İtalya, Misano Adriatico
...Kırmızı şarap J.P. CHENET cabernet syrah, zarif ve şık bir üzüm karışımıdır, dolgun bir gövdeye ve yoğun bir tada sahiptir. Her 75 cl'lik şişe, benzersiz bir tat deneyimi sunar ve mükemmel bir alkol derecesine sahiptir. Et yemekleri veya olgun peynirlerle eşleştirmek için mükemmeldir.
...karakterli ve cömert bir şarap sunmak için killi-kireçli ve çakıllı bir terroirden faydalanmaktadır. ŞARAP YAPIMI Paslanmaz çelik tanklarda geleneksel. ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon TADIM Koyu garnet rengi, mor yansımalarla Açık ve olgun kırmızı meyve aromalarıyla dolu burun Yumuşak ve etli bir ağız, olgun meyve aromalarıyla baskın ve ince taninlerle desteklenmiş. YEMEK & ŞARAP UYUMU Kızarmış kırmızı et, fırınlanmış kuzu omuzu veya olgun bir peynir ile tadılmalıdır. 18°C. ÖDÜLLER 2012: IWC 2013'te bahsedildi.
Fransa, Nuits-Saint-Georges
...1'den 12'ye kadar şişe taleplerine, magnum, jéroboam, mathusalem vb. her türlü talebe yanıt veriyoruz, Fransa'nın doğusunda! Nihai ürünü görmenizi sağlamak için numune üzerinde çalışabilme kapasitesine sahibiz. Tüm şarap ve içki kutularımız, Landes bölgesinin deniz çamı ile yapılmaktadır! Bu Fransız ahşabı, parlak bir görünüme sahip olup, bu tür üretimlerde kullanılan çoğu ahşaptan daha yoğundur...
Kıbrıs, Paphos
...Zengin aroma, olgun yabani meyveler, mentol ve bitter çikolata notlarıyla keyif veriyor. Tat, hafif bir sebze karakteri gösteriyor; bu, düşük asidite ve dengeli tanin ile dolgun bir gövde ile dengeleniyor. Bitim, zengin, uzun süre kalıcı ve hafif topraksı ile hayvansal tonlarla dolu. Bu şarap, açık ateşte pişirilmiş et biftekleri veya tütsülenmiş yemekler için mükemmel bir ek olacaktır. • Çeşit: %100 Malbec • Bağlar: Mendoza • Şarap analizi: Alkol – %12.5...
Fransa, Laissac
...100% yerel ürünlerden oluşan hediye kutusu. Hediye kutusu şunları içerir: 3 adet Popine şarküteri (Sosis, lonzo, jambon cevizi, coppa veya kurutulmuş Aubrac sığırı) ve bir şişe Petit Pont kırmızı şarap (Pays d'Oc). Popineler: Nitrit içermeyen, dilimlenmiş ve %100 geri dönüştürülebilir cam bir kavanozda vakumlanmış şarküteri. 3 benzersiz malzeme, et, Guérande tuzu ve Kampot IGP karabiber...
...Bu ürün şunları içerir: Paket başına 6 Çift Kanal Şişe için 20 karton SKU: Capa-06-DC...
Romanya, Botosani
...İyi pişirilmiş bir et parçası, yoğun bir lezzete sahip kırmızı şarapla servis edilebilir. Bu nedenle, güvenle bir Cabernet Sauvignon veya Merlot seçebilirsiniz. Elbette, kullandığınız otlar ve baharatlara bağlı olarak sığır etini diğer şaraplarla servis etmeyi denemekte yaratıcı olabilirsiniz. Bu şekilde, Karpatlar Sığır Etinin lezzetini ve suluğunu daha da vurgulamış olacaksınız.
Türkiye, Gaziantep
...Orijinal kalite. Toptan miktarlarda mevcut. Türkiye'de üretilmiştir. GÜÇLÜ & ETKİLİ TEMİZLİK - Oksitlenebilir lekelerde (çay, kahve, şarap) aktif oksijen sayesinde - Nişasta (pirinç, makarna, nişasta) ve protein lekelerinde (et, yumurta) enzimlerin birleşik etkisiyle - İnatçı lekelerde alkalin maddeler sayesinde PARLAKLIK & KORUMA - Lekesiz ve film tabakası olmadan mükemmel durulama ve...
Fransa, Bordeaux
... bir mülkün şarap işçisi olarak ilk görevinde, mülkü için sertifikayı almakta tereddüt etmemiştir. Donis, bir yer adı referansıdır.","Cépages":"Merlot (yüzde 80), Malbec (yüzde 20)","Producteur":"Gauriac'taki Mercier Ailesi (33710)","Formats et conditionnements":"Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2020"}...
Hollanda, Raalte
...Potasyum Karbonat Gıda Sınıfı satın alın, aynı zamanda potas veya inci külü olarak da bilinir, suya çözüldüğünde güçlü bir alkali çözeltisi oluşturur. Fırıncılıkta ekmek kabartma maddesi olarak, kakao çekirdekleri için işleme yardımı olarak, şarap üretiminde asiditeyi düşürmek için, et marinelerinde tamponlama maddesi olarak ve süt ve krema tozlarında asidite düzenleyici olarak kullanılır...
İspanya, Guijuelo-Salamanca
... koruyucular, Beyaz Şarap, doğal bağırsak içine doldurulmuş. Net Ağırlık: 0.350 gr. Dağıtım ve Taşıma Koşulları: Oda sıcaklığında herhangi bir kısıtlama yoktur. Eğer vakumlu ambalajda 5ºC'nin altında ise. Tüketim için önerilen sıcaklık 15º-18ºC'dir. Üretim Süreci: Seçim, kıyma, yoğurma, doldurma, olgunlaştırma, dilimleme ve ambalajlama. Malzemeler: İberik Domuz Yağı, D.O la Vera (Cáceres) Paprika, Tuz, Sarımsak, Kekik ve koruyucular. Net Ağırlık: 0.350 gr.
Fransa, Bordeaux
... Franc Şarap Yapımı: Parsel bazlı şarap yapımı, sıcaklık kontrollü paslanmaz çelik tank Olgunlaşma: 12 ay fıçıda Tadım: Bu çok güzel ikinci şarap, ruby renginde, burunda orman meyvelerinin aromalarını hafif ama belirgin bir meşe ile uyumlu bir şekilde harmanlıyor. Zarif tanenleri ve ağızda yumuşaklığı, onu şu anda çok çekici kılıyor.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Şarap: Bu yarı kuru Chenin ne kadar lezzetli! Siyah sileks, egzotik mango, ayva ezmesi, armut ve şekerlenmiş şeftali notalarıyla bizi nazikçe parfümlemektedir. Genel olarak zengin ama güzel bir mineral gerilimi sayesinde son derece iyi dengelenmiş. Bu büyük Vouvray lezzeti için tam bir bağımlılık! Hacim: 75cl Tür: Yarı kuru beyaz şarap Üzüm çeşidi: %100 Chenin Kalan şeker: 26g/L AOC: Vouvray Saklama: Şu anda içilebilir ve 2033'e kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 11-13°C...
Fransa, Brue Auriac
...Ardından, baharatlı ve pembe biber notalarına evriliyor. Ağızda, yuvarlak ve dolgun bir başlangıç, baharatlı notalarla başlıyor ve ardından siyah meyvelerin tatlı notaları ve güzel, uzun bir bitişi destekleyen odunsu notalara dönüşüyor. YEMEK-ŞARAP UYUMU: Kırmızı etler, soslu etler, mantarlar, peynirler SERVİS: 18-20°C SAKLAMA: Şimdi içilebilir veya 5 yıl içinde daha da güzelleşecektir.
Fransa, La Chapelle Heulin
...Üzüm Çeşidi: Melon de Bourgogne %100 Terroir: Granit Yemek-şarap eşleşmesi: Aperatif, balık, beyaz et, peynir, keyif için.
Fransa, Lys Haut Layon
...Tortulardan arındırma - Fermentasyonun günlük takibi - 16°C'de sıcaklık kontrolü - Süzme - Filtrasyon Şişeleme ve şaraplarımızın troglodit mahzenlerinde en az 12 ay olgunlaşması ile köpüklenme. Basınç: 5 ila 6 bar. Tadım Notları: Hafif amil alkol notaları içeren cazibeli bir burun, taze ve aromatik bir ağızda başlangıç. İnce ve zarif bir kabarcık. Eşleşmeler: Vouvray, aperatif olarak kutlama anlarınıza eşlik ederken, Brut için balık veya beyaz et ile yemeklerinizi ve tatlılarınızı da tamamlayacaktır.
Fransa, Soing-En-Sologne
...Taze ve meyvemsi bir şarap, aperatif için ideal olup, deniz ürünleri (midye, istiridye, kabuklular,...) ve soslu balıklarla (sazangiller veya levrek, beyaz tereyağı sosu) mükemmel bir uyum sağlar. Alan: DOMAINE DE L'EPINAY Ad: MUSCADET SÈVRE ET MAINE Bölge: VAL DE LOIRE Renk: Beyaz Üzümler: %100 Melon de Bourgogne Yetiştirme yöntemi: Organik Hacim: 75cl Ağırlık: 1 kg Karakter: Kuru Yıl: 2019...
Fransa, Brissac Loire Aubance
...CEPAGE : Chenin ve Grolleau gris. TERROIR : Kil-silisyumlu. VINIFICATION ET ELEVAGE : Üzümler, dikkatlice elle toplanarak kasalara konulmuştur. Geleneksel yöntemle şarap yapımı. Minimum 12 ay boyunca tortuda dinlendirme ile köpüklenme. APPELLATION : AOP Crémant de Loire. NOTES DE DEGUSTATION : Açık sarı renkte ince kabarcıklar. Çiçeksi ve meyvemsi aromalar ile briyoş notaları. Ferah ve zarif bir damak. ACCORD METS/VIN : Kutlamalar için aperatifler, kokteyller ve tatlılar. TEMPERATURE DE SERVICE : 7 ile 9°C arasında. 75cl'lik 6 şişelik karton...
Fransa, Cénac
...siyah meyvelerle harmanlanmış güzel bir tanen yapısına sahip, likör notalarıyla birlikte vişne reçeli notaları barındırıyor. Güzel bir şarap, 10 ila 12 saatlik bir karaf geçişinin ardından hemen tadını çıkarabileceğimiz bir şarap. Kızarmış et veya sert peynir ile tadılması önerilir. Ürün: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Alan: 30 ha Görünüm: Güzel, derin, ruby renkli bir robe.
Fransa, Saint Cannat
... karmaşıklık) Syrah ile meyve ve baharat için bir dokunuşla harmanlanması. Kokunuzu büyülemesine ve damak tadınızı şaşırtmasına izin verin, keçi peyniri veya ızgara ya da soslu kırmızı et ile mükemmel bir eşleşme olacaktır. Bardakla kanıtlanmış! İdeal olarak 12°C-14°C'de servis edilir.
Fransa, Saint-Omer
...LE DELICIEUX MELANGE DE NOTRE SAUCISSON BRIDE ARTISANAL IGP ARDECHE ET DU VIN ROUGE SAINT JOSEPH AOC. Saint-Joseph, Rhône Nehri'nin kuzey vadisinde yer alan bir kontrollü menşei olan (AOC) şarap türüdür. Rhône Nehri'nin sağ kıyısında üretilmektedir. AOC alanı, Ardèche ve Loire departmanlarında 26 belediyeyi kapsamaktadır. Bu şarap bölgesi, ılıman bir iklimden faydalanmaktadır. Net ağırlık: 380...
...Fiyat: €16.99 (geçerli yasal KDV dahil) Ad: Vinho Verde DOC Hasat: 2017 Alkol Derecesi: %13 vol. Açıklama: Açık saman rengi sunar, narenciye meyveleri ve hafif baharat notaları ile aromatik bir profile sahiptir… bizi uzak diyarlara götürür… vanilya ve tarçın… Karmaşık bir şarap olup, iyi bir ağız yapısına sahiptir, kalıcıdır ve tadım için büyük bir keyif sunar. Eşleşmeler: Beyaz et yemekleri, tavuk ve ördek, fırınlanmış balık ve yoğun peynirlerle mükemmel bir uyum sağlar. 10 ile 12°C arasında servis edilmelidir.
İspanya, Granada
... için önerilen sıcaklık: 17℃ Eşleştirme önerileri: Geleneksel yemekler (güveçler, haşlamalar), et ve yağlı balık kızartmaları için uygundur. Sucuklar, pate ve olgun peynirlerin tatlarını güçlendirir. Bağlar, Sierra Nevada'nın eteklerinde, Huétor Dağları Doğa Parkı ve Baza Dağları Doğa Parkı'nda, deniz seviyesinden ortalama 1.000 metre yükseklikte uzanmaktadır: Yüksek Endülüs. Granada Tarım Gıda Sektörü Mükemmeliyet Merkezi'ne entegre bir şarap evi.
...Üzüm Cinsi: %100 Arneis. Şarap Yapımı: 18°C'de 3 hafta boyunca paslanmaz çelik tanklarda fermentasyon. Olgunlaşma: Yaklaşık 8 ay boyunca paslanmaz çelik tanklarda "sur lies" kalma. Renk: Hafif yeşilimsi yansımalarla saman sarısı. Koku: Narenciye ve olgun armut notalarıyla zengin, hafif ve çiçeksi. Tat: Kalıcı bir bitişe sahip, tuzlu ve dolgun. Alkol Oranı: ±%13,5 Gastronomik Eşleşme: Aperitif olarak mükemmel; mezeler, hafif makarnalar, balık ve beyaz et yemekleri için uygundur. Yaklaşık 8°C'de servis edin.
Fransa, Auxerre
...Nez: Dominant çilek ve frenk üzümü aroması, hafif baharat dokunuşlarıyla zenginleştirilmiş. Bouche: Hem tatlı hem de kırmızı meyve notlarıyla dolu, Tannat sayesinde yapılandırılmış. Bu şarap, yemek boyunca size eşlik edecek. Aperatif tabağından, bir başlangıç veya et yemeği, sebze köri, peynirler ya da ızgara yemeklerle birlikte servis edebilirsiniz. İçmeden önce bir süre havalandırıldığında, tüm aromatik potansiyelini ortaya çıkaracaktır. Fiyat: 120/300/600 için azalan fiyat Servis sıcaklığı: 18°-20° Domaine: Domaine LAXE Yıl: 2010 Üzüm çeşidi: Merlot Tarım: Organik...
Almanya, Lüdenscheid
...Kullanım: Noel kurabiyeleri, sıcak şarap, çorbalar, et suyu, güveçler, konserveler, et, pirinç, koku torbaları Artık "Tam Karanfil" ürünümüzü promosyon malzemesi veya hediye olarak kullanabilirsiniz. (Bu konuda taleplerinizi memnuniyetle e-posta ile iletebilirsiniz: info@gojundgoj.de) Ürünlerimizi özel etiketli, büyük paketlerde ve perakendeciler için de sunmaktan memnuniyet duyarız.
Belçika, Berlaar
...":"Alkol İçeriği‎12 Yüzde Hacim","Product Dimensions":"Ürün Boyutları‎9.1 x 9.1 x 32 cm; 1.2 Kilogram","Weight":"Ağırlık‎1.2 Kilogram","Units":"Birimler‎750.0 mililitre","Vintage":"Yıl‎NV","Brand":"Marka‎Moët & Chandon","Type":"Tür‎Beyaz Şarap","Country of origin":"Menşei Ülke‎Fransa","Varietal Composition":"Çeşit Bileşimi‎%30-40 Pinot Noir %30-40 Meunier %20-30 Chardonnay","Volume":"Hacim‎750...
Sırbistan, Novi Sad
...Pak Sistemi, Dry Ager'ın resmi distribütörüdür. Modern teknolojiyi et sevgisiyle birleştiren orijinal Alman Kuru Olgunlaştırma dolabı. Dry Ager, etinizi zarar verebilecek bakterilerin, mantarların veya diğer mikroorganizmaların gelişiminden korkmadan kuru olgunlaştırma deneyimi sunan tek makinedir. Et dışında, Dry Ager balık, peynir, sosisler için de uygundur, ayrıca makarna ve şarap için de kullanılabilir.
İtalya, Castel San Pietro Terme
...Eliptik rotor pompası, bütün üzüm, ayıklanmış ve fermente üzüm posası için, meyve, et, zeytin, posalar, hint inciri yaprakları, hurma ve yüksek akışkanlığa sahip yarı katı ürünlerin transferi için gıda sektöründe idealdir. Pompanın "çift odalı" yapısı, vida mekanizmasının rotorun en geniş kısmına besleme yapmasını sağlar, bu da ürünün çok nazik bir şekilde transfer edilmesine olanak tanır. Çift...
Fransa, Malataverne
... kırmızı şarap servis etmek Kırmızı şarap, kırmızı etler, güveçler, etli gratinler, bazı balıklar, tavuk, domates, pizza ve daha birçok yiyecek ile mükemmel bir uyum sağlar. Et, bir yemek sırasında en iyi şişelerinizi çıkarmak için ideal bir yemektir. Ördek, kuzu veya sığır eti gibi etler, etin aromalarını ön plana çıkarmak için kaliteli bir Bordeaux şarabı ile servis edilebilir. Pişmiş domates, kırmızı şarap ile mükemmel bir uyum sağlayan bir besindir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play