Finlandiya, Turku
...Serbest dolaşan, otla beslenen kuzu etimiz, hormonlardan, herbisitlerden ve pestisitlerden uzak, Güney Avustralya'nın yeşil meralarında yetiştirilmektedir. Kuzu etimiz, en iyi ve en yumuşak kesimleri sağlamak için MSA derecelendirilmiştir. Helal sertifikalı.
Fransa, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée Rouge AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Kırmızı 'Organik Şarap' Üzümler Syrah %60 - Cabernet Sauvignon %40 Yeni meşe fıçılarda 24 ay olgunlaşma, şişede 1 yıl yaşlandırma. Tadım Çok yoğun bir garnet rengi, güçlü, karmaşık ve zarif bir burun. Yoğun ve yapılı bir ağız: - Doku: ipeksi tanenlere sahip güzel bir yapı - Aromalar: olgun siyah meyveler - Empyreumatik aromalar: kavrulmuş kahve - Bitiş: tatlı baharat notalarıyla ipeksi Eşleşmeler - Provençal usulü kızarmış kuzu butu - Kraliyet usulü tavşan - Yaban domuzu yahni - Kıymalı kaburga / Izgara dana kaburga - Bitter çikolatalı kek...
Fransa, Rungis
... kuzular arasında "ön tuzlu" kuzu bulunmaktadır. Bu kuzu, Somme Körfezi veya Mont-Saint-Michel Körfezi gibi ön tuzlu alanlarda yarı özgür olarak yetiştirilmektedir. Ayrıca, A.O.P. (Appellation d'Origine Protégée) belgesine sahip olan tek et türüdür. Aynı zamanda "Ouestran" olarak da adlandırılmaktadır. Etinin, otladığı yerlerden dolayı özel, iyotlu bir tadı vardır ve daha koyu bir ete sahiptir. Kuzu eti, hem geleneksel hem de yaratıcı birçok hazırlama seçeneği sunmaktadır. Kuzudan birçok farklı kesim yapılmaktadır.
Almanya, Taunusstein
...Kuzu kaburgası derisiz/Kuzu sırt yağı derisiz/Dişi domuz rahmi tüplü - BOYUN/SIRT KEMİĞİ Domuz Omuzu yani Domuz Butu Picnic Jambonu Ön Ayak Domuz Sırtı Domuz Pirzolası Bebek Sırt Kaburgası Domuz Göbeği Spareribs Sırloin Arka Bacak Hock Donmuş Domuz Yarım Karkas Donmuş Domuz Bacağı Kemikli, Derili Donmuş Domuz Bacağı Kemikli, Derisiz Donmuş Domuz Bacağı Kemiksiz, Derisiz Donmuş Domuz Sırtı Kemikli...
Fransa, Auxerre
... bir şekilde sararak, kremsi ve isteğe bağlı olarak yağlı bir doku ile dolu meyve ile doludur. Ferah ve zarif bir bitiş, dikkate değer bir uzunluğa sahiptir. Yemek ve şarap eşleşmesi: Izgara bonfile, mantar soslu geyik butu, güveçte ördek foie gras, enginarlı kuzu tandır, mantar ve foie gras ile tagliatelle, trüf tereyağlı tournedos. Şarap yapımı: Hacmin %50'si yeni fıçılarda iklim kontrollü bir...
Almanya, Bad Blankenburg
...>> Güçlü döner ızgarası – tavuk, gyros, et, balık ve daha fazlası için uygun >> Ekstra yağ ve yağ olmadan ızgara yapma >> 21 litre kapasite >> Ekstra büyük cam görünüm penceresi >> Döner, gyros, tavuk, kuzu butu vb. için büyük orta şiş >> Şaşlık, sebze şişleri, balık vb. için 7 ek şiş >> Orta şiş 360° döner, böylece eşit ısı dağılımı ve kızartma sağlar >> 60 dakikalık zamanlayıcı ile otomatik...
... ürünleri yelpazesi oluşturmuştur. MASSE evi, öncelikle iyi ürünlere olan bu tutku ile tanınır; tütsülenmiş somon, havyar, et (domuz yavrusu, kemiksiz domuz yavrusu sırtı, kemiksiz domuz yavrusu butu, kemikli domuz yavrusu omzu, kemikli domuz yavrusu arka bacak, ayrıca böbrek ve kalp patatesi ile dana böbreği ve dana işkembesi, sığır / kuzu ve daha ayrıntılı bölgesel et çeşitleri, kümes hayvanları ve av hayvanları, salamura ürünler, mantarlar ve ravioli, kabuklu deniz ürünleri, deniz ürünleri ve salyangozlar, yağlar ve sirke ile gurme gıda ürünleri.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play