... hafta boyunca uzun vatlama Tanklarda malolaktik fermantasyon 12 ay boyunca Fransız meşe fıçılarda olgunlaştırma ÜZÜM ÇEŞİTLERİ %50 Cabernet Sauvignon %50 Merlot AÇIKLAMA Açık garnet renginde bir robe ile Château Lalande kırmızı şarabı, burunda kırmızı meyveler ve kakao ile birlikte kavrulmuş odun notalarıyla hoş bir buket sunmaktadır. Damak, yumuşak ve yuvarlak bir başlangıçla açılır ve narin bir şekilde yumuşatılmış tanenlerle meyvemsi notalara evrilir. Saint-Julien'den büyük bir şarap.
Fransa, Saint Emilion
...8 - 10 °C ön fermantasyon macerasyonu Alkol fermantasyonu 3 ila 5 hafta macerasyon Fıçıda malolaktik fermantasyon Seçim parseline dayalı bütünsel şarap yapımı, manuel ayıklama Olgunlaştırma: 10 ila 14 ay, %30 yeni fıçı Karışım: %60 Merlot, %30 Cabernet Franc, %10 Cabernet Sauvignon...
Fransa, Auxerre
...Tadım Hafif, çok orijinal, içimi kolay bir şarap, belirgin frenk üzümü notalarıyla. Ağızda, Persan tarafından sağlanan bir ferahlık var. Şarap Yapımı 15 gün süreyle bekletme, ardından 3 saat boyunca nazik presleme. Tankta, malolaktik fermentasyon gerçekleştirilmiştir. 12 ay boyunca eski fıçıda ince tortuda olgunlaştırma. Yemek-şarap uyumu: Şarküteri, ızgara etler Şarap uzmanının tavsiyesi: 14...
Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Karışım: Merlot - Cabernet Sauvignon Saklama Potansiyeli: Yaklaşık 15 yıl Şarap Yapımı: Üzümler saplarından ayrılmış, ezilmemiştir. Fermantasyon beton tanklarda gerçekleşir. İki ila üç hafta boyunca kontrollü ekstraksiyon ile birlikte bekletme, ince ve zarif bir tanen yapısı elde etmek için yapılır. Malolaktik fermantasyonun sonunda fıçıya aktarılır. Fıçılarda 12 ay olgunlaştırma.
Slovenya, Ljubljana
...Şarap üreticisi: Korenika & Moškon. Bölge: İstriya, Slovenya. Alk.: %14,5 vol. Tatlılık: Kuru. Yıl: 2013. Hacim: 750 ml. Üzüm çeşidi: Malvasia. Şarap yapımı: 25 gün kabuklarda (macerasyon), presleme olmadan. Fermantasyon: inox (paslanmaz çelik), yerel mayalar. Malolaktik fermantasyon yerel bakterilerle. Olgunlaşma: 12 ay maya ile meşe fıçılarda, toplamda fıçılarda 54 ay. Filtre edilmemiş...
Finlandiya, Turku
...Bölge İtalya – Marche Şarap Evi Fattoria Mancini Çeşit %100 Albanella Belgelendirme Colli Pesaresi DOC Roncaglia Alkol Oranı %12.5 Şarap Yapımı Üzümler 9°C'de Tüm Salkım Preslendi; Üzümün Ağırlığının %55'ine kadar Şıra Çıkarıldı. Şıra 24 Saat Soğuk Bekletildi. Fermantasyon, Maksimum 18°C'ye kadar Sıcaklık Kontrolü Altında Tanklarda Gerçekleşti. Malolaktik Fermantasyon Uygulanmadı. Olgunlaştırma Tanka Dört Ay Şıra Tortusunda; Şişelemeden Önce Mikrofiltrasyon. Hacim: 75cl...
Fransa, Roubia
...Biyolojik kültür. Mekanik hasat. Bütün hasat, Termoregüle paslanmaz çelik tanklarda fermantasyon, Malolaktik fermantasyon, Tortul süzme. Termoregüle paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma, Karıştırma, Hafif filtrasyon, Teknik mantar tıpa. Kilolu-kalkerli topraklar, Çakıl toprakları. Göz Kırmızı, canlı, yakut yansımaları. Burun Kırmızı meyve aromaları, orman altı aromaları. Ağız Zarif, hafif...
İspanya, Murcia
...En eski bağlarımızdan seçilen en iyi Tempranillo üzümleri ile yapılmıştır, küçük kutular içinde elle toplanmış ve seçim masasında sınıflandırılmıştır. Malolaktik fermantasyon ve yeni Fransız meşe fıçılarında 24 ay daha olgunlaşma. Son olarak, şarap satılmadan önce en az 12 ay şişede bekletilir. Şişe: 0,75L Magnum Şişe: 1,75L...
Fransa, Saint Cannat
...ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Grenache %75 Mourvèdre %15 Syrah %10 ŞARAP YAPIMI Hasat elle yapılmaktadır. Mahzen kabulünde, üzümler ezilir ve sapları ayrılır; şarap yapımı, paslanmaz çelik tanklarda geleneksel bir yöntemle gerçekleşir: fermantasyon sırasında sıcaklık kontrol altında tutulur ve yaklaşık 3 hafta süren uzun bir bekletme işlemi ile optimum renk, aroma ve tanin elde edilir. Malolaktik fermantasyon...
Fransa, Les Riceys
...ÜZÜM ÇEŞİTLERİ: %100 PINOT NOIR ŞARAP YAPIMI: Kısmi malolaktik fermantasyon. 5 yıl mahzende olgunlaşma. KARMA: Sürekli solera sisteminden %15 rezerv şarap. DOZAJ: 10 g/l TADIM: Bu saf Pinot Noir şarabı, beyaz çiçekler ve narenciye aromalarını bir araya getiriyor. Ağızda yuvarlak ve yumuşak bir başlangıç, komposto meyve ve vanilya notalarıyla destekleniyor ve sonlarda odunsu izler beliriyor. Bu Şampanya, aperatif olarak ve yemek boyunca keyifle tüketilir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play