... birleştirerek elde ettik. İlk nane, mutlak bir ferahlık hissi sağlarken, ikincisi bu ince karışımı yumuşatıyor. Tarifimiz, damıtma yoluyla elde edilen yeşil nane ve nane esanslarıyla hazırlanmıştır. Ayrıca, Menta'nın taşıdığı bu güzel yeşil renk, şeker fazlalığını gizlemiyor ve ağızda sadece ferahlık etkisini artırıyor.
... şekilde saklanabilir.
Nazikçe kurutulmuş böğürtlenler, tam lezzet ve aroma ile öğütülmüştür. Şeker eklenmeden, tamamen vegan ve sülfürsüz meyve tozu. Almanya'da özenle üretilmiştir. Yolda atıştırmalık olarak lezzetli bir öğütülmüş MEYVE böğürtlen ATISTIRMALIĞI veya böğürtlen sütü, smoothie, meyve suyu, böğürtlen çayı, müsli ve yulaf lapası veya fitness shake için mükemmel! TADILAN KALİTE. Bu premium böğürtlenler, kurutulmuş ve öğütülmüş olarak, yeniden kapatılabilir 100 g, 300 g veya 1 kg'lık dik durabilen torbalarda mevcuttur.
... değerleri 100 g için:
<strong> Enerji değeri </strong> 1555 kJ/367 kcal
Karbonhidrat 1,03 g, doymuş yağ asitleri 0,29 g, trans yağlar 0,29 g, şeker 0,33 g, protein 7,51 g, lif 1,8 g, tuz < 0,01 g.
<strong> Kullanım </strong>
Basmati pirincini su ile 1:2 oranında pişirin. Hint mutfağında 'Pilau' adıyla bilinen bir yemeği hazırlamak için temel bir malzemedir. Ana yemeklere ek olarak kullanılabilir. Sebze ve et veya balık ile iyi bir şekilde karışır. Tatlılar ve pirinç tatlılarının bir bileşenidir.
...Lineer teraziler, Granul (bakliyat, hubabat, taneli kahve gibi), ince granul (şeker, tuz, tohum, pirinç, susam) gibi gıda ürünleri, vida, somun, plastik parçalar, gübre ve deterjan gibi gıda dışı ürünlerinde ideal
bir tartım sistemidir. Ayrıca, hazır paketlere dolum konusunda (yarı otomatik sistemlerde) ideal bir çözümdür.
...
...geleneksel içecekler için ferahlatıcı ve susuzluğu giderici bir alternatif sunmaktadır. Çiçeksi ve otlu ince aromalarla, gazlı sularımız sağlık ve malzeme kalitesine önem veren tüketicilerin beklentilerini mükemmel bir şekilde karşılamaktadır. Üretici olarak, çevre dostu ve ekolojik içecekler sunma taahhüdümüz var. İçecek menünüzü özgün ve sağlıklı bir dokunuşla zenginleştirmek için mükemmel olan DIZ içecekleri, vazgeçilmez bir seçimdir.
Hacim: 33cl
Ağırlık: 1.1kg
Sertifika: AB...
... bir tropikal tat kazandırır. Hindistancevizi ince rendelenir ve öğütülmüş bademlerle kremsi bir dolgu haline getirilir. Bu dolgu daha sonra süt, şeker ve bitkisel yağlardan oluşan pürüzsüz beyaz bir krema ile kaplanır. Krema, atıştırmalığa zengin ve kadifemsi bir doku kazandırır.
...Açıklama
İNCELTİLMİŞ ŞEKER GRADE A - ICUMSA 45
Menşei: Brezilya ve Tayland
Icumsa: 45 RBU
Polarizasyon: %99.80 Min
Kül içeriği: %0.04 Max
Nem: %0.04 Max
Çözünürlük: %100 Serbest Akışkan
Radyasyon: Normal Sertifikalı
Renk: Parlak Beyaz
Granülasyon: İnce...
...İnceltilmiş Standartlar ICUMSA 45 Polarizasyon: 99.90 derece min.
Kül içeriği: 0.04 max.
Çözünürlük: %100 kuru ve akıcı. Renk: Kahverengi Radyasyon: normal Granülasyon: ince ile orta Nem: 0.5 % max.
Manyetik parçacıklar: 4mp/k So2: 70 mg/k
Kükürt dioksit: 20 mg/kg min.
Tortular: yok.
Koku: herhangi bir koku yok Redüktör şeker: 0.05 % max.
Hpn staph aureus: yok.
Ambalaj: Alıcının talebine göre...
...ICUMSA: 45 RBU ICUMSA
Zayıflatma indeksi birimleri Yöntem # 10-1978
KÜL İÇERİĞİ: %0.04 Maksimum Ağırlıkça
NEM: %0.04 Maksimum Ağırlıkça
MANYETİK PARÇALAR: mg/kg 4
ÇÖZÜNÜRLÜK: %100 KURU & Serbest Akışkan
GRANÜLASYON: İnce Standart
POLARİZASYON: 99.80º Minimum
Max AS: 1 P.P.M.
Max OS: 2 P.P.M.
Max CU: 3 P.P.M.
RENK: Parlak Beyaz
SEDİMENTLER: YOK
SO: mg/kg 20
REDÜKTİNG ŞEKER: %0.010 Maksimum Kuru Kütlede
RADYASYON: Normal, sezyum veya iyot yokluğu ile SO2: Sertifikalı
MADDE: Katı, Kristal
KOKU: Herhangi bir Koku İçermeyen...
...Brezilya ICUMSA 45 Beyaz Rafine Kırmızı Şeker
Granüle Şeker. Granüle şeker, yaygın olarak "beyaz" veya "masa" şekeri olarak bilinen şekerdir. ...
Toz Şeker. Granüle şekere benzer, toz şeker aynı bileşime sahiptir ancak çok daha ince bir dokuya sahiptir. ...
Şekerleme Şekeri. ...
Esmer Şeker. ...
Kırmızı Şeker. ...
Mısır Şurubu ve Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubu.
...)
Granülasyon: Standart İnce
Elektrik külü: %0,04 Max. (Kuru ağırlığa dayalı) İletkenlik
Sülfür dioksit: 20 mg / kg Min.
Tortular: yok
Koku: Hiçbir koku yok
Redüktör şeker: %0,05 maksimum ağırlıkça
Staphylococcus aureus NPH: sıfır
AS max: 1 P.P.M.
PS max: 2 P.P.M.
CU max: 3 P.P.M.
Maddesi: katı kristal...
...Şeker pancarı veya şeker kamışından elde edilen, arıtılmış ve filtre edilmiş şurubun kristalize edilmesiyle üretilen gıda sınıfı ürün sunuyoruz. Bu ürün, en popüler şeker çeşitlerini üretmek için kurutulmuş ve elenmiştir. Rengi beyazdır ve sakkaroz içeriği %99,85'tir. Bu ürün, pazar konumuna bağlı olarak İnce Granül Şeker veya Ekstra İnce Granül Şeker olarak adlandırılabilir.
...Bu Sarı Şeker Hamuru, Kek Tasarımı için vazgeçilmezdir! İstediğiniz renkler ve temalarla pastalarınızı süsleyin, sınır yok! Tüm dekorlarınızı oluşturmak için en iyi müttefikiniz olacaktır.
Dekoratif Şeker Hamuru, palm yağı içermez. Ancak, çok esnek ve kullanımı kolaydır; şeker hamurunuzu yırtmadan çok ince bir kalınlık elde edebilirsiniz. Kullanım kolaylığı, kek tasarımında yeni başlayanların da...
...Lumea'nın Çiçek (Şeker Hamuru) hamuru, elastik bir şeker hamuru olduğu için işlenmesi kolaydır ve çatlamaz.
Kolayca yoğrulur ve hoş bir vanilya tadına sahiptir. Gerçek çiçekler gibi şeker çiçekleri oluşturmak için idealdir.
Özel dokusu sayesinde, çok ince bir şekilde açılabilir ve şekillendirilen yapraklar kolayca şekil alabilir ve oldukça gerçekçi görünecektir.
Farklı ambalaj boyutlarında dekorasyonlarınız için 13 yoğun ve canlı renk arasından seçim yapabilirsiniz.
...ÖZELLİKLER: ICUMSA –45
POLARİZASYON 20 °'DE: %99,8
MİN HUMİDİTE: %0,04 MAX
SÜLFAT KÜL İÇERİĞİ: %0,04 MAX
ÇÖZÜNÜRLÜK: %100 KURU VE RENGİ SERBEST RENK KREM BİLANÇO / KRİSTALİZE GRANÜLASYON: İNCE ORTA
RAYONLAMA: NORMAL
SEZYUM VEYA MANYETİK PARÇACIKLAR İÇERMEDİĞİ BELGELENDİRİLMİŞTİR
İYOT: 4 MG / KG
HPN STAPHAUREUS: YOK
AS: 1PPM MAKSİMUM
PS: 2 PPM MAKSİMUM
CU: 3PPM MAKSİMUM
HASAT: 2017'DEN DAHA YENİ VEYA DAHA YAŞLI
KOKU: KOKUSUZ
ŞEKER REDÜKTÖR: %0,05
MADDE MAKS: SERT, KRİSTAL
SEDİMENT: YOK...
... edene kadar parçalanır. Hindistancevizi çiçeği şekeri, hindistancevizi tadında değil, tatlı ve yumuşak bir lezzete sahip olup, cezbedici bir karamel aroması ve hafif bir vanilya notası taşır.
Hindistancevizi çiçeği şekeri, tatlılar, çay, kahve, milkshake'ler, smoothieler ve kokteyller için mükemmel bir uyum sağlar. Normal şeker gibi kullanılabilir ve çok iyi bir şekilde hamur işlerinde kullanılabilir. Hindistancevizi çiçeği şekeri, geleneksel şeker için lezzetli bir alternatiftir.
Organik ürünler için: DE-ÖKO-006
Menşei: AB-dışı tarım
Ambalaj: 10 veya 25 kg torbalar...
...Menşei Brezilya
ICUMSA 45 ICUMSA Zayıflatma indeksi birimleri Yöntem # 10-1978
Kül içeriği %0.04 Maksimum Ağırlıkça
Nem %0.04 Maksimum Ağırlıkça
Manyetik Parçacıklar 4 mg/kg
Çözünürlük %100 KURU & Serbest Akışkan
Granülasyon İnce Standart
Polarizasyon 99.80° Minimum
Maks AS 1 P.P.M.
Maks OS 2 P.P.M.
Maks CU 3 P.P.M.
Renk Parlak Beyaz
Tortular YOK
Radyasyon Normal, sezyum veya iyot varlığı olmadan SO2: Sertifikalı
SO2 70 MG/KG MAKSİMUM
Madde Katı, Kristal
Koku Herhangi bir Koku İçermiyor
Hasat Son Hasat...
...ICUMSA: 150 RBU
NEM: %0,10 Max.
KÜL İÇERİĞİ: %0,10 Max.
POLARİZASYON: 99,50º Min.
ÇÖZÜNÜRLÜK: %100 Kuru ve Serbest Akışkan
RADIYASYON: Normal Sertifikalı
RENK: Parlak Beyaz
GRANÜLASYON: İnce...
...10.000 adet ve üzeri bireysel dijital baskılı çubuklar, inanılmaz düşük fiyatla. 10 gün içinde ücretsiz teslimat.
İçerik: beyaz inceşeker, kuru depolamada raf ömrü neredeyse sınırsızdır.
Almanya: 3,6 g...
... Beyaz
Granülasyon İnce
HAM KAHVERDİ ŞEKER GRADE E ICUMSA 6001200
Menşei Brezilya
Icumsa 600 – 1200
Polarizasyon %96.00 Min
Kül içeriği %0.09 Max
Nem %0.09 Max
Renk Kahverengi
Çözünürlük %90 Serbest Akışkan
Granülasyon İnce
SO2 20 PPM
PANCAR ŞEKERİ
Icumsa 45 – 100 RBU
Polarizasyon %99.80 Min
Kül içeriği %0.04 Max
Nem %0.04 Max
Çözünürlük %100 Kuru & Serbest Akışkan
Radyasyon Normal...
... dondurmalar için (bresilienne konileri veya dondurmaları) ya da çikolata üreticilerine yönelik praline'ler için dolgu veya kaplama olarak kullanılabilir. Farklı boyutlarda fındık taneleri mevcuttur; ince bresilienne için 1-2 mm'den standart boyut bresilienne için 2,5-4 mm'ye kadar.
Uygulama veya gereksinime bağlı olarak, üründeki fındık yüzdesi %20 ile %70 arasında değişebilir.
...Toz Agave Şekeri, granüle edilmiş agave şekerinin ince bir toz haline getirilmesiyle yapılır. Granüle agave şekerleri gibi, normal şekerden yaklaşık %40 daha tatlıdır ve kolayca çözünür. Endüstriyel tariflerde, agave şeker tozu sert dokulu şekerlemelerin, sert dokulu fırın ürünlerinin ve özellikle toz tatlandırıcı gerektiren diğer her şeyin üretiminde kullanılır.
KAYNAKLAR: Meksika
TOPLU PAKETLEME: 20 kg torba...
...Teklif: Organik Hindistan Cevizi Çiçeği Şekeri, 2 x 10 kg Torba
Organik Hindistan Cevizi Çiçeği Şekeri, hayatı nazik bir öpücük gibi zenginleştiren Endonezyalı bir nadirliktir. Hindistan cevizi çiçeğinin tatlı nektarı, odun ateşinin üzerinde kazan içinde ince kristal şekere dönüşerek hafif karamel aromalarıyla zenginleşir.
Şeker, %100 saf Hindistan cevizi çiçeği nektarından üretilmiştir, rafine...
... avantaj: Hafif serinletici, temiz bir tat. Bu arada, Xylit'i tam olarak şeker gibi ölçebilirsin, çünkü tatlandırma gücü normal ev şekerine eşit derecede güçlüdür.
Uygulama: Tariflerinde evdeki şekeri Xylit ile 1:1 oranında kolayca değiştirebilirsin.
Ürün özellikleri: Glutensiz, Laktozsuz, Vegan
Gıda etiketlemesi: E967
Üretim: Xylit, ağaç kabukları ve mısırdan elde edilir.
Besin takviyeleri ve sağlıklı gıda üreticileri ve tedarikçileri.
Zumub, 2010 yılında besin takviyeleri için çok markalı bir tedarikçi olarak kurulan Portekizli bir şirkettir.
Pazarın ve talebin büyümesi sayesinde, Zumub 2018 yılında kendi ürün yelpazesini Zumub markası altında oluşturmuş ve geliştirmiştir.
S.L. Benfica ve Sporting C.P. (Portekiz), Valencia C.F. (İspanya) ve Montpellier H.S.C. ile ...