Almanya, Nürnberg
...Arpa unu, tam arpa tanelerinden öğütülen ince bir tozdur. Kuru bir lezzet sunar ve lif, vitaminler ve mineraller açısından iyi bir kaynaktır. Bu çok yönlü glütensiz un, genellikle fırıncılıkta kullanılır ve buğday ununa sağlıklı bir alternatif sağlar. Arpa unu, ekmek, muffin, krep ve kurabiye gibi çeşitli tariflere dahil edilebilirken, hafif bir tatlılık ve belirgin bir doku ekler. Besin profili, sindirimi iyileştirmeye ve kan şekeri düzenlemeye katkıda bulunur, bu da onu diyet kısıtlamaları olanlar veya mutfak yaratımları için sağlıklı bir malzeme arayanlar için popüler bir seçim haline getirir.
Polonya, Brzozów
... atar ve kan akışını destekler. İltihaplı durumlarda ve alerjilerde yardımcı olur. Isıtıcı etkisi vardır ve sinir sisteminin işleyişini iyileştirir.&nbsp;<strong>Kullanım</strong> Günümüzde orkide unu yeniden mutfaklarımıza dönüyor. Şu anda ekmek, kek, kurabiye, ev yapımı makarna, börek hamuru veya krep hamuru yapımında kullanılmaktadır.
Polonya, Paczewo
...Tatlı lupin unu, ekmek, kurabiye, makarna veya krep üretiminde sıradan unun alternatif olarak ideal bir seçenektir. Emülsifiye özellikler gösterir, suyu bağlar ve ürünlerin tazeliğini artırır. Diğer un türlerine ek olarak, eklendiği ürünlerin besin değerini artırır. Lupin ununun tüketiminin ek faydaları: • Kolesterol ve kan basıncının düzenlenmesi üzerinde olumlu etkisi vardır • Çok düşük bir...
Almanya, Bad Bentheim
... Kassava unu, glütensiz tarifler yapmak için çok faydalıdır. Ayrıca, kassava unu ekmek benzeri bir sonuç elde etmek için fırıncılıkta da kullanışlıdır. Hem tatlı hem de tuzlu yemekler için, örneğin bisküvi, pizza hamuru veya krep gibi, kullanılabilir.
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Bu karışım, kinoa krepini hızlı ve kolay bir şekilde pişirmenizi sağlar. Karışımın temelini oluşturan kinoa unu, sekiz temel amino asidin tamamını içeren mükemmel bir protein kaynağıdır. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitaminlerin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır. Ağırlık: 500 g...
İtalya, Sabaudia
1988'den beri, üçüncü taraflar için gıda takviyelerinin geliştirilmesi, üretimi ve paketlenmesi ile ilgileniyoruz ve müşterilerimizi üretim sürecinin tamamında destekliyoruz. Öne çıkan ürünlerimiz barlar, ancak ayrıca protein tozları, yulaf unları, protein kremleri ve pankek karışımları, toz ve tablet formunda amino asitler de üretiyoruz. Hazır olan 1200'den fazla tariften birini seçebilir veya öz...
Belçika, Anderlecht
... Sorgum unu çölyak hastalığı için iyi midir? Sorgum ununun sağlık faydaları Ekmek yapımında sorgum unu Sorgum unu ile glütensiz krep tarifi Sorgum unu ile badem unu arasındaki besin karşılaştırması...
Almanya, Oyten
...Kavrulmamış nohutlardan elde edilen aromatik organik nohut unu. Pişirme ve fırınlama sırasında organik nohut unu, çeşitli yemekleri lezzetli bir şekilde zenginleştirir. Doğu mutfağında sağlam bir yeri vardır ve çorbaları veya sosları mükemmel bir şekilde bağlar. Krep, pizza hamuru, köfte hazırlamak ve ekmek ile kek hamurlarında katkı maddesi olarak nohut unu değerli bir bileşendir. Fırınlama...
Fransa, Talant
...Kıtır ve gevrek dokunuşlar ekleyin, Fransız yapımı palmiye yağı içermeyen pırıltılı dantel krepimizle (Gavotte kırıntıları). Kıtır tatlı tabanları, tabak tatlıları, bisküvi ve dondurma hazırlamak için idealdir. Palmiye yağı, renklendirici ve koruyucu içermeyen pırıltılı dantel krep, buğday unu, şeker, tereyağı, ayçiçeği yağı, süt tozu ve arpa maltından oluşmaktadır. Bu dantel krep, kıtır tatlı...
Fransa, Saint Mard De Réno
...Küçük einkorn, "engrain" olarak da bilinir ve düşük gluten içeriği ile tanınır. Diğer tahılların çoğundan daha fazla bitkisel protein içerir. Vücut için gerekli 8 amino asidi ve yavaş sindirilen şekerleri sayesinde, küçük einkorn gerçek bir enerji kaynağıdır. Engrain, buğday tanesinin ideal yerine geçiyor! Kullanım: Hamur işlerinizi, krep, tart hamuru veya ekmek hamurunuzu hazırlarken buğday ununun yerine kullanabilirsiniz; burada mayalanmayı desteklemek için buğday unu ile karıştırabilirsiniz.
Türkiye, Istanbul
...yoğurt veya krep üzerine sos olarak kullanılabilir - Fırın tariflerinde lezzetlidir - Kullanışlı 1.6 kg'lık kavanozda gelir İçindekiler: Şeker, Buğday Unu, Bitkisel Yağlar, Glukoz Şurubu, Konsantre Süt, Şekerleme Şeker, Kakao Yağı, Düşük Yağlı Kakao Tozu, Emülgatör, Tuz, Aroma Vericiler. Besin Değerleri (100g başına): Enerji: 2269 kJ / 542 kcal, Yağ: 34.1 g, Karbonhidrat: 56.7 g, Protein: 7.1 g, Tuz: 0.23 g. Alerjenler: İçerir: Buğday, Süt, Soya. İçerebilir: Kuruyemiş, Yumurta. Saklama: Serin, kuru bir yerde saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın.
ufs.country_names.RU, Saratov
...ince un pudingler, köfteler, krep ve diğer hamur işleri için kullanılır. Mısır gevreği, önceden tatlandırılmış ve parçalanmış mısır tanelerinden yapılan, ek bir pişirme gerektirmeyen bir hazır gıda ürünüdür. Yan yemek olarak tüketildiği gibi, bağımsız bir yemek olarak da tüketilir. Mısır, silaj için yetiştirilir ve süt-waks olgunluk aşamasında özel biçerdöverlerle hasat edilir. Silaj mısırı yüksek verimlidir.
...Crefola hamurlarımızdan, mısır unu hamuru ile hazırlanmış Crepole'leri yapıyoruz. Bu, büyüklerimizin eski bir tarifidir; mısır unu hazırlandıktan sonra önce soğumaya bırakılır, ardından doğranır ve un, yumurta, süt ve çeşitli diğer malzemelerle yoğrulmaya devam edilir. Aile geleneğine göre elle açılır.
Fransa, Appietto
...Afa Bisküvi Fabrikası'ndan palmiye yağı içermeyen çıtır sürme kreması. Bu yeni sürme kremasının çıtır dokusu hem küçükleri hem de büyükleri mutlu edecek. Tatlılarınız, dondurmalarınız, krep veya sadece kaşıkla tüketmek için idealdir! Eğer canistrellilerimizi seviyorsanız, sürme kremamızı da seveceksiniz. Ağırlık: 250 gr İçindekiler: Korsika bisküvileri Canistrelli %57 (Buğday unu, Şeker, Ayçiçek...
Fransa, Landeleau
... sayesinde, formuna ve/veya sağlığına dikkat eden kişiler için mükemmel bir seçenektir. Bu krep, korunma amacıyla iyi pişirilmiştir. Soğuk olarak sandviç şeklinde, ya da kahvaltıda ve atıştırmalık olarak (tereyağlı veya çikolata, reçel ile…) tüketilebilir, öğle ve akşam yemeklerinde ise çeşitli malzemelerle doldurulabilir. Yemek fikri: Öğün için, hayal edilebilecek her şeyle doldurabilirsiniz: - tereyağı, gruyere peyniri, jambon, yumurta, - tereyağı, füme somon, limon suyu - peynir, salata - sosis - füme domuz pastırması - küçük sebzelerle...
Bulgaristan, Sofia
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
...Baharatlı bir şeker, hazır baharatlı yoğurt, krema, krep ve komposto tatlandırmak için zencefilli ekmek kırıntıları ve baharatlarla. İçindekiler: şeker, zencefilli ekmek kırıntıları (bal, buğday unu (gluten), yumurta, tereyağı, tuz, baharatlar), baharatlar (tarçın, kakule, karanfil, yıldız anason). Kuru bir yerde saklayınız. Besin bilgileri: Enerji: 387 KJ / 93 Kcal Yağ: 0.37 g Bunlardan doymuş yağ asitleri: 0.02 g Karbonhidrat: 94.0 g Bunlardan şekerler: 90.0 g Protein: 1 g Tuz: 0.04 g Son kullanma tarihi: 12 ay...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play