Macaristan, Budapest
...Kakule tohumları, güçlü limon benzeri aroması ve tadı ile bilinen değerli bir baharattır. Güney Hindistan'a özgü olan kakule, şimdi Kuzey Afrika ve Orta Doğu'da da yetiştirilmektedir. Bu tohumlar yeşil kapsüller içinde yer alır ve benzersiz tadı ve çok yönlülüğü nedeniyle en pahalı baharatlardan biri olarak kabul edilir. Kakule, hem tatlı hem de tuzlu yemeklerde kullanılır; meyve ve kuruyemiş...
...Chlorella Tozu, Psyllium Tohumu, Psyllium Kabuğu, Arpa Otu Tozu, Yulaf Sütü Tozu, Kenevir Unu, Kenevir Proteini, Ahududu Tozu, Kırmızı Pancar Tozu, Ispanak Tozu, Spirulina Tozu, Buğday Otu Tozu, Acai Berry Tozu, Acerola Tozu, Aronia Tozu, Ashwagandha Tozu, Brokoli Tozu, Camu Camu Tozu, Chia Unu, Chia Proteini, Dulse Tozu, Çilek Tozu, Keten Tohumu Proteini, Badem Unu, Badem Proteini, Maydanoz Tozu, Kereviz Kökü Tozu, Shitake Mantarı Tozu Tüm ürünler organik ve konvansiyonel kalitede mevcuttur.
Birleşik Krallık, Basildon
...Apium graveolens'in kurutulmuş, öğütülmüş tohumları. Açık kahverengi/yeşil serbest akışkan toz. Hafif acı ve keskin bir tat, güçlü baharatlı/tatlı bir aroma ile. Ürün Grubu: Baharatlar ve Otlar Kategori: Baharat Tür: Öğütülmüş Doğa: Doğal...
Mısır, Elfayoum
...KEREVİZ YAPRAKLARI BÜTÜN KEREVİZ YAPRAKLARI EZİLMİŞ KEREVİZ YAPRAKLARI TOZ HALİNDE Botanik Adı: Apium graveolens Net Ağırlık: 20 Kg – 25 Kg / ÇANTA...
İtalya, MILANO
... (100g ketçap için 148g domates), sirke, şeker, tuz, baharatlar ve aromatik bitki özleri (kereviz içerir), baharatlar. PAKETLEME 8'li 1 ADET = EURO 2,90 1 PALLET 54 PAKET 8 ADET SON KULLANMA TARİHİ 01/11/25 MINIMUM SİPARİŞ 30 PALLET...
Almanya, Bad Bentheim
... yanıltıcıdır. Venkel, yapraklarında ip şeklinde dallanmalara sahip bir ot türüdür. Bu dallanmalar, baharatın kaynağıdır. Bitki tohumları baharat olarak kullanılır. Venkel nereden geliyor? Venkel, aslen Asya kökenlidir, ancak Orta Çağ'dan beri Avrupa pazarlarında bilinen bir baharattır. Günümüzde venkel, çeşitli mutfaklarda düzenli olarak kullanılmaktadır. VehGro'nun organik venkelinin, birçok yemekte …...
Almanya, Lüdenscheid
...Not: KEREVİZ, HARDAL, SUSAM, Badem ve FISTIK izleri içerebilir Kullanım: Hint köri yemekleri, Chutney'ler, Kuzey Afrika balık ve et yemekleri, güveçler, sebze yemekleri, ekmek Şimdi "Çemen Tohumu" ürünümüzü tanıtım aracı veya hediye olarak kullanın. (Bu konuda taleplerinizi info@gojundgoj.de adresine e-posta ile iletebilirsiniz) Ürünlerimizi ayrıca Özel Marka, büyük paketlerde ve perakendeciler için de sunmaktan memnuniyet duyarız.
Bulgaristan, Sofia
...Cajun, paprika, sarımsak, soğan, kişniş, kekik, origan, kereviz, karabiber, kimyon, acı biber, hardal tohumları (beyaz ve sarı) gibi baharatlardan oluşur. Bu otların ve baharatların bazıları, sadece lezzetli değil, aynı zamanda faydalı oldukları düşünülerek uzun zamandır çeşitli mutfaklarda kullanılmaktadır. Cajun mutfağı, 18. yüzyılda Louisiana'da Fransız göçmenler, Acadianlar tarafından...
Fransa, Renaison
...Hindistan ve Orta Doğu mutfaklarında kullanılan fenugrek tohumları, köri ve diğer haşlama yemeklerinize fındık aromaları katar. Yemek pişirmeden önce hafifçe kavurarak veya toz haline getirerek aromaları açığa çıkarın. Köken: Orta Hindistan Kalite: A...
ufs.country_names.RU, Moscow
...LEOVIT DETOX havuç ve kereviz smoothie, vücudu detoksifiye etmek için önleyici diyet beslenmesi alanında etkili bir özel gıda ürünüdür. Havuç, kereviz, kabak, yüksek kaliteli protein, detoksifikasyondan sorumlu organları (karaciğer, cilt vb.) korur ve destekler; C vitamini, koenzim Q10 ve omega-3 (chia ve keten tohumları) genç kalmanıza ve canlılığınızı artırmanıza yardımcı olur; diyet lifleri toksinleri bağlar ve vücuttan atılmasını sağlar. Makul bir fiyatla doğru beslenme! Smoothie'miz oruçta tüketilebilir!
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Yeşil karabuğday filizleri her şeyle iyi gider! Örneğin, otlar, avokado, salatalık, kereviz ile. Filizlenmiş karabuğdayı günlük diyetinize dahil ederek güçlü bir bağışıklık, iyi sağlık, hafiflik hissi ve mükemmel bir ruh hali kazanırsınız. Ağırlık: 300 g...
Fransa, Saint Romain La Motte
...Fenugrek, tohumları baharat olarak kullanılan aromatik bir bitkidir. Tohum, karamelize bir koku yayar ve anason notaları taşır. Tadı, kereviz ve cevizle benzerlik gösterir. Tat özelliklerinin yanı sıra, fenugrekin birçok faydalı özelliği vardır. Saç dökülmesini önlemek için kullanılır ve bazı diyabet türleriyle mücadelede yardımcı olabilecek hipoglisemik özelliği vardır. Bu baharat...
Almanya, Hamburg
...çorbalar, pilav yemekleri, soslar ve çorbalar için ideal bir ısıtıcıdır. Acılık ölçeğinde 1 - 10 arasında Cayenne, 7 - 8 acılık derecesine ulaşır. İçindekiler: Cayenne biberi Alerjisi olanlar için not: Kabuklu yemişler, yer fıstığı, susam, hardal ve kereviz izleri içerebilir. İçerik: 40 g beyaz teneke kutuda...
ufs.country_names.RU, Moscow
... mutfaklarda et, sebze, deniz ürünleri, balık ve pirinçten yapılan çeşitli yemekler için bir baharat olarak kullanılır. Salatalar, meze, çorbalar ve ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanılır. Malzemeler Toz kişniş, fesleğen, kekik, nane, maydanoz, kuru otlar, kereviz, kuru otlar, dereotu, turşu otlar, toz çemen tohumları. Kullanım Alanı Salatalar, meze, çorbalar ve ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanılır. 100 gr'daki besin değeri. Protein (g / 100g)… 37 Yağ (g / 100g)… 4,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 13,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 240...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play