Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Karışım: Merlot - Cabernet Sauvignon Saklama Potansiyeli: Yaklaşık 15 yıl Şarap Yapımı: Üzümler saplarından ayrılmış, ezilmemiştir. Fermantasyon beton tanklarda gerçekleşir. İki ila üç hafta boyunca kontrollü ekstraksiyon ile birlikte bekletme, ince ve zarif bir tanen yapısı elde etmek için yapılır. Malolaktik fermantasyonun sonunda fıçıya aktarılır. Fıçılarda 12 ay olgunlaştırma.
Fransa, Guérande
...Şarap bazlı tüm tarifleriniz için ideal bir yardımcı, ya da sadece yemeklerinizi lezzetlendirmek için. Kırmızı soslar, et pişirme, buharda pişirilmiş patates, domates bazlı yemekler, eski usul çorbalar için mükemmel. Şarap, kırmızı veya beyaz, yemeklerin hazırlanmasında Antik Çağ'a kadar uzanıyor ve bugün hala yerel mutfakta birçok kanıtını bulmak mümkün. Mutfakta kırmızı şarap söz konusu olduğunda, coq au vin, boeuf bourguignon, daube ve daha birçok tarifi düşünmeden geçmek imkansız. Alkol buharlaştıktan sonra, kırmızı şarap yemeklere o çok özel karakteri veren taninleri sunar. SKU:SGEVR250...
Belçika, Zwijndrecht
... Meyve suyu, şarap, soslar, domates püresi PE/bağlantı/EVAL™/bağlantı/EVA EVAL™ bariyer katmanının sunduğu avantajlar: - Değerli gıda bileşenlerini korumak için olağanüstü oksijen bariyeri - MAP (Modifiye Atmosfer Ambalajı) için uzatılmış raf ömrü - Yüksek kaliteli ve dikkat çekici grafiklerle baskı yapılabilirlik...
Fransa, Saint-Fraimbault
...Gerçek bir Normandiya mutfağı sembolü olan geleneksel işkembe, size saman aromalı bir versiyon sunmak için yeniden yorumlandı. Şef Hubert Nobis tarafından tasarlanan bu tarif, şef, "les Gorronnaises" işleme atölyesi ve bizim aramızda yapılan üçlü bir ortaklığın sonucudur. 1988'den beri, Cousin ailesi, gelenekseli her zaman ön planda tutma hedefiyle Gorron'daki atölyelerinde çeşitli şarküteri ürünleri üretmektedir. Malzemeler: Sığır işkembesi ve ayakları, havuç, beyaz şarap, soğan, su, tuz, karabiber, saman...
İspanya, Jumilla
...Yapışkan Etiketler Şarap, Yapışkan Etiketler MURCIA, Yapışkan Etiket, matbaa, Şarap Etiketleri, Zeytinyağı Etiketleri, Peynir Etiketleri, Sabun Etiketleri, İlaç Etiketleri, Şarap Mahzenleri Etiketleri, sıcak damgalama, Parıltılı Etiketler, Kabartmalı Etiketler, deterjanlar, kozmetik, sabunlar, üzüm suyu etiketleri, meyve suyu etiketleri, Yağlar - İçecekler - Kozmetik ve Eczacılık - Şekerlemeler - Et Ürünleri - Tarım Ürünleri - Konserve ve Turşular - Endüstriyel ve Ev Kimyası - Yeniden Baskı İçin - Açılır Etiketler - Standart - Gurme ve Yüksek Kalite - Promosyonel...
Almanya, Heidesee
...Axtschlag Ahşap Tütsü Çipleri, ızgara ürünlerini aromalandırmak için kullanılan tütsü talaşlarıdır. Gaz, odun ve elektrikli ızgaralar için uygundur. Kırmızı şarap ile aromalandırılmış meşe odunu, mutfak deneyiminizi zenginleştirir ve ızgara ürünlerine şık bir şarap aroması katar. Özellikle et, balık ve sebzeler için idealdir. Ahşap türleri: Şarap - Meşe Ağırlık: 1 kg...
... mükemmel bir saklama yeteneğine sahiptir ve taşımaya iyi dayanır. Şarap yapıldığında, Alphonse Lavallée N sıradan, ortalama renkli, orta alkol oranına sahip ve az asidik şaraplar verir. Kültürel ve Agronomik Yetenekler Bu güçlü, verimli, yatay veya sarkık bir yapıya sahip üzüm çeşidi genellikle kısa budama ile yetiştirilir. Ancak, uzun odunlarla da tel örgüye alınabilir ve budanabilir. Alphonse Lavallée N esasen sofralık üzüm üretimi için tasarlanmıştır. Tanım Unsurları...
Fransa, Paris
... preslenmesi, suları lekelememek için nazik ve kademeli bir şekilde yapılır. Birkaç aşamada gerçekleştirilir ve şıralar (sular) bölümlere ayrılır: Cuvée (ilk ve en iyi su) ve taille (ikinci sular) ayrı ayrı toplanır. Bu şampanya yalnızca Cuvée bazında üretilmektedir. VR = rezerv şarap","ASSEMBLAGE":"25 % Pinot Noir\n25 % Chardonnay\n25 % Pinot Noir (VR)\n25 % Chardonnay (VR)","ASPECT VISUEL":"Güzel bir...
İtalya, San Pietro Clarenza
...Şık bir tat ile yoğun aromalara sahip, et yemekleriyle eşleştirmek veya harika aperatifler yaratmak için ideal. Tüm patlıcanlar ve diğer malzemeler tek tek seçilmektedir. İÇİNDEKİLER: Taze patlıcanlar (sızma zeytinyağında ayrı ayrı kızartılmış), taze kırmızı biberler (ayrı ayrı kızartılmış), domates püresi, kapari, taze havuç, soğan, taze kereviz, yeşil zeytin, çam fıstığı, kuru üzüm, şeker...
Fransa, Port Brillet
...Et parçaları için ambalaj örgüsü, • Şarküteri ürünleri için pişirme kılıfları, • Tütsüleme ve pişirme torbaları, • Şarap olgunlaştırma infüzörleri.
...Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinta Amarela ve Tinto Cão Aroması yoğun, Douro'nun olgun meyve notalarını, aromaları ve reçelleri ve bir dokunuş çalıyı belirgin şekilde hissettiriyor. Dolu ve sarıcı, hafif tütsülenmiş notalarla birlikte, son tadı güçlü ve geniş. Kırmızı et yemekleri ve peynirlerle eşlik etmek için. 18ºC | 64ºF'de servis edin. 14% vol. 750ml...
İtalya, Nave
...Önerilen Eşleşmeler La Grola, hem kızartma hem de kahverengi soslarla hazırlanan kırmızı et yemeklerine, özellikle kuzu ve keçi etine eşlik etmek için idealdir. Ayrıca, sote veya ızgara mantarlarla ve baharatsız olgun peynirlerle harika bir uyum sağlar. Notlar Bu şarap, Grola tepesinin ve Valpolicella'nın yerel üzüm çeşitlerinin buluşmasının olağanüstü bir sonucudur. İyi güneş ışığı alan ve...
Fransa, Ascain
... elma suyu, %6 alkol hacmi. Ambalaj 75 cl'lik şişeler, vidalı kapak Pilfer, 12 şişelik karton kutu. 30 litrelik iade alınabilir paslanmaz çelik fıçı. 20 litrelik geri dönüştürülebilir KEYKEG. Şarap ustasının görüşü Yaklaşık 12°C'de soğuk olarak tadılmalıdır. Kuru ve meyvemsi bir tat. Gelişmiş aromatik notalar, egzotik meyveler. Şişe açılmadan önce, filtre edilmemiş bir içeceğin doğal tortusunu askıya almak için çalkalanmalıdır. Düz tabanlı bir bardağın 50 santimetre kadar yakınında ince bir akışla servis edilir.
Portekiz, Leiria
... tavaya iki yemek kaşığı zeytinyağı koyun, pirinci ekleyin ve biraz pişirin, damak tadınıza göre baharatlayın. Ardından yaklaşık 100 ml beyaz şarap ekleyin ve buharlaşmasına izin verin. Sıcak suyu yavaş yavaş ekleyin (pirinçten biraz daha fazla) ve yaklaşık 20-25 dakika sürekli karıştırarak pişirin. Risotto "kremalı" ama al dente olmalıdır. Piştikten sonra ocaktan alın ve yaklaşık 25 g tereyağı ekleyin. İsterseniz iki yemek kaşığı parmesan peyniri de ekleyebilirsiniz. Suyu krema veya et suyu ile değiştirebilirsiniz. Üzerine maydanoz, taze soğan veya fesleğen serpin ve servis edin.
Fransa, Thiais
...Bu vakum dolum makinesi, yaklaşık 250 şişe/saat kapasiteye sahip, profesyonel verimlilik özellikleri sunan tek makinedir. Kullanımı son derece kolaydır ve kompakt boyutlara sahiptir. Şarap, yağ, domates sosu, likörler, meyve suları ve hatta yüksek yoğunluklu ürünler için idealdir (gerekli aksesuar değişimi). Özellikler Üretim: yaklaşık 180/200 şişe (750ml)/saat...
Almanya, Waldkirch
... kuru kayısı 100ml kuru kırmızı şarap 1 diş sarımsak, ince doğranmış 1/2 soğan, ince doğranmış 150g kuzu suyu (alternatif olarak et suyu) 2 yemek kaşığı Wernet kavak balı biraz taze kişniş Kırmızı biber Tuz...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Bu orta derecede acı baharat, ulusal Meksika Tabasco sosunun temelini oluşturur. Acı biberlerin karışımının yakıcı doğasını yumuşatmak için sos, vintage şarap gibi birkaç yıl meşe fıçılarda olgunlaştırılır. İyi bir olgunlaşmaya sahip gerçek Tabasco, kendine özgü keskinliğini ve özel ekşi-baharatlı tadını kazanır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine sosları, et yemekleri, kümes hayvanları ve balık, garnitürler. Tat Keskin 100 gr. için besin değeri Protein (g / 100g)… 12 Yağ (g / 100g)… 17 Karbonhidrat (g / 100g)… 33 Enerji değeri (kcal / 100g)… 330...
Fransa, Brive La Gaillarde
...Sunum sepeti hediye edilen, meşe fıçılarda olgunlaştırılmış Mille et unes pierres kırmızı şarap, her seferinde farklı bir Corrèze tarif kitabı, mor hardal ve 1. sınıf kuru mantar kavanozundan oluşan bir kutu. Gerçek bir Corrèze tadımı hazırlamak için!
İtalya, Roma
...İçindekiler: Ketçap (domates püresi %50, su, şeker, şarap sirkesi, tuz, doğal aromalar, kıvam artırıcılar: xanthan sakızı ve guar sakızı), Yaz trüfü %3 (Tuber aestivum Vitt.), tuz, aroma. Asidik madde: Laktik asit E270. Son kullanma tarihi: 12 ay. Kullanım şekli: Et, soğuk yemekler, haşlanmış etler, salatalar için ideal. Organoleptik özellikler: Görünüm: yoğun krema Renk: kırmızı Koku: tipik...
Fransa, Les Riceys
...ÜZÜM ÇEŞİDİ: %100 PINOT NOIR TADIM: Bu %100 Pinot Noir şarabı koyu meyve aromaları sunuyor. Ağızdaki ince tanenler, onu kırmızı etler ve peynirlerle eşleştirmek için ideal bir şarap haline getiriyor.
İtalya, Dorgali
... karmaşıklığı ve zarif, uzun süreli kalıcılığı ile iyi bir denge sağlar. Bu şarap, en özel ve şık içkilerle mükemmel bir uyum sağlar. Büyük yapı ve tuzluluğa sahip peynirler veya önemli et yemekleri ile eşlik etmek için mükemmeldir.
...Ürünlerimiz yalnızca İtalyan mükemmeliyetleri için ihracattır.
Eşleşen ürünler
şarap ve et ürünleri
şarap ve et ürünleri
Ukrayna, Синельниково
..."ST 37", tereyağı fabrikaları, et işleme tesisleri, süt ürünleri fabrikaları, bira fabrikaları, malt evleri, şarap imalathaneleri, tavuk çiftlikleri, hayvancılık çiftliklerinde yüzeylerin, ekipmanların ve envanterin antimikrobiyal temizliği için kullanılmaktadır. Zeminleri zemin temizleme ekipmanları ile temizleme. Ürün, öncelikle alüminyum yüzeylerin (amfoter metaller: Zn; Cr; Al; Pb; Sn; Ti) temizliği için tasarlanmıştır.
Almanya, Niederkrüchten
...Yüksek ısıya dayanıklılığı sayesinde özellikle fırıncılık için oldukça uygundur. Zaten birçok ekmek karışımında yer almaktadır. Ayrıca, üzüm çekirdeği unumuz balık ve et panelemek için de mükemmel bir şekilde kullanılmaktadır. Tipik Besin Değeri g / 100 g: Enerji 249 Protein: 10 Karbonhidrat: 12 Bunlardan Şeker 4,0 Yağ: 4,0 Bunlardan Doymuş Yağ Asitleri: 1,0 Lif: 60 Sodyum 0,10...
Belçika, Fleurus
...1918 yılında kurulan, bira, şarap ve elma şarabı kapama uzmanıyız. Agglomerat mantar, doğal mantar, şarap mantarı, bira mantarı, elma şarabı mantarı ve teknik mantarlar üretiyoruz. Doğal veya tıkanmış mantarımız %100 doğaldır ve şarap için idealdir. Agglomerat mantar, elma şarabı kapama için idealdir. Ayrıca meyve şarapları ve şarap ürünleri üretimi için tüm ekipmanları sunuyoruz, örneğin meyve sıkma şişeleme, ayrıca museletler ve kapaklar. Maison Bouchons Leclercq, Fransa'da DIAM bouchage şirketinin tek temsilcisidir.
...Domaine de la Terre et du Soleil: Şarap Kaçamağınız Doğaya Saygı Domaine de la Terre et du Soleil'de, şarapçılığa olan tutkumuzu doğaya saygıyla birleştiriyoruz. Üç nesildir, ailemiz sürdürülebilir bir şarapçılık anlayışına bağlı kalmakta, ekolojik yöntemler kullanarak otantik şaraplar üretmektedir. Paylaşım Şarabı Şaraplarımız, iyi bir arkadaşlıkla paylaşılmak ve tadına varmak için...
İspanya, Tomelloso
40 yıllık tecrübeye sahip bir terrazzo ve prefabrik makineleri sektöründe faaliyet gösteren bir şirketiz. Terrazzo ve prefabrik makineleri için olduğu kadar, şarap veya et sektörleri gibi diğer sektörler için de pnömatik, hidrolik ve elektrik tesisatları konusunda uzmanız. Stokta terrazzo üretimi için tam hatlar mevcuttur. İhtiyacınız olan bir şey yoksa, onu temin ediyor ve müşteri ihtiyaçlarına...
Fransa, CADILLAC
LEVEQUE ET FILS, tank üretimi, şarap mahzenleri sağlama ve hediyeler konusunda uzmanlaşmıştır. LEVEQUE ET FILS, şarap yapımı için geniş bir ekipman yelpazesi, tanklar, depolar, hasat kabulü, şişeleme ve mahzenler için ekipman sunmaktadır.
... özel karışımlar ve hazırlıklar - Her türlü baharat - Her türlü kullanım için ipler ve ipler - Şarküteri ve kızartmalar için elastik ağlar Deniz tuzu Şarap sirkesi Profesyonel kullanım için bıçaklar Et işleme için aksesuarlar ve giysiler...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play