Fransa, La Vicogne
Bio Fast, organik sebze üreticisidir. 20 yıldır, Fransa'nın kuzeyindeki aile çiftliğimizde kaliteli sebzeler üretmeye çalışıyoruz. 2015 yılında, toplumun beklentilerine yanıt vermek ve inançlarımızla daha uyumlu olmak için işletmemizi organik tarıma dönüştürme kararı aldık. Bugün, taze ve sanayi için toptan, big bag ve filetlere ambalajlanmış patateslerimiz, kırmızı pancarlarımız, havuçlarımız,...
Eşleşen ürünler
Kırmızı Pancar
Kırmızı Pancar
Diğer Ürünler
Patates
Patates
Fransa, Rabastens De Bigorre
Fransa, Ploufragan
Les Fermiers d’Argoat, 1975 yılında yaklaşık yirmi aktörden oluşan bir kolektif tarafından, "volailles fermières label rouge" sektörünün potansiyeline olan inançlarıyla kuruldu. Yıllar geçtikçe, bu girişim, 1983 yılında "œufs fermiers label rouge", 1988 yılında "porcs fermiers label rouge", 2006 yılında "porcs label rouge" ve 2013 yılında "lapins fermiers label rouge" dahil olmak üzere üç başka se...
Eşleşen ürünler
Şarküteri
Şarküteri
Diğer Ürünler
YUMURTA
YUMURTA
Fransa, Rungis Cedex
...Label Rouge kuzu, kuzu eti. EUROVOLAILLES, Label Rouge kuzu tedarikçisidir.
Fransa, Thorame-Basse
...Label Rouge balı. Label Rouge, köken, saflık, kalite ve lezzet garantisidir. Renk olarak altın gibi, lezzet olarak da altın olan bu kremalı, dünya çapında ünlü bal, en seçici damakları bile memnun edecektir.
Fransa, Rungis
...Rungis'te Label Rouge halal çiftlik hindisi toptancısı ve HALAL MIN hindisi tedarikçisi RUNGIS.
Fransa, Malataverne
DISTRAZUR'a hoş geldiniz, sizin gurme gıda toptancınız. 25 yılı aşkın bir süredir, geleneksel ticareti kaliteli ürünler sunma amacıyla hizmet veriyoruz; bu ürünler, müşterilerimize uygun ve büyük dağıtım kanallarından farklıdır. Markamız, Les Saveurs du Clavon, en seçici gurmeleri bile cezbetmektedir. Kolayca tanınabilir ve lezzetli, ince ve zarif ürünlerin bir seçkisini garanti eder. Bağımsız bir...
Fransa, Lyon
...Güneybatı'nın simgesi olan cassouletimiz, IGP Label Rouge Tarbais fasulyesi, Bigorre Siyah Domuz sosis ve Bigorre Siyah Domuz göbeği ile hazırlanarak tüm tatları ön plana çıkarır.
Fransa, Aboncourt-Gesincourt
...PÂTURAGES COMTOIS, 1985 yılında çeşitli yerel kooperatiflerin birleşmesiyle kurulan bir kooperatiftir. Bu topluluklar, 1985 ile 1996 yılları arasında, tarihsel olarak "emmental IGP Grand Cru label rouge" üreticileri olarak bilinir ve "pâtes molles à croûte fleurie" ve "croûte lavée" üretimine diversifikasyon sağlamışlardır. "Pâturages Comtois" adını aldıktan sonra, kooperatif "metton" ile...
Fransa, Boulogne-Sur-Mer
...OCEANORD, Boulogne-sur-Mer'de taze ve dondurulmuş somon ve beyaz balık ticaretine odaklanmış Fransız bir şirkettir. 25 yıldır müşterilerimize ASC ve MSC sertifikalı, organik deniz ürünlerini rekabetçi fiyatlarla sunuyoruz! OCEANORD, uzman ekibimiz ve tüm balıkların ithalatı veya ulusal toptan satışında stratejik bir konum sayesinde hızlı, organize ve yapılandırılmış bir lojistik avantajı sunar. Ürünlerimiz arasında organik somon, label rouge somon ve taze veya dondurulmuş sonsuz beyaz balık bulabilirsiniz. Bugün bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!
Fransa, Sainte-Luce-Sur-Loire
...Orient’hal Market, Helal sertifikalı ürünlerin ticareti ve temini konusunda uzmanlaşmış bir Fransız şirketidir. "Authentic & Halal" markamız aracılığıyla, Label Rouge sertifikalı tavuk, ördek, foie gras, tavşan, pane ürünler, şarküteri ürünleri gibi yüksek kaliteli taze ürünlerin geniş bir yelpazesini sunuyoruz. Markamız Fransa'da, Avrupa'da ve ayrıca Birleşik Arap Emirlikleri, Afrika ve diğer...
Fransa, Bourcefranc
... bir lezzete sahip istiridye - Spéciales de claire: Düzenli bir forma sahip, daha fazla et hacmine sahip istiridye - Fines de claire verte Label Rouge: Üstün kaliteli, az etli ve çok beğenilen yeşil renkte istiridye - Spéciales Lambert: Çok etli, yuvarlak ve içe doğru çökük bir forma sahip, sert ve çıtır etli istiridye - Pousses en claire Label Rouge: Marennes-Oléron havzasının üst düzey istiridyesi, çok yüksek et oranına sahip, sert ve çıtır bir dokuya sahip ve belirgin bir yerel tat sunmaktadır. Kalite, LAMBERT tesislerinin anahtar kelimesidir.
Fransa, SABLE SUR SARTHE
... ürünler piyasaya sürülmüştür. Etiketli tavuk pazarında, LDC lider konumundadır ve etiketli tavuk pazarında on yıl içinde kendini kanıtlamıştır. LDC, itibarını oluşturmak için üç ilk Fransız etiketi ve coğrafi işaret ile başlamıştır (Loué çiftlik tavukları, Landes tavukları ve Bresse tavukları) ve ardından yüksek bir üne sahip olan bölgesel etiketleri (Label Rouge ve AOC) edinmiştir. Markalar: LE GAULOIS, MAITRE COQ, le Volailler, Loué, Marie ve Traditions d’Asie.
Belçika, Wemmel
...Markalarımız: Paul Prédault, gerçek Fransız pişirme jambonu; La Quercynoise, en iyi foie gras ve magret; Prestige de la Sarthe, gerçek Rillettes ve Langoise; Arcal, mükemmel kokteyl pastırması (5 çeşit) ve ön pişirilmiş kümes hayvanları; Armor Plats Cuisinés, tipik Fransız yemekleri uzmanı Boeuf Bourguignon; Amand traiteur ve gastronomie, Bretagne'dan lezzetli balık terrineleri; Montagne noire Pur porc, Güneybatı Fransa'dan 9 ay boyunca Label Rouge kuru sosisler ve kurutulmuş jambon.
Fransa, Montaut
...daube gibi mezeler ve yemekler de sunmaktadır. Maison, kalitesi (IGP LANDES ve SUD-OUEST sertifikası, Label Rouge) ve ünü ile tanınmaktadır. Ürünlerini Fransa'da ve yurtdışında gurme dükkanları, şarapçılar, gıda mağazaları, restoranlar ve catering hizmetleri aracılığıyla pazarlamaktadır.
Fransa, Paris
... Çağ'dan beri Rusya'da son derece popüler olan, sert buğday unundan yapılan ve et ve/veya sebzelerle doldurulan Sibirya mantısıdır. Pelmeni, et suyu, ekşi krema ve dereotu gibi taze otlarla tüketilmektedir. Pelmeni, geleneksel pelmenileri yeniden yorumlayarak, gurmelerin damak zevkine hitap eden daha yenilikçi ve özenle hazırlanmış tarifler sunmaktadır. Pelmeni, karbon ayak izini azaltmak için öncelikle kısa tedarik zincirlerinden tedarik yapmaktadır. Yüksek kaliteli ürünler genellikle 'BİO', AOP veya Label Rouge etiketleriyle sunulmaktadır.
Fransa, Luc La Primaube
...BOUSQUET şirketi, kaliteli etin kesimi, işlenmesi ve RHF/BCT'ye pazarlanması konusunda uzmanlaşmıştır. Sığır, domuz, kuzu, koyun ve dana eti sunmaktadır. Kalite garantisi olarak, 2010 yılından beri organik et ve Label Rouge dağıtımı için onaylara sahiptir.
Fransa, Mulsanne
...VOLAILLES Vincent, tavuk kesimi ve işlenmiş tavuk ürünleri ile Fransız av hayvanları konusunda uzmanlaşmıştır. Tavuklar. Fransız menşeli av hayvanları, Menard & Label Rouge çiftlik tavukları, Fransa menşeli D'anvial domuzları. Av hayvanları: Bunlar, Rambouillet veya Chambord gibi büyük ulusal alanlardan ve küçük bölgesel avlardan toplanmaktadır. Her zaman Fransız av hayvanlarını değerli kılma...
Fransa, Montfort En Chalosse
...1982 yılında kurulan FOIE GRAS DE CHALOSSE kooperatifi, bugün 80 üreticiyi bir araya getiriyor. Ustalıklarını, yerel gelenekleri korumak ve ürünlerinin kalitesini artırmak isteyen yetiştiriciler, 1999 yılından itibaren Label Rouge sürecine katıldılar. Tüm hayvanlar açık alanda yetiştirilmekte, toplu park alanlarında mısırla beslenmektedir. Kooperatife katıldıklarında en az 104 günlük olmaktadırlar. FOIE GRAS DE CHALOSSE kooperatifi, foie gras, gizzards, confits, magrets, manchons, rillettes, terrines ve ördek pâté'leri üretmektedir.
Birleşik Krallık, Norwich Norfolk
... + GBX - Moet & Chandon - Mumm Cordon Rouge - Roederer Cristal Brut - Veuve Cliquot Brut - ACI/APERATİF - Asti Martini - Harvey’s of Bristol - Martini Bianco - Martini Bianco - Martini Extra Dry - Martini Rosso - Noilly Prat - Becherovka - Becherovka - Campari - Campari - Campari - Jagermeister - Jack Daniels Black Label Whiskey - Jose Cuervo Gold Tequila...
Belçika, Kuurne
...Zimolo, Navan, Cookal, Sicoly, Exkimo Concept, Bloem Label Rouge, Fléchard, Nonettes, Qimig, Pralicroc,... Cnudde Non Food'da, daha önce imkansız olan gastronomik yaratımları gerçekleştirebileceğiniz mutfak aletlerini bulacaksınız. Ayrıca kitaplar, mise-en-bouche, çeşitli kalıplar, gıda boyaları ve transferler de bulabilirsiniz.
Fransa, Revel
SAVIDOC, civcivin beslenmesinden ürünlerin paketlenmesine kadar son derece hassas bir izlenebilirlik kontrolü ile kaliteli bir tavuk sunmayı amaçlamaktadır. Label Rouge etiketi taşıyan tavuk, yalnızca Midi-Pyrénées ve Languedoc-Roussillon bölgelerinde bulunan yerel yetiştiricilerle (Arterris kooperatifine üye) işbirliği içinde üretilmektedir. Tavuk ürünlerinin tam veya kesilmiş kalibreli bir...
Fransa, Luc La Primaube
BOUSQUET A. SARL, 1992 yılında kurulmuş, kaliteli et kesimi ve işlenmesi konusunda uzmanlaşmış bir aile şirketidir. BOUSQUET A. SARL, büyük perakendecilerle çalışmamaktadır. Ayrıca, 2010 yılından beri organik et ve Label Rouge dağıtımı için onaylıdır ve Aveyron, Lot, Lozère, Tarn, Haute-Garonne olmak üzere 5 departmanda faaliyet göstermektedir.
Fransa, Rungis
...Şirketimiz Rungis'te bulunmaktadır. Size bölgesel şarküteri ürünleri sunuyoruz; örneğin, foie gras, taze ürünler, karışık salatalar, somon... Her zaman Fransız ve yabancı bölgelerimizdeki en iyi ürünlerin keşfine bağlı kaldık. 1975 yılında kurulan şarküteri toptancısı, 1978'de Rungis MIN'de faaliyet göstermeye başlamıştır. Uzmanlık alanlarımız esas olarak bölgesel şarküteri ürünleri, foie gras, Label Rouge somon, taze ürünler ve karışık salatalardır. Gastronomi: Bölgesel ve yabancı özel ürünlerin üretimi. Tel: 01 46 87 33 00.
Le Barbanchon Label Rouge Tavuk Kesimhanesi...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play