Slovenya, Nova Gorica
...Meyve bazlı dondurma için bazlar...
İtalya, Torino
...Kivi, çeşitli temel besin maddeleri ve lifler içerir; gerçekten de büyük besin değeri olan biyolojik olarak aktif bileşiklerin olağanüstü bir kaynağıdır. ÜRÜN AÇIKLAMASI Besleyici ve çok yönlü, kurutulmuş haliyle tatlı kreasyonlara lezzetli bir ekşi tat katar. Hem organik hem de konvansiyonel toz halinde mevcut olan kivi tozumuz, diğer tatlarla kolayca karışır. Süper gıda besin değeri ve zengin tat için kurutulmuş kivi tozumuzu formülasyonlarınıza ekleyin. Meyve suyu bazlı içecekler, jelatin, reçel, şurup, likör ve dondurma hazırlığında kullanılmıştır.
Fransa, Montauroux
...Transfer pompası, örneğin bir karıştırıcıdan bir dozlayıcıya veya bir dondurucuya ürün aktarmak için kullanılır. Ürünü alan huni taşmasının önlenmesi için bir seviye dedektörü ile donatılabilir. Çalışması için elektriğe ihtiyaç yoktur, çünkü her şey hava ile çalışır. Transfer pompası, sıvı ürünler, yarı sıvı ürünler (parçalı veya parçalı olmadan), meyve bazlı dolgular, dondurma, diğer kremler, parçalı soslar, hatta sıcak olanlar için uygundur.
Belçika, Seneffe
...Cremfilling Deluxe serisi, tamamen yumurtasız ve süt ürünü içermeyen, kullanıma hazır kremsi dolgu seçeneklerinden oluşmaktadır. Pürüzsüz, kremsi ve stabil dokusu, kekler, tartlar, donutlar ve milföy hamur işleri gibi farklı uygulamalar için kullanılmasını sağlar, pişirme öncesi veya sonrası. - Pürüzsüz ve kremsi doku - Yumurtasız ve süt ürünü içermeyen - Dondurma, çözme ve pişirme sırasında...
Fransa, Domjean
...Koyu çikolata bazlı glazür, tatlılar, mousse'lar, bavarois ve dondurmalar için çikolata kahverengi rengi. Meyve pektini ile jelatinleştirilmiştir. Avantaj: Yüksek çikolata içeriği sayesinde mükemmel çikolata tadı. Tüm yüzeylerde (kubbe, Noel kütükleri) net kesim sağlayan stabil bir doku. Dondurma ve derin dondurma için mükemmel şekilde uygundur, aynı parlaklığı korur. Ganaj olarak...
İspanya, Torrent
...Ana pigmentler, suya çözünebilen Norbixin ve yağa çözünebilen Bixin'dir. Dikkat edilmesi gereken noktalar: Annatto, asidik pH'da çökelir ancak asit dayanıklı versiyonları Roha serisinde mevcuttur. Annatto, daha sağlıklı bir sarı ton vermek için E100 Zerdeçal ile karıştırılabilir. Uygulamalar: Yağlar ve Yağlar, Margarinler, Yağ Bazlı Kaplamalar ve krema dolguları, Peynir, Atıştırmalık Ürünler, Dondurma ve Dondurma konileri, Sosis Kılıfları, Meyve Hazırlamaları, Şekerlemeler, Kek Karışımları, Kuru karışımlar...
Bulgaristan, Veliko Tarnovo
... ve Tatlılar: Baklava ve künefe gibi geleneksel tatlıların yanı sıra Türk dondurması da dahil olmak üzere çeşitli dondurmalar sunmaktadır. Dondurulmuş Meyve ve Sebzeler: Tazeliği ve besin değerlerini koruyarak çok yönlü mutfak kullanımı için hızlı dondurulmuş meyve ve sebzeler sağlamaktadır. Özel ve Sağlıklı Ürünler: Glutensiz ve palm yağı içermeyen seçenekler dahil, özel makarnalar ve süt...
Almanya, Bergheim
GEBAS firması, dondurma, gastronomi ve ambalaj alanında sizin yetkin ortağınızdır. Gıda alanındaki çeşitli ürün yelpazesi, 100 % doğal meyve püresi ve süt bazları (Pulisano) ile birlikte Stracciatella, Amarenkirschen, fındık ve vanilya pastaları, dekoratif şekerlemeler ve soslar gibi geleneksel dondurma malzemelerini kapsamaktadır. Şeker bazlı ürünlerin yanı sıra inulin çeşitlerini de temin...
Avusturya, Wiener Neustadt
... alkollü içeceklerin üretimi için temel maddeler, içki ve gıda endüstrisi için aromalar ve özler içermektedir. Damıtma işlemlerinde, özler, rom, meyve damıtıkları ve süt endüstrisi için ekstreler (süt karışım içecekleri) üretilmiştir. Ayrıca, doğal bazlı dondurma ham maddeleri (meyvelerden), kozmetik için koku kompozisyonları, sosis baharatları ve gıda boyaları üretilmiştir.
İtalya, Prato
..."?: Tüm kahve ve süt bazlı içecekler için ideal bir tamamlayıcıdır: espresso, cappuccino, çikolata, macchiato, mocaccino, latte, süt, americano vb. Ayrıca yoğurt, dondurma, frappé, smoothie, tatlılar ve kurabiyelerle de mükemmeldir. Asya pazarlarında, harika Milk Tea hazırlamak için de kullanılmaktadır. Düşük kalorili konsantreler: "I-SODA"?: Sadece garantili ve kontrol edilen İtalyan meyvesi...
Fransa, Prades-Le-Lez
... & Beverage) bölümleri Montpellier tesisimizde bulunmaktadır ve Arpajon tesisimizle aynı coğrafi bölgelerde satış takibinden sorumludur (Fransa, Lüksemburg, Belçika, Fas, Tunus ve Cezayir). Ayrıca, bu tesiste Küresel Uzmanlık Merkezi bulunmaktadır. Bu merkez, içecekler ve meyve bazlı hazırlıklar için teknolojik uygulamalar üzerine araştırmalara ve antosiyaninler ile polifenoller bazlı ürünlerin geliştirilmesine adanmıştır. SÜT ÜRÜNLERİ (Dairy) bölümü ise Arpajon tesisimizde bulunmaktadır.
Belçika, Seneffe, Belgique
... geliştirilmesine destek oluyoruz. Aromalarımız, çikolatalar (çikolata kütlesi veya praline dolgusu, sürülebilir kremler vb.), şekerlemeler (pişirilmiş şeker, jöleler, meyve pastaları, marshmallowlar vb.), dondurmalar (dondurma, sorbeler ve su dondurmaları), pastalar ve hamur işleri, bisküviler, fırıncılık ve dondurma için hammadde (süslemeler, bileşenler ve meyve hazırlıkları), süt ürünleri, soya veya pirinç...
İtalya, Scandolara Di Zero Branco
Albert Gelati srl, dondurma ve pastacılık ürünleri dünyasında liderdir. Ürün yelpazemiz, birçok dondurma ve tatlı hazırlığı içermektedir. Tuttafrutta, dondurma, sorbet, içecekler, granita ve meyve bazlı tüm gıda hazırlıkları için taze meyve püresidir. Tuttafrutta, oda sıcaklığında saklanabilir ve aseptik ortamda paketlenmiştir; bu teknoloji, hijyenik güvenliği garanti ederken, taze meyvenin...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play