Fransa, Carpentras
...2023 Dünya Sosisleri Festivali'nde ödüllü ürünlerimizi keşfedin. ALTIN MADALYA Provence otlu kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA Saf domuz eti kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA Kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA Yumuşak chorizo Küçük + : Farklı tat ve lezzetleri denemek için mükemmel bir kutu, sizi bağımlısı yapacak! SKU:2200056000000-1 Ağırlık:1,2kg Ağırlık ile ilgili bilgi:Kuruma riski taşıyan ürün Ağırlık:1.2 kg...
Fransa, Sarrola-Carcopino
Salaisons Joseph Pantaloni şirketi, Ajaccio yakınlarında yer alan bir zanaat şarküteri üreticisidir ve profesyonellere büyük miktarlarda satış yapmanın yanı sıra bireysel müşterilere de doğrudan satış yapmaktadır. Korsika ürünleri üreten Salaisons Joseph Pantaloni, bölgenin zanaat ürünlerini ön plana çıkarmaktadır. Salaisons Joseph Pantaloni, yalnızca Fransız etinden ve geleneklere uygun olarak k...
Fransa, Laissac
COTE2BOEUF, Aveyron'da el yapımı şarküteri ürünleri üreten bir firma, Fransız gastronomisinin bir sembolü olan "saucisson"a yeniden saygınlık kazandırıyor! Üretimi, sadece 3 malzeme ile, eski usul yapılmaktadır: Aveyron'daki çiftliklerden seçilen et, Guérande tuzu, Kampot IGP karabiberi. Hiçbir koruyucu, hiçbir renklendirici, hiçbir nitrit yok! Sadece 3 malzeme, eski usul olduğu gibi. Coppa, lonz...
Belçika, Lokeren
...Pratikte domuzun hemen hemen tüm iç organları sanayide kullanılmaktadır. Kasaplar genellikle bağırsakları, daha yaygın bilinen adıyla kılıfları kullanmaktadır. Küçük bağırsak kılıfları çeşitli kalibrelerde mevcuttur. Kalibre seçimi, üreticinin veya kasabın hangi tür sosis yapmak istediğine bağlıdır. Domuz kılıfları, bu tür sosisler için ideal olarak uygundur: - Taze sosis - Bratwurst (kızartma sosisi) - Mangal sosisi - Kan sosisi - Füme sosisi - Kurutulmuş sosisi Domuz kılıflarınızı nasıl teslim ediyoruz: - Domuz kılıfı: - 26 mm'den 45/+ mm'ye kadar her boyut. - Kuru tuzlu...
Eşleşen ürünler
Domuz
Domuz
Diğer Ürünler
Eco'dan
Eco'dan
Portekiz, Santarém
...Sosis, Monte Safira'nın kalite ve özgünlüğe olan bağlılığıyla mükemmelleştirdiği klasik bir Portekiz sosisi. En iyi yerel etlerden yapılan bu sosis, geleneksel baharatların bir karışımıyla tatlandırılmıştır ve kendine özgü Portekiz tadı sunan zengin ve lezzetli bir tat sağlar. Mantar ağacı kullanılarak yapılan tütsüleme işlemi, ona belirgin bir aroma katarak sosis tutkunları arasında favori...
Fransa, Castelnaudary
...Kuru Domuz Sosis %100 Ev Yapımı İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E316, sodyum aritobat, koruyucu E252, potasyum nitrat, mayalar, LAKTOZ. 29.50€/kg Minimum 240g net ürün.
Fransa, Trebedan
... bir kutu bulundurulmalıdır. Meyve ağaçlarına kül sürülmesi: Bu, kabuğu hava koşullarından korur ve böceklere karşı etki gösterir. Sosis ve jambonların uzun süre bir kutuda kurutulması, şarküteri ürünlerine hafif bir duman tadı verir. Küller, birçok kozmetiğin bileşiminde yer alır. Deterjan ürünleri: Kül, doğal deterjan yapımında kullanılır. Zeytinlerin de-asamasyon işlemi Takı ve emaye...
Almanya, Dissen
... SkinDekor, bu kaplamaların tek bir çalışma işlemiyle çok çeşitli ürünlere uygulanmasını mümkün kılar. Ot, paprika, sarımsak, biber, peynir ve meyveli kaplamalarımız hem görsel olarak hem de lezzet açısından çekicidir. SkinDekor ürünleri dilimlenebilir, hızlı kurur ve makinelerde kullanılabilir. Bu yüzey işlemi, özellikle kuru sosis, peynir ve sebzeler için oldukça başarılı olmuştur. Her SkinDekor bileşeni için optimum bir daldırma sıcaklığı tanımlanmıştır. Belirli bir aralık içinde daldırma sıcaklığını değiştirerek, ürünler üzerinde istenen kaplama katmanı oluşturulabilir.
İspanya, Villarrubia (cordoba)
... Range'imize eklenmiştir. Özellikler: Şeffaflığı ve pastörizasyon, sıcak doldurma ve mikrodalga işlemleri gibi ısı işlemlerine dayanma kapasitesi ile öne çıkmaktadır. Uygulamalar: Bu malzemenin pazar uygulamaları: İşlenmiş et ve süt ürünleri, örneğin, kurutulmuş sosis ürünleri ve peynir, dondurulmuş balık ve deniz ürünleri, kuru meyve ve diğer kuru gıda ürünleri, baharatlar ve süper gıdalardan tahıllar ve baklagillere kadar çeşitlilik göstermektedir. Ayrıca, kişisel hijyen ürünleri, jeller ve şampuanlar, temizlik ürünleri gibi birçok ürün için gıda dışı sektörde de iyi bir seçenek sunmaktadır.
Fransa, Auros
...Laktozsuz, glutensiz el yapımı kuru sosis Laktozsuz, glutensiz el yapımı kuru sosisler. Doğal bağırsaklar. Farklı aperatif temaları (Périgord cevizli, Bayonne jambonlu, boğa etli, biber ve Espelette biberli, ekstra yağsız, mozzarella, kurutulmuş domates ve fesleğenli...) Yaklaşık 220 g'lık parça, 3 ay son kullanma tarihi. Tüm kuru ürünlerimizle birlikte, laktozsuz ve glutensiz üretimimizin el yapımı yönünü vurgulayan PLV evi ve fiyat etiketleri sağlıyoruz. Geleneksel yöntemlerle çalışan altı kişilik bir ekibiz.
...Doğal domuz bağırsaklarımız, taze, tütsülenmiş ve kuru sosisler için idealdir. Tek tip boyut ve şekil, tutarlılık ve minimum atık sağlar. Bağırsağımızın tamamı doğal olduğundan, tam doğru direnci sunan nazik ve sert bir ısırık sunar. Ayrıca, şeffaf oldukları için sosisinizin kaliteli malzemelerini kolayca vurgularlar. Avrupa'da satış için her türlü koyun ve domuz bağırsaklarını ihraç ediyoruz ve hızlı teslimat sağlıyoruz.
Belçika, Bruxelles
...Sosis, et severleri için popüler bir seçimdir, yumuşak bir doku ve zengin bir tat sunarak favori yemeklerinizi zenginleştirir. Bu sosis, kalitesi ve tazeliği için titizlikle seçilmiştir, olağanüstü bir yemek deneyimi garanti eder. Mangalda, fırında ve güveçte mükemmel bir seçimdir. Farklı boyutlarda mevcut olan Sosis, profesyonel ve ev mutfakları için idealdir. Pratik ambalajı, kolay kullanım ve optimal saklama sağlar. İster profesyonel bir şef olun, ister amatör bir aşçı, bu sosis kaliteli yemek sonuçları için vazgeçilmez bir tercihtir.
... bir içeriğe sahiptir. Gıda endüstrisinde, süt ürünlerinin (peynir ezmeleri, dondurma, bebek maması) yanı sıra et ürünlerinin (sosis, pâté vb.) üretiminde kullanılır. Ayrıca, ürün şekerleme ve unlu mamullere de eklenir. Impulse Commodity Trading, kuru peynir altı suyunun çeşitli türlerini satmaktadır – demineralizasyon seviyesi %30 ile %90 arasında değişebilir. Tüm ürünleri en iyi üreticilerden doğrudan temin ediyoruz ve yüksek ürün kalitesini garanti ediyoruz. Detaylar için, web sitesinde belirtilen telefon numarasından bizimle iletişime geçin. yağlar: 1.1 g proteinler: 12 g Süt şekeri: 73.3 g...
Fransa, LA ROCHETTE
...Eski usul sosis ve kuru sosis geleneğine büyük bir saygıyla üretiyoruz: doğal kılıf, taze et, renklendirici yok, glütensiz ve eklenmiş nitrit yok.
Eşleşen ürünler
Geleneksel Kuru Sosisler
Geleneksel Kuru Sosisler
İspanya, Granollers
...Kuzu bağırsakları Taze ve kuru sosis için idealdir: Frankfurt, sosis, chistorra. · Şu şekilde sunulur: İplikler veya bağırsak (Sert veya esnek). · Kalite: AAB, AB veya A. · Metre: 80m ve 90m. ÇAPLAR 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
İspanya, Cuarte De Huerva
...{"ORIGINE":"Kuzey Aragon'da gerçekleşen domuz kesimi.","FORMA":"Kısrak nalı şeklinde.","PREPARAZIONE":"Hafifçe yuvarlatılmış ince dilimler halinde kesilmiş.","DA CONSERVARSI":"Serin ve kuru bir yerde saklanmalıdır.","PRESENTAZIONE":"28/30 kalibre parçalar; doğal bağırsakta.","INGREDIENTI":"Domuzun yağsız kısımları ve pastırma.","DA ACCOMPAGNARE":"Domates veya sarımsak aromalı kızarmış ekmek ile ya da alternatif olarak sade.","SAPORE":"Lezzetli, hafif otlu aromalı.","CONFEZIONAMENTO":"Kontrollü atmosferde.","SCADENZA":"6 ay; ambalajda belirtilen tarih."}...
Fransa, Saint-André-Le-Puy
Dağ salamları geleneğinin en saf haliyle üretilmiş bir ürün ailesi. En iyi et parçalarından üretilen Grande Tradition serimiz, Batistou'nun ustalığının özüdür. JAMBONLAR Jambonlarımız, titizlikle seçilmiş Fransız domuzlarından elde edilmektedir ve "Parma" adı verilen yuvarlak kesimden ilham almaktadır. Orta derecede tuzlu ve elle kuru tuzla ovulmuş olan jambonlarımız, ardından geleneksel bir olg...
Bulgaristan, Rakovski
...Çiğ Kuru Ördek Sosis, vakumlu paket Malzemeler: Ördek eti, koruyucu: nitrat tuzu, baharatlar: beyaz biber, şeker ve muskat. Menşei: Bulgaristan. Doğrudan tüketim için ürün. Saklama sıcaklığı: 0 ° ile 4 ° C. Fiyat: 10,65 € Çiğ Kuru Ördek Sosis, vakumlu paket Malzemeler: Ördek eti, koruyucu: nitrit tuzu, baharatlar: beyaz biber, şeker, muskat. Doğrudan tüketim için ürün. Menşei: Bulgaristan. Saklama sıcaklığı: 0° ile 4° C. Fiyat: 20,80 лв/kg.
Fransa, La Fouillade
...Tüm domuzlarımız Organik Tarım sertifikasına sahiptir. Onlar, çiftliğimizden elde edilen AB sertifikalı tahıllarla beslenmektedir. Domuzdan yapılan kuru sucuk vakumlu ambalajda sunulmaktadır. Laktozsuz ve nitrit tuzları içermediği garantilidir. Son tüketim tarihi: 3 ay. Ağırlık: 190g...
Fransa, Lyon
...Espelette biberi AOP ile aromalandırılmış, saf Güneybatı Domuzu IGP'den yapılmış, geleneksel ve yerel bir tarifle üretilmiş el yapımı kuru sosis. Bu sosis, Güneybatı Domuzu IGP'nin yağsız eti ve iri kıyılmış omuz yağından yapılmaktadır (tam olarak %80 yağsız, sadece %20 yağ). Bu, lezzetli bir tat profili sunan sosislerin elde edilmesini sağlar.
Avusturya, Königsdorf
...kuru, kapalı koşullarda 24 aydır. Paketleme Detayları 20kg polietilen torbalar karton kutularda. 2022 Mt 40" konteyner başına. İçindekiler Taze Yumurta %99.9 Analitik bileşim Protein %70.0 Lipid %5.0 Nem %6.0 ile %7.0 arasında...
Avusturya, Schwarzach
...Avusturyalı Premium Peynir ve Sosis Dükkanı. Alpen Sepp International. Çayır sütünden el yapımı peynirler. Avusturyalı alpin gıda ürünlerini keşfedin - dağ peyniri, alpin peyniri, yarı sert peynir, kuru veya sert sosis.
İspanya, Mataro
...Antiu Xixona Çikolata Lezzetleri, Antiu Xixona Turretas Lezzetleri, Don Frubbo Şekerli Ananas Parçaları, La Fama Hindistan Cevizi Karameli, Turşu Midye, Sızma Zeytinyağı, Parçalar Halinde Kalamar, Navidul Gran Selezión İberik Sosis, Navidul Gran Selezión İberik Fuet, Antiu Xixona Hindistan Cevizi Çikolatası, Antiu Xixona Çikolatalı Kuru Meyve Karışımı, Antiu Xixona Marzipan Figürleri. Antiu Xixona Karamel Dolgulu Waffle, Bademli Bitter Çikolata.
İspanya, Torrent
...Ana pigmentler, suya çözünebilen Norbixin ve yağa çözünebilen Bixin'dir. Dikkat edilmesi gereken noktalar: Annatto, asidik pH'da çökelir ancak asit dayanıklı versiyonları Roha serisinde mevcuttur. Annatto, daha sağlıklı bir sarı ton vermek için E100 Zerdeçal ile karıştırılabilir. Uygulamalar: Yağlar ve Yağlar, Margarinler, Yağ Bazlı Kaplamalar ve krema dolguları, Peynir, Atıştırmalık Ürünler, Dondurma ve Dondurma konileri, Sosis Kılıfları, Meyve Hazırlamaları, Şekerlemeler, Kek Karışımları, Kuru karışımlar...
...Makine önce vakum yapar, gazları karıştırır ve gaz karışımını doldurur, ardından mühürler. Böylece yüksek vakum derecesi sağlar. Gaz karışımının oranı farklı gıdalara göre ayarlanabilir. Modifiye gaz ile paketlendikten sonra, raf ömrünü uzatırken, orijinal tadı, taze rengi ve iyi besin değerini korur. Uygulama: Her türlü et, taze et, olgun et, sosis, deniz ürünleri ve balık, kuru meyveler...
... Gelen Morina Balığı - Çilek - Sarımsak - Şarküteri Ürünleri (Jambon, Pastırma, Sosis, Siyah Sosis vb.) - Limon - Balık - Pirinç - Peynir - Mucua - Maruvo - Bombo Unu / Mısır Unu - Bamya - Palm Yağı vb. - Kızaca İçeceği - Kuru Balık vb. - Et vb. ANG LESS GOLD İTHALAT VE İHRACAT LTD, müşterilerimizin ve ortaklarımızın gıda maddeleri konusundaki çeşitli ihtiyaçlarını daha yüksek kalite ve güvenle...
İspanya, Tudela (navarra)
Leframa, yavaş yavaş iki temel ilkeye dayanarak büyüyen bir aile şirketidir: sıkı çalışma ve müşterilerimize en iyi ürünü sunmak için maksimum kalite. İşimizi seviyoruz ve bunu tüm ürünlerimize yansıtmaya çalışıyoruz. Ürünlerimiz: TAZE Sosis, ÇISTORRA, KURU VE TAZE CHORIZO, LONGANIZA, KURUTULMUŞ PANCETA, DOMUZ BACON, MARİNE LOMO, BEYAZ CHORIZO, CULARES. Tüm ürünlerimiz doğal bağırsak ile yapılmaktadır. Navarra Zanaatkarları ve Reino Gourmet damgasına sahibiz ve şimdi ayrıca bir organik ürün yelpazemiz de var.
Fransa, Plailly
... bir güvenilirlik seviyesinden faydalanmaktadır. Dünyada 8.000'den fazla LUTETIA sistemi, donma çözme, tuzlama, faz birleştirme, ısıl işlem, kurutma ve tütsüleme, soğutma ve kriyojenik işlemler gerçekleştirmek için kurulmuştur. LUTETIA, tüm üretimleriniz için teknolojik süreçler geliştirmektedir: Domuz şarküteri ürünleri (pişirilmiş jambon, pastırma, pate), kuru şarküteri ürünleri (coppa, kuru jambon, kuru sosis, Cobourg), turşu ürünleri, işlenmiş tavuk ürünleri (tavuk jambonu, nugget), kızarmış ve tütsülenmiş tavuklar, deniz ürünleri (somon, kafadanbacaklılar).
Romanya, Galati
... iyisini yapıyoruz. Teslimatımızda: gıda malzemeleri (birinci sınıf taze et, tavuk, balık, taze sebzeler ve meyveler, sosis ve salam, süt ürünleri, kuru gıda, gazlı içecekler ve daha fazlası), aletler, güvenlik ekipmanları, ölçüm cihazları, ofis malzemeleri, IMO işaretleri, temizlik ürünleri, mutfak gereçleri, tencere ve tavalar, tabaklar, BA haritaları, bayraklar, bağlama ipleri. Yakıt ikmali...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play