, DOP olmayan ve dondurulmuş versiyonları da mevcuttur.
İtalya, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., dört nesildir piyasada bulunan, mükemmel kalitede olgun ve taze peynirler sunmaktadır. 12 aydan 60 aya kadar olgunlaşmış Parmigiano Reggiano tedarikinin yanı sıra, İtalyan geleneğine ait keçi ve koyun peynirleri için de birçok Avrupa işletmesi için bir referans noktasıyız. Ayrıca, salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola ve daha birçok tipik şarküteri...
İtalya, Martina Franca
...Caciocavallo Piccante, bir yıl olgunlaştırılmış bir peynir olup, canlı bir acılık ve zengin aromalar ile kokularla karakterizedir. Tam yağlı inek sütü ile üretilen bu peynir, baş kısmı olan damla şeklinde bir yapıya sahiptir ve ince, pürüzsüz bir kabuğa sahiptir. Başlangıçta yumuşak olan hamur, olgunlaşma süresi uzadıkça sert ve pul pul hale gelir. Lezzeti aromatik ve hoş olup, tatlılığı olgunlaşma sürecinde acılığa dönüşecek şekilde yoğunlaşır. Bu peynir, yoğun ve unutulmaz bir tat deneyimi arayanlar için mükemmeldir.
İtalya, Salerno
... kağıdını gıda endüstrisinde gıda örtmek ve fırın tepsilerini kaplamak için ideal ambalaj haline getirir. Paraffin kağıdı, gıdaların kurumasını ve dokusunu kaybetmesini önlemek için uygundur, et, peynir, kurabiye, balık, börek, kek ve yağlı ürünlerin tazeliğini korur. Tam olarak deli wrap kağıdı gibi, wax kağıdı, yağlı veya gresli mekanik parçaları, dişlileri ve fren disklerini su, nem ve yağlardan...
...FILAB s.r.l.'nin Mozzarella di Bufala Campana DOP'su, taze ve doğal olmasını garanti eden çiftliklerden elde edilen, kaynağı kontrol edilen tam yağlı bufalo sütü ile üretilmektedir. Zamanla uyumlu bir imaja sahip olan şirket, eski peynir yapım geleneğinden ve ileri üretim teknolojilerinden faydalanarak, kamu sağlığına saygı göstererek yeni bir tat kültürü arayan bir müşteri kitlesini tatmin etmek...
İtalya, Codogno
... gerektiği anlamına gelir; dolayısıyla sadece süt ve İtalyan geleneği. Yaklaşık 32-34 kg ağırlığında bir peynir şekli yapmak için 500 litre süt gereklidir. Süt, sağımın ardından 1-2 saat içinde peynir fabrikasına ulaşır ve 12-18 saat dinlendirilir. Bu süre zarfında, süt yüzeyine çıkan yağın bir kısmını bırakır; bu şekilde yarı yağlı süt, taze süt tadını koruyarak uzun olgunlaşma süresine sahip mükemmel peyniri verebilir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play