...Elle toplanmış, üç kez seçilmiş: yükleme, alım ve mahzende. Geleneksel şarap yapımı, preslemeden önce yaklaşık 8 gün süreyle termoregüle edilmiş tankta Beaujolais macerasyonu.
TADIM NOTLARI
Yoğun, parlak ve berrak mor renkte, canlı mor yansımalarla. Burunda, çok açık ve ifadeli, böğürtlen ve frenk üzümü gibi siyah meyve notaları ortaya çıkıyor ve baharatlı notalarla zenginleşiyor. Ağızda...
...PHOS K, bitkilerin çiçeklenme, meyve tutma, meyvelerin büyümesi ve olgunlaşması sırasında karşılaştıkları çeşitli zorlukları aşmalarına yardımcı olmak için geliştirilmiş bir direnç artırıcıdır. Bu ürünün faydaları, yapraklar ve kökler tarafından hızla emilen fosfor ve potasyumun tepkimesinden kaynaklanmaktadır.
PHOS K, fitotoksinlerin sentezini teşvik eden ve tüm bitki türlerinin mantar ve bakterilere karşı doğal direncini artıran bir fosfit bazlı çözümdür.
Görünüm: Renksiz Sıvı
Uygulama: Foliar ve Fertigasyon
Ambalaj: 1L - 5L - 20L - 1000L...
...derin kırmızıdan siyaha kadar kabuk, kırmızı, gevrek et. Tatlı ve sulu.
MEYVE BOYUTU: Ortalama boyuttan daha büyük.
HASAT: Orta sezon (Temmuz'un başı ile ortası).
TİCARİ KULLANIM:
Dayanıklı sertliği ve harika hasat sonrası tutma kapasitesi nedeniyle, sanayi üreticileri arasında oldukça takdir edilmektedir.
...Ninfa - KAYISI
TÜRÜ: KAYISI
Köken: İtalya
Ağaç: Yüksek canlılık ve dik dal yapısı. Üretime hızlı giriş
Meyve: Orta boy, çok iyi, tatlı bir lezzet ve güzel kırmızı renkte
Tozlayıcılar: Kendine verimli
Olgunlaşma - Hasat: Haziran'ın başı...
...Elma üretim süreci, işimize olan tutkumuzla başlar.
Elmaların, kontrollü bir ortamda yavaşça olgunlaşması için bahçelerimizdeki yetiştirme sürecini takip ediyoruz.
Daha sonra, elmalar toplanır ve işlenmek üzere merkezlerimize seçilir ve ardından tüm dünyaya dağıtılır.
Ürünlerimizin yetiştirilmesi ve işlenmesi için gösterdiğimiz özen ve sevgi ile Made in Italy ile kendimizi ayırt ediyoruz.
...Kontrollü Atmosfer Kapısı, özellikle meyve ve sebzelerin korunması ve olgunlaşması için tasarlanmış kontrollü atmosfer odalarında kullanılan bir tür kayar kapıdır.
Bu kapılar, yüksek derecede sızdırmazlık (kaçak olmadan) ve Climalit® camlı bir gözlem penceresi ile yalıtım özelliklerine sahiptir. Kapak, gıda olgunlaşma sürecini görmeyi sağlayan ve ürünün denetim ve ayar işlemlerini kolaylaştıran...
...Kısmen fıçılarda olgunlaşması, bu yüksek kaliteli şaraba güzel bir yuvarlaklık katıyor ve balıklar, kümes hayvanlarıyla mükemmel bir uyum sağlarken, Comté, Cantal, Beaufort veya Ossau-Iraty gibi peynirlerle de harika bir eşleşme sunuyor. İyi tadımlar!
Hacim: 75cl
Tür: Beyaz şarap
Üzüm çeşidi: %100 Chenin
AOC: Anjou
Saklama: Şu anda içilebilir ve 2028'e kadar saklanabilir
Servis sıcaklığı: 11-13°C...
...• Hızla emilen potasyum.
• Potasyumun penetrasyonunu kolaylaştıran tamamen aktif ve serbest L - levogir amino asitleri.
• Potasyumun hızlı ve etkili taşınması.
• Stabilite ve uyumluluğu artıran nötr pH.
• Özellikle meyve, kök ve yumruların gelişimi, büyümesi ve olgunlaşması sırasında önerilir.
...18,5% Toplam Fosfor pentoksit (P₂O₅)
31% Toplam Kalsiyum oksit (CaO)
30% Toplam Kükürt trioksit (SO₃)
0,2% Toplam Bor (B)
0,2% Toplam Çinko (Zn)
Gübre, tarımsal ürünlerin kök sisteminin daha iyi gelişimine katkıda bulunur, çiçeklenme ve meyveolgunlaşması üzerinde olumlu bir etki yapar ve kuraklık dayanıklılığını artırır.
Gübrede bulunan mikro elementler B ve Zn, bitkinin büyüme sezonunun...
...Yoğun yakut mavi rengi. Kuru, ancak harika meyve tatları.
Böğürtlen, erik ve ahududu ipuçları. Kadehin üst kısmında mor çiçek notları, meşe olgunlaşması sayesinde zengin baharatlarla yuvarlanmış.
Her türlü etle mükemmel bir uyum sağlıyor; özellikle kızartmalar, rosto biftek veya bonfile; tavuk; kuzu ve domuz eti.
...Nees Karyes Larissa'daki eğimli kireçtaşı topraklarında üzümlerin yavaş olgunlaşması, şarapların en karakteristik ve tipik şekilde kendini ifade etmesine olanak tanıyan 1 yıl meşe fıçılarda bekletilmesiyle gerçekleşir. Eşsiz ve yoğun bir buket oluşturan patlayıcı aromalı şarap, kuru meyve ve vanilya tadı, yumuşak tanenler ve dengeli asidite ile karakterizedir.
18 - 20°C'de servis edilir.
Muzların olgunlaşması ve dağıtımı konusunda özellikle yetenekliyiz. Meyve ve sebze toptancılığı yıl boyunca sürdürülmekte ve bu, işimizin en önemli kısmını oluşturmaktadır. Her gün yerli kaynaklardan taze meyve ve sebze sunarken, tropikal meyve ithalatımız işimizin daha küçük bir kısmını oluşturmaktadır. TUTTI FRUTTI – FMB şirketi 1991 yılında kurulmuş olup, tamamen Mrakovčić ve Baldigar...
...Domenico Brancato snc, 1945 yılında "Modifiye Kontrollü Atmosferde meyve ve sebze ürünlerinin olgunlaşması ve korunması için tesisler" inşa etme ve tasarlama amacıyla kurulmuş tarihi bir şirkettir. Yapının tarihi ve deneyimi, Brancato firmasını sektördeki öncü bir şirket haline getirmiştir; bugün ulusal ve uluslararası alanda tartışmasız bir liderdir. Şirket, her zaman kaynaklarının büyük bir kısmını araştırma ve teknolojik yeniliğe odaklamıştır; piyasaya sürülen son yenilik "TORNADO" olup, sektör profesyonelleri tarafından büyük bir beğeni toplamıştır.