Belçika, Waterloo
...Kare Kapağı Tafelspitz Picanha Aiguillette De Rumpstek Picanha Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklıkları: Soğutulmuş -1º/+2º ve dondurulmuş -18º Tür: Sığır Kalite: Yüksek Kalite Sığır Eti Raf ömrü: Soğutulmuş 120 gün / Dondurulmuş 18 ay Irk: Angus / Hereford Parça başına ağırlık: 1,1 ila 1,8 kg Kalibre: Kalibre yok...
Fransa, Charvieu Chavagneux
Romanya, Botosani
...Sığır bacağından üçüncü kesimdir ve çok yumuşaktır. Kaynatarak, buharda pişirerek, ızgarada veya fırında pişirmeyi öneriyoruz. Sırtın kuyruk kısımları da tavada kızartılabilir.
Fransa, Lyon
...köken VBF veya Fransa veya AB ... Kesim örnekleri: - Flank - Şank - Flap - Skirt - Kuyruk - Asılı biftek - Göğüs - Karaciğer - Flap - Entrecôte - Chuck - Örümcek...
Finlandiya, Turku
...Premium Avustralya sığır eti (Chuck ve Rump) ile yapılan sulu burgerler. Her gün el yapımı ve lezzet dolu.
Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai
Litvanya, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai
Avusturya, Königsdorf
TRADING B.V. Hollanda'da, Rotterdam merkezli özel bir ticaret şirketidir. Değerli müşterilerimize dünya genelinde iş çözümleri, uygun toptan fiyatlarla kaliteli marka ürünleri ve en iyi lojistik hizmetleri sunmaya kendimizi adadık. İçinde ferahlatıcı ve enerji içecekleri, alkollü ve alkolsüz biralar, süt ve süt ürünleri, bebek sütü, çikolata ve şekerlemeler, çay ve kahve bulunan içeceklerin önde ...
Hollanda, Enschede
... - Bavette, Vinkenlap, (kıyma, tartar) Flat Iron Steak - Sukade Filet Mignon - Ossenhaas (Ossenhaas'ın ucu) Fillet - Ossenhaas, haşhaş bifteği Hanger Steak (veya Butcher’s Tenderloin) - Longhaas Mock Tender - Omuz Kısmı Prime Rib - Côte de Boeuf Round - Üst Bacak Rump Cap - Kuyruk Parçası, Picanha Rump Steak - Biftek Short Loin - İnce Bel Shoulder Clod - Çiçek Parçası (Carpaccio) Sirloin - Kalın Bel Skirt Steak - Orta Kısım, Çevre Tenderloin - Ossenhaas Top Round Steak - Kangal Biftek...
Belçika, Beringen
...Butt fillet, tenderloin'un daha büyük ucundan gelir ve az çalıştığı için yumuşak bir sığır eti kesimidir. Butt fillet bütün olarak kızartılabilir veya daha sonra biftek haline getirilebilir. Çok yağsız ve yumuşak olduğu için, nem, lezzet ve yumuşaklığını korumasını sağlamak için hızlı, sıcak pişirme yöntemlerine en iyi şekilde uygundur.
Birleşik Krallık, London
...Donmuş karkas ve yarım karkas Kesim / Kesim Picanha / Karkas Coxão duro / Düz Coxão mole / Üst yan Lagarto / Göz yuvarlağı Alcatra / Karkas Patinho / Düğme Maminha / Yuvarlak kuyruk Filé mignon / Bonfile (noisette ile) Contra filé / Şerit bonfile - donmuş Capa de filé / Donmuş küp rulo kapak Acém / Çekirdek (kemikli) Vazio / İnce yan Costelas / Kaburga yan (kemikli) Paleta / Kasap sırtı (kemikli) Peito / Göğüs (kemikli) Pescoço / Boyun (kemikli) Osso buco / Osso buco (kemikli) Carne moída / Kıyma Rabo de bovino / Kuyruk...
Romanya, Constanta
...Maria, 1995'ten beri Romanya'daki en iyi hayvanları sunmaktadır. Taze ve dondurulmuş Kuzu, Koyun, Keçi, Sığır ve Dana eti sağlıyoruz. Kesimlerimiz şunları içerir: Tenderloin, Prime Rib, Brisket, Flank, Shin & Shank, Knuckle, Topside, Silverside, Rumpsteak, Baş Eti Kesimi, Eyeround, Chuck & Blade, Chuck Tender, Ribeye Steak, Heel.. Yan ürünler: Mide, Testis, Kuyruk, Ayak, Omasum, Akciğer, Aort, Dil, Diyafram, Karaciğer, Tendon, Maske, Burun, Bağırsak, Yağ, Böbrek, Karaciğer, Kalp, Penis.. Ayrıca, en yüksek standartlarda ve premium Dana, Genç Boğa ve Sığır markası ...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play