...Kuru yaban mersini, tamamen doğal bir meyvedir ve sofistike bir ekşi-tatlı lezzete sahiptir. Meyve, kuruüzüm gibi görünse de onlardan daha büyüktür; canlı rengi ve esnek dokusuyla karakterizedir. Yaban mersini meyveleri, dünya genelinde mutfaklarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Yaban mersini lekeleri, vitaminler (C, B, E, K vitaminleri), mineraller (sodyum, potasyum, fosfor, kalsiyum...
... thaumatinin (katemfe meyvesi). En az %60 kakao bileşeni içerir.
Menşei: Meksika
Bölge: Orta Amerika
Çeşit: Planifolia
İpuçları: Toprak, kuruüzüm, baharatlar
SKU: 5430002193090
Hangi Polialkoller: 25g °
Enerji: 525Kcal, 2197kJ
Toplam yağ: 49g
Hangi Doymuş yağ: 30g
Karbonhidratlar: 32g
Hangi Şeker: 6g *
Protein: 9g
Tuz: 0g...
...ALMA AZUL SPARKLING (köpüklü) en iyi Chardonnay ve Garnacha üzümlerinin seçimi ile üretilir ve birçok kabarcık içerir. Alkol oranı %9,5'tir ve şık 75 cl şişelerde sunulmaktadır. Mavi kabarcıklarımızın en seçkin şarap tutkunlarını ikna edeceğine inanıyoruz ve bunun atıştırmalıklar, kokteyller ve kutlamalar için mükemmel bir seçenek olduğunu düşünüyoruz. Tercihen 6ºC – 8ºC arasında servis edilmesi önerilir.
Üzüm çeşitleri: Chardonnay ve Garnacha
Tadım notu: Çekici mavi rengi, temiz ve parlak. Yoğun Akdeniz meyvesi aromaları. Meyve hissi, bol ve ince kabarcıklar, taze ve köpüklü.
...Asya'daki yolculuklarımızın aromalarıyla dolu orijinal tarif. Narenciye tatları ve hafif baharatlı notalara sahip bu organik cin, özenle seçilmiş meyve ve baharatların infüzyonu ile elde edilmektedir. Tarfin ana malzemeleri; ardıç meyvesi, kumkuat, portakal çiçeği, acı portakal kabuğu, kuruüzüm ve Timut biberidir. Yavaş bir bekletme süresinin ardından, Koom Gin, aromaları ve organoleptik...
...Asya'daki yolculuklarımızın aromalarıyla dolu orijinal tarif. Narenciye tatları ve hafif baharatlı notalara sahip bu organik cin, özenle seçilmiş meyve ve baharatların infüzyonu ile elde edilmektedir. Tarfin ana malzemeleri; ardıç meyvesi, kumkuat, portakal çiçeği, acı portakal kabuğu, kuruüzüm ve Timut biberidir. Yavaş bir bekletme süresinin ardından, Koom Gin, aromaları ve organoleptik özellikleri en iyi şekilde çıkarmak için bir Charente distilasyon cihazında damıtılır.