Fransa, Warmeriville
... hindistancevizi yağı, asidik madde (sitrik asit), nişasta, aromalar, maltodekstrin, kıvam artırıcılar (jelatin, selüloz, sakız), emülgatör (yağ asidi sukroesterleri), kaplama maddeleri (carnauba mumu, bal mumu), boyalar (karotenoidler, pancar kırmızısı),","Conditionnement palette:4725 UVC (soit 135 colis)":"Palet Paketleme:4725 UVC (yani 135 paket)","Fibres alimentaires 0g / 100g":"Lif 0g / 100g"}...
Hollanda, Nijkerk
... özel kokusuna sahip ve başka bir koku yok Tat: Tatsız veya hafif tatlı, başka bir tat yok Standartlar: Dekstroz Eşdeğeri, % (m/m) (Katıdaki Redüktör Şeker (dekstroz) %): 18-20 Nişasta Testi: Negatif Nem % (m/m): ≤6.0 Çözünürlük % (m/m): ≥98.0 pH: 4.5-6.5 Kül % (m/m): ≤0.6 İyot Deneyi: Mavi reaksiyon yok As mg/kg: ≤0.5 Pb mg/kg: ≤0.5 Cu mg/kg: ≤5.0 Kükürt Dioksit Kalıntısı mg/kg: ≤10...
İspanya, Valencia
...Yerel nişastalar, modifiye nişastalar, ön jelatinleştirilmiş nişastalar, maltodekstrinler, dekstrinler ve toz glikoz şurubu.
Eşleşen ürünler
Tapioka nişastası
Nişasta
Fransa, Montelimar
...Nougat du Terroir çubumuzu keşfedin, Montélimar Bademleri ve Montélimar Lavanta Balı ile. Yerel malzemelerle yoğun tatlar için geleneksel ve lezzetli yumuşak nougat. Lavanta balı, bu otantik nougata eşsiz bir tatlılık katıyor. İçindekiler: Şeker, Badem, Bal %27,3, Glukoz Şurubu, Yumurta Beyazı, Azyme Ekmeği (Su, nişasta, zeytinyağı), Doğal Vanilya Özütü. Üretim Yöntemi: Bal ve glukoz şurubu...
Fransa, Bernin
...Sindirim sisteminde emilebilen karbonhidratları (nişasta, glikoz şurubu vb.) değiştirerek tariflerinize çözünür lifler ekleyin, böylece kalori alımını azaltırken glisemik yanıtı da düşürün. Glucomannan ile ilişkili 2 sağlık iddiasından faydalanın: tokluk hissi ve kolesterol yönetimi. Ürünlerinizi kalınlaştırın veya jel haline getirin (düşük dozda ve sıcaklık kısıtlaması olmadan).
Almanya, Bad Bentheim
... maltodekstrin, Tapioka nişastasından yapılmıştır. Nişasta, doğal enzimlerle (GDO'suz) hidrolize edilir ve ardından sprey işlemiyle kurutulur. Toz beyazdır, nötr bir tada sahiptir ve seyreltilmiş formda ürünlerin viskozitesini artırabilir.
Hollanda, Amsterdam
...Akçaağaç şurubu, genellikle şeker akçaağaç, kırmızı akçaağaç veya siyah akçaağaç ağaçlarının xylem özsuyundan yapılan bir şuruptur, ancak diğer akçaağaç türlerinden de yapılabilir. Soğuk iklimlerde, bu ağaçlar kış öncesinde gövdelerinde ve köklerinde nişasta depolar; nişasta, kışın sonları ve ilkbaharın başlarında özsuyunda yükselen şekere dönüştürülür. Akçaağaç ağaçları, gövdelerine delikler...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Mısır tohumundan, amilolitik fermente edici maddelerin kullanımıyla nişasta hidrolizi süreci altında üretilmiştir. Ardından hidrolizatın filtrasyonu, demineralizasyon ve belirli bir kuru madde ağırlık oranına kadar kaynatma işlemleri gerçekleştirilmiştir. Kuru Maddeler 100g'da, en az: 77,6/g Karbonhidratlar, %, en az: 100 Enerji değeri, kcal/100 g: 310,4 Bileşim: Şurup %100 Kuru maddeler...
...Şeker pancarı bazlı arıcılık için tamamlayıcı Candito. ÖZELLİKLERİ: En yüksek kalitede hammaddeler. Sadece şeker pancarı ve glikoz şurubu ile üretilmiştir. Kullanılan su, arıların sağlığına zararlı olabilecek ağır metaller ve zararlı parçacıkları ortadan kaldırmak için özel bir filtrasyon işlemine tabi tutulmaktadır. Tarifinde nişasta bulunmamaktadır. Düşük pişirme sıcaklığı, HMF gelişimini...
Polonya, Wrocław
Polonya Şekerlemeleri Şirketi, el yapımı şekerlemeler, çikolatalar ve tatlılar konusunda uzmanlaşmış önde gelen bir şekerleme firmasıdır. Ürünlerimizin yüksek kalitesiyle gurur duyuyoruz; tüm ürünlerimiz en kaliteli malzemelerle ve orijinal tariflere göre üretilmektedir. Tatlılarımız, eşsiz lezzeti ve kalitesi ile rakiplerimizden sıyrılmaktadır. Benzersiz avantajımız, Polonya'daki çeşitli şehirler...
Birleşik Krallık, London
... gerekir. Genellikle %40–50 maltoz içerir, ancak bazıları %70'e kadar çıkabilir. β-amilaz veya fungal α-amilaz kullanarak, %50'den fazla maltoz veya hatta %70'ten fazla maltoz içeren glikoz şurupları (ekstra yüksek maltoslu şurup) üretilebilir. Bu, bu enzimlerin nişasta molekülünün ucundan bir maltoz molekülü, yani iki glikoz birimini bir seferde çıkarması sayesinde mümkündür.
İsviçre, Hendschiken
...şekerler (Glukoz, Nişasta şekeri), Antioksidanlar (E331, E301), Baharat özleri, Tatlandırıcılar (E621), Aromalar). Yumurta, Pane harcı, Tam soya unu, Yağsız süt, Su, Beyaz şarap, Baharatlar, Soğan, Tatlandırıcılar (E621), Yemek tuzu. Tepsilere yağlı kağıt serin ve önceden ısıtılmış fırına yerleştirin. Pişirme: 200°C'de, yaklaşık 25 dakika pişirin. Saklama sıcaklığı: min. -18°C, bir kez çözüldükten sonra tekrar dondurmayın. Alerjen Bilgisi: Gluten, süt, yumurta, soya içerir. Pişirilmiş et ürünü. İsviçre'de, İsviçre eti ile üretilmiştir.
Fransa, Talant
...Lezzetli çikolata aromasıyla, çalışması kolaydır; yarattıklarınız da katkı maddesi olmadan kolayca yapışabilir. İçindekiler: şeker; glikoz şurubu; %34 saf beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, tam SÜT tozu, SÜT PEYNİRİ tozu, yağsız SÜT tozu, emülgatör E322, vanilin aroması); kakao yağı; nişasta; su; emülgatörler E422, E415; boyar madde E171; koruyucu E202. Alerjenler: SÜT ve süt ürünleri (laktoz...
Slovakya, Ivanka Pri Dunaji
... için uygundur. Faydaları: - Doğal olarak glütensiz - Eklenmiş şeker yok, sadece doğal tatlandırıcı – organik pirinç şurubu ile tatlandırılmıştır - Süt ve soya ürünleri içermez - Renklendirici, nişasta veya koruyucu yoktur - Veganlar için uygundur...
...Hindi - Tavuk Eti Malzemeler: Hindi - Tavuk eti, İçme suyu, yoğurt, baharatlar, sofra tuzu, stabilizatörler E450, E451, E262, modifiye nişasta E1422, kurutulmuş glikoz şurubu, tat artırıcı E 621.
Fransa, Livry Gargan
...Burçak Baharat, uzun bir geçmişe sahip olan tanınmış bir Türk şirketidir. 100 gramdan 25 kilograma kadar çeşitli baharatların (kırmızı biber, kahve ve hamur işleri ürünleri (krema, kakao, tatlı vanilin, kabartma tozu, çikolata sosu, nişasta çeşitleri), nar şurubu, elma sirkesi ve üzüm sirkesi ile aromalı içecekler) üretimi ve ihracatı konusunda uzmanlaşmış bulunmaktayız. Türkiye'nin Gaziantep...
Vogelbusch Biocommodities, biyoproses tesisleri için küresel bir teknoloji ve hizmet sağlayıcısıdır. Biyoteknolojik süreçlerin endüstriyel uygulanmasına odaklanan Vogelbusch, şeker, nişasta ve gıda sanayisi için tesisler planlamaktadır. Vogelbusch, alkol, bioetanol, maya, sirke, glukoz, dekstroz, fruktoz şurubu (HFS) ve sitrik asit için kendi teknolojisini sunmaktadır. Mühendislik ve sistem...
Kristal şeker, pudra şeker, pudra şeker karışımları, fondan, glikoz şurubu, inci şekeri, kamış şekeri, çeşitli Icumsa, nişasta.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play