İspanya, Murcia
...Ekolojik Ayva Masanızdan asla eksik olmaması gereken geleneksel bir ürün. Peynir tabağınız için harika bir eşlik. Ayrıca, karbonhidratlar, vitaminler, lifler ve mineraller açısından zengin bir kaynaktır.
Belçika, Nivelles
... yapımcımız Alain Vedrines tarafından hazırlanan ve geleneksel bir tariften ilham alınarak yapılan 1815 Waterloo, en ünlü savaşın iki yüzüncü yıl dönümünü kutlamak için mükemmel bir seçimdir. Vielsalm'ın yeşil bölgesinden elde edilen organik sütle üretilen bu peynir, kaliteli ürünlerin tutkunlarına muhteşem bir duyusal deneyim sunmak için tüm özelliklere sahiptir. Yuvarlak bir şekle sahip olan bu küçük delikli peynir, kabuğu altında iki aydan fazla olgunlaşarak tüm yemeklerinize lezzet katmak için davet edilir. Her yerde güzel! Gratenleriniz için rendelenmiş, yemeklerinizi zenginleştirmek için...
Almanya, Neubeckum
...Quark üreticileri ile dolum ve dozaj pompaları, Quark süzme cihazları ve karıştırıcılar - Geleneksel Quark veya peynir üretimi için pratik Quark üreticileri ve krem, baharatlar veya meyve hazırlıkları karıştırmak için dolum ve dozaj pompaları, Quark süzme cihazları ve karıştırıcılar gibi diğer cihazlar sunuyoruz. A·S·T·A eismann Quark üreticisi - Schulenburg üreticisinin bir geliştirilmesi...
Fransa, Montmorot
..."vache bleue" (mavi inek), kırmızı veya kırmızı ve yeşil etiketli "Geleneksel" olgunlaşma, bu Comté peynirlerinin, firmamızın yaklaşık 140 yıl önce kurulduğu dönemde kullanılan geleneksel Comté yöntemine göre olgunlaştırıldığını gösterir. Comté peynirleri, optimum bir fermantasyonu teşvik etmek amacıyla olgunlaştırılır. Her peynir tekerleği en az üç mahzende geçecektir, her biri...
Fransa, Thiers
...Peynir Servisi, İki Dişli Bıçak ve Çatal, Boynuz Sap... - Malzemeler: Gri boynuz sap, paslanmaz çelik bıçak ve kaplama İçerir: bir bıçak ve iki dişli bir çatal Kategori: Laguiole Geleneksel Peynir Servisi Referans: 7020 SF Üretim Ülkesi: Fransa Ürünlerimiz, normal kullanım koşulları altında tüm üretim hatalarına karşı 10 yıl garanti altındadır. Zamanla oluşan aşınmalar garanti kapsamına girmez...
İtalya, Dorgali
...tariflerinize yeni bir soluk katmak için harika bir tercihtir. Baharatlı ve acı tadı, makarna yemeklerinin lezzetini artırır ve carasau ekmeği veya ev yapımı ekmekle mükemmel bir uyum sağlar, geleneksel ve unutulmuş tatlar arasında bir duyusal yolculuk sunar. İster dilimlenmiş, ister parçalar halinde, ister küp küp tüketilsin, bu peynir gelenek ile yeniliğin mükemmel dengesini temsil eder ve her masaya karakter katmaktadır.
Fransa, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée Beyaz AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Beyaz organik şarap Üzüm çeşitleri Vermentino %70 - Ugni blanc %30. Yeni meşe fıçılarda 12 ay olgunlaştırıldı, ardından şişede 1 yıl olgunlaştırıldı. Tadım Renk, altın ve gümüş yansımalarla hafif sarıdır. Ağız yapısı yapılı, yuvarlak ve derindir: - Doku: güzel ve kremamsı - Aromalar: beyaz ve sarı etli meyveler - Bitiş: kavrulmuş, vanilyalı, kalıcı Yemek eşleşmeleri: - Konyak soslu ızgara ıstakoz. - Geleneksel beyaz şaraplı Coq au vin. - Kuru mantar ve chanterelle ile kuzu eti. - Kabuklu deniz ürünleri. - Karakterli peynir tabağı.
Fransa, Marseille
... Malzemeler Tam yağlı inek sütü, krema, tuz, peynir altı suyu. Koruyucu içermez. Domates ve sızma zeytinyağı ile, taze trüf ile, sucuk ile veya sıcak yemeklerin hazırlanmasında çeşitli kombinasyonlarla mükemmel bir uyum sağlar.
Fransa, Saint-Just-Saint-Rambert
...peynir, çikolata vb.) gereksinimlerini karşılamak için özellikle uygundur ve AISI 304 paslanmaz çelik yapısı ile FDA, AB ve USDA standartlarına uygun gıda ile temas eden konveyör ile karakterizedir. Geleneksel L kaynak makinelerine kıyasla, FP serisi daha geniş bir verimlilik sunmakta ve geleneksel termal büzülme filmleri dışında Polietilen film kullanma imkanı sağlamaktadır. Ayrıca, saatte 3600 paket üretmek için çeşitli modeller içermektedir.
İtalya, Noci
...Aged provolone, sadece inek sütü ile üretilen, geleneksel olarak elle işlenen ve şekillendirilen bir peynir türüdür ve yaklaşık 9 / 12 ay olgunlaştırılır. Renk olarak sarı, çok hamurumsu bir dokuya sahip, dışarıdan sert ve oldukça yoğun, hafif baharatlı bir lezzete sahiptir. Ayrıca, ince dilimler halinde tüketildiğinde veya mükemmel bir şarap kadehi ile birlikte sunulduğunda harikadır.
Almanya, Karlsruhe
... Standart ve zorlu örnekler için bir FT-NIR analiz cihazı. Özellikle yüksek toplam katı madde içeriğine sahip, eklenmiş protein veya şeker kristalleri içeren örnekler için uygundur; bunları FTIR tabanlı bir sistemle ölçemezsiniz veya ölçmekten çekiniyorsunuz! Ne ölçmek isterseniz, bunu yapabiliriz: WPC, konsantreler, dondurma, hindistancevizi sütü, fermente ürünler, Skyr, mascarpone, bitki bazlı içecekler, şeker ve katkı maddeleri içeren örnekler, çiğ süt, standartlaştırılmış süt, peynir altı suyu, krema ve daha fazlası.
Fransa, Olivet
...kalsiyum, magnezyum, demir, manganez, çinko, bakır ve B1 vitamini içerir. Hoş fındık tadıyla, tam sarı susam tohumları salatalarda, örneğin beyaz peynir ile kahvaltılarda veya yoğurt ile kullanılabilir... Tercihen, tohumların serin bir yerde saklanması önerilir.
...En az %45 yağ içeren çiğ sütle yapılmış sert peynir; geleneksel el yapımı; en az 3 ay olgunlaştırılmış Tat: hafif baharatlıdan aromatik, hafif cevizli Yağ içeriği: %50 Tat: hafif baharatlıdan aromatik, hafif cevizli...
Almanya, Stuttgart
... dokuları ve malzemeleri yumuşak Milka Alpleri Süt Çikolatası ile birleştiriyor. Pralinler: Milka Pralinleri, arkadaşlar ve sevdiklerinizle duygusal ve günlük bağlantılar kurmak için geniş bir mesaj ve format yelpazesi sunar ve "Milka ile söyle" der. İçindekiler: Şeker, Kakao Yağı, Yağsız Süt Tozu, Kakao Kütlesi, Peynir Altı Suyu Tozu (Süt), Süt Yağı, Emülgatör (Soya Lesitini), Fındık Püresi, Doğal Aroma Verici, Kakao Katı Maddeleri %30 minimum, Süt Katı Maddeleri %18 minimum...
Fransa, Roubia
... yansımalarla zenginleştirilmiş dikkat çekici bir renge sahip. Siyah meyveler, vişne likörü ve çilek reçeli notaları, ayrıca baharatlar ve vanilya. Ağızda ipeksi tanenlerle yapılandırılmış, hoş bir tazelik sunan, zarif bir kalıcılığa sahip ve keyifli bir bitişe sahip.\n\nACCORD METS-VINS\nKatar bölgesine ait pirinçli boğa eti yemeği.\nLanguedoc bölgesine ait cassoulet ve etli yemekler.\nXavier peynir evi, yarı kuru bir \"Pierre-Percée\" öneriyor.\nİdeal olarak 16°/17° sıcaklıkta servis edilir.\nTam ifadesi için 1 saat önceden karaflanmalıdır.\n\nContenance (L): 0,75\nPoids Brut (kg): 1,3"}...
Yunanistan, Kiato Korinthias, Peloponnese
...• İrmikten yapılmış kuru makarna, zeytin, beyaz peynir, domates, yeşil biber. • Premium kalite ve en iyi tat. • %100 doğal - lezzet artırıcılar, aromalar, katkı maddeleri, koruyucular vb. yok. • Karbonhidrat açısından zengin. Yunanistan'ın Peloponez bölgesinde yetiştirilen durum buğdayı irmiği, yerel kontrol altında olan çiftliklerden taze yumurtalar ve diğer malzemeler yerel çiftçilerden temin edilerek atölyemizde yoğrulup kurutulmaktadır. Bir lokma makarnada tüm Akdeniz lezzetleri.
İtalya, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato, pastörize koyun sütünden elde edilen sert bir peynir olup, rennet ve tuz eklenerek hazırlanmıştır. Pecorino Toscano DOP Stagionato'nun en az 120 gün olgunlaşma süresi vardır ve İtalyan mutfağının geleneksel yemeklerini zenginleştirmek için önerilmektedir.
Fransa, Illkirch-Graffenstaden
... peynir, dondurma Elli kadar referans sizi bekliyor. Ürün yelpazemizde ayrıca flan hazırlıkları, beyaz peynir için baharatlar veya granola da bulunmaktadır. Her meyve için minimum 200 kg ile özel kreasyonlar mümkündür. Meyve hazırlıkları doğal aromalarla tatlandırılabilir. Ambalajlar: 6 kg, 12,5 kg ve 25 kg...
Almanya, Krefeld
... kalınlıklarında en ince deliklerin açılmasını sağlar. Bu, akışkan yatak içinde homojen hava dağılımını, santrifüjlerde tıkanma yapmayan açıklıkları ve değirmen teknolojisinde artırılmış parçalama performansını garanti eder. HEIN, LEHMANN'ın CONIDUR® delikli sacları, kimya sanayisi, gıda sanayisi ve ilaç sanayisi gibi alanlarda, akış yatak uygulamalarında, santrifüjlerde, değirmenlerde, peynir fabrikalarında ve nişasta santrifüjlerinde başarıyla kullanılmaktadır.
Fransa, Toulouse
...STILLA'nın aromatik uzmanlığı artık kanıtlanmış durumda ve size, geleneksel e-likitlerinize seyreltmek için en son 10ML terpen konsantre serisini sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Piyasada zaten mevcut olan ürünlerden çok daha yoğun ve son derece özgün terpen profilleri sunmak için büyük bir Ar-Ge çalışması gerçekleştirildi. Referans: T0CHE10TERP...
Avusturya, Wien
...Bu sayede eşsiz kremamsı kıvamı ve tatlı-yumuşak tadı ortaya çıkmaktadır. Kremser hardalımız özellikle Käsekrainer, bratwurst, Leberkäse veya Blunze ile birlikte tüketilmektedir. Ayrıca, geleneksel Brettl-Jause ile de mükemmel bir uyum sağlamaktadır. Birçok tanınmış yumuşak ve sert peynir çeşidi, Ramsa Kremser hardalı ile birlikte özel bir tat kazanır. Ödül: Vegan...
Fransa, Villeneuve Sur Lot
Slovenya, Krmelj
...Spelt unundan yapılan spelt lazanya, klasik İtalyan yemeğine benzersiz bir dokunuş sunar. Fındıksı ve hafif tatlı tadıyla spelt lazanya, geleneksel lazanya tariflerine hoş bir derinlik katar. Spelt unundan üretilen lazanya yaprakları, zengin soslar, eritilmiş peynir ve lezzetli dolgularla mükemmel bir şekilde uyum sağlayan, yumuşak ama sağlam bir dokuya sahiptir. Spelt lazanyanın sağlıklı...
Fransa, Mietesheim
...İtalyan mutfağının geleneksel bir sosu olan Fesleğen Pesto, makarnalar ve gnocchi ile mükemmel bir uyum sağlar. Bu yeniden yorumlanmış tarif, yalnızca organik tarım ürünleri kullanmaktadır. %100 vegan olan bu fesleğen pesto, peynir veya diğer hayvansal ürünler içermez. Taze ve özgün tadı, dövülmüş kaju fıstığı parçaları, zeytinyağı ve fesleğen yaprakları ile karıştırılarak elde edilir. Sağlıklı...
Danimarka, Tølløse
...Geleneksel süt analizörlerindeki akış sistemleriyle ilgili zorlukları ortadan kaldırma vaadimizi yerine getiriyoruz. Hiçbir hücre yok, alet parçalarında aşınma yok, tıkanma riski yok, sistemde hava yok, özel temizlik gereksinimi yok ve ölçüm hücresinde kayma yok. DairyQuant GO, kimyasal çözümlerin kullanımını ortadan kaldırır ve standartlaştırma gerektirmez. DairyQuant GO, peynir altı suyu...
Kıbrıs, Limassol
...Bireysel turistler için 8 günlük program, Kıbrıs'ı keşfetmek isteyenler için! Larnaka'da konaklama, ulaşım, gezi programı ve yemekler dahildir. Sizi dağ köyü Lefkara'ya gitmeye, peynir yapımında master class yapmaya ve tadım etkinliği ile şarap imalathanesini gezmeye, Kıbrıs'ın geleneksel lokum tadımına, Troodos, Kykkos ve Kakopetria köylerini ziyaret etmeye, antik Kourion şehrini, Baf şehrini, el sanatları merkezi ile Lefkoşa'yı, Gazimağusa'yı ziyaret etmeye ve güzel plajlarda dinlenmeye davet ediyoruz.
Fransa, Auxerre
... kalitesinde, tipik bir appellasyon sunuyor. Göz: derin nar çiçeği rengi Burun: çiçek ve siyah meyve buketi aromaları Şarap uzmanının tavsiyesi: 16 ile 18°C arasında servis edilmesi önerilir Alkol oranı: %13,5 Zirve: 2024-2031 Ambalaj: 75cl'lik 6 şişeden oluşan karton Mülk: Château Cantenac Brown Appellation: Margaux Yıl: 2018 Tarım: Geleneksel Etiket: Kontrol Altında Menşei...
Fransa, BRIE
...Cheddar sosu büyük bir klasiktir. Geleneksel tarifi, daha kolaylık sağlamak için rendelenmiş Cheddar peyniri, krema ve isteğe bağlı olarak biraz süt kullanır. Hazırlanışı, mavi peynir veya roquefort soslarına benzer. Krema ve sütü ısıtıyoruz, ardından peyniri bir kaşık yardımıyla karıştırarak ekliyoruz. Cheddar sosunun baharatlandırılması da oldukça basittir: tuz ve karabiber, bazıları ise bir...
Fransa, Grigny
...Basilik (33%), sarımsak, peynir ve çam fıstığı ile hazırlanan geleneksel bir İtalyan sosu. Makarna, gnocchi ile veya mozzarella için bir dip sos olarak lezzetli. AMBALAJ: 6 x 1 kg = 6 kg...
...İspanyol Extremadura bölgesindeki La Vera Vadisi'nden gelen geleneksel tütsülenmiş paprika. İspanyol Extremadura'sında paprika tütsülemek de bir gelenektir ve böylece oldukça olağanüstü bir özel ürün elde edilir. Kullanım: Tatlı ve acı tütsülenmiş paprika, tercihe bağlı olarak ördek, taze peynir, çoğu baklagil ve sebze, tavuk, sığır ve dana eti, pirinç, domuz eti ile uyumludur. Elbette hiçbir BBQ sosunda eksik olmamalıdır ve sosuna eşsiz bir aroma katar. Paprika yüksek ısıyı sevmez, aksi takdirde acılaşır. Bu, İspanyol sucuk spesiyalitesi Chorizo için tipik bir baharattır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play