İtalya, Pergola
... STEEL ön yüzü ile en iyi şekilde yerleştirildiği alanlarla eşleştirebilirsiniz. Dışarıdan odun yükleyerek içeriği kirletmeden pişirme yapabilirsiniz. Yemekleri hazırlayıp içerden fırına verebilir, ardından dışarıdan çıkarıp servis edebilirsiniz.
Polonya, Opalin
..."Pizza Oven Logs In Nets", mutfak tutkunları ve profesyonel şefler için tasarlanmış, otantik odun ateşinde pişirilmiş pizza sonuçları elde etmek isteyenler için özel olarak üretilmiştir. İnce kesilmiş bu odunlar, karışık sert ağaçlardan yapılmıştır ve istenen pişirme sıcaklığına hızlı ve kolay bir şekilde ulaşan bir ateşleme sağlar. %20'den az nem içeriği ile bu odunlar, pizzanızın doğal...
Fransa, Le Muy
... yüksek sıcaklıklarda bile fırında ve pişirilmiş ürünlerde karbonlaşma veya yanık lekeleri oluşmaz. Un, fırın çalışırken kaybolur. Ürün, pizza pişirmek için odun ateşinde de kullanılabilir. Un, 25 kg'lık torbalarda satılmaktadır.
...Panificio Quartararo, her türlü ekmek ve fırın ürünleri, odun ateşinde pişirilmiş pizza ve sadece Sicilya'ya özgü pastacılık üretimi ile ilgilenmektedir. Akşama kadar sıcak ekmek, grissini, focaccia, tepsi pizzası, sfincione, Palermo usulü atıştırmalıklar ve paket servis gastronomisi gibi fırın ürünleri üretiyoruz; taze, doğal ve yüksek kaliteli malzemeler kullanarak tatlı ve tuzlu ürünler...
...%100 Puglia buğdayından elde edilen, GDO'suz ve özenle seçilmiş unlar kullanarak, odun ateşinde pişirilmiş geniş bir el yapımı Puglia ürünleri yelpazesi üretmektedir. Gargano mutfağı, hem lezzetli hem de sağlıklı olmasının yanı sıra, sade ve doğaldır. Geleneksel yemekler ve yerel ürünler arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız. Puglia masalarında meze olarak öne çıkan ürünlerden biri ekmektir...
İtalya, Velletri
...Her gün İtalya'nın her yerine birkaç saat içinde, odun ateşinde pişirilmiş açık veya koyu ev yapımı ekmek teslim ediyoruz. Romalı kalelerde üretilen bu ekmek, doğal maya, yarı tam buğday unu ve odun fırınında pişirilmesi ile karakterizedir. Mayalanma, ana maya ve biraz bira mayası ile sağlanır. Malzemeler yaklaşık 40 dakika yoğrulur, ardından bir saat mayalanmaya bırakılır. Ekmek daha sonra...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play