Fransa, Warmeriville
...İçindekiler listesi: Meyveler (böğürtlen, ahududu, yaban mersini, çilek), şeker, esmer şeker, konsantre limon suyu ve isteğe bağlı olarak jelatin: meyve pektini 100g için besin değerleri: Enerji değeri (kcal) 243 kcal / 100g Hücre 0g / 100g Yağ 0,1g / 100g Şeker 58g / 100g Enerji değeri (kJ) 1015kJ / 100g Lif 1,9g / 100g Protein 0,6g / 100g Doymuş yağ asitleri 0g / 100g Karbonhidrat 58g / 100g EAN Kodu: 3045320007190 Ürün Kodu: 614406 Ortalama son tüketim tarihi: 486 gün Menşei ülke: FRANSA Paketleme: 6 UVC Paletleme: 1254 UVC (yani 209 paket) Marka: BONNE MAMAN Anahtar kelimeler: bonne-maman...
We are dedicated company which can process fresh dried fruits and vegetables in bulk quantities up on request. Having our own farms around Mediterranean side of Turkey, it gives us competitive price advantage without compromising quality standards.
Fransa, Domjean
...Koyu çikolata bazlı glazür, tatlılar, mousse'lar, bavarois ve dondurmalar için çikolata kahverengi rengi. Meyve pektini ile jelatinleştirilmiştir. Avantaj: Yüksek çikolata içeriği sayesinde mükemmel çikolata tadı. Tüm yüzeylerde (kubbe, Noel kütükleri) net kesim sağlayan stabil bir doku. Dondurma ve derin dondurma için mükemmel şekilde uygundur, aynı parlaklığı korur. Ganaj olarak...
Fransa, Saint-Fraimbault
...Şef Hubert Nobis ve reçinacı André Guépratte arasında yapılan üçlü bir ortaklığın meyvesi olan bu, lezzet ve özgünlüğün mükemmel birleşimiyle sizi sarhoş edecek olan saman reçelimizdir. Jöle görünümünde olan bu ürün, saman infüzyonundan hazırlanmakta olup, içerisine kristal şeker, %1 meyve pektini ve %0.5 organik limon suyu eklenmektedir. Bu orijinal ve doğal ürün, foie gras, birçok peynir ile...
Fransa, Vallieres
...Bakır kazanlarda, organik meyve, organik şeker, organik limon suyu, meyve pektini ve askorbik asit (C vitamini) ile yapılan ekstra pişirilmiş reçel. Geleneksel bir üretim süreci izleyerek basit malzemelerle ve yavaş pişirme yöntemiyle geniş bir reçel yelpazesi üretiyoruz.
Fransa, Auterive
...hindistancevizi suyu, tutku meyvesi, şeker, limon suyu, meyve pektini. Toplam meyve içeriği: %60 Tüketim önerileri: Ekmek üzerine sürme, Yoğurt, Kekler, Krepler, Süzme peynir Saklama: Açılmadan önce iki yıl. Açıldıktan sonra serin yerde saklayın ve hızlıca tüketin.
Fransa, Arles
...Conserves Guintrand Bu hazırlamanın tadını tam anlamıyla çıkarmak için, bu meyveleri şerbetiyle birlikte bir kasede servis edin. Malzemeler: Williams armutları, su, organik karamel (yüzde 15-17), şeker, meyve pektini, asidik madde sitrik asit (E330), doğal vanilya (izler).
Çek Cumhuriyeti, Praha
... yanınızda olacak ve size günlük rahatlama dozunuzu sağlayacak! Doğal gıdalardan oluşan bu şekerler, gurme molanızı CBD'nin faydalarıyla birleştirmenizi sağlar! Fransa'da üretilen CANGUM Kırmızı Meyveler CBD şekerleri, doğal ve vegan kökenlidir: meyve pektini, doğal aromalar, safran yağı konsantresi, siyah havuç konsantresi, hindistancevizi yağı ve kanola yağı! Bu mükemmel küçük atıştırmalıklar...
Fransa, Biguglia
Korsika kökenli şef Jean-Michel Querci, yaratıcılıkları aracılığıyla adasının ürünlerine olan sevgisini paylaşmak istiyor. Brocciu (taze korsika peyniri) bazlı reçelin mucidi olan şef, bize köklerine doğru bir gastronomik yolculuk sunuyor. "O Mà" serisi oldukça çeşitlidir ve tatlı zevklerden (reçeller, sürme hamurları, aromalı şekerler, kekler) tuzlu zevklere (aperatif spesiyaliteler, soslar ve ba...
Fransa, Paris
...Kayısı (80%)*, Kanyon şekeri*, Asidik: Konsantre limon suyu*, Jelleştirici: meyve pektini. Son kullanma tarihi: üretim tarihi +2 yıl Net ağırlık: 420g Brüt ağırlık: 674g Meyve içeriği: 80g Şeker içeriği: 33g * Organik tarımdan elde edilen ürünler. Hammaddeler AB ve AB dışı tarımdan elde edilmiştir. Açıldıktan sonra serin yerde saklayın ve hızlı bir şekilde tüketin. Referans: KayısıPüreOrganikFr1...
Almanya, Markt Schwaben
...Reçel - bu bizim tutkumuz. 2014 yılından beri, el yapımı, rafine meyve reçelleri konusunda uzmanız. Münih'in doğusundaki Erding yakınlarındaki Markt Schwaben'deki atölyemizde, her şey yerellik ve mevsimsel işleme etrafında dönüyor. Meyve reçellerimizi saf elma pektini ile ve jelatin şekeri olmadan pişiriyoruz. Bu nedenle ürünlerimiz veganlar için de uygundur. Mutfağımızda hiçbir yapay katkı...
...Biz bir tarım kooperatifiyiz, Palermo'da, doğal olarak yetiştirdiğimiz geç mandalina ile ünlü Ciaculli bölgesinde faaliyet gösteriyoruz. Ayrıca beyaz ve kırmızı loquat yetiştiren ortaklarımız var, Ribera (AG) bölgesinde portakal, Bivona'da şeftali, Trapani bölgesinde kavun yetiştirenler var, vb. Tüm bunlar birinci sınıf narenciye ve meyvelerdir ve bize teslim edilmektedir. Ayrıca, sadece taze meyve, limon suyu, esmer şeker ve meyve pektini kullanarak sadece en taze ürünlerle reçel ve ekstra marmelat yapıyoruz. Yakında bal üretimi için bir arıcı da katılacak.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play