İtalya, Forlì
...ancak yine de lif, mineral ve vitamin açısından zengindir. Önceden ıslatmaya gerek yoktur: Sadece akan su altında durulamak, olası kalıntıları temizlemek için yeterlidir ve su ile (oran: bir ölçü tahıl, iki ölçü su) yaklaşık 30-40 dakika pişirmek gerekir. Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra, suyu iyice emmesi için on dakika beklemesi önerilir. Buharda pişirilebilir veya kavrulabilir. Ayrıca salatalarda, garnitürlerde veya lezzetli balık veya sebze yemekleri hazırlamak için ana malzeme olarak da kullanılabilir.
İtalya, Paterno'
...Sicilya mutfağında vazgeçilmez bir malzeme. CONSERVE CONTI, aynı tutkuyla ve deneyimle, eski usul el yapımı olarak üretmektedir. Salataları zenginleştirmek, balık bazlı yemekleri lezzetlendirmek ve hatta yaratıcı makarna salataları hazırlamak için idealdir.
Martinik, Rivière-Pilote
..."Chien" sosu, Antiller kreol mutfağının vazgeçilmez baharat karışımından oluşmaktadır. Tatlı sos. Soğan, maydanoz, sarımsak, biberden oluşur. "Chien" sosu, ızgara balık yemekleri, ıstakozlar, kabuklu deniz ürünleri ile birlikte et ve tavuk yemeklerine de eşlik eder.
Bulgaristan, Sofia
... puan alır. Yıllardır insanlar, soğuk algınlığını hafiflettiği, adet kramplarını azalttığı ve mide ağrısını yatıştırdığı düşünüldüğü için çay hazırlamak için kullanmaktadır. Kullanım alanları: Pimento, et ve balık marineleri ile çeşitli soslar ve baharatlar için kullanılmaktadır. Egzotik bir tat için yemeğe 2-3 meyve ekleyin. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme...
Belçika, Bruxelles
...Filet de bœuf, et sever et zengin bir lezzet sunarak et severler için popüler bir seçimdir. Bu filet, kalitesi ve tazeliği için özenle seçilmiştir ve olağanüstü bir yemek deneyimi garanti eder. Izgara, fırın yemekleri ve güveçler için mükemmeldir. Farklı boyutlarda mevcut olan Filet de bœuf, profesyonel ve ev mutfakları için idealdir. Pratik ambalajı, kolay kullanım ve optimal saklama sağlar. İster profesyonel bir şef olun, ister amatör bir aşçı, bu filet de bœuf, kaliteli yemek sonuçları için vazgeçilmez bir tercihtir.
İtalya, Venezia
...Sevimli ve kadifemsi. Yüksek kaliteli arpa maltı ve buğday maltı ile ince üst fermantasyon mayası, bu Blanche'a zengin ve ferahlatıcı bir tat kazandırır, yumuşak meyvemsi kokularla doludur. Doğal olarak bulanık. Atıştırmalıklar, balık yemekleri ve deniz ürünleri, beyaz etler ve taze meyve tartı ile mükemmel bir tamamlayıcıdır. Aperitif olarak harika.
İtalya, Trento
...Bauer'in balık bulyonu, yeniliklerden biridir. Morina, karides ve kurutulmuş yengeç, birinci sınıf sebzelerle birleşiyor. Deniz tadında yemekler için ve sofraya özgün bir dokunuş katmak için idealdir. 1 Bauer Balık Bulyonunu 500ml suya eritin ve ara sıra karıştırarak birkaç dakika kaynatın. Bulyon, pişirme sırasında istenilen miktarda yiyeceklere (balık çorbaları, balık sosları, çorbalar, risotto, balık yemekleri) eklenebilir.
Ukrayna, Bila Tserkva, Kiev Region
...SADGE - bir tava, Güneydoğu'dan gelmiştir. Yuvarlak bir şekli ve bombeli bir tabanı vardır. Bu ürünün ana özelliği çift amaçlı olmasıdır. Tavanın ateşin üzerine yerleştirilmesiyle, benzersiz tasarımı, şekli ve çok yönlülüğü sayesinde aynı anda birçok yemek pişirebilirsiniz: et yemekleri, balık veya kızartılmış sebzeler. Ve aynı tavayı "ters çevirdiğinizde", pita gibi ekmek pişirme imkanı bulursunuz. SKU:A400PS Çap, mm:450 Ağırlık, kg:5.55 Malzeme:Dökme demir...
Almanya, Darmstadt
... şekilde kullanılırlar ve lezzetli tatları ve dokuları sayesinde çeşitli balık, et ve salata yemekleriyle iyi uyum sağlarlar. Bu lezzetli fındıklar sadece çeşitli yemekleri zenginleştirmekle kalmaz, aynı zamanda yüksek miktarda protein ve tekli doymamış yağlar ("iyi" yağlar) içerirler; bu da kolesterol seviyesini ve kalp hastalığı riskini düşürmeye yardımcı olabilir. Macadamia - Çeşitler: Kavrulmuş...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... ve olgunlaştığı ahşap notalarının olağanüstü aroması ile dikkat çeker. Tüm bunlar, bu sirkeyi eşlik ettiği yemekleri zenginleştiren gerçek bir baharat haline getirir. San Carlos veya Pago Baldios San Carlos sızma zeytinyağları ile kullanıldığında, bu karışım yemeklerinizi dönüştürerek damak zevkinizi en üst düzeye çıkaracaktır. Marinasyon, av etleri, kümes hayvanları, sığır eti, balık ve deniz ürünleri için önerilir... 250ml cam şişe...
...Fiyat: €16.99 (geçerli yasal KDV dahil) Ad: Vinho Verde DOC Hasat: 2017 Alkol Derecesi: %13 vol. Açıklama: Açık saman rengi sunar, narenciye meyveleri ve hafif baharat notaları ile aromatik bir profile sahiptir… bizi uzak diyarlara götürür… vanilya ve tarçın… Karmaşık bir şarap olup, iyi bir ağız yapısına sahiptir, kalıcıdır ve tadım için büyük bir keyif sunar. Eşleşmeler: Beyaz et yemekleri, tavuk ve ördek, fırınlanmış balık ve yoğun peynirlerle mükemmel bir uyum sağlar. 10 ile 12°C arasında servis edilmelidir.
İspanya, Reus ( Tarragona )
...Tarragona kıyısında en geleneksel soslardan biri. Denizci kökenli olan bu geleneksel sos, zengin bir domates, sarımsak ve kavrulmuş kuru yemişler bazası ile hazırlanır ve ona eşsiz ve benzersiz bir tat kazandırır. Romesco Sosu, balık yemekleri, ızgara sebzeler veya salatalar ile mükemmel bir şekilde eşlik eder.
...Casta Loureiro Sitrus rengi ve çiçek notalarıyla birlikte narenciye aromaları. Taze ve uyumlu bir tat. Dengeli asidite. Hafif yemekler, aperatifler, balık yemekleri, beyaz etler ve deniz ürünleri ile mükemmel bir uyum sağlar. 8ºC ile 10ºC arasında servis edin. 12% vol. 750ml...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Mısır unu, genellikle fırıncılıkta (örneğin, kekler, kurabiyeler, pankekler, muffinler, cupcake'ler vb.), tahıl ve sos yapımında ve balık ile et yemekleri için katkı maddesi veya hamur olarak kullanılır. Birçok mutfak mısır ununu aktif olarak kullanmaktadır. Yemek örnekleri arasında hominy, polenta, ugali, banush, bulamik, geleneksel Meksika lozengesleri vb. bulunmaktadır. Mısır unu kalsiyum, magnezyum, potasyum, demir ve B vitaminleri içerir. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitaminlerin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır. Ağırlık: 500 g...
İtalya, Nave
...Önerilen eşleşmeler Shah Mat beyaz şarap her durum için mükemmeldir, sebze bazlı makarnalar, krema, püreler, karnıyarıklar ve balık yemekleri ile idealdir. Notlar Servis sıcaklığı 68°C Sülfür içerir. Kapacity: 0,75l Kod: 08087 Kategori: Köpüklü Şaraplar Alkol Oranı: %11,5 Vol. Ülke: İtalya Bölge: Veneto Üzümler: Beyaz üzüm Renk: Parlak sarı, ince ve kalıcı kabarcıklar Koku: Akasya çiçekleri, şeftali, ananas notalarıyla çiçeksi Tat: Dolu ve kuru, hoş ve kalıcı aromatik bir sonrası ile Önerilen kadeh: Extra Dry Köpüklü Şarap...
...Üzüm Cinsi: %100 Arneis. Şarap Yapımı: 18°C'de 3 hafta boyunca paslanmaz çelik tanklarda fermentasyon. Olgunlaşma: Yaklaşık 8 ay boyunca paslanmaz çelik tanklarda "sur lies" kalma. Renk: Hafif yeşilimsi yansımalarla saman sarısı. Koku: Narenciye ve olgun armut notalarıyla zengin, hafif ve çiçeksi. Tat: Kalıcı bir bitişe sahip, tuzlu ve dolgun. Alkol Oranı: ±%13,5 Gastronomik Eşleşme: Aperitif olarak mükemmel; mezeler, hafif makarnalar, balık ve beyaz et yemekleri için uygundur. Yaklaşık 8°C'de servis edin.
İtalya, Giugliano In Campania
... dayanacak şekilde tasarlanmıştır ve zamanla yüksek performans sunar. RM2 Beckers dökme demir çift ızgara tavasını seçmek, müşterilerinize hızlı ve basit bir şekilde hazırlanmış yüksek kaliteli ızgara yemekleri sunmak anlamına gelir.
Fransa, Auxerre
... aperitif olarak ve samimi bir yemek sırasında tadılması önerilir. Bu şarap, tavuk sote, balık filetosu, suşi veya baharatlı Asya yemekleri ile mükemmel bir uyum sağlar. Ambalaj: 3L Karton Appellation: Pays d'Oc Yıl: 2019 Üzüm Çeşidi: Viognier Etiket: Organik Tarım...
ufs.country_names.RU, Yaroslavl
...Şık tasarım - yanmış sedir kozalaklarını taklit eden orijinal ve akılda kalıcı bir etiket. Mantar da ahşap tarzında yapılmıştır. Karışım, bal, çam fıstığı çekirdekleri infüzyonu, bütün çam fıstıkları infüzyonu, ardıç iğneleri infüzyonu, armut meyveleri infüzyonu ve elma yaprakları infüzyonuna dayanmaktadır. İçeceğin tadı güçlü ve ısıtıcıdır, çam fıstığı, meşe kabuğu ve çam iğneleri ile karakteristik tonlar taşır. Bitim tadı uzun ve ekşidir. Biftekler ve ızgara balık yemekleri ile bağımsız bir içecek olarak servis edilmesi, ayrıca kokteyl baz olarak kullanılması önerilir.
İtalya, Lauro
... malzeme olup, özellikle Sicilya mutfağında yaygın olarak kullanılmaktadır; çünkü gerçekten ilginç tatlar, kokular ve hisler sunma yeteneğine sahiptir. Hem tatlı hem de tuzlu çeşitli yemeklerin hazırlanmasında kullanılabilir; tatlılar, lokumlar, dondurmalar, makarnalar, balık ve et yemekleri gibi.
Fransa, Grigny
...Tüm makarna ve balık yemekleri için kremalı lezzetli kabuklu deniz ürünleri sosu. Fransız mutfağının klasiklerinden biri olan Nantua sosu ile karşılaştırılabilir.
... tekrar dikkatlice karıştırılır. Böylece her zaman taze hazırlanmış küçük miktarlar garanti edilir. Meyvemsi ve taze aroma, tavuk, balık ve sebze yemekleri için eşit derecede uygundur. ORGANİK Malzemeler: Kişniş tohumları+, Çemen tohumu+, Zencefil+, Galgant+, Zerdeçal+, Kimyon+, Limon kabukları+, Soğan+, siyah dağ karabiberi+, Biber+, Macis+. +kontrol edilen organik tarımdan. Susam içerebilir. 60 gram, toz halinde, aromayı koruyan ve kapaklı dekoratif bir taze kutuda.
İsviçre, Schongau
...Limon otu, taze, çiçeksi limon kokusuyla, Asya mutfağında önemli bir bileşendir ve balık ve beyaz et yemekleri ile birlikte hindistancevizi ve sebze köri ile mükemmel bir şekilde uyum sağlar.
Fransa, Perpignan Cedex
...Akdeniz bölgesine özgü olan mercanköşk, soslu yemekleri, çorbaları, et ve balık marinelerini zenginleştirir. Patates yemeklerine eşsiz bir lezzet katmaktadır. Ayrıca, aromaterapide yaygın olarak kullanılan oldukça hoş kokulu bir bitkidir. Sağlık açısından, birkaç dal taze mercanköşkü, biraz zeytinyağı ile ezip süzdüğünüzde, eklemleri gevşetmek için hoş bir masaj yağı elde edersiniz.
İtalya, Gussago
...Greco di Tufo Denominazione di origine controllata e garantita Üretim Bölgesi: Campania Üzüm Cinsi: Greco Alkol Oranı: %13 vol. Renk sarı saman rengi Koku hoş, yoğun, ince, karakteristik Tat kuru, uyumlu Gastronomik Eşleşmeler risotto, balık yemekleri, peynirler Servis Sıcaklığı 8°- 10° C.
Polonya, Jastrzebie-Zdroj
...Prymat tatlı toz biber, mutfakta çok yönlü bir şekilde kullanılabilir - et yemekleri, soslar, lor peyniri, şarküteri ürünleri, salatalar, balık yemekleri, pirinç ve tavuk yemekleri için idealdir. Belirgin ama aynı zamanda hoş bir tat profiline sahiptir. Yemeklere mükemmel bir aroma ve güzel, yoğun bir renk katar.
Almanya, Hamburg
...Kategori: Tek Baharatlar Tat ve Aroma: Ahşap-toprak kokusu, sıcak baharatlı, hafif biberli aroma ile acı bir tat sonrası Kullanım: Zerdeçal, birçok köri yemeğine tipik altın sarısı rengini verir, ayrıca pilav yemekleri, risotto, balık çorbası, chutney ve Kuzey Afrika kuzu yemeklerini baharatlandırmak için de kullanılır. İpucu: Toz, pişirme işleminin başında asla kavrulmuş olarak eklenmemeli...
İtalya, Acicastello
...Fırına koyulmaya hazır yemekler sunuyoruz ve birkaç dakika içinde lezzetli ve nefis bir tipik yemek elde ediyorsunuz. Akdeniz mutfağımıza dayalı et ve balık içeren birinci ve ikinci yemekler, 25-300 gr aralığında tek porsiyonluk tabaklar, bakım evleri, kreşler, ilkokullar, üniversite yemekhaneleri, askeri yemekhaneler, hastaneler, kışlalar vb. için idealdir. Üreticilerle doğrudan çalıştığımız için çok cazip fiyatlar sunuyoruz; aracı veya başka bir şey yok, titizlikle seçilmiş ürünler.
Fransa, Levallois Perret
...Bu baharat, saman, metal ve tütsülenmiş toprak karakteristik notalarıyla acı tadıyla öne çıkmakta ve mutfakta çeşitli kullanımlara sahiptir. Safranın mutfaktaki kullanımları: Balık yemekleri, deniz ürünleri ve pirinç ile çok iyi uyum sağlar... Safranın faydaları: Antioksidan, Rahatlatıcı, Sindirimi teşvik eder, Demir ve magnezyum açısından zengin, B6 vitamini kaynağı, Kalori açısından zengin...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play