...Ürün Bilgisi Elmaların hasat zamanı, Eylül civarında gerçekleşen Çin ile Mart ve Nisan arasında olgunlaşan Şili arasında farklılık göstermektedir. Taze meyveler boyutlarına göre sıralanır, ardından soyulur, çekirdekleri çıkarılır, istenilen şekle - dörde bölme, halka veya küp - kesilir ve en sonunda kurutulur. Kurutma işlemi, baca kurutma tünellerinde gerçekleşir ve tamamen bitmesi üç ila dört...
Türkiye, Silifke / Mersin
... ortasına kadar farklı zamanlarda olgunlaşan türler vardır. Özellikle subtropikal koşullarda, olgun meyveler ve çiçekler aynı anda ağaçta görülebilir. Meyvelerde önemli bir sorun yeniden yeşermedir. Kışın, turuncu renk Mart ayında artar ve sıcaklık farkı nedeniyle meyve kabuğunda klorofil oluşumu gerçekleşir. Bu, Valencia'ya özgüdür.
Sırbistan, Subotica
... GÖRÜNÜMÜ: Yuvarlak şekilli, mor-koyu kırmızıdan siyaha kadar deri, parlak, sağlam. Et oldukça sert, tatlı ve yüksek kalitededir. MEYVE BOYUTU: Çok büyük meyve. HASAT: Geç bir çeşit. Temmuz'un ortasından ikinci yarısına kadar. TİCARİ KULLANIM: Kendine verimli ve mükemmel bir verim sağlayan bu büyük kiraz, pazarda önemli bir çeşittir. Taşınması oldukça kolaydır ve mükemmel bir masa çeşidi olmasının yanı sıra işleme sanayisinde de yaygın olarak kullanılmaktadır.
Yunanistan, Naousa
Milis Nurseries, meyve ağaçları ve meyve veren bitkilerin üretimi ve ticareti konusunda uzmanlaşmıştır. 1960'lı yıllarda, Konstantinos Milis, Yunan ağaçlarının sağlıklı üreme materyali ihtiyaçlarına özel bir dikkat göstererek, bölgenin eski bilinen uygulamalarını kullanmakta ve ziraat mühendisleri ile işbirliği yaparak ilk meyve fidanlığını (şeftali, kiraz, kayısı, erik, elma, armut, badem, ceviz ...
İtalya, Palagonia
... kırmızıya meyilli etleri olan Comune cinsini ve daha geniş kaburgalara ve kabukta belirgin oluklara sahip olan Cantalupo Prescott'ları ayırt edebiliriz. Bunlar, güçlü bir şekilde kokulu erken olgunlaşan meyvelerdir.
İspanya, Valencia
...Mandarinler, Cinatur Group'un çalıştığı en yüksek kalibre ürünlerden biridir. Ondan fazla çeşidi ile mandarin, üretimimizin anahtar parçalarından biri haline geliyor. Marisol veya Oronules gibi çok erken olgunlaşan çeşitler veya Ortanique ya da Fortuna gibi mart ayında optimum noktasına ulaşanlar, mandarin bize takvimde geniş bir çeşitlilik sunuyor. Asidite seviyesi düşük olan Satsuma veya...
Fransa, Jarnac
... koşullarını korumak amacıyla özel bir özen gösteriyoruz. Sıcak meyve keki Ağır bir şekilde çağrıştırıcı olan bu aroma, konyakların en yüksek olgunluk seviyesinden gelmektedir. On yıllar süren bir olgunlaşma sayesinde, Şarap Ustamız bu kuru meyve aromasını sıcak meyve keki notalarına evrilmesi için beslemektedir. NASIL TADILIR Kuru: Initiale Extra'yı yaratmak on yıllar alır ve yudum yudum içilmeyi...
Polonya, Brześć Kujawski
...Termo şekillendirilebilir PA/PE veya PA/PP alt filmi, vakumlu ambalajlama için kullanılır. Şu ürünlerin ambalajında kullanılır: taze et, kümes hayvanları, soğuk ve tütsülenmiş etler ve olgunlaşan peynir, taze ve dondurulmuş balık, deniz ürünleri, hazır yemekler, mutfak ürünleri, meyve ve sebzeler ile ekmek. Üst PA/PE veya PP/PA kaplama filmi, ürünü taşıyan rulo makinelerinde vakumlu paketin üst kısmını kapatmak için kullanılır. İsteğe bağlı olarak, müşteri tasarımına göre film üzerine baskı yapıyoruz.
Fransa, Mauléon-D'armagnac
...L'Armagnac Castarède - Cuvée 190 ans, damıtı distilasyon sanatının gerçek bir kutlamasıdır ve unutulmaz bir tat deneyimi sunar. 190 yıl boyunca olgunlaşan bu armagnac, zengin ve karmaşık aromalarla kendini gösteren, nesilden nesile aktarılan bir ustalığın ürünüdür. Damakta, şekerlenmiş meyve notaları, ince baharatlar ve kadifemsi bir tat ile kendini gösterir; bu da onu rafine içki tutkunları için...