Polonya, Warszawa, Poland
...SIRO PROTEİN KONSANTRESİ instant (WPC 80 instant), laktozun ayrılması için düşük sıcaklıkta ultrafiltrasyonun ileri bir süreci ile elde edilir, böylece süt serumundaki protein kısmı bozulmadan kalır. Süt serumunun protein konsantreleri %35 ile %90 arasında protein içerebilir. Toz formundaki konsantre nötr bir tada sahiptir, böylece herhangi bir tat veya koku eklenebilir. WPC 80 (Süt Proteini Konsantresi), gıda konsantreleri, dondurmalar, yoğurtlar, içecekler, et bazlı şarküteri ürünleri ve özellikle sporcular için takviyeler ve fonksiyonel gıda üretiminde kullanılır.
Fransa, Marseille
...İtalyan AOP Şarküteri: speck, coppa, San Daniele jambonu Profesyoneller ve sanayiciler için İtalyan şarküteri toptancısı. İtalyan ürün yelpazemiz, Coppa, Speck ve ünlü San Daniele Jambonu gibi İtalyan mutfağının çeşitli spesiyalitelerini içermektedir. İtalyan şarküteri ürünlerini en iyi şekilde dağıtabilmek için sertifikalı üreticileri tercih ediyoruz. Çünkü İtalyan şarküteri kalitesi, üretim süreci boyunca birçok faktöre bağlıdır. AOP, bunun bir garantisidir. AOP İtalyan ürünleri. Sertifikalı İtalyan üreticileri. Her hafta Fransa'ya teslimat.
Belçika, Rumst
...çevre dostu bir alternatif sunarak sizin ve çevreniz için güvenliği sağlar. - Sıvı Oluk Tasarımı – Tahtanın kenarları boyunca uzanan yerleşik sıvı oluğu, et, meyve veya sebzelerden gelen sıvıları yakalayarak dökülmeleri önler ve tezgahlarınızı temiz ve dağınık olmaktan korur. - Büyük ve Çok Yönlü – 35cm x 27cm x 2cm boyutlarıyla bu tahta, et kesme, balık dilimleme, sebze hazırlama veya peynir ve...
Fransa, Cadeilhan
...Siyah sarımsak hazırlıklarınız için zaman kazanın. Siyah sarımsak dişleri birçok hazırlığa dahil olur, yemeklerinize eşsiz bir tat katacaktır. Sos, marine, püresi veya makarna yemeklerinizde ince dilimler halinde, siyah sarımsak her türlü et, şarküteri, foie gras, ince balıklar (dil, lüfer, levrek) ve kabuklu deniz ürünleri ile mükemmel bir uyum sağlar. Ayrıca çikolata ve narenciye ile de harika...
Çek Cumhuriyeti, Napajedla
...Ambalajlar (bardaklar, kaseler ve kapaklar) - sağlık açısından yumuşatıcı içermeyen vinil folyodan üretilmiştir - standart olarak şeffaf ve beyaz versiyonlarda, ayrıca diğer renklerde (mavi, siyah vb.) de mevcut olabilir. Ambalajlar, gıda endüstrisinde (şarküteri, şekerleme, derin dondurulmuş gıda), fırıncılık ve et endüstrisinde ve ayrıca daha küçük sanayi ürünlerinin ambalajlanmasında...
Sırbistan, Ruma
... türleri, sığır etindeki doğal enzimleri tamamlar; böylece etin büyümesine ve tadının iyileşmesine yardımcı olurlar. Thamnidium (mantar türü) özellikle bilinir ve kolajenolitik enzimler üretir; bu enzimler, kuru yaşlı etin yumuşaklığına ve tadına önemli ölçüde katkıda bulunur. Pahalı kurutma süreci nedeniyle, şimdiye kadar hazırlanan et yalnızca elit restoranlar ve otellerde mevcuttu...
İtalya, Mugnano Del Cardinale
...Ağırlık: 0,3 kg İçindekiler Domuz eti, Tuz, Dekstroz, Doğal aromalar, Baharatlar, Antioksidanlar, E301, Koruyucular, E250 100 gr ürün için besin ve enerji değerleri Enerji değeri 235kcal 983kj Yağlar 12,1gr, bunların 3,9gr'ı doymuş yağ Karbonhidratlar 1,8gr, bunların 1,3gr'ı şeker Protein 28gr, lif 0,02gr, tuz 4,4...
...Waldner ambalaj makineleri (Dosomat), süt ve et işleme, içecekler ve şarküteri, evcil hayvan gıdası ile kozmetik ve ilaç sektörlerinde kullanılmaktadır.
...Et ve şarküteri ürünlerini hijyenik bir şekilde depolamak ve taşımak mı istiyorsunuz? Standart E2 ve E2-Performans et kutularımızla bu hiç de zor değil. Elbette kiralama ve havuzlama seçenekleri de mevcut. Yıkanabilir ve istiflenebilir, ayrıca taşıma bantlarına uygun olan bu kutular, et endüstrisindeki ana kullanım alanını bulmaktadır. E2 kutuları için satın alma ve takas, kiralama ve havuzlama çözümleri dahil olmak üzere tüm hizmet yelpazemizi sunuyoruz. Elbette ülke genelinde!
Fransa, Bordeaux
... eşleştirmesi: şarküteri, kırmızı et, av etleri, pişirilmiş peynirler. Deniz ürünleri, soslu balık, gizzar salatası, beyaz et, tartlar. Alkol: %14,5 vol. Üzümler: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Üretici: Marka AG Vins Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2020...
Polonya, Lublin
...VG Titans W65-M Dokulu Buğday Proteini, etin dokusunu taklit etmek için tasarlanmış çok yönlü, bitki bazlı bir üründür. Premium buğday proteini ve buğday unundan üretilen bu kuru ürün, geniş bir yelpazede bitki bazlı yemekler oluşturmak için mükemmeldir. Orta boy parçaları ve yüksek protein içeriği, onu hamburgerler, sosisler ve şarküteri ürünleri için ideal bir malzeme haline getirirken, et ve...
Almanya, Heidelberg
...Umami tadı, çeşitli yemeklerde tuzlu ve zengin tadı artırmak için tasarlanmış bir baharattır ve derinlik ile tatmin edici bir umami vuruşu ekler. Çorbalar, soslar ve bitki bazlı yemekler için mükemmeldir. %100 doğal lezzet. Tüm yiyecek hazırlıklarının tadını güçlendirir: şarküteri etleri, soslar, hazır yemekler, ekmekler, peynirler, çorbalar ve et suyu, atıştırmalıklar vb. Lezzet artırıcı olmadan bir içerik listesi sunmanıza olanak tanır.
...Dünyanın dört bir yanından en iyi taze et kesimleri!
İtalya, Milano
...Dünyanın dört bir yanından en iyi taze et kesimleri!
Eşleşen ürünler
Taze Et!
Taze Et!
Diğer Ürünler
İberik Jambon
İberik Jambon
...Dünyanın dört bir yanından en iyi taze et kesimleri!
İtalya, Albino
...Deri fabrikaları için ürünlerimiz, deri ürünlerinin kalitesini ve dayanıklılığını artırmak için geliştirilmiştir. Deri endüstrisinin özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış boyalar, mürekkepler ve yapıştırıcılar dahil olmak üzere bir dizi çözüm sunuyoruz. Ürünlerimizle, deri fabrikaları aşınmaya dayanıklı ve istenen görünümü koruyan yüksek kaliteli yüzeyler elde edebilirler.
İtalya, Massa Lombarda
...Et, şarküteri ürünleri ve peynirlerin ambalajlanması için esnek ambalajların gerçekleştirilmesinde, ambalajlanan ürünün korunmasını ve zamanla muhafazasını garanti eden bariyer özellikleri hayati öneme sahiptir. Renato Lusa'nın en iyi çözümleri sunma konusundaki kararlılığı ve sürekli araştırmaları, özel termofomlama özelliklerine, geniş bir kaynak aralığına, gaz bariyerine ve delmeye karşı...
Fransa, Saint-Fraimbault
...Gerçek bir Normandiya mutfağı sembolü olan geleneksel işkembe, size saman aromalı bir versiyon sunmak için yeniden yorumlandı. Şef Hubert Nobis tarafından tasarlanan bu tarif, şef, "les Gorronnaises" işleme atölyesi ve bizim aramızda yapılan üçlü bir ortaklığın sonucudur. 1988'den beri, Cousin ailesi, gelenekseli her zaman ön planda tutma hedefiyle Gorron'daki atölyelerinde çeşitli şarküteri ürünleri üretmektedir. Malzemeler: Sığır işkembesi ve ayakları, havuç, beyaz şarap, soğan, su, tuz, karabiber, saman...
İtalya, Casoria
...Kampanya bufalo eti ve şarküteri ürünlerinin toptan ve perakende satışı. Ürünler arasında: 500 gr T-bone biftek, Floransa kesimi, dilimler, entrecôte, filetto, sosisler, kıyma, hamburgerler, ağda roast beef, ağda rulo, bresaola.
Fransa, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Fransa, İspanya veya İtalya'dan, Le Delas size geniş bir şarküteri seçkisi sunuyor: ünlü bütün Pata Negra'dan, kullanıma hazır dilimlenmiş jambonlara, terineler, sosisler ve diğer pişirilmiş veya tütsülenmiş etleri de unutmadan...
İsviçre, Langenthal
...GASTROLINE A 3004 düz - gastronomi sektöründe çok yönlü kullanım için dilimleme makinesi. Profesyoneller için profesyonellerden! GASTROLINE A 3004 düz - gastronomi sektöründe çok yönlü kullanım için dilimleme makinesi. Taze et ve şarküteri ürünlerinin ekonomik ve profesyonel hazırlanması. Çok yönlü kullanılabilir. Temizliği kolay tamamen metal yapı, optimal fiyat/performans oranı sunar, güvenli...
Fransa, Carquefou
...Tam bir kavrulmuş çeşitleri: geleneksel olarak tütsülenmiş, Orloff, orman tarzı, keçi peyniri & konfit domates, üç peynir, erik-aprikot, tartiflette, Ve ayrıca marine edilmiş etler: Meksika kaburgaları, Provençal vb.
Türkiye, Istanbul
...et yemekleri, deniz ürünleri, vejetaryen mutfağı, sandviçler, şarküteri ve şarküteri ürünleri gibi. Ayrıca, herhangi bir yemek ve diğer soslar için tamamlayıcı bir sos olarak da kullanılabilir. Bu ürün %100 vejetaryen, katkı maddesi içermeyen ve tamamen doğal malzemelerle yapılmıştır. Rafine şeker ve/veya yapay tatlandırıcılar yerine bal ile yapılmıştır.
İtalya, San Pietro In Cariano
...sızıntı ve kırılma risklerini azaltmaktadır. DAV PS-SNAKE, sıvılara daldırılmak veya balık, et ve şarküteri işleme tesislerinde olduğu gibi yağlı gazları soğutmak/ısıtmak için özellikle uygundur. Boruların pürüzsüz yüzeyi, buhar jetleri veya yüksek basınçlı su ile kolayca ve hızlı bir şekilde temizlenebilir, bu da düşük bakım maliyetleri ile sonuçlanır.
Eşleşen ürünler
DAV PS-snake
DAV PS-snake
Diğer Ürünler
DAV Taban
DAV Taban
Portekiz, Barcelos
...Slicefil-300 Otomatik Dilimleyici, kullanım kolaylığı, kompakt boyutları, yüksek performansı ve çeşitli kesim seçenekleri ile öne çıkan bir ekipmandır. Bu makine, paralel, dairesel ve spiral olmak üzere farklı nihai ürün sunumları garantiler. Ürün yüklemesi manuel olarak gerçekleştirilir. Kesim, yüksek hassasiyetli dairesel kesim diski ile yapılmaktadır. Şarküteri için eksik ekipman Maksimum...
İspanya, Murcia
...Iberico etlerimiz, dikkatle denetlenen üretim döngümüzü kanıtlayan dokular ve tatlar sergilemektedir. İster otel endüstrisi için, ister tüketici için olsun, neden Iberico domuzunu her türlü formunda tadına varmayasınız? Ağırlık: 1,2 kg...
İspanya, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. Şarküteri ve Sucuk Fabrikası Elaborados gibi el yapımı ürünler: El Botillo del Bierzo, acı ve tatlı chorizolar, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, tütsülenmiş bacon, Lacón Braseado (Gurme Ürün) ve diğerleri... Ayrıca, taze domuz eti ürünlerimiz de mevcuttur: Chuleteros, Solomillos, Costilla, Panceta, Lacón, taze Jamón, taze Codillo ve tuzlu ve taze ürünler olarak: Oreja, Rabo, Espinazo, Cabeza de Cerdo, Morro, Pata de Cerdo.
...Bu pommeau'lu kırsal pate, Manche'deki Bricquebec Manastırı'ndaki Cisterciyen keşişler tarafından yapılmaktadır. Bu, orijinal, yüksek kaliteli ve el yapımı bir pate'dir!
İtalya, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Seçilmiş domuz etleri, orta kıyım ve küp küp kesilmiş yağ ile hazırlanır, kolajen kılıfına doldurulur ve olgunlaştırılır. PROSCIUTTO - "CASALINGO ALLA TOSCANA" domuz bacağı. FINOCCHIONA, Seçilmiş domuz etleri ile hazırlanmış, rezene tohumları ile aromalandırılmış tipik bir Toskana sosisidir, kolajen kılıfında. PANCETTA, saf domuz etinden, yuvarlanmış veya açılmış, tuzlu ve Toskana usulü olgunlaştırılmıştır.
Fransa, Rungis Cedex
...BUISSON SA, Rungis pazarında şarküteri toptancısıdır. Şarküteri ihracatı. BUISSON, şunları sunmaktadır: Belçika şarküteri, Fransa şarküteri, Almanya şarküteri, İspanya şarküteri, İtalya şarküteri, İsviçre şarküteri.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play