Fransa, Charmes-Sur-Rhône
ANTARTIC II İÇERİK üretim birimi, 2002 yılında gıda endüstrisine Teknolojik Karışımlar sağlamak amacıyla kurulmuştur: kaplamalar, salamura ürünleri (tuzlu ürünler, pişirilmiş şarküteri, çiğ şarküteri, kuru şarküteri), jöleler, marine ürünleri, soslar ve sos bazları, aromalar, atıştırmalıklar için aromalar, doğal aromalar, sosis ve merguez baharatları, mutfak yardımları, etnik ürünler ve çeşitli...
Belçika, Herstal
Legon şirketi, perakende et ticareti ve kuru sosis üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Ürünler: bologna, salam, foie piqué, saf domuz sosis (fındıklı veya fındıksız), Ardenne sosis, Hafta Sonu salamı ve Goliath, Lutin veya Picador kuru sosis, tütsülenmiş kurutulmuş boyun, çiftlik sosis.
Fransa, Carquefou
...Quillard evi, yeni beklentilere uygun "ev" ürünlerini yetenek ve samimiyetle imzalıyor: gelenek, ustalık ve otantiklik. Her ürün serisi, yalnızca belirlenen şartlara göre seçilen hammaddelerden oluşmakta ve geleneksel bir süreçle işlenmektedir. Şarküteri: * Jambon: Eski usul Vendée jambonu IGP, eski usul kuru jambon * Eski usul şarküteri: pişirilmiş rosto, sarımsaklı sosis * Eski usul pate taş...
Slovenya, Ljubljana
...Taze et ve et ürünleri üreticisi. 1881'den beri gelenek. HACCP, ISO, IFS, Helal sertifikaları. GDO'suz ürünler. Geniş ürün portföyü: - Taze et (Makro ve Mikro hazır ürünler) - Emülsifiye et ürünleri (Sosis, Paris sosis ...) - Pişirilmiş sosisler - Füme et - Yarı kuru işlenmiş et ürünleri - Kuru (fermente) et ürünleri - Konserve ürünler (Pâté (tavuk, karaciğer, ton balığı ...), Spreads (ton balığı, soğan, Akdeniz ...), Kahvaltılık et (sığır, hindi, tavuk ...), Sığır parçaları, Gulaş, Makarna sosları, Soslu et, Jelatinli et, Sosis. Tel.: +386 1 547 24 02 Faks.: +386 1 547 25 00 www.mdk.si...
İtalya, Cagliari
Biz, esas olarak yurtdışına Sardinya gıda ürünleri ihraç eden bir şirketiz. Toptancılar, şarküteriler, restoranlar ve pizzacılar gibi geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Ürünlerimiz şunlardır: gnocchetti, spagetti gibi kuru makarnalar ve ravioli ile culurgiones gibi taze makarnalar, seadas, safran, zeytinyağı ve zeytin ezmesi, peynirler ve peynir kremleri, şaraplar, çeşitli boyutlarda bira (fıçı dahil), tatlılar, likörler, bottarga, trüf kremleri ve trüf peynirleri, kuru ve taze sosis gibi şarküteri ürünleri.
Belçika, Izier
...Jambonun ince kısmı, hafif tuzlu, doğal veya fileto halinde, dumanlı veya dumanlı olmayan. Lard: Tuzlanmış, dumanlı veya dumanlı olmayan göğüs. El yapımı pişirilmiş jambon: El yapımı tuzlanmış, fırında pişirilmiş ve kızartılmış birinci sınıf jambon. Kuru sosis: Birinci sınıf domuz ve sığır eti ile yapılan bir hazırlık.
Fransa, Villefranche De Rouergue
...1962 yılında kurulan SACOR şirketi, Fransa'nın Güney-Batı bölgesinde kuru et ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. SACOR, geleneksel ve yerel tariflere dayanan gıda ürünleri sunmaktadır. Şirket, kuru sosis, kuru salam, şarküteri tabakları, chorizo, kuru jambon, coppa, pancetta, salam, tütsülenmiş göğüs gibi ürünler sunmaktadır. Şirket, şeffaflık ve lezzet mükemmeliyeti konusunda kararlıdır.
Belçika, Eupen
Van Hees, baharatlar ve soslar alanında geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır; koruyucular, emülsifiye ediciler, renklendiriciler, kırmızılaştırıcılar, tat artırıcılar, baharatlar, aromalar, taze etler için karışımlar, kebap karışımları, kesim için karışımlar, tuzlama karışımları, kuru sosis karışımları, kuru jambon karışımları, sosis karışımları, pişirilmiş şarküteri karışımları...
Fransa, Nogent Sur Oise
... France chorizomuz, eşsiz bir tarifle baharatlarla birleştirilmiş domuz eti bazlı bir spesiyalite olup, chorizomuzun ününü oluşturmaktadır. Ürünlerimiz: Jambon kuru sosis, Chorizo boyun, Chorizo çubukları, Chorizo PP D32 çubuk, Dilimlenmiş chorizo, Chorizo küpleri, Chorizo kırıntıları, Chorizo cular, Chorizo cular D70, Dilimlenmiş chorizo cular, Chorizo D 55 catering, Chorizo catering PP D55...
Fransa, Ivry Sur Seine
Boutargue veya Poutargue, çeşitli baskılara göre, Larousse gastronomique bir yazım tarzından diğerine kayıyor ama aynı tanımda sabit kalıyor: Tuzlanmış, kurutulmuş ve preslenmiş levrek yumurtaları. Boutargue, genellikle daha iyi bir saklama sağlamak için balmumu ile kaplanmış, düz sosis şeklinde sunulur. Koruyucu, katkı maddesi veya renklendirici içermeyen doğal bir üründür; sadece tuzlanmıştır. Boutargue, kuru veya serin (+6 ile 8°C) ortamda 6 ay boyunca saklanabilir. Denizin mükemmel bir ürünü olan boutargue veya poutargue, aperitiflerinizi ...
İspanya, Caldes De Montbui
...Yüksek kaliteli kuru ürünler üretiyoruz. Ürünlerimiz, İspanyol şefler tarafından tanınmaktadır. Yıldız ürünümüz, yumuşak ve ekşi olmayan bir buketle uzun sosis (İtalyan salamı veya sosisine benzer)dir. Pazarın tek %100 hindi olan yeni bir ürün olan hindi uzun sosisini piyasaya sürdük. Fuet ve chorizo, Avrupa'nın en iyi gurme dükkanlarında büyük bir kabul görmektedir. Tuzlu uzun sosis şekerlemelerinin yanı sıra kuru yemişli uzun sosislerin de öncüsü olduk.
Fransa, Arnouville Les Gonesse
...LUTETIA, tüm üretimlerinize uygun teknolojik süreçler geliştirir ve uygular: domuz şarküteri ürünleri (haşlanmış jambon, pastırma, pate ve diğerleri), kuru şarküteri ürünleri (coppa, kuru jambon, kuru sosis, Cobourg), marine ürünler, işlenmiş tavuk ürünleri (tavuk jambonu, nugget), kızarmış ve tütsülenmiş tavuklar, deniz ürünleri (somon, kafadanbacaklılar ve diğerleri).
Fransa, Ramillies
Tavuk baharatları, Meksika baharatları, merguez baharatları, renklendirici ile veya renklendiricisiz sosis kıyması baharatları, barbekü sosis baharatları, pastırma baharatları, kuru sosis baharatları, sarımsaklı sosis baharatları, jambon katkı maddeleri tedarikçileri. Alüminyum catering ambalaj kapları, plastik kaplar, çatal bıçak takımları, gıda temizleyicileri tedarikçileri. Gıda bakterisitleri.
Almanya, Garmisch-Partenkirchen
... odaklı yaklaşımımızı takdir etmektedir. Müşterilerimizin artan taleplerine yanıt vermek için sürekli güncellenen kapsamlı bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Tam ürün yelpazemiz yaklaşık 1600 üründen oluşmakta ve aşağıdaki alanlara / ürün gruplarına ayrılmaktadır: Derin dondurulmuş gıda, taze ve kuru gıdalar, et, av etleri ve sosis ürünleri, süt ürünleri, balık ve deniz ürünleri, konserveler, Mövenpick ve Nestle Schöller, Prosecco.
Fransa, Sainte-Marie-Aux-Mines
... ambalajlama - Taze ürünler için kesiciler (küp, dilim, sıyırıcı) - Küp makineleri - Olgunlaştırıcı kesiciler - Endüstriyel kesiciler - Çift otomatik klip makineleri - Kolajen filmleri - Atıştırmalık makineleri - Kesme makineleri - Kıyma makineleri - Enjeksiyon makineleri - Askı hatları - Klipleme ve otomatik çubuklama hatları - File altına alma hatları - İnce hamur, tahıl hamuru ve kuru sosis için...
Fransa, Foix
...Doğal ve otantik bir ortamda, ROUCH ailesi 1870'ten beri gerçek yerel ürünler, rustik ve lezzet dolu olanları üretmeye devam etmektedir. Ariège bölgesine özgü jambon, kuru karaciğer sosis, kül içinde pişirilmiş sosis, foie gras, ördek konfitleri, yaban domuzu ve geyik pastaları vb... ROUCH şarküteri, ürünlerini Avrupa standartlarına uygun olarak onaylı laboratuvarında, Ariège'deki Ferrières'de üretmektedir.
Belçika, Gent
... kuru sosisler ve Apero mini çiftlik sosisleri. Müşteri spesifikasyonlarına göre üretim ve özel etiket seçenekleri görüşülebilir. Breughel, ekstra kalite ve mükemmel, esnek bir hizmet garantisi vermektedir!
Fransa, Lacaune
... ediyor. Geçmişin güzel tadı korunurken, modern bir dokunuş da ekleniyor. Lacaune'daki uzun aile geleneğinden miras alınan ustalıklar Lacaune, Haut Languedoc doğal bölgesinin kalbinde yer alan bir kaplıca köyüdür. 800 metre yükseklikte bulunan bu yerin saf ve taze iklimi, kaliteli şarküteri ve tuzlama ürünlerinin, kuru jambon, kuru sosis ve kuru sucuk gibi, üretilmesi ve olgunlaşması için belirleyicidir. İşte burada, deniz ve dağ rüzgarlarının etkisiyle ürünlerimizin olgunlaşması yavaşça gerçekleşir.
Fransa, Montreuil Bellay
Keyfiniz için, Usta Şarküteri Roger BODET, tüm yeteneklerini ve ustalığını geniş bir kuru sosis yelpazesi aracılığıyla keşfetmenizi sağlıyor. Doğal bağırsaklarda şekillendirilen sosisler, ardından yavaş yavaş lezzetlerin ve iyi bir kuru sosisin karakteristik yüzey çiçeklerinin gelişimi için ideal bir sıcaklığa getirileceği bir kurutma odasına yerleştirilir. Bu, en çok özen gösterilen aşamadır çünkü daha sonra titizlikle zamanlanmış aşamalarda soğumaları gerekir. Ardından, birkaç hafta boyunca sıcaklık ve nem koşullarının dikkatle izlendiği bir kurutma odasında olgunlaşma zamanı gelecektir.
Fransa, Barbentane
Biz 7 nesildir el yapımı şarküteri üreticisiyiz. Şarküterimiz, ürünlerimizin tazeliğini garanti etmek için her hafta el yapımı olarak üretilmektedir. Koruyucu ve renklendirici içermeyen bu ürünler, bölgemizin lezzetlerini sunmaktadır. Kuru şarküteri: boğa sosis, rulo göğüs... vb. Pişirilmiş şarküteri: baş peynir, andouillettes, caillettes, vb. Izgaralarımız: andouillettes, sosisler (acı biber, kuzu nane, fesleğen vb.)...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play