...Beyaz kristal şeker, şeker pancarından elde edilir. Süreç, tatlı suyun çıkarılmasıyla başlar, ardından bu su arındırılır, yoğunlaştırılır ve kristalleştirilir. Bu, düzenli ve parlak şeker tanelerinin elde edilmesini sağlar. Saflaştırılan şeker, safsızlıkları ortadan kaldırmak için rafine edilir ve parlak beyaz bir renge ve arka tat olmadan saf bir lezzete sahiptir. Kıtır kıtır dokusu ve orta ila...
Fransa, Clichy
...Şeker, esas olarak şeker kamışı ve şeker pancarından elde edilen tatlı ve kristalize bir maddeyi ifade eder. Kimyasal olarak, şeker, bir glikoz molekülü ile bir fruktoz molekülünün birleşiminden oluşan sakkarozdan oluşur. Şeker, gıda ve içeceklerde tatlandırıcı olarak yaygın bir şekilde kullanılmasının yanı sıra, çeşitli mutfak ve endüstriyel uygulamalarda da yer almaktadır.
Türkiye, Mersin
Al-Haysam Makki Genel Ticaret Şirketi Genel ticaret, gıda ticareti, otomotiv,inşaat malzemeleri ile iç ve dış dekorasyon ürünleri gibi alanlarda yüksek kaliteye ek olarak, yetkinlik ve uzmanlardan oluşan bir kadroya sahip olmamızla öne çıkıyoruz. Şirketin ithalat ve ihracat yaptığı durumlarda, şirket yararına ve talep üzerine diğer şirketlerle birlikte çalışıyoruz. Ürünlerimizin kalitesi i...
Belçika, Wingene
...Glikemik İndeksi (GI) 1 olan ve insülin artışı yapmayan bir tatlandırıcıdır. İnsan vücudu bununla hiçbir şey yapamadığı için güvenle idrarla atılır. Sukroza kıyasla %70 tatlılık seviyesine sahiptir. Eritritol, kristalize formunda güçlü bir soğutma etkisine sahiptir. 160°C'ye kadar çok stabildir, ancak çoğu insan bu tatlandırıcıyı şeker yerine tamamen kullanmayı karıştırır. Sadece eritritol ile...
...ÖZELLİKLER: ICUMSA –45 POLARİZASYON 20 °'DE: %99,8 MİN HUMİDİTE: %0,04 MAX SÜLFAT KÜL İÇERİĞİ: %0,04 MAX ÇÖZÜNÜRLÜK: %100 KURU VE RENGİ SERBEST RENK KREM BİLANÇO / KRİSTALİZE GRANÜLASYON: İNCE ORTA RAYONLAMA: NORMAL SEZYUM VEYA MANYETİK PARÇACIKLAR İÇERMEDİĞİ BELGELENDİRİLMİŞTİR İYOT: 4 MG / KG HPN STAPHAUREUS: YOK AS: 1PPM MAKSİMUM PS: 2 PPM MAKSİMUM CU: 3PPM MAKSİMUM HASAT: 2017'DEN DAHA YENİ VEYA DAHA YAŞLI KOKU: KOKUSUZ ŞEKER REDÜKTÖR: %0,05 MADDE MAKS: SERT, KRİSTAL SEDİMENT: YOK...
Fransa, Saint Paul De Baïse
...Les Candi Fleurs, stres anlarında yanınızda bulundurmanız gereken 2.0 şekerlemeler! Kristalize çiçeklerimizin üretimi için birkaç haftalık bir süreç gereklidir: kenevir çiçekleri, her bir şekerleme işleminden sonra 48 saat kurutma süresi ile birlikte, organik şeker banyosuna 6 kez daldırılır. Bunlar, şekerli tuzlu yemekler, tatlılar, meyveler, tahıllar veya hamur işlerine rendelenebilen ya da...
Hollanda, Etten-Leur
...Şeker pancarı veya şeker kamışından elde edilen, arıtılmış ve filtre edilmiş şurubun kristalize edilmesiyle üretilen gıda sınıfı ürün sunuyoruz. Bu ürün, en popüler şeker çeşitlerini üretmek için kurutulmuş ve elenmiştir. Rengi beyazdır ve sakkaroz içeriği %99,85'tir. Bu ürün, pazar konumuna bağlı olarak İnce Granül Şeker veya Ekstra İnce Granül Şeker olarak adlandırılabilir.
Fransa, Olivet
...Referans 3380390800129 Organik ve Adil Ticaret Koyu Kanyon Şeker Toplu Kahverengi kamış şekeri kristalize, rafine edilmemiş, açık kahverengi renkte ve tatlı bir lezzete sahiptir.
İtalya, Mazara Del Vallo
...Kristal üzüm şekeri -sofra üzümlerinden- Üzüm suyunda doğal olarak bulunan karmaşık şeker bileşimini temsil eder; bu bileşim glikoz (yaklaşık %50) ve fruktozdan (yaklaşık %50) oluşur. Bu şeker, kristalize edilmiş tek üzüm şekeri olup, pastacılıkta, dondurma yapımında, gurme reçellerin hazırlanmasında ve yüksek kaliteli mayalı ürünlerde kullanılmaktadır.
İspanya, Torrelavega
...1. TANIM: Kahverengi şeker, iyi ve ticari kalitede bir tatlandırıcıdır; doğal kökenli, katı, kristalize olmuş ve esasen şeker kamışından uygun endüstriyel işlemlerle elde edilen serbest sakkaroz kristallerinden oluşmaktadır. 2. ÖZELLİKLER: PARAMETRELER DEĞER N.ANALİZ POLARİZASYON 99,70 % (MIN) 19-NL-A006 DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ ŞEKER 0,04 % (MAX) 19-NL-A010 NEM 0,06% (MAX) 19-NL-A007 KÜL (1) 15,0 P.E...
Avusturya, Gerasdorf
... aroması); bitter çikolata (kakao kitlesi; şeker; kakao yağı; emülgatör: soya lesitini; doğal vanilya aroması); emülgatör: gliserin; glukoz şurubu; tereyağı; kristalize invert şeker şurubu; stabilizatör: sorbit; boyalar: E120, E100, E133, E150b.
Fransa, Objat
...İçindekiler: %66 bitter çikolata, kakao, şeker, kakao yağı, emülgatör: kolza lesitini, kristalize edilmiş menekşe parçaları, portakal kabukları 100g için besin değerleri: Enerji 1339 kj / 315 kcal, yağ 0.8 g, doymuş yağ asitleri 0.4 g, karbonhidrat 77 g, şeker 77 g, protein 0 g, tuz 0 g...
Fransa, Amayé-Sur-Seulles
... doğal tadı ile iyi bir uyum sağlayan baharatlı ve ferahlatıcı bir tat eklemek için kullanılır. Özetle, şeker ve zencefil ile kristalize edilmiş CBD çiçekleri, THC'nin psikoaktif etkileri olmadan CBD'nin faydalarından yararlanmak isteyenler için lezzetli ve pratik bir seçenektir. Bu çiçekler tek başına tüketilebilir veya çeşitli gıda ürünlerine eklenerek hassas ve lezzetli bir CBD dozu sağlamak için kullanılabilir. Ağırlık: 50G...
İspanya, Torrent
... çözücü ekstraksiyonu ile elde edilir. Curcumin, saflığı sağlamak için kristalize edilerek kurutulur ve toz haline getirilir. Zerdeçal, suya çözünebilen ve dağıtılabilen tozlar veya sıvılar dahil olmak üzere çeşitli formlarda üretilebilir ve gerektiğinde yüksek konsantrasyona sahip olabilir. Uygulamalar: Sert Şeker, Marshmallow, Turşular, Soslar, Soslar ve Çorbalar, Dondurmalar ve Yoğurtlar, Meyve Hazırlamaları, Fırın Ürünleri, Ekstrüde Ürünler, Baharat ve Kuru Karışım...
Fransa, Saint Denis
... armutlar, kurutulmuş elmalar, kurutulmuş şeftaliler - Parçalar halinde şekerlenmiş zencefil, dilimler - Kristalize edilmiş kumkuat - Muz cipsleri. - Japon karışımı, pirinç krakerleri, wasabi. - Doğu tatlıları. - Lokum, Helva, - Baharatlar. Amacımız, size yalnızca en iyisini, rakipsiz bir fiyatla sunmaktır!
Fransa, Lille
...TEREOS kooperatif tarım sanayi grubu, pancar, şeker kamışı ve tahılları şeker, alkol ve nişasta haline dönüştürmektedir. TEREOS, küp şeker, toz şeker, kristal şeker ve ekstra ince şeker, kristalize şekerler, mısır nişastası, buğday nişastası, glikoz, tarımsal alkol, pancar, buğday ve şeker kamışından bioetanol üretmektedir. TEREOS, Fransa'nın en büyük şeker grubu ve Brezilya'nın üçüncü büyük...
Belçika, Belgique
... zararlı değildir. Bagasse'den yapılan ekolojik gıda ambalajları %100 geri dönüştürülebilir. CPLA, PLA'nın kristalize versiyonudur, bir biyoplastiktir. Biyoplastik çatal bıçak takımları ve kahve bardaklarının kapakları için kullanılır. CPLA, İngilizce'de Kristalize Polilaktik Asit'in kısaltmasıdır ve üretim sırasında PLA'ya kireç eklenir. Elde edilen malzeme %70-80 PLA ve %20-30 kireçten oluşur, böylece 85°C'ye kadar ısıya dayanabilirken %100 biyobozunur ve kompostlanabilir kalır. PAPIER + PLA...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play