İtalya, Novoli
...ardından tuz, karabiber, iyice süzülmüş sümüklü böcekler ve birkaç defne yaprağı eklenir. Harlı ateşte pişirilir ve yağ yüzeye çıkmaya başladığında, bir bardak Rosato şarabı eklenir ve buharlaşması beklenir. Tuz ile ayarlanır ve sıcak servis edilir. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE SATIŞ KOŞULLARI %100 doğal, temizlenmiş ve süzülmüş sümüklü böcekler, tüketmeye hazır Satış dönemi: yıl boyunca mevcut 1 kg'dan 5 kg'a kadar kartonlarda paketlenmiştir Minimum sipariş: 500 kg...
İtalya, Goito
... süreçlerin yeniden başlaması riski vardır. Bu nedenle, demirin temizleme işlemleri ile dökülebilir harcın dökümü arasında uzun maruz kalma süreleri öngörülüyorsa, pasivasyon harcı (Repar Monosteel veya Repar Steel) ile, fırça ile uygulanarak ve yalnızca donatı üzerinde yerel olarak tedavi edilmesi önerilir. Yüksek araç trafiğine sahip çalışmalarda, yol derzlerinin inşası için, Grout 2'ye 25 kg/m³ (25...
İtalya, Lucca
...Biofficina Toscana'nın Lisciante Sıvısı, saçlara disiplin ve düzleştirme etkisi sunmak için tasarlanmış yenilikçi bir üründür. İki adet saç kremi molekülünün, yerel organik üzüm özleri ve nar suyu ile birleşimi sayesinde, bu sıvı, antioksidan, nemlendirici ve koruyucu faktörler açısından zengin kırmızı meyve suyu gibi etki gösterir. Bitkisel proteinler, etkisini daha da artırarak saçların düz...
İtalya, Castellazzo Bormida (al)
... etmek için mükemmeldir. - Gurme Aperatifler: Bruschetta, yumurta ve carpaccioya sofistike bir dokunuş katar. - Lüks Soslar: Tereyağı, yağ ve trüf kremleri hazırlamak için mükemmel. Özel Siparişiniz İçin Bizimle İletişime Geçin Valtrebbia Tartufi'nin Tartufo Bianco Pregiato Prima Scelta'sını seçmek, mükemmeliyet ve sertifikalı kaliteye yatırım yapmak anlamına gelir. Size özel bir teklif almak için...
İtalya, Rionero In Vulture
...Monte Vulture'nin eteklerinde, Ogliarola zeytinlerinden üretilen yağın zarafeti, diğer yerel çeşitlerden üretilen yağlarla mükemmel bir şekilde birleşerek dengeli ve uyumlu bir ürün ortaya çıkarır. Hafif meyvemsi bir tat ve nazik bir kokuya sahip, hoş bir yağ. Genellikle yumuşak ve kadifemsi, otumsu notalara sahip, hoş bir lezzet ve hafif baharatlı ve acı notalarla birlikte.
İtalya, Orio Litta
... lipid birikimlerinin mobilizasyonunu teşvik eden enzim, selülitin görünümünü iyileştirir. Escin ve Centella: cilt mikro dolaşımının aktivasyonunu artırır. CafeSilane: kafein ve Silanol (Siloxanetriol Alginat) türevinden oluşan bir kompleks olup, sinerjisi lokalize yağ birikimlerinin tedavisinde faydalıdır.
İtalya, Campello Sul Clitunno
... edilmesini garanti eder. Moraiolo, Frantoio ve Leccino gibi yerel çeşitlerden elde edilen bu yağ, "yeşil" ve hafif acı bir tat sunarak bizi zeytin ağaçları ve çam ağaçlarıyla dolu Umbria tepelerinin manzarasında gezdiriyor.
İtalya, Mugnano Del Cardinale
...Ağırlık: 0,4 kg İçindekiler: Domuz eti, Tuz, Dekstroz, Doğal aromalar, Baharatlar, Antioksidanlar, E301, Koruyucular, E250 100 gr ürün için besin ve enerji değerleri Enerji değeri 432kcal 1793kj Yağlar 36gr, bunların 12gr'ı doymuş yağ Karbonhidratlar 1,4gr, bunların 1,3gr'ı şeker Protein 27gr, lif 0,02gr, tuz 7,9...
... devreye giriyor; bu hava, vadinin aşağısına ulaşmadan önce Appennino dağlarında ormanların özlerini çalmıştır. Mevsime göre pencereler açılır ve dokuz ay boyunca bu şekilde devam edilir. Sonra mahzene inilir: burada iki yıl sonra olgunlaşma tamamlanır. Sonuç heyecan vericidir, ancak heyecanlanmaya istekli olmak gerekir: dilimin nadir tatlılığını kavramalı, neredeyse dinlemelidir; ona uyum ve yumuşaklık veren hafif ve sindirilebilir yağı almaya kalkışmamalıdır. Beyaz ekmek ve yerel şarap onun ideal arkadaşlarıdır.
... arpa, - yumuşak buğday kepeği, - ezilmiş protein bezelyesi, - ezilmiş bakla, - mısır unu, - iri parçalar halinde ezilmiş keçiboynuzu, - %44 soya ekstraktı, - vitamin takviyesi, - kalsiyum fosfat, - sodyum klorür İşte analitik değerlerin karşılaştırması: - Ham protein 12.17 - 12.86 - Nem 13.30 - 13.19 - Ham selüloz 10.46 - 10.63 - Ham kül 4.65 - 4.80 - Ham yağ ve yağlar 2.26 - 2.06...
İtalya, Amelia
... değil, aynı zamanda kusursuz üretim süreçleri ile elde edilen birçok organoleptik özellik ile karakterizedir. Bu ürünün olağanüstü kalitesi, organik yerel zeytin ağaçları bahçelerinin titiz bir seçiminden kaynaklanmaktadır. Zeytin dönüşüm süreci boyunca uygulanan sürekli ve dikkatli titizlik, defoliasyon ve temizleme gibi temel çalışma modelleri, süreç boyunca daha yüksek hijyen standartlarına katkıda bulunurken, hasat ve depolama aşamaları, fermantasyonu önlemek amacıyla son derece hızlı bir şekilde gerçekleşir ve böylece tat özelliklerini tamamen korur.
İtalya, Moio Della Civitella
... kalitede bir yağ elde edilmektedir. Antioksidanlar açısından zengin olan zeytinyağımız, meyvemsi ve hafif baharatlı bir tada sahiptir, Akdeniz mutfağındaki her yemeği mükemmel bir şekilde tamamlamak için idealdir. • Reçeller ve konserveler: Reçellerimiz ve konservelerimiz, Cilento'nun taze meyveleri kullanılarak, geleneklere tam saygı gösterilerek hazırlanmıştır. Yapay koruyucu içermeyen...
İtalya, Martignacco
...soslar ve domates püresi, ton balığı, yağ, bisküvi ve fırın ürünleri, çikolatalar ve özel gün ürünleri, temizlik ürünleri ve kişisel bakım ürünleri. İTALYAN PAZARI için yaptıklarımız: İtalyan pazarında paketlenmiş taze ürünlerin dağıtımı. Kesin ve kanıtlanmış kalitede gastronomik ürünler, şarküteri ve peynir çeşitleri. Geniş bir yerel ürün yelpazesi. Diğer dağıtım gerçekliklerinin üyeliklerine göre satın alma yüzdesi ile ilgili sözleşme kısıtlamalarının olmaması: müşterilerimiz tüm tekliflerimizden serbestçe yararlanabilir.
...Biz, doğal sabun üreten küçük bir zanaat işletmesiyiz. Öne çıkan ürünümüz, hem katı hem de sıvı formda zeytinyağı sabunudur. Bu sabunun üretiminde kullandığımız yağ, hala "soğuk sıkım" yapan çeşitli küçük yerel zeytinyağı fabrikalarından toplanmaktadır. Şirketimiz henüz yeni kuruldu, ancak sabunları üretmek için kullandığımız malzemelerin kalitesi göz önüne alındığında, kısa sürede büyüme potansiyelimiz olduğuna inanıyoruz. Laboratuvarımızda ürettiğimiz her şey tamamen el yapımıdır, doğal malzemelerle ve hayvanlar üzerinde test edilmeden üretilmektedir.
İtalya, Arquà Petrarca
... karakteristik ve yenilikçi Veneto yağ fabrikasında, zeytinlerin işlenmesinde modern yöntemler kullanılmakta; hasat, meyvenin ezilmeden önce zarar görmemesi için titizlikle elle yapılmaktadır. Frantoio Colli del Poeta'nın sızma zeytinyağı üretimindeki titiz ve dikkatli çalışma dışında, yağın kalitesi ve karakteristik tadı üzerinde Colli Euganei bölgesinin yerel zeytin çeşitliliği de büyük bir etkiye sahiptir...
İtalya, Brancaleone
... ton konvansiyonel esansiyel yağ) ve 1500 ton organik meyve (7,5 ton organik esansiyel yağ) olmak üzere toplam 3500 ton taze bergamot meyvesi işledik; bu, İtalya'nın toplam üretiminin %35'inden fazlasını temsil etmektedir. Yıllar içinde, yalnızca doğal, konsantre olmayan, koruyucu ve renklendirici içermeyen meyve sularını kullanarak, şişelenmiş pastörize meyve suyu çeşitliliği de pazara eklenmiştir ve aynı dönemde yaklaşık 950.000 şişe üretip pazarlamayı başarmıştır.
İtalya, Fano
... birleşiminin bir sonucudur: çeşit bazası, Le Marche bölgesinin toprak ve iklim ortamı, eski tarımsal teknikler ve son olarak, soğuk işlemle yapılan akıllı öğütme geleneği, benzersiz bir yağ garantisi verir. Le Marche, muhteşem ve çeşitli doğal mirasıyla özellikle sevilmektedir; muhteşem tepelik manzaralar, değişen bağlar ve zeytinliklerle süslenmiş ve Adriyatik'e bakan eşit derecede muhteşem kıyı gerçeklikleriyle doludur.
İtalya, Castelli Calepio
... parçaların yüzey aşındırma işlemi, her bir ürün tipi için özel olarak uygulanır: parça tamamen veya yerel olarak işlenebilir. -VERNICIATURA: PRIMER ve COVER uygulaması, aşağıdaki yöntemlerle gerçekleştirilir: Robotik püskürtme sistemi, manuel püskürtme sistemi ve döner masa sistemi. Yapıştırıcının kalınlığı, yüzeyin mükemmel hazırlanmasının yanı sıra, sürekli olarak profesyonel bir cihaz tarafından...
İtalya, Acri
... ürün olarak doğmuşlardır ve ailenin bir araya geldiği mutlu ve sevinçli bir anı temsil ederler. Zeytinyağı ile hazırlanmış ve yerel vahşi özlerle, örneğin “aranzo” ile aromalandırılmış olan Squadatielli, armut şeklinde ve ayırt edici bir lezzete sahip bir bisküvi haline gelir. Bugün bile Burlato, bu geleneğin ruhuyla, markasının sahibi olduğu Squadatielli'yi üretmeye devam ediyor ve bu ürünü tanımlayan aynı heyecanla.
...La Pasticceria Mariuccia, 1935 yılında küçük bir pastane üretimine başlayarak kurulmuştur. Aile ortamının karakteristik saf ürünleri, hemen küçük yerel toplulukta geniş bir kabul görmüştür. Mariuccia'nın mirası, geleneksel Siena tariflerini yeniden yorumlayan yeğeni tarafından devralınmıştır. Faaliyet dönemi boyunca, önemli ve seçilmiş hammaddeler kullanarak geleneği sürdüren mevcut pastacı Marco ile birlikte çalışmıştır. Şu anda ürünlerimiz 12 çeşit bisküvi ve 5 çeşit panforte ile farklı özelliklere sahiptir. Koruyucu, renklendirici, GDO ve hidrojenize yağ kullanmıyoruz.
...Roma'da bulunan çok disiplinli bir poliklinik, vücut sağlığı ve refahı için birçok tedavi alanında uzmanlaşmıştır: oksijen ozon tedavisi, yüz ve vücut gençleştirme estetik tedavileri, estetik bozuklukların, cilt sarkmalarının azaltılması ve yerel yağ birikimlerinin ortadan kaldırılması için. Saint Louis Hastanesi, Dr. Luigi di Girolamo tarafından kurulan ve yönetilen modern bir merkezdir; en son...
...yerel pazar için kaliteli dondurulmuş fırın taze hamur işleri üretimi ile büyümeye devam etmektedir. Şirket, hem İtalyan pazarında hem de yurtdışı pazarlarında, HO.RE.CA., perakende dağıtım, B2B ve Catering gibi farklı alanlarda genişlemesine olanak tanıyan IFS ve BRC, ISO 9001 gibi önemli uluslararası sertifikalar elde etmiştir. Sağlık bilincine sahip tüketiciler için, bu alanda yalnızca hidrojenize yağ içermeyen ürünler sunan ilk İtalyan şirketidir. Bu güzel İtalyan gerçeğinin kazanan faktörü, tüm dünyada mükemmel bir şekilde entegre olmalarıdır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play