İtalya, Formigine
...İrlanda yosunu, aynı zamanda İrlanda musluğu veya carragheen olarak da bilinir (Galece "carraigín" kelimesi "küçük taş" anlamına gelir), Gigartinaceae familyasına ait bir kırmızı alg türüdür. Bilimsel adı Chondrus crispus'tur. Kuzey Atlantik'in kayalık kıyılarında, özellikle İrlanda, Birleşik Krallık ve Kanada'da yaygın olarak bulunur. İrlanda yosunu, jelatinleştirici özellikleri ve çeşitli gıda ve endüstriyel ürünlerdeki kullanımı ile bilinir.
Belçika, Oostkamp
Belmeko, gaz, fuel veya elektrikle 450 °C'ye kadar endüstriyel ocaklar üretmektedir. Fırınlar, baştan sona özel olarak üretilmektedir: iç tasarım, üretim, montaj ve satış sonrası hizmet. Fırınlarımız çok çeşitli uygulamalara olanak tanır: 1. Alüminyum, plastik vb. ısıl işlem 2. Beton vb. kurutma 3. Termo-fiksasyon 4. Sertleştirme 5. Ön işleme tabi tutulmuş ve boyanmış parçaların kurutulması 6. Fıç...
Almanya, Alzenau
...çok ince un, lezzet acılaştırılmış, glütensiz, vegan, Almanya'da üretilmiştir Nohut unu, lezzet acılaştırılmış Açık sarı nohut unu, fındıksı ve tatlı bir lezzete sahiptir. Bağlayıcı gücü ve jelatinleştirici özellikleri sayesinde un, çeşitli uygulamalarda kullanılabilir. Menşei ülkeleri: İtalya, Yunanistan, Fransa Tüm protein unları için uygulamalar: - Unlu mamuller - Süt alternatifleri - Et...
... confiture veloutée qui équilibre la douceur florale avec de subtiles notes acidulées.":"Yaban gülü çiçeklerinin narin ve aromatik dünyasına dalın; yaprakları, çiçek tatlılığını ince ekşi notalarla dengeleyen kadifemsi bir reçele dönüşür.","UGS:3 455 149 000 195":"UGS: 3 455 149 000 195","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"100 g için ortalama besin değerleri","Proteins 1 g":"Proteinler 1 g","Eglantine (Gratte Cul Ou Cynorhodon), sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Yaban gülü (Gratte Cul veya Cynorhodon), şeker, limon suyu, jelatinleştirici: elma pektinleri."}...
Fransa, Mietesheim
...Gerçek ketçap tadı! Kremamsı dokusunu ve hafif ekşi-tatlı domates aromasını seviyoruz. Bazıları onu etlerin yanında servis etmeyi tercih etse de, günlük yemeklerinizle harika bir şekilde tadını çıkarabilirsiniz. Organik tarif. İçindekiler: Domates* (75%), şeker kamışı*, alkol sirkesi*, deniz tuzu, jelatinleştirici: pektin, karanfil*, biber*. *: Organik tarım ürünleri.
Polonya, Wrocław
...İçindekiler: glukoz-fruktoz şurubu, çikolata %25 (şeker, kakao kütlesi, kakao yağı, bitkisel yağ (palmiye), süt yağı, emülgatörler: lesitin (soya) ve E 476; aroma), şeker, su, bitkisel yağ (palmiye yağı, kısmen sertleştirilmiş palmiye yağı, emülgatör: E471), yağsız süt tozu, jelatinleştirici: agar, yüksek köpüklü albümin (yumurta akı, stabilizatör: E 1505), koruyucu: potasyum sorbat, asit düzenleyici: sitrik asit, aroma: etil vanilin, tuz, boya: karotenler. Susam içerebilir. Kakao yağına ek olarak, çikolata bitkisel yağlar içerir. Çikolatadaki kakao katıları: %40.5. Set: Folklor...
Fransa, Plémet
...hemoglobin, aroma ve kolajen üretmektedir; her birinin belirli bir işlevsel özelliği vardır: koagüle edici, emülsifiye edici, jelatinleştirici veya renklendirici. VEPRO ürünleri alerjen içermez ve kimyasal katkı maddelerine doğal bir alternatif sunar. Üretimimizin her aşaması, HACCP ve ISO 9001 sertifikalarına uygun olarak titiz bir takip ve kontrol sürecine tabidir; bu, kusursuz bir kalite garantisidir. 1974 yılında kurulan grup, kesintisiz bir büyüme göstermekte ve dünya çapında geniş bir dağıtım ağı oluşturmuş, üretimini birçok ülkeye yaymıştır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play