İspanya, Alcora
TRUFASA'da siyah trüf üretimi ve ticareti konusunda uzmanız. Plantasyonlarımız Castellón'un iç kesimlerinde yer almakta olup, optimum kalitede trüf elde etmek için ideal bir ortam sunmaktadır. Tüm dünyaya taze siyah trüf (Tuber melanosporum), diğer adıyla Périgord trüfü, yaz trüfü (Tuber aestivum) ve sonbahar trüfü (Tuber uncinatum) ihraç ediyoruz. Ayrıca, restoranlar ve seçkin tedarikçiler için t...
Almanya, Dissen
Fuchs Grubu, Dissen (Almanya) merkezli olup, baharatlardan teknolojik çözümlere kadar gıda endüstrisi ve ticareti için lezzet konularında uzmanlaşmıştır. Kapsamlı uluslararası sektör bilgimiz ve kendi ürün geliştirmelerimiz, sensör laboratuvarlarımız ile baharat sommelierleri ve sommelièren ile 70 yılı aşkın bir uzmanlık sunuyoruz. Portföyümüz şunları içermektedir: baharatlar, otlar, karışımlar,...
...Maiski "boschampignonsaus", bu klasik kremalı kış sosu, kızarmış orman mantarları ile dolu bir lezzet sunuyor. Kızarmış kırmızı etler, çıtır kızartılmış kümes hayvanları ile mükemmel bir uyum sağlarken, av yemeklerinize de ekstra bir dokunuş katıyor. Ana fotoğrafta, bu sosu Gorgonzola veya Mavi Achelse gibi mavi damar peynirleri, fındık parçaları ve biberiye yaprakları ile ekstra olarak süsledik. 2. fotoğrafta ise kızarmış tavşan sırtı, patates topları, yaban mersinli Maiski elmalar ve bizim "boschampignonsaus" sosumuzu görebilirsiniz!
İtalya, Orbassano
...Taze yumurtalı tagliatelle, dünya çapında dokusu, tadı ve boyutu ile tanınan uzun bir makarna çeşididir. Emilia mutfağının sembolü olan bu makarna, son derece çok yönlüdür ve sayısız hazırlamada kullanılabilir. Ragù (et sosu), mantar sosu veya trüf sosu ile mükemmel bir uyum sağlar ve basit domates sosları ile de son derece lezzetlidir.
Bulgaristan, Veliko Tarnovo
...Hunkar Doğal ve Sağlıklı Gıda İnce Capricciosa Pizza: İtalyan Lezzetlerinin Zirve Festivali Hunkar Doğal ve Sağlıklı Gıda'nın özel serisi İnce Capricciosa Pizza, geleneksel İtalyan mutfağının en zarif tatlarını sunuyor. Özenle seçilmiş doğal malzemelerle yapılan bu özel pizza, sağlıklı bir beslenme deneyimi sunuyor. Domates sosu, mozzarella peyniri, mantar, enginar, yeşil biber ve siyah zeytin...
...JOSEFA mantar sosu, taze mantar, sarımsak, zeytinyağı ve peynirin ustaca kombinasyonundan gelen tatlar ve kokuların mükemmel bir uyumudur.
İsviçre, Rheinfelden
... domatesler, fesleğen, soğan ve sarımsak ile doğru miktarda kekik ve maydanozdan oluşan cazip bir kombinasyondur - İtalyan klasiklerinin Amerikan yorumu. Bongiovi Makarna Sosu Dad’s Original, taze bahçe sebzelerinin doyurucu bir karışımıdır. Fesleğen, sarımsak, soğan, mantar ile kırmızı ve yeşil biberler, en sevdiğiniz makarnaya heyecan verici bir aroma patlaması katıyor. Bongiovi Makarna Sosu Arrabbiata, hayatında biraz baharat arayanlar için idealdir.
İtalya, Roma
...İçindekiler: Yetiştirilmiş mantar (Agaricus bisporus), sızma zeytinyağı, ayçiçek yağı, siyah zeytin, yaz trüfü %1 (Tuber aestivum Vitt.), aroma, tuz. Son kullanma tarihi: 36 ay. Kullanım şekli: Krutonlar ve aperatifler için iç harç olarak, ana yemekler, omletler ve trüf ile yapılan tüm yemekler için mükemmel bir sos olarak idealdir. Alerjenler: Ürün alerjen madde veya bu bileşenleri içeren...
Fransa, Castelnaudary
Le Coustelous, güneybatı Fransa'nın gastronomik ürünlerini sizlere sunmaktan gurur duymaktadır, özellikle de ünlü Castelnaudary "cassoulet"ine özel bir dikkat göstererek. Malzemelerimizin kalitesine önem veriyoruz ve en iyi ürünleri sunmak için yerel üreticilerle çalışıyoruz. Ürünlerimizi Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri ve Fransa'ya, gurme marketler, şarap dükkanları ve gastronomi ile diğer g...
İtalya, Città Di Castello
...Yaz trüf mantarı ve mantar ile sos. Koruyucu içermez ve glütensizdir. Makarna, risotto, yumurta, kanepeler, aperatifler için mükemmeldir. Gerçek bir trüf tadı için siyah zeytin içermez! Siyah trüf ve mantar ile sos. Aperatifler, tostlar, ana yemekler, soslar, etler, gratin yemekler ve omletler gibi farklı yemekleri zenginleştirmek için idealdir.
Fransa, Grigny
...Lezzetli kremalı sos, tütsülenmiş pastırma ve mantar ile. Ayrıca tavuk veya domuz filetosu gibi çeşitli et yemekleri için ideal bir sostur.
Fransa, Grigny
...Geleneksel Çin mutfağının vazgeçilmezleri arasında yer alan domuz eti ve mantar ile hazırlanan Çin mantılarımız, buğday unundan yapılmakta ve kıyılmış domuz eti ile doldurulmaktadır. Soya sosu ve balsamik sirke karışımı ile servis edin. Ayrıca, damak zevkinize göre acı, tatlı-ekşi veya tatlı soya sosuna batırarak da tadını çıkarabilirsiniz. Net ağırlık paket: 600g Paket başına adet: 30 adet Koli başına paket miktarı: 10 paket 600g FR palet başına koli miktarı: 67 koli EXP palet başına koli miktarı: 57 koli Son müşteri taleplerine göre paketleme: 3kg, 1kg, 0.6kg, 0.4kg...
Fransa, Bidart
...Lezzetli beşamel sosu ile 8 çeşit mantarı birleştiren, altın rengi çıtır pane ile kaplanmış nefis börekler. Renklendirici, aroma veya yapay koruyucu içermeyen ve IFS sertifikasını gururla taşıyan Maison Caudalie'nin "Mantar" börekleri, 500g'lık paketlerde (dondurulmuş) sunulmaktadır (yaklaşık 15 parça/paket). Kızartmaya hazır, önceden çözülmesine gerek yok. Mantar böreklerini, bol ve sıcak yağda...
İtalya, Campello Sul Clitunno
...Zeytinyağı Bazlı Aromalı Soslar Mutfakta lezzeti ve pratikliği bir araya getirmek için, sızma zeytinyağını Akdeniz soslarıyla ve daha fazlasıyla birleştirdik: - Kuru Mantar - Sarımsak - Fesleğen - Siyah Trüf - Beyaz Trüf - Limon - Acı Biber - Kekik...
İtalya, Marciano Della Chiana
... içermez. Bu, tamamen sindirilebilir olmasını sağlar ve bazen rahatsız edici olan o kokuyu bırakmaz. Kısacası, öpücüğe dayanıklı bir sarımsak. Bu sosu yapmak için, Aglione bitkisinin çiçeğinden soğana kadar her parçasını kullandık. Sonuç olarak, taze, tatlı ve nazik bir tat ortaya çıktı. Bu nedenle, makarnanın üzerine dökmeden önce birkaç dakika ısıtmanızı öneririz. Her türlü makarnayı süslemek için mükemmel, özellikle geleneksel Pici için, isterseniz mantar ve sosis veya kapari ve hamsi ya da Guanciale Stagionato ekleyerek.
...Henry Lamotte GmbH, Almanya'da Pearl River Bridge markasının soya soslarını özel olarak dağıtmaktadır. Soya sosu, doğal, geleneksel fermantasyon yöntemleriyle üretilen bir çeşni sosudur. Bizde mevcut: Çin/Japon Açık/Koyu Soya-Mantar Sosu Buğdaysız/Tuz azaltılmış BİO Özel tarifler mümkün...
Belçika, Arlon
... W'da 5 dk.) veya geleneksel fırında (180°C'de 15-18 dk.) de pişirebilirsiniz. Saklama önerileri Buzdolabınızın alt kısmında, ideal sıcaklık olan 2-4°C'de saklayın. Mevcut sunumlar 340 gr'lık kaplar, 300 gr mantar ve 40 gr sos içerir.
Belçika, Mont-Saint-Guibert
« Habi Ürünleri » şirketi, 1914 yılından beri kaliteli gıda konserveleri üretimi alanında faaliyet gösteren bir aile şirketidir. Ürünlerimizi Habi markası altında büyük perakende sektörüne, HORECA sektörüne ve hızlı servis restoranları sektörüne sunuyoruz, ayrıca Özel Etiket (Private Label) olarak da satış yapıyoruz. Müşterilerimiz için hazır yemekler, soslar, sos bazları ve diğer ürünler yaratıyo...
Yunanistan, Kiato Korinthias, Peloponnese
... Yunanistan'ın Peloponez bölgesinde yetiştirilen bezelye ve bezelye ununu kullanıyoruz, atölyemizde yoğrulup kurutuluyor. "• Olağanüstü kavrulmuş et veya balık ile mükemmel bir uyum sağlar. • Domates sosu veya beyaz sos ve mantar ile tek bir ana yemek olarak sunulabilir. • Ayrıca sebzelerle soğuk bir salatanın ana malzemesi olabilir. • Veganlar için ideal • Çocuklar için ideal...
Ukrayna, Kharkiv
...Sizlere geleneksel bir Fransız yemeği olan Escargot'u sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bunun için en iyi salyangozları dikkatlice seçiyor, ardından baharatlarla su içinde pişiriyoruz ve farklı soslarla tamamlıyoruz. Mevcut soslar: Bourguignon salyangozları, Dorblu sosu, Ceviz sosu, Lime-biber sosu, İtalyan domates sosu, Hardal sosu, Mantar sosu, Limon sosu. Hazırladıktan sonra onları donduruyor ve...
ufs.country_names.RU, Moscow
... kremalı mantar veya peynir-mantar sosu ile pişirilen makarna, sadece aromatik değil, aynı zamanda alışılmadık derecede doyurucudur. Gerçekten de, besin değerleri açısından mantarlar, ete eşdeğerdir. Kullanım alanları Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Baharatlı mantar 100 gr üzerindeki besin değeri. Proteinler (g / 100g)… 42 Yağlar (g / 100g)… 9,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 1,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 260...
Fransa, Aiguilhe
...), Velay ve Forez dan dana, Mézenc'in ince yağı, Haute-Loire domuzu. Dana başı, domuz ayakları, Lozère maouche, Auvergne potesi, tavuk haşlama, dana blanquette. Geleneksel Fransız sosları serisi, gribiche sosu, meurette sosu, ravigote sosu, yeşil sos, madeira sosu, diabolik sos, aioli. Otlu pestolar, ayı sarımsağı pesto, ısırgan otu pesto. Sos, gravy sos, Fransa'dan ürün, bir şef tarafından pişirilen geleneksel Fransız mutfağı. Özel üretim.
...borlotti fasulyesi, cannellini fasulyesi, beyaz fasulye, kırmızı böbrek fasulyesi, mercimek, şerbetli şeftali, zeytinyağında ürünler, mantar, enginar. Sorvillo Donato Srl, İtalya'nın güneyinde, domates püresi ve sosu, soyulmuş ve doğranmış domatesler, konserve baklagiller ve meyveler, yağ ve sirke ürünleri üretimi ve ihracatı konusunda uzmanlaşmış bir gıda şirketidir. Üretiyoruz: domates püresi ve sosu, soyulmuş ve doğranmış domatesler, konserve baklagiller ve meyveler, yağ ve sirke ürünleri.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play