Fransa, Carpentras
...2023 Dünya Sosisleri Festivali'nde ödüllü ürünlerimizi keşfedin. ALTIN MADALYA Provence otlu kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA Saf domuz eti kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA Kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA Yumuşak chorizo Küçük + : Farklı tat ve lezzetleri denemek için mükemmel bir kutu, sizi bağımlısı yapacak! SKU:2200056000000-1 Ağırlık:1,2kg Ağırlık ile ilgili bilgi:Kuruma riski taşıyan ürün Ağırlık:1.2 kg...
Fransa, Sarrola-Carcopino
Salaisons Joseph Pantaloni şirketi, Ajaccio yakınlarında yer alan bir zanaat şarküteri üreticisidir ve profesyonellere büyük miktarlarda satış yapmanın yanı sıra bireysel müşterilere de doğrudan satış yapmaktadır. Korsika ürünleri üreten Salaisons Joseph Pantaloni, bölgenin zanaat ürünlerini ön plana çıkarmaktadır. Salaisons Joseph Pantaloni, yalnızca Fransız etinden ve geleneklere uygun olarak k...
Fransa, Laissac
COTE2BOEUF, Aveyron'da el yapımı şarküteri ürünleri üreten bir firma, Fransız gastronomisinin bir sembolü olan "saucisson"a yeniden saygınlık kazandırıyor! Üretimi, sadece 3 malzeme ile, eski usul yapılmaktadır: Aveyron'daki çiftliklerden seçilen et, Guérande tuzu, Kampot IGP karabiberi. Hiçbir koruyucu, hiçbir renklendirici, hiçbir nitrit yok! Sadece 3 malzeme, eski usul olduğu gibi. Coppa, lonz...
Fransa, Castelnaudary
...Kuru Domuz Sosis %100 Ev Yapımı İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E316, sodyum aritobat, koruyucu E252, potasyum nitrat, mayalar, LAKTOZ. 29.50€/kg Minimum 240g net ürün.
Fransa, Trebedan
... bir kutu bulundurulmalıdır. Meyve ağaçlarına kül sürülmesi: Bu, kabuğu hava koşullarından korur ve böceklere karşı etki gösterir. Sosis ve jambonların uzun süre bir kutuda kurutulması, şarküteri ürünlerine hafif bir duman tadı verir. Küller, birçok kozmetiğin bileşiminde yer alır. Deterjan ürünleri: Kül, doğal deterjan yapımında kullanılır. Zeytinlerin de-asamasyon işlemi Takı ve emaye...
Fransa, Auros
...Laktozsuz, glutensiz el yapımı kuru sosis Laktozsuz, glutensiz el yapımı kuru sosisler. Doğal bağırsaklar. Farklı aperatif temaları (Périgord cevizli, Bayonne jambonlu, boğa etli, biber ve Espelette biberli, ekstra yağsız, mozzarella, kurutulmuş domates ve fesleğenli...) Yaklaşık 220 g'lık parça, 3 ay son kullanma tarihi. Tüm kuru ürünlerimizle birlikte, laktozsuz ve glutensiz üretimimizin el yapımı yönünü vurgulayan PLV evi ve fiyat etiketleri sağlıyoruz. Geleneksel yöntemlerle çalışan altı kişilik bir ekibiz.
Fransa, LA ROCHETTE
...Eski usul sosis ve kuru sosis geleneğine büyük bir saygıyla üretiyoruz: doğal kılıf, taze et, renklendirici yok, glütensiz ve eklenmiş nitrit yok.
Eşleşen ürünler
Geleneksel Kuru Sosisler
Geleneksel Kuru Sosisler
Fransa, Saint-André-Le-Puy
Dağ salamları geleneğinin en saf haliyle üretilmiş bir ürün ailesi. En iyi et parçalarından üretilen Grande Tradition serimiz, Batistou'nun ustalığının özüdür. JAMBONLAR Jambonlarımız, titizlikle seçilmiş Fransız domuzlarından elde edilmektedir ve "Parma" adı verilen yuvarlak kesimden ilham almaktadır. Orta derecede tuzlu ve elle kuru tuzla ovulmuş olan jambonlarımız, ardından geleneksel bir olg...
Fransa, La Fouillade
...Tüm domuzlarımız Organik Tarım sertifikasına sahiptir. Onlar, çiftliğimizden elde edilen AB sertifikalı tahıllarla beslenmektedir. Domuzdan yapılan kuru sucuk vakumlu ambalajda sunulmaktadır. Laktozsuz ve nitrit tuzları içermediği garantilidir. Son tüketim tarihi: 3 ay. Ağırlık: 190g...
Fransa, Lyon
...Espelette biberi AOP ile aromalandırılmış, saf Güneybatı Domuzu IGP'den yapılmış, geleneksel ve yerel bir tarifle üretilmiş el yapımı kuru sosis. Bu sosis, Güneybatı Domuzu IGP'nin yağsız eti ve iri kıyılmış omuz yağından yapılmaktadır (tam olarak %80 yağsız, sadece %20 yağ). Bu, lezzetli bir tat profili sunan sosislerin elde edilmesini sağlar.
Fransa, Plailly
... bir güvenilirlik seviyesinden faydalanmaktadır. Dünyada 8.000'den fazla LUTETIA sistemi, donma çözme, tuzlama, faz birleştirme, ısıl işlem, kurutma ve tütsüleme, soğutma ve kriyojenik işlemler gerçekleştirmek için kurulmuştur. LUTETIA, tüm üretimleriniz için teknolojik süreçler geliştirmektedir: Domuz şarküteri ürünleri (pişirilmiş jambon, pastırma, pate), kuru şarküteri ürünleri (coppa, kuru jambon, kuru sosis, Cobourg), turşu ürünleri, işlenmiş tavuk ürünleri (tavuk jambonu, nugget), kızarmış ve tütsülenmiş tavuklar, deniz ürünleri (somon, kafadanbacaklılar).
Fransa, Charmes-Sur-Rhône
ANTARTIC II İÇERİK üretim birimi, 2002 yılında gıda endüstrisine Teknolojik Karışımlar sağlamak amacıyla kurulmuştur: kaplamalar, salamura ürünleri (tuzlu ürünler, pişirilmiş şarküteri, çiğ şarküteri, kuru şarküteri), jöleler, marine ürünleri, soslar ve sos bazları, aromalar, atıştırmalıklar için aromalar, doğal aromalar, sosis ve merguez baharatları, mutfak yardımları, etnik ürünler ve çeşitli...
Fransa, Carquefou
...Quillard evi, yeni beklentilere uygun "ev" ürünlerini yetenek ve samimiyetle imzalıyor: gelenek, ustalık ve otantiklik. Her ürün serisi, yalnızca belirlenen şartlara göre seçilen hammaddelerden oluşmakta ve geleneksel bir süreçle işlenmektedir. Şarküteri: * Jambon: Eski usul Vendée jambonu IGP, eski usul kuru jambon * Eski usul şarküteri: pişirilmiş rosto, sarımsaklı sosis * Eski usul pate taş...
Fransa, Villefranche De Rouergue
...1962 yılında kurulan SACOR şirketi, Fransa'nın Güney-Batı bölgesinde kuru et ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. SACOR, geleneksel ve yerel tariflere dayanan gıda ürünleri sunmaktadır. Şirket, kuru sosis, kuru salam, şarküteri tabakları, chorizo, kuru jambon, coppa, pancetta, salam, tütsülenmiş göğüs gibi ürünler sunmaktadır. Şirket, şeffaflık ve lezzet mükemmeliyeti konusunda kararlıdır.
Fransa, Nogent Sur Oise
... France chorizomuz, eşsiz bir tarifle baharatlarla birleştirilmiş domuz eti bazlı bir spesiyalite olup, chorizomuzun ününü oluşturmaktadır. Ürünlerimiz: Jambon kuru sosis, Chorizo boyun, Chorizo çubukları, Chorizo PP D32 çubuk, Dilimlenmiş chorizo, Chorizo küpleri, Chorizo kırıntıları, Chorizo cular, Chorizo cular D70, Dilimlenmiş chorizo cular, Chorizo D 55 catering, Chorizo catering PP D55...
Fransa, Ivry Sur Seine
Boutargue veya Poutargue, çeşitli baskılara göre, Larousse gastronomique bir yazım tarzından diğerine kayıyor ama aynı tanımda sabit kalıyor: Tuzlanmış, kurutulmuş ve preslenmiş levrek yumurtaları. Boutargue, genellikle daha iyi bir saklama sağlamak için balmumu ile kaplanmış, düz sosis şeklinde sunulur. Koruyucu, katkı maddesi veya renklendirici içermeyen doğal bir üründür; sadece tuzlanmıştır. Boutargue, kuru veya serin (+6 ile 8°C) ortamda 6 ay boyunca saklanabilir. Denizin mükemmel bir ürünü olan boutargue veya poutargue, aperitiflerinizi ...
Fransa, Arnouville Les Gonesse
...LUTETIA, tüm üretimlerinize uygun teknolojik süreçler geliştirir ve uygular: domuz şarküteri ürünleri (haşlanmış jambon, pastırma, pate ve diğerleri), kuru şarküteri ürünleri (coppa, kuru jambon, kuru sosis, Cobourg), marine ürünler, işlenmiş tavuk ürünleri (tavuk jambonu, nugget), kızarmış ve tütsülenmiş tavuklar, deniz ürünleri (somon, kafadanbacaklılar ve diğerleri).
Fransa, Ramillies
Tavuk baharatları, Meksika baharatları, merguez baharatları, renklendirici ile veya renklendiricisiz sosis kıyması baharatları, barbekü sosis baharatları, pastırma baharatları, kuru sosis baharatları, sarımsaklı sosis baharatları, jambon katkı maddeleri tedarikçileri. Alüminyum catering ambalaj kapları, plastik kaplar, çatal bıçak takımları, gıda temizleyicileri tedarikçileri. Gıda bakterisitleri.
Fransa, Sainte-Marie-Aux-Mines
... ambalajlama - Taze ürünler için kesiciler (küp, dilim, sıyırıcı) - Küp makineleri - Olgunlaştırıcı kesiciler - Endüstriyel kesiciler - Çift otomatik klip makineleri - Kolajen filmleri - Atıştırmalık makineleri - Kesme makineleri - Kıyma makineleri - Enjeksiyon makineleri - Askı hatları - Klipleme ve otomatik çubuklama hatları - File altına alma hatları - İnce hamur, tahıl hamuru ve kuru sosis için...
Fransa, Foix
...Doğal ve otantik bir ortamda, ROUCH ailesi 1870'ten beri gerçek yerel ürünler, rustik ve lezzet dolu olanları üretmeye devam etmektedir. Ariège bölgesine özgü jambon, kuru karaciğer sosis, kül içinde pişirilmiş sosis, foie gras, ördek konfitleri, yaban domuzu ve geyik pastaları vb... ROUCH şarküteri, ürünlerini Avrupa standartlarına uygun olarak onaylı laboratuvarında, Ariège'deki Ferrières'de üretmektedir.
Fransa, Lacaune
... ediyor. Geçmişin güzel tadı korunurken, modern bir dokunuş da ekleniyor. Lacaune'daki uzun aile geleneğinden miras alınan ustalıklar Lacaune, Haut Languedoc doğal bölgesinin kalbinde yer alan bir kaplıca köyüdür. 800 metre yükseklikte bulunan bu yerin saf ve taze iklimi, kaliteli şarküteri ve tuzlama ürünlerinin, kuru jambon, kuru sosis ve kuru sucuk gibi, üretilmesi ve olgunlaşması için belirleyicidir. İşte burada, deniz ve dağ rüzgarlarının etkisiyle ürünlerimizin olgunlaşması yavaşça gerçekleşir.
Fransa, Montreuil Bellay
Keyfiniz için, Usta Şarküteri Roger BODET, tüm yeteneklerini ve ustalığını geniş bir kuru sosis yelpazesi aracılığıyla keşfetmenizi sağlıyor. Doğal bağırsaklarda şekillendirilen sosisler, ardından yavaş yavaş lezzetlerin ve iyi bir kuru sosisin karakteristik yüzey çiçeklerinin gelişimi için ideal bir sıcaklığa getirileceği bir kurutma odasına yerleştirilir. Bu, en çok özen gösterilen aşamadır çünkü daha sonra titizlikle zamanlanmış aşamalarda soğumaları gerekir. Ardından, birkaç hafta boyunca sıcaklık ve nem koşullarının dikkatle izlendiği bir kurutma odasında olgunlaşma zamanı gelecektir.
Fransa, Barbentane
Biz 7 nesildir el yapımı şarküteri üreticisiyiz. Şarküterimiz, ürünlerimizin tazeliğini garanti etmek için her hafta el yapımı olarak üretilmektedir. Koruyucu ve renklendirici içermeyen bu ürünler, bölgemizin lezzetlerini sunmaktadır. Kuru şarküteri: boğa sosis, rulo göğüs... vb. Pişirilmiş şarküteri: baş peynir, andouillettes, caillettes, vb. Izgaralarımız: andouillettes, sosisler (acı biber, kuzu nane, fesleğen vb.)...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play