Yunanistan, Kiato Korinthias, Peloponnese
...• İrmikten yapılmış kuru makarna, zeytin, beyaz peynir, domates, yeşil biber. • Premium kalite ve en iyi tat. • %100 doğal - lezzet artırıcılar, aromalar, katkı maddeleri, koruyucular vb. yok. • Karbonhidrat açısından zengin. Yunanistan'ın Peloponez bölgesinde yetiştirilen durum buğdayı irmiği, yerel kontrol altında olan çiftliklerden taze yumurtalar ve diğer malzemeler yerel çiftçilerden temin edilerek atölyemizde yoğrulup kurutulmaktadır. Bir lokma makarnada tüm Akdeniz lezzetleri.
Fransa, Thiers
...Peynir Servisi, İki Dişli Bıçak ve Çatal, Boynuz Sap... - Malzemeler: Gri boynuz sap, paslanmaz çelik bıçak ve kaplama İçerir: bir bıçak ve iki dişli bir çatal Kategori: Laguiole Geleneksel Peynir Servisi Referans: 7020 SF Üretim Ülkesi: Fransa Ürünlerimiz, normal kullanım koşulları altında tüm üretim hatalarına karşı 10 yıl garanti altındadır. Zamanla oluşan aşınmalar garanti kapsamına girmez...
İtalya, Orbassano
...Her ülkenin farklı boyut, şekil ve malzemelerle kendi geleneksel gnocchi tarifine sahip olabileceği doğrudur. Ancak, 'gnocchi'nin ilk kez yaratıldığı İtalya'da, patatesle yapılan basit ve lezzetli bir makarna çeşididir; kırmızı soslar ve peynir fondüleri için mükemmeldir. Zengin ve doyurucu bir ana yemek, her mevsim için bir gelenektir. Bizim gnocchilerimiz, en hassas damaklara bile hitap eden bir yumuşaklık ve dokuya sahiptir. Vegan hazırlıklar için idealdir.
İtalya, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato, pastörize koyun sütünden elde edilen sert bir peynir olup, rennet ve tuz eklenerek hazırlanmıştır. Pecorino Toscano DOP Stagionato'nun en az 120 gün olgunlaşma süresi vardır ve İtalyan mutfağının geleneksel yemeklerini zenginleştirmek için önerilmektedir.
İspanya, Murcia
...Ekolojik Ayva Masanızdan asla eksik olmaması gereken geleneksel bir ürün. Peynir tabağınız için harika bir eşlik. Ayrıca, karbonhidratlar, vitaminler, lifler ve mineraller açısından zengin bir kaynaktır.
İtalya, Noci
...Aged provolone, sadece inek sütü ile üretilen, geleneksel olarak elle işlenen ve şekillendirilen bir peynir türüdür ve yaklaşık 9 / 12 ay olgunlaştırılır. Renk olarak sarı, çok hamurumsu bir dokuya sahip, dışarıdan sert ve oldukça yoğun, hafif baharatlı bir lezzete sahiptir. Ayrıca, ince dilimler halinde tüketildiğinde veya mükemmel bir şarap kadehi ile birlikte sunulduğunda harikadır.
Almanya, Karlsruhe
... Standart ve zorlu örnekler için bir FT-NIR analiz cihazı. Özellikle yüksek toplam katı madde içeriğine sahip, eklenmiş protein veya şeker kristalleri içeren örnekler için uygundur; bunları FTIR tabanlı bir sistemle ölçemezsiniz veya ölçmekten çekiniyorsunuz! Ne ölçmek isterseniz, bunu yapabiliriz: WPC, konsantreler, dondurma, hindistancevizi sütü, fermente ürünler, Skyr, mascarpone, bitki bazlı içecekler, şeker ve katkı maddeleri içeren örnekler, çiğ süt, standartlaştırılmış süt, peynir altı suyu, krema ve daha fazlası.
Fransa, Toulouse
...STILLA'nın aromatik uzmanlığı artık kanıtlanmış durumda ve size, geleneksel e-likitlerinize seyreltmek için en son 10ML terpen konsantre serisini sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Piyasada zaten mevcut olan ürünlerden çok daha yoğun ve son derece özgün terpen profilleri sunmak için büyük bir Ar-Ge çalışması gerçekleştirildi. Referans: T0CHE10TERP...
...En az %45 yağ içeren çiğ sütle yapılmış sert peynir; geleneksel el yapımı; en az 3 ay olgunlaştırılmış Tat: hafif baharatlıdan aromatik, hafif cevizli Yağ içeriği: %50 Tat: hafif baharatlıdan aromatik, hafif cevizli...
Yunanistan, Eleftherio
...Keçi peyniri, antik çağlardan beri Yunan 'sofrasında' bulunan geleneksel bir üründür. Tamamen serbest dolaşan keçilerden elde edilen %100 saf keçi sütü ile yapılmakta olup, tipik beyaz bir renge sahiptir. Besin, vitamin ve kalsiyum açısından son derece zengin olup, kendine özgü zengin bir lezzeti ve hoş, ayırt edici bir aroması vardır. Ambalaj Tüm ürünlerimiz aşağıdaki ambalajlarda mevcuttur: 15 kg, 7 kg, 4 kg, 2 kg, 1 kg, 400 gr, 200 gr paketler, ayrıca küp veya porsiyon olarak da.
Fransa, Illkirch-Graffenstaden
... peynir, dondurma Elli kadar referans sizi bekliyor. Ürün yelpazemizde ayrıca flan hazırlıkları, beyaz peynir için baharatlar veya granola da bulunmaktadır. Her meyve için minimum 200 kg ile özel kreasyonlar mümkündür. Meyve hazırlıkları doğal aromalarla tatlandırılabilir. Ambalajlar: 6 kg, 12,5 kg ve 25 kg...
Almanya, Krefeld
... kalınlıklarında en ince deliklerin açılmasını sağlar. Bu, akışkan yatak içinde homojen hava dağılımını, santrifüjlerde tıkanma yapmayan açıklıkları ve değirmen teknolojisinde artırılmış parçalama performansını garanti eder. HEIN, LEHMANN'ın CONIDUR® delikli sacları, kimya sanayisi, gıda sanayisi ve ilaç sanayisi gibi alanlarda, akış yatak uygulamalarında, santrifüjlerde, değirmenlerde, peynir fabrikalarında ve nişasta santrifüjlerinde başarıyla kullanılmaktadır.
İtalya, Dorgali
...tariflerinize yeni bir soluk katmak için harika bir tercihtir. Baharatlı ve acı tadı, makarna yemeklerinin lezzetini artırır ve carasau ekmeği veya ev yapımı ekmekle mükemmel bir uyum sağlar, geleneksel ve unutulmuş tatlar arasında bir duyusal yolculuk sunar. İster dilimlenmiş, ister parçalar halinde, ister küp küp tüketilsin, bu peynir gelenek ile yeniliğin mükemmel dengesini temsil eder ve her masaya karakter katmaktadır.
Avusturya, Wien
...Bu sayede eşsiz kremamsı kıvamı ve tatlı-yumuşak tadı ortaya çıkmaktadır. Kremser hardalımız özellikle Käsekrainer, bratwurst, Leberkäse veya Blunze ile birlikte tüketilmektedir. Ayrıca, geleneksel Brettl-Jause ile de mükemmel bir uyum sağlamaktadır. Birçok tanınmış yumuşak ve sert peynir çeşidi, Ramsa Kremser hardalı ile birlikte özel bir tat kazanır. Ödül: Vegan...
Fransa, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée Beyaz AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Beyaz organik şarap Üzüm çeşitleri Vermentino %70 - Ugni blanc %30. Yeni meşe fıçılarda 12 ay olgunlaştırıldı, ardından şişede 1 yıl olgunlaştırıldı. Tadım Renk, altın ve gümüş yansımalarla hafif sarıdır. Ağız yapısı yapılı, yuvarlak ve derindir: - Doku: güzel ve kremamsı - Aromalar: beyaz ve sarı etli meyveler - Bitiş: kavrulmuş, vanilyalı, kalıcı Yemek eşleşmeleri: - Konyak soslu ızgara ıstakoz. - Geleneksel beyaz şaraplı Coq au vin. - Kuru mantar ve chanterelle ile kuzu eti. - Kabuklu deniz ürünleri. - Karakterli peynir tabağı.
Fransa, Villeneuve Sur Lot
Fransa, Olivet
...kalsiyum, magnezyum, demir, manganez, çinko, bakır ve B1 vitamini içerir. Hoş fındık tadıyla, tam sarı susam tohumları salatalarda, örneğin beyaz peynir ile kahvaltılarda veya yoğurt ile kullanılabilir... Tercihen, tohumların serin bir yerde saklanması önerilir.
Slovenya, Krmelj
...Spelt unundan yapılan spelt lazanya, klasik İtalyan yemeğine benzersiz bir dokunuş sunar. Fındıksı ve hafif tatlı tadıyla spelt lazanya, geleneksel lazanya tariflerine hoş bir derinlik katar. Spelt unundan üretilen lazanya yaprakları, zengin soslar, eritilmiş peynir ve lezzetli dolgularla mükemmel bir şekilde uyum sağlayan, yumuşak ama sağlam bir dokuya sahiptir. Spelt lazanyanın sağlıklı...
Fransa, Mietesheim
...İtalyan mutfağının geleneksel bir sosu olan Fesleğen Pesto, makarnalar ve gnocchi ile mükemmel bir uyum sağlar. Bu yeniden yorumlanmış tarif, yalnızca organik tarım ürünleri kullanmaktadır. %100 vegan olan bu fesleğen pesto, peynir veya diğer hayvansal ürünler içermez. Taze ve özgün tadı, dövülmüş kaju fıstığı parçaları, zeytinyağı ve fesleğen yaprakları ile karıştırılarak elde edilir. Sağlıklı...
Danimarka, Tølløse
...Geleneksel süt analizörlerindeki akış sistemleriyle ilgili zorlukları ortadan kaldırma vaadimizi yerine getiriyoruz. Hiçbir hücre yok, alet parçalarında aşınma yok, tıkanma riski yok, sistemde hava yok, özel temizlik gereksinimi yok ve ölçüm hücresinde kayma yok. DairyQuant GO, kimyasal çözümlerin kullanımını ortadan kaldırır ve standartlaştırma gerektirmez. DairyQuant GO, peynir altı suyu...
Fransa, Marseille
... Malzemeler Tam yağlı inek sütü, krema, tuz, peynir altı suyu. Koruyucu içermez. Domates ve sızma zeytinyağı ile, taze trüf ile, sucuk ile veya sıcak yemeklerin hazırlanmasında çeşitli kombinasyonlarla mükemmel bir uyum sağlar.
Kıbrıs, Limassol
...Bireysel turistler için 8 günlük program, Kıbrıs'ı keşfetmek isteyenler için! Larnaka'da konaklama, ulaşım, gezi programı ve yemekler dahildir. Sizi dağ köyü Lefkara'ya gitmeye, peynir yapımında master class yapmaya ve tadım etkinliği ile şarap imalathanesini gezmeye, Kıbrıs'ın geleneksel lokum tadımına, Troodos, Kykkos ve Kakopetria köylerini ziyaret etmeye, antik Kourion şehrini, Baf şehrini, el sanatları merkezi ile Lefkoşa'yı, Gazimağusa'yı ziyaret etmeye ve güzel plajlarda dinlenmeye davet ediyoruz.
Fransa, Auxerre
... kalitesinde, tipik bir appellasyon sunuyor. Göz: derin nar çiçeği rengi Burun: çiçek ve siyah meyve buketi aromaları Şarap uzmanının tavsiyesi: 16 ile 18°C arasında servis edilmesi önerilir Alkol oranı: %13,5 Zirve: 2024-2031 Ambalaj: 75cl'lik 6 şişeden oluşan karton Mülk: Château Cantenac Brown Appellation: Margaux Yıl: 2018 Tarım: Geleneksel Etiket: Kontrol Altında Menşei...
Fransa, Saint-Just-Saint-Rambert
...peynir, çikolata vb.) gereksinimlerini karşılamak için özellikle uygundur ve AISI 304 paslanmaz çelik yapısı ile FDA, AB ve USDA standartlarına uygun gıda ile temas eden konveyör ile karakterizedir. Geleneksel L kaynak makinelerine kıyasla, FP serisi daha geniş bir verimlilik sunmakta ve geleneksel termal büzülme filmleri dışında Polietilen film kullanma imkanı sağlamaktadır. Ayrıca, saatte 3600 paket üretmek için çeşitli modeller içermektedir.
Fransa, BRIE
...Cheddar sosu büyük bir klasiktir. Geleneksel tarifi, daha kolaylık sağlamak için rendelenmiş Cheddar peyniri, krema ve isteğe bağlı olarak biraz süt kullanır. Hazırlanışı, mavi peynir veya roquefort soslarına benzer. Krema ve sütü ısıtıyoruz, ardından peyniri bir kaşık yardımıyla karıştırarak ekliyoruz. Cheddar sosunun baharatlandırılması da oldukça basittir: tuz ve karabiber, bazıları ise bir...
Fransa, Grigny
...Basilik (33%), sarımsak, peynir ve çam fıstığı ile hazırlanan geleneksel bir İtalyan sosu. Makarna, gnocchi ile veya mozzarella için bir dip sos olarak lezzetli. AMBALAJ: 6 x 1 kg = 6 kg...
Fransa, Ploërmel Cedex
...Bu gurme omletler, doldurulmuş mantar, peynir, jambon ve daha fazlası gibi birçok malzeme ile geliyor... Bu, ev yapımı omletlerin yumuşak, kabarık dokusunu yeniden üreten geleneksel omletlerdir. Fransa'da yumurtadan yapılmıştır. Ayrıca otlarla da mevcuttur.
...İspanyol Extremadura bölgesindeki La Vera Vadisi'nden gelen geleneksel tütsülenmiş paprika. İspanyol Extremadura'sında paprika tütsülemek de bir gelenektir ve böylece oldukça olağanüstü bir özel ürün elde edilir. Kullanım: Tatlı ve acı tütsülenmiş paprika, tercihe bağlı olarak ördek, taze peynir, çoğu baklagil ve sebze, tavuk, sığır ve dana eti, pirinç, domuz eti ile uyumludur. Elbette hiçbir BBQ sosunda eksik olmamalıdır ve sosuna eşsiz bir aroma katar. Paprika yüksek ısıyı sevmez, aksi takdirde acılaşır. Bu, İspanyol sucuk spesiyalitesi Chorizo için tipik bir baharattır.
Fransa, Gennevilliers
... notalar: Ananasın sağladığı tazelik ve kokosun kattığı egzotik tat. İçindekiler: Ananas %30, Koko %30, Şeker %40 Kıvam: Koko parçalarıyla birlikte reçel Tüketim önerisi: Tostlar, hamur işleri, yoğurt veya süzme peynir, pastacılık.
Fransa, Ham
... aroması da bir o kadar yoğundur. Pistou, İtalya'nın Pesto'sundan adını alan, Provence kökenli geleneksel bir tariftir. Bu iki tarif, birbirine çok benzer ve birbirinden ilham almış olsalar da, tamamen farklıdırlar. "Pesto Genovese" fesleğit, zeytinyağı, sarımsak, peynir ve çam fıstığı ile hazırlanırken, Pistou sadece fesleğit, sarımsak, zeytinyağı ve başka hiçbir şey içermez. Referans: AR801233 Ean13: 3760306801233...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play