İtalya, Giuliano
...Pan di spagna, pastörize yumurta karışımı, şeker, "00" un, Amerikan unu, su, aromalar. DOLDURMA: Taze krema, glikoz şurubu, şeker, pastörize yumurta sarısı, dekstroz, alkol, pirinç nişastası, stabilizatör, limon aroması. SÜSLEME: Taze krema, %60 beyaz çikolata, pastörize yumurta sarısı, şeker. ISLATMA: Su, şeker, limon aroması.
Fransa, Privas
...toplam şeker içeriği 100g için 60g 1885'ten beri sonsuz gençliğin sırları! Ardèche Kestane Kreması, 1885 yılında Clément Faugier tarafından Privas'ta yaratılmış bir tariftir. Bu tarif, yaratıldığı günden beri aynı kalmış ve yalnızca doğal malzemeler kullanmaktadır. İçindekiler: kestaneler, şeker, şekerlenmiş kestane parçaları, su, glikoz şurubu, doğal vanilya aroması 100g için 45g meyve ile hazırlanmıştır, toplam şeker içeriği 100g için 60g Kod: 502 Net Ağırlık (g): 1000 Brüt Ağırlık (g): 1250 Fiyat HT: 7.56 Fiyat KDV Dahil: 7.98...
İspanya, Orkoien-Navarra
... bitkisel yağlar ve yağlar* (ayçiçeği*, kakao*), Pirinç şurubu*, Çikolata parçaları* (şeker kamışı*, toz tam SÜT*, kakao yağı*, emülsifiye edici (SOYA lesitini*), aroma doğal vanilya ekstresi*), yağsız kakao tozu*, YUMURTA*, SOYA unu*, aroma (doğal vanilya ekstresi*) ve Kabartma maddesi (amonyum bikarbonat). Buğday Referansı: Cooecbp2 Buğday Ean: 8413115006799 Buğday Referansı: Coeecbg Buğday Ean...
Hollanda, Boxtel
...Katmanlama ve modelleme için esnek şeker hamuru. Birden fazla renk mevcuttur. Açılmış fondan özel etiket olarak üretilebilir. Ayrıca farklı renkler veya doğal renklerle ve farklı şeker hamuru tarifleri altında da üretilebilir. İçindekiler şeker hamuru Şeker, glikoz şurubu, buğday nişastası, bitkisel yağ (palmiye çekirdeği, palmiye), bitkisel yağ (palmiye), su, dekstroz, emülgatör E472c, kalınlaştırıcı E415, aroma, renklendiriciler (renge göre farklı, azo renkleri kullanılmaktadır).
Portekiz, Ponte De Lima
...Chupas CBD > THC İÇERMEZ - Narkotik Etkisi Yoktur > AB'de Üretilmiştir > İçerik: 18g Lolly başına > İçindekiler: Şeker, glukoz şurubu, asidik maddeler: sitrik asit, kenevir ekstresi, aromalar, boyalar: E101, E120, E132.
İtalya, Reggio Emilia
...Mevcut karbonhidrat yelpazesinde çeşitli şeker ve şurup türleri bulunmaktadır. Bu kategoriye ait referanslar arasında bitkisel kökenli gıda liflerinin zengin bir assortmanı da yer almaktadır. Süt şekeri Kristal dekstroz Fruktoz Sakaroz CAT. II Toz şeker Ham esmer şeker Trehaloz Maltodekstrinler ve toz glikoz şurubu 21 DE, 30 DE, 38-40 DE Sıvı glikoz şurubu (40 DE, 60 DE) ve fruktoz bazlı glikoz...
Hollanda, Etten-Leur
...Şeker pancarı veya şeker kamışından elde edilen, arıtılmış ve filtre edilmiş bir şurubun kristalize edilmesiyle üretilen gıda sınıfı ürün sunuyoruz. Bu ürün, en popüler şeker çeşitlerini üretmek için kurutulup elenmiştir. Rengi beyazdır ve sakkaroz içeriği %99,85'tir. Bu ürün, piyasa konumuna bağlı olarak İnce Granül Şeker veya Ekstra İnce Granül Şeker olarak adlandırılabilir. TÜM TÜR ŞEKERLERİ UYGUN FİYATLARLA SUNUYORUZ.
Almanya, Frankfurt
...PALMS Palmşeker ve Palmşeker Şurubu, şeker palmalarının çiçek suyundan elde edilmektedir. Tüm şeker ürünlerimiz AB organik/eko sertifikalıdır ve yapay katkı maddesi içermez. Palmşeker, FAO tarafından tek sürdürülebilir şeker türü olarak ilan edilmiştir ve Üçüncü Dünya'nın kırsal bölgelerinde yoksullukla mücadelede en etkili araçlardan biri olarak kabul edilmektedir; çünkü bahçesinde bir palmiye...
Fransa, Bourgbarré
...Ananas Vanilya Şurubu. Ağırlık: 250 ml Aroma veya koruyucu içermeyen el yapımı.
Fransa, Feurs
... sağlarlar. Eğer nihai gıda ürününe tat katkısı sağlandığı kanıtlanırsa, yanmış şeker şu şekilde etiketlenecektir: "karamel (glukoz şurubu, su, şeker) veya (şeker, su)". Eğer sadece renk katıyorsa, etiketleme şu şekilde olacaktır: "renklendirici: E150a".
Fransa, Champier
...Organik hurma şerbetimizi keşfedin, eşsiz bir lezzete sahip ve özellikle eklenmiş şeker içermiyor! Ayrıca "melas" veya "hurma balı" olarak da bilinen hurma şerbeti, doğal hurmalardan elde edilen bir sıvıdır. Elde etmek için, hurmalar çok hassas bir pişirme işlemine tabi tutulur ve ardından sıkılır ve süzülür. Les Palmiers d'Anis organik hurma şerbeti, çok hafif ve yumuşak tadı ile açık rengi ile...
Fransa, Saint-Fraimbault
... oldukça beğenilecektir. Ve tatlı severler için... en güzel tatlılarınıza bu şurubu ekleyerek klasiklerinizi yeniden yorumlayın: sütlaç, krema, panna cotta... her şey serbest! Ve sadece meraklı tatlı severler için... beyaz peynirinizi tatlandırmak için kullanabilirsiniz! İçindekiler: Saman infüzyonu (su, saman), şeker, konsantre limon suyu.
İran, Tehran
...Hurma şurubu, hurma balı veya hurma pekmezi olarak da bilinir, konsantre hurma suyundan yapılan lezzetli ve çok yönlü bir tatlandırıcıdır. Zengin, karamelli bir lezzet sunar ve meyvemsi bir tat ile geniş bir yelpazedeki yemekleri zenginleştirebilir. Hurma şurubu, taze hurmaları pişirerek kalın, şurup kıvamına gelene kadar hazırlanır. Ekstra şeker veya katkı maddesi gerektirmediğinden, rafine...
Hollanda, Amsterdam
...Akçaağaç şurubu, genellikle şeker akçaağaç, kırmızı akçaağaç veya siyah akçaağaç ağaçlarının xylem özsuyundan yapılan bir şuruptur, ancak diğer akçaağaç türlerinden de yapılabilir. Soğuk iklimlerde, bu ağaçlar kış öncesinde gövdelerinde ve köklerinde nişasta depolar; nişasta, kışın sonları ve ilkbaharın başlarında özsuyunda yükselen şekere dönüştürülür. Akçaağaç ağaçları, gövdelerine delikler...
Ukrayna, Dnipro
...Çilek, en popüler şeker şurubu TM Maribell'den biridir. Yazın tadını taşır ve birçok kokteyl, limonata, milkshake ve bubble tea'de mükemmel bir şekilde kullanılır. İçindekiler: Şeker, su, doğal "Çilek" aroması, sitrik asit. 0,7L cam şişelerde veya 1L plastik şişelerde paketlenmiştir. Ayrıca, 0,25L'lik küçük cam şişelerimiz de mevcuttur. Dünya genelinde ihracat yapıyoruz. Fiyatı öğrenmek için lütfen e-posta gönderin: irina.syrup@gmail.com Web sitemizi ziyaret edin: www.maribell.com.ua/en...
Birleşik Krallık, Leicester
...Brezilya ICUMSA 45 Beyaz Rafine Kırmızı Şeker Granüle Şeker. Granüle şeker, yaygın olarak "beyaz" veya "masa" şekeri olarak bilinen şekerdir. ... Toz Şeker. Granüle şekere benzer, toz şeker aynı bileşime sahiptir ancak çok daha ince bir dokuya sahiptir. ... Şekerleme Şekeri. ... Esmer Şeker. ... Kırmızı Şeker. ... Mısır Şurubu ve Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubu.
Güney Kore, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
...Kore'nin geleneksel tatlandırıcısı "Tahıl Şurubu" • Yemek pişirirken şeker yerine kullanın - Kızarmış tavuk veya tteokbokki gibi Kore tarifleri için en iyisi • Evde kendi granola/nutrisyon barınızı yapın • Ekmek, kraker ve pirinç keki üzerinde sos veya sürülebilir olarak kullanın • Kore yemekleri büyük ustası tarafından yapılmıştır - Kore yemekleri büyük ustası Bong-seok Kang, hem tahıl şurubu...
Türkiye, Istanbul
...yoğurt veya krep üzerine sos olarak kullanılabilir - Fırın tariflerinde lezzetlidir - Kullanışlı 1.6 kg'lık kavanozda gelir İçindekiler: Şeker, Buğday Unu, Bitkisel Yağlar, Glukoz Şurubu, Konsantre Süt, Şekerleme Şeker, Kakao Yağı, Düşük Yağlı Kakao Tozu, Emülgatör, Tuz, Aroma Vericiler. Besin Değerleri (100g başına): Enerji: 2269 kJ / 542 kcal, Yağ: 34.1 g, Karbonhidrat: 56.7 g, Protein: 7.1 g, Tuz: 0.23 g. Alerjenler: İçerir: Buğday, Süt, Soya. İçerebilir: Kuruyemiş, Yumurta. Saklama: Serin, kuru bir yerde saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın.
Fransa, Aix En Provence
...Hafif ve gevrek olan Melba tostları, bir ticaret sırrının ürünüdür. Açık kalıpta pişirilen hamur, serbestçe kabarabilir, böylece tahılların ROGER Rusks tostlarına özgü tüm lezzetini serbest bırakması mümkün olur. Rusks Aix Çiçek Buğday Unu Buğday unu, gluten, bitkisel yağlar (hidrojenize yağlar ve yağlar (palmiye ve kolza) değil), su, fırın mayası, tuz, invert şeker şurubu, malt, emülgatör: soya lesitini (GDO'suz). Ambalaj: kutu başına yaklaşık 22 adet...
Türkiye, Istanbul
... Maillard reaksiyonuna girmez USP/EP/BP uygundur Uygulama Alanları: çikolata, dondurma, diyet ürünler, kek, bisküvi, şeker, sakız, enerji barları, alkolsüz içecekler, helva, reçel, sürülebilir çikolata, gofret ve unlu mamuller Ambalaj Şekli: Teneke, Varil, Tanker ve Flexi Tank Raf Ömrü: 24 Ay Menşei Türkiye...
Fransa, Villarembert
Yunanistan, Heraklion
...100% organik nar şurubu, 100 gram son ürün başına 70 gram meyveden üretilmiştir. Doğal organik nar suyu, ham organik şeker, su ve jelatin kullanılarak üretilmektedir. Nar şurubu, üretiminden hemen sonra paketlenir ve serin ve gölgeli bir yerde saklanır. Serin ve gölgeli bir yerde 1 yıl boyunca saklanabilir. 450 gramlık ambalajlarda sunulmaktadır. Nar şurubu, üretiminden hemen sonra paketlenir ve serin ve gölgeli bir yerde saklanır. Kullanım alanları: yemeklerde, tatlı-ekşi soslar, salatalar, chutney'ler vb. için idealdir. Pastacılıkta, tatlılar, pastalar, kekler, dondurma vb. için kullanılabilir.
Almanya, Trittau
...Akçaağaç şurubu, şeker akçaağaçlarının ağaç suyundan elde edilir. Tat: hafif karamelli - tatlı Aroma: hafif karamelli Renk: kehribar rengi Kışın sona ermesiyle birlikte ağaçlar, köklerinden yaprak tomurcuklarına bitki suyunu taşımaya başlar. Süzülen ağaç suyu, ilk olarak filtrelenir ve temizlenir, ardından daha ileri işleme sürecinde akçaağaç şurubuna yoğunlaştırılır. Bu süreçte ağaç suyunun doğal şekeri karamelleşir ve şuruba eşsiz tadını verir. Akçaağaç şurubumuzu organik ve konvansiyonel kalitede sunuyoruz.
İtalya, Acerra
...Capsule Caffè Cortese uyumlu Dolce Gusto - Sıcak İçecek - Biscottoro AÇIKLAMA Bisküvi tadında lezzetli kahve. En tatlı damaklar için mükemmel bir karışım. Gluten İçermez | Hidrojenize Yağ İçermez | GDO Yok Kapsül net ağırlığı: 12 g İÇİNDEKİLER: Şeker, toz glikoz şurubu, rafine hindistancevizi bitkisel yağları, yağsız süt tozu, süt proteinleri, yağsız kakao tozu, stabilizatörler: E340ii, E452i...
Birleşik Krallık, London
...Yüksek maltoslu mısır şurubu, tatlandırıcı ve koruyucu olarak kullanılan bir gıda katkı maddesidir. Şekerin çoğunluğu maltostur. Yüksek fruktozlu mısır şurubundan daha az tatlıdır ve az veya hiç fruktoz içermez. Ancak, şekerleme ve dondurulmuş yoğurt gibi ticari gıda üretiminde tatlandırıcı olarak kullanılacak kadar tatlıdır. "Yüksek" etiketi alabilmesi için şurubun en az %50 maltoz içermesi...
Fransa, Objat
...Malzemeler: Badem, şekerlenmiş kavun (Fransa menşeli) (kavun, fruktoz glukoz şurubu, asidite düzenleyici: sitrik asit), şeker, pudra şekeri, lavanta balı, invert şeker şurubu, glukoz şurubu, azami ekmek (patates nişastası, su, ayçiçek yağı), doğal portakal çiçeği özü, şekerlenmiş portakal kabukları (portakal kabukları, fruktoz glukoz şurubu, şeker, koruyucu: E 202, asidite düzenleyici: sitrik asit). Yumurta akları.
Polonya, Wrocław
...İçindekiler: meyve jeli: kiraz, frenk üzümü, portakal (glikoz şurubu, şeker, su, jelatin maddesi (pektinler), mısır nişastası, asidite düzenleyici (sodyum sitrat, sitrik asit), aroma, boyalar (tartrazin, allura kırmızı, mavi parlak, azorubin, betanin)), çikolata %30 (kakao kitlesi, şeker, kakao yağı, emülgatör: soya lesitini, doğal vanilya aroması). Soya içerir. Süt proteinleri, susam, yer fıstığı, diğer kuruyemişleri içerebilir.
Fransa, Seignosse
... olmadan nazik bir şekilde yönetilmektedir ve akçaağaçlar, uyumlu ve dengeli bir orman için diğer ağaç türleriyle bir arada yaşamaktadır; organik sertifikalıdır. Organik akçaağaç şurubu, Mart ortası ve Nisan sonlarında üretilmektedir. Vifranc Farm'ın yüksek kalite standartları, akçaağaç ormanını işleme ve akçaağaç şurubu üretme konusundaki özellikle titiz yöntemlerle bu olağanüstü şurup içinde yansımaktadır. Krep ve Fransız tostu ile, yoğurt veya lor peyniri ile, her türlü meyve veya tatlı-ekşi tariflerle iyi gider. Bio-Monde, 30 yıldır La Ferme Vifranc'ın tarihi ortağıdır.
...BeeElixir'i, arıların hayatta kalması ve gelişmesi için ihtiyaç duyduğu geniş besin yelpazesini karşılamak üzere, her koşulda: kuru hava, nemli hava, bahar, sonbahar, kış, bölünmüş veya büyük koloniler için optimal beslenme sağlamak amacıyla geliştirdik. AÇIKLAMA: Arı kolonileri esas olarak bal üretir, bu da şeker şurubu ile desteklenir. BeeElixir, arıların optimal beslenmesi için tasarlanmış...
İtalya, Trezzano Sul Naviglio (milan)
...{"DESCRIPTION":"Yüksek kaliteli şekerleme ve altı yıl boyunca yetiştirilen orijinal kırmızı ginsengin ince tadı.\n1 kalori şekerleme 18kcal\n\nCONTENT / PACK\n500g / yaklaşık 111 şekerleme (1 şekerleme 4.5g)\n\nINGREDIENTS\nPanax Ginseng Kökü Ekstresi %1.2,\nşeker, maltos şurubu, beyaz şeker, mentol, vanilya, ksilitol\n\nDIRECTIONS\nKullanım sıklığı: günde birkaç kez damak tadına göre\nUygulama talimatları: Emmek (bütün olarak yutmayın)"}...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play