Almanya, Bad Bramstedt
...Lezzetli balık biberimiz ile her balık yemeğinin kendine has aromasını eşsiz bir şekilde destekliyorsunuz. Tütsülenmiş balık için baharatlı bir dokunuş, buharda pişirilmiş, kızartılmış veya haşlanmış balık ve deniz ürünleri için ya da çorba, sos veya köri gibi evrensel kullanımlar için idealdir. Ayrıca ördek, et, kuşkonmaz, sebze, barbekü, yumuşak peynir, patates veya ızgara tereyağında da balık biberimiz, mükemmel ve aromatik bir lezzet sunar. İçerik: 40,00 g Ürün No: 480830...
İtalya, Pasturo
...En iyi Lombard sütü ile eski geleneklere uygun olarak üretilen, birinci sınıf üretimimiz özellikle en seçkinlere yöneliktir. Bunu, en özenle seçilmiş peynirlerimizin gözbebeği olarak görüyoruz. Bu, tam yağlı inek sütü ile üretilen, yıkanmış kabuklu, yumuşak bir peynir olan D O P (Koruma Altında Menşei) peyniridir. Peynirin pıhtısı beyazdır ve hafif sarımsı bir renge sahiptir, gözlenme yoktur. Hafif ve hoş bir lezzete sahiptir. Ortalama ağırlık: 2,2 Kg Minimum olgunlaşma süresi: 35-45 gün...
Hollanda, Nijkerk
...Ayçiçeği lesitini, ayçiçeği tohumlarından elde edilen doğal bir yağlı madde olup, hem bitkilerde hem de hayvanlarda bulunur. Genellikle çeşitli gıda ve kozmetik ürünlerinde emülgatör olarak kullanılır. Nötr bir tada sahip olan bu sarı-kahverengi sıvı veya toz, özellikle soya alerjisi olanlar veya soya tercih etmeyenler tarafından soya lesitini alternatifi olarak sıkça tercih edilmektedir. SRS...
Estonya, Tallinn
... ömrü vardır. Ana bileşenleri süt (yağsız süt, düşük yağlı peynir için - "light"), su, peynir ve tereyağıdır. Peynirin rengi fildişi ve soluk sarı olup, tadı yumuşak ve kremalıdır. Lütfen ek bilgi ve fiyatlar için bizimle iletişime geçin.
Polonya, Warszawa, Poland
...Peynir Analoğu (taklit peynir veya peynir alternatifi olarak da bilinir), süt yağının kısmen veya tamamen bitkisel yağ ile değiştirildiği bir peynir ürünüdür. Tam yağlı süt yağı değiştirildiğinde ürün "vegan peyniri" olarak da bilinir. Diğer üretim standartları normal peynir üretimi ile aynıdır. Analog peynir genellikle maliyet etkinliği ve üretim kolaylığı nedeniyle seçilir. Ürün, formülasyonu açısından büyük ölçüde değişkendir ve bu nedenle birçok uygulama için uygundur.
İspanya, Guijuelo-Salamanca
...Sütü çiğ koyun sütünden yapılmış peynir. Lezzeti tam ve kalıcı, tereyağlı ve yağlı bir yapıya sahiptir. Duyusal Özellikler Lezzeti tam ve kalıcı, tereyağlı ve yağlı bir yapıda, mükemmel bir tuz dengesi ile, iç kısmı küçük düzensiz deliklerle dolu, saman rengi ve kısa ama kırılgan olmayan bir hamur yapısına sahiptir. Menşei: Zamora Süt Türü: Tam ve çiğ koyun sütü Üretim Türü: Enzimatik pıhtılaşma Rennet: Kuzu sütü renneti Aile Türü: Pişirilmemiş, preslenmiş hamurdan olgunlaşmış, küflü/yıkanmış kabuk Olgunlaşma: Üç ila beş ay arasında.
...Ünlü, sadece tam yağlı manda sütünden elde edilen taze, çekilmiş peynir. İpeksi beyaz renkte, pürüzsüz bir yüzeye sahip, içindeki lezzetli hamuru saran incecik bir "kabuk" gibi. Farklı format ve boyutlarda, DOP olmayan ve dondurulmuş versiyonları da mevcuttur.
İspanya, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... kızartılmış yumurtalar, omletler, trüf tostu, pizza, et sosu, makarna, risotto, lazanya, peynir, püre, balık, trüf sirkesi ile salatalar ve hayal edebileceğimiz diğer her türlü tabak. Dikkat edilmesi gereken bir nokta, zeytinyağlarının pişirme için kullanılmaması gerektiğidir; çünkü ısı, tadı bozabilir, bu nedenle sadece önceden hazırlanmış tabakları süslemek için kullanılmalıdır. Hidroksitirosolün anti-inflamatuar aktivitesi, belirli bir alerji karşıtı kapasiteyi güçlendirir, tuber melanosporum.
...Ihlamur ve ayous ağacından yapılan servis ünitelerimiz tamamen el oymasıdır ve organik yağlı boya ile cilalanmıştır. Özel olarak tasarlanmış servis ünitelerimiz kendi atölyemizde üretilmektedir. Ürünün doğal cila ve yaşlandırma cila olmak üzere iki renk alternatifi bulunmaktadır. Lütfen sipariş notunuzda istediğiniz rengi belirtin. Boyut: 70*15cm...
İtalya, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., dört nesildir piyasada bulunan, mükemmel kalitede olgun ve taze peynirler sunmaktadır. 12 aydan 60 aya kadar olgunlaşmış Parmigiano Reggiano tedarikinin yanı sıra, İtalyan geleneğine ait keçi ve koyun peynirleri için de birçok Avrupa işletmesi için bir referans noktasıyız. Ayrıca, salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola ve daha birçok tipik şarküteri...
Avusturya, Vienna
...Süt Tozu Ürünleri:- Orta Isıda Yağsız Süt Tozu (SMP-MH). Düşük Yağlı (Yağsız) Süt Tozu (LFMP 1.5/30). Düşük Yağlı (Yağsız) Süt Tozu (LFMP 1.5/15). Tam Krema Süt Tozu (FCMP). Anlık Yağ Dolu Süt Tozu (IFFMP 26/24). Anlık Yağ Dolu Süt Tozu (IFFMP 28/24). Süt Protein Konsantre Tozu (MPC 85). Tatlı Peynir Altı Suyu Tozu (SWP). Tereyağı Süt Tozu (BMP). Süt Tozu Karışımları:- Yağ Dolu Süt Tozu (FFMP...
ufs.country_names.RU, Saratov
... likörlerin üretiminde de yer alır. Meyveden elde edilen uçucu yağ, parfüm ve kozmetiklerde, parfüm ürünlerine çiğdem, menekşe, gül, bergamot, zambak, limon vb. kokular vermek için kullanılan linalyl asetat, sitral ve diğer aromatik maddelerin sentezinde kullanılır. Uçucu yağ, teknoloji, sabun yapımı ve tekstil endüstrisinde de kullanılır. Uçucu yağ damıtıldıktan sonra, sabun endüstrisinde ve oleik asit üretiminde kullanılan yağlı yağ çıkarılır.
İspanya, Sabadell
... Tozu • Tam Yağlı Süt Tozu • Yağsız Süt Tozu • Tatlı Peynir Altı Suyu Tozu Mevcut formatlar: Poşetler / torbalar / Kraft kağıt torba 25 Kg. Ürünlerimiz, özel ambalajlama ve/veya dağıtım hakkında daha fazla bilgi için lütfen satış ekibimizle iletişime geçin. İhtiyaçlarınıza uygun seçenekler sunmaktan memnuniyet duyarız.
...Ürün Bilgisi En kaliteli süt çikolatasıyla kaplanmış ekşi tatlı elma halkaları. Bu meyve ve kremalı çikolata karışımı, oldukça özel bir tat deneyimi sunuyor. İçindekiler Elma %48, şeker %25, kakao yağı %12, tam yağlı süt tozu %9, kakao hamuru %3, tatlı peynir altı suyu tozu %1.5; emülgatörler: lesitin E322 ve E476; aroma: vanilin; koruyucu: sülfür dioksit. Soya ve laktoz içerir. Menşei Çikolata kaplaması Almanya'da eklenmiştir.
...Süt ve peynir üreticilerinin spiral ile veya spiralsiz süt veya benzeri yağlı ürünleri işleyebilmesi için. Spiral hortum, süt toplama kamyonlarını donatmak için hafif ve son derece esnektir. Yapı: - Açık renkli NBR tüp - Gerilime ve basınca dayanıklı kumaş iç kaplamalar - Opsiyonel: Gizli çelik spiral - Mavi, aşınmaya dayanıklı, hava koşullarına dayanıklı NBR kaplama - İç ve dış yüzey pürüzsüz...
Türkiye, Ankara
...Naturpy Glutensiz Çıtır Toplar İçeriği ; Çikolatalı tahıl toplar; Mısır unu, pirinç unu, beyaz toz şeker, kakao, çikolata (şeker,kakao yağı, peyniraltı suyu tozu, kakao kitlesi, tam yağlı süt tozu, yağsız süt tozu,emülgatör (ayçiçek lestini), aroma verici (vanilya), demineralize peynir altı suyu tozu, bitkisel yağ, tuz, vanilya, şekerli tahıl toplar; pirinç unu, mısır unu, beyaz toz şeker...
Türkiye, Konya
...Doğal anne sütü örnek alınarak ve içerdiği protein, vitamin, mineral ve yağlarla dengeli bir formülasyon yaratılarak tasarlanmış annesiz yavru köpeği beslemek için idealdir ve destekleyici niteliktedir. Hamile ve emziren köpeklerde, yaşlı ve zayıf köpekleri beslemek içinde kullanılır. İçindekiler Yağlı süt tozu, yağsız süt tozu, peynir altı süt tozu, tereyağı tozu, peynir tozu, vitaminler...
From this 47 years ago We stepped into a brand new day with the love we feel for the purity of a child's smile, the naturalness of a unique landscape, and the abundance of lush green lands. Because as much as our traditional values, what is new in every aspect of life, from production to technology, excites us. Our wish was to present our traditional tastes to the world in the most accurate and n...
İtalya, Martina Franca
...Caciocavallo Piccante, bir yıl olgunlaştırılmış bir peynir olup, canlı bir acılık ve zengin aromalar ile kokularla karakterizedir. Tam yağlı inek sütü ile üretilen bu peynir, baş kısmı olan damla şeklinde bir yapıya sahiptir ve ince, pürüzsüz bir kabuğa sahiptir. Başlangıçta yumuşak olan hamur, olgunlaşma süresi uzadıkça sert ve pul pul hale gelir. Lezzeti aromatik ve hoş olup, tatlılığı olgunlaşma sürecinde acılığa dönüşecek şekilde yoğunlaşır. Bu peynir, yoğun ve unutulmaz bir tat deneyimi arayanlar için mükemmeldir.
Hollanda, Etten-Leur
...Gıda sınıfı ürünler sunuyoruz ve ürünlerimiz şunları içermektedir: - DEMİNERALİZE PEYNİR ALTISI TOZU - Peynir Permeatı - Yağsız Süt Tozu - Tam Yağlı Süt Tozu - Sıkıştırılmış Süt - Buharlaştırılmış Süt - Krema Tozu - %82 ve %73 Tereyağı Daha fazla bilgi ve detay için bizimle iletişime geçin.
Almanya, Hamburg
...Head & Shoulders, kepek önleyici şampuan ve saç kremi için popüler bir markadır. Kepekleri ortadan kaldırmaya ve yeniden oluşumunu önlemeye yardımcı olan etkili formülü ile tanınır. Ürün, kepeğe neden olan mantarı mücadele eden Pyrithion çinko gibi etken maddeler içerir ve böylece saç derisindeki kaşıntıyı ve kepek oluşumunu hafifletir. Head & Shoulders ayrıca, kuru saç derisi, yağlı saç derisi...
Fransa, Lyon
...La Cheese bio, organik CBD çiçeklerimiz arasında uzun zamandır en çok satan ürün. Ağızda yuvarlak ve yağlı bir dokuya sahip orijinal Kompolti. Kalın olduğunu söyleyebiliriz. Dengesi ve gücü ile herkese hitap ediyor. Bu çiçek, rahatlığı çağrıştırıyor. İşte yine oldukça trend bir bitki. Elbette, Cool CBD'nin organik çiçekleri yasal sınır olan %0,2'nin altında. Bunu sağlamak için, Cool CBD tüm...
Fransa, Saint-Denis-De-Villenette
...Süzme peynirinizi yapmak için, tam yağlı ve yarım yağlı sütü yağ oranına göre pastörize ederek başlıyoruz, yani sütü kısa bir süre çok yüksek bir sıcaklığa ısıtıyoruz. Ardından, süzme peynire mayaları ekliyoruz ve birkaç saat oda sıcaklığında mayalanmaya bırakıyoruz. Süt pıhtılaştığında, serumdan santrifüj ile ayırıyoruz (salata kurutucusundaki gibi). Süzme peyniriniz cam kavanozlarda paketlenir, tadıma hazır.
İtalya, Salerno
... kağıdını gıda endüstrisinde gıda örtmek ve fırın tepsilerini kaplamak için ideal ambalaj haline getirir. Paraffin kağıdı, gıdaların kurumasını ve dokusunu kaybetmesini önlemek için uygundur, et, peynir, kurabiye, balık, börek, kek ve yağlı ürünlerin tazeliğini korur. Tam olarak deli wrap kağıdı gibi, wax kağıdı, yağlı veya gresli mekanik parçaları, dişlileri ve fren disklerini su, nem ve yağlardan...
Kıbrıs, Peyia
... yoğun tatlar alabileceğini öğreniriz. Ya da ilk seferde peynir, limon, şarap veya kahve sevdiniz mi? Kesinlikle hayır. Yani tat öğrenilir. "Bu benim işim" demek için her şeyi denemiş olmanız gerekmiyor mu? Bizce: Evet, kesinlikle! Çünkü yeni maceralara atılmak her zaman kendi ufkunu genişletmek anlamına gelir. "Çiftçinin bilmediği şeyi yemiyor mu?" Pek de kraliyetçi bir tutum değil!
Fransa, Marseille
...Parmigiano Reggiano, Parmesan olarak da bilinen, granüllü, sert ve orta yağlı bir peynir olup, pişirilmiş ancak preslenmemiştir. Parmigiano Reggiano'nun uzun bir tarihi vardır ve XII. yüzyıla kadar uzanır; o zamanlar ilk olarak Benediktin ve Cistercian rahipleri tarafından üretilmiştir. Süt inekleri ve onları beslemek için kullanılan yeşil yem, Parmigiano Reggiano üretim bölgesinde bulunmalıdır...
Tunus, Tunis
... Yağlı gıdalar (et, balık, peynir…) için uygundur ve onları maksimum düzeyde korur; ayrıca bisfenol içermez. Ambalajlı haldeyken, gıdalarınızı buzdolabında saklayabilir, dondurabilir ve mikrodalgada ısıtabilirsiniz. Kategoriler: Gıda ambalajı...
Belçika, Nivelles
... gelmektedir; burada birçok yeşil çayır, kaliteli süt elde etmek için ideal bir ortam sunmaktadır. Eşsiz bir duyusal deneyim Eski Liège, aynı zamanda eşsiz bir duyusal deneyimdir. Ağızda yumuşak ve lezzet dolu bir peynir. Sert peynirin bu vurguları… gerçek bir ziyafet! Tam yağlı organik süt ile, içten olgunlaştırılmış olan ESki Liège, sizi mutlu edecek bu eşsiz iyilik tadını sunar. % 100 organik ve lezzetli Eski Liège, koruyucu, renklendirici ve tat artırıcı olmadan üretilmektedir. Bu nedenle % 100 ORGANİK, % 100 DOĞAL ve % 100...
...FILAB s.r.l.'nin Mozzarella di Bufala Campana DOP'su, taze ve doğal olmasını garanti eden çiftliklerden elde edilen, kaynağı kontrol edilen tam yağlı bufalo sütü ile üretilmektedir. Zamanla uyumlu bir imaja sahip olan şirket, eski peynir yapım geleneğinden ve ileri üretim teknolojilerinden faydalanarak, kamu sağlığına saygı göstererek yeni bir tat kültürü arayan bir müşteri kitlesini tatmin etmek...
İtalya, Codogno
... gerektiği anlamına gelir; dolayısıyla sadece süt ve İtalyan geleneği. Yaklaşık 32-34 kg ağırlığında bir peynir şekli yapmak için 500 litre süt gereklidir. Süt, sağımın ardından 1-2 saat içinde peynir fabrikasına ulaşır ve 12-18 saat dinlendirilir. Bu süre zarfında, süt yüzeyine çıkan yağın bir kısmını bırakır; bu şekilde yarı yağlı süt, taze süt tadını koruyarak uzun olgunlaşma süresine sahip mükemmel peyniri verebilir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play