Fransa, Ostwald
...KETEN TOHUMU VE ESKİ BUĞDAY MAKARNALARI - El Yapımı ve Yerel Üretim - Hızlı Pişirme: 3/4 dk - Organik ve biodinamik tarımdan elde edilen buğday - Lif açısından zengin ve protein kaynağı - Vegan, yumurtasız ve laktozsuz - %100 geri dönüştürülebilir ambalaj Klasik makarnalara alternatif olarak, aileniz için uygun olan, benzersiz tat ve dokuya sahip keten tohumlu makarnalarımızı tercih edin...
Avusturya, St. Ruprecht An Der Raab
... sonuçları elde edilebilir. Kullanım / Ölçüm Süreci Örneğinizi büyük ölçüm odasına yerleştirin. Nem ölçer, birkaç saniye içinde ölçüm nesnesinin su içeriğini ve sıcaklığını belirler. Ölçüm işlemi tamamlandıktan sonra, ölçülen gıdayı boşaltabilir ve yeni bir örnek ölçebilirsiniz. humimeter FSG gıda nem ölçüm cihazı, hem üretim sırasında kontrol amacıyla doğrudan kullanılabilir hem de laboratuvar ortamında nem ölçüm cihazı olarak çalıştırılabilir. Uygulamadan bağımsız olarak en yüksek hassasiyet gereksinimlerini karşılar ve kalite kontrolünüz için vazgeçilmez bir ölçüm aracıdır.
Bulgaristan, Plovdiv
...Geleneksel ürünle kalite açısından hiçbir fark yoktur. Hazır ürünler, iyi bir parlaklık, renk, sağlamlık, saydam yüzey sergilemekte ve kaynatıldıklarında hacimlerini artırmaktadır. İyileştirici, su emilimini artırır ve işleme sırasında hamur özelliklerini iyileştirir. Bu iyileştirici ile yapılan ürünler, birbirine yapışmadan pişirilir ve hoş bir koku ve tada sahiptir. Hazır makarna ürünleri daha kısa sürede haşlanır ve dağılmaz. Teknolojik süreç süresi kısalır ve enerji tüketimi azalır. Üretim fabrikasında kurutma süresi kısalmaktadır.
...Balık veya makarna tariflerinizi tamamlamak için taze yeşil bir sos Malzemeler: Rokoko – Fesleğen – Bal – Zeytinyağı – Hardal tohumları – Tuz – Karabiber Alerjenler: Hardal...
Fransa, St Sulpice De Faleyrens
...İşlenmemiş, stabilize edilmiş spelt topu dolgusu. Yastık için %100 pamuk kumaş. Kılıf için %100 pamuk veya keten kumaş. Desenler mevsime göre değişir. %100 el yapımı üretim.
...Gragnano şehri, tüm üretim sürecinin seçimine gösterilen özen sayesinde IGP unvanını aldı: Korunan Coğrafi İşaret. Pürüzlü yüzey, sos emilimi için idealdir!
İtalya, Controguerra
... birçok tüketici tarafından takdir edilen hale getirir. Tüketicinin tek yapması gereken, makarna veya pirinci ayrı pişirmek ve hazır olduğunda, o sırada ısıtıp hazırladığınız Condipresto sosuyla aynı tavada "sotelemek". Birkaç dakika içinde "hazır". Daha fazla söze gerek yok, çünkü sos temelde tüm malzemeleriyle hazırdır. Özel soslar çeşitlidir ve hepsi çok lezzetlidir: Sos "allo Scoglio", midye sosu...
İtalya, Massa Lombarda
... yelpazesi üretebilmektedir. Film, metalize olup olmadan, nötr veya 10 renge kadar flekso ve rotogravür baskı ile baskılı veya baskısız olarak birleştirilebilir. Şirketimiz, sebzeler, balık, makarna ve fırın ürünlerinin ambalajlanması için çözümler sunmaktadır.
İspanya, Almeria
... kişiliğe sahip, taze ve aynı zamanda tatlı, içimi oldukça kolay. Üretim: Yılın genç şarabı, üzüm kabuğu, kiraz, ahududu ve passion fruit özleri ile bekletilmiştir. İklim: Uzun ve soğuk kışlar, gündüz ve gece arasında büyük sıcaklık farkları olan sıcak yazlar ve çok kısa ara mevsimlerle karakterize edilen aşırı kıtasal iklim.
... düzenleyici sitrik asit E330. (Aşağıdaki alerjenler üretim tesisinde işlenmektedir: kereviz, lupin, balık türevleri, süt türevleri, kuruyemişler). CROC'ELLA, kuru meyve, zeytin ve antipasti toptancısıdır. CROC'ELLA, Fransa'nın PACA bölgesinde, Bouches-du-Rhône departmanında, Marsilya'da bulunan bir aile işletmesidir. Herhangi bir ek bilgi talebi için, lütfen telefonla veya iletişim formu aracılığıyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. AMBALAJ: 2,9 kg'lık kavanoz...
Portekiz, Leiria
...Mantar Unları Aromas ve Boletos mantar unu üretim sürecimiz, mantarı dehidre ettikten sonra herhangi bir nişasta veya başka bir malzeme eklemeden toz haline getirmeyi içerir. Öneriler: Mantar unumuzu çorba, sos, ekmek, makarna, peynir, bisküvi, tatlılar gibi her türlü yemeğin hazırlanmasında kullanabilirsiniz. Mevcut: Maitake; Reishi; Shiitake; Boletus edulis; Cantharellus; Agaricus blazei. 100 g başına besin bileşimi. Yağlar - %1,3 Karbonhidratlar - %78 Lifler - %14 Proteinler - %15...
Fransa, Montreuil
...Model: bd4 Kategoriler: Sıvı Isıtma, Özel Üretimler, Standart Pim, Profesyonel Restoran Ekipmanları Standart ısıtma direnci, bain-marie, salamandra, ızgara, döner ocak, ızgara, yemek ısıtıcı, tabak ısıtıcı, patates kızartma makinesi, makarna pişirici için, Açıklama: Sıvıyı ısıtmak için kullanılan paslanmaz çelikten yapılmış kapalı tüpler. Kurulum: Devreler tamamen suya batırılmalıdır. Yük 4W/cm²: Sıhhi su için Paslanmaz çelik AISI 316 Ti Ø 8,5 ısıtma devreleri - Gerilim 230 V tek faz Watt 333 500 666 833 1000 1500 2000 PL mm 180 250 300 365 440 666 850 Talep üzerine özel üretim...
Belçika, Herentals
... sistemine sahiptir. Bu nedenle, basınçlı havaya ihtiyaç yoktur. • Ambalajın maksimum boyutu: 360 x 270 x 100 mm • Hız: 3 - 5 döngü/dakika • Her döngüdeki ambalaj sayısı: 1 - 6 Seçenekler: • MAP Gaz Analizörü • Oksijen gazlama Bu makine, kasaplık veya küçük üretim ortamları için idealdir. Uygulamalar: Taze et, şarküteri ürünleri, çikolata ürünleri, balık ve balık hazırlamaları, sebzeler, makarna, hazır yemekler, meyve salatası, kuru meyveler, ince et salatası, çorba, soslar, ...
Fransa, Bondoufle
...Çalışma Alanı: Orta-düşük debiler. Yüksek basınçlar. Kanat Tipi: Kıvrımlı, ters. Uygulamalar: Pneumatik taşıma, toz, kurutma, basınçlandırma için. Metal dökümhaneleri, makarna fabrikaları, ocaklar, kimya endüstrisi alanında kullanım için uygundur. Standart Akışkan Sıcaklıkları: -10÷+60°C. Üretim Tipi: Fe360 sacdan fan, statik ve dinamik olarak dengelenmiş Fe360 türbini. Çalışma Verileri...
Fransa, Compiègne
...makarna, atıştırmalıklar. Hayvan gıdası: peletler, dehidre ürünler. Gıda dışı: vidalar, somunlar,… Dikey paketleme makinesi, poşetleri doldurup şekillendiren, çeşitli ürünlerin küçük serilerinin esnek ambalajında endüstriyel ambalajlama için özel olarak tasarlanmıştır. Makinenin kompakt tasarımı, esnek ve küçük üretim koşullarında çok kolay bir şekilde kullanılmasını sağlar. Paslanmaz çelik ve kompozit malzemelerden üretilmiş olması sayesinde makine gıda endüstrisine mükemmel bir şekilde uygundur. Makine, bir otomasyon sistemi ile kontrol edilmektedir...
Almanya, Langenbach
...devam ediyor: Bizim, Türk lezzetinin "deneyimli" markalarından biri olarak, 1994 yılından bu yana hammadde seçimi, üretim, ambalajlama, depolama ve lojistikte sürdürülebilir kalite zinciri ile ailelere ve işletmelere popüler ürünler sunmaktadır. Bizim Makarna, Ulker Bizim'in büyük ailesinin bir üyesi olarak, mükemmel kalitesi ve tadı ile makarna severler için yeni bir alternatif sunmaktadır...
Eşleşen ürünler
Ulker bizim
Ulker bizim
Diğer Ürünler
İnsanlar
İnsanlar
İtalya, Schio
... birleştirilebilir ve kullanımı kolaydır. Kullanışlı 4" Dokunmatik Ekran, uygun parametreler girildiğinde, tüm üretim verilerinizi kaydedip hafızaya almanızı sağlar; sadece kaydedildiği isimle seçilen tarife tıklamanız yeterlidir ve makine otomatik olarak çalışmaya başlayacaktır.
...kuru meyveler, sebzeler, hazır yemekler, peynir, makarna, tamamen kuru tahıllar, mısır taneleri, yer fıstığı vb. Model: WEZ-320T Üst film genişliği: 295mm Alt film genişliği: 322mm Konteyner derinliği: ≤80mm Voltaj: 12~15KW Güç özelleştirme: 380V(220V)50/60H, 3p Ambalaj hızı: 4~6 daire/dk Genel boyut: 5380*965*1880mm Net Ağırlık: 1680kg Şekillendirme Yöntemi: termoforlamalı ambalaj Ambalaj Türü: Vakum torbası...
Estonya, Kaunas
... koşulları: - Organik tavuk yumurtaları - Serbest dolaşan tavuk yumurtaları - Altlıkta yetiştirilen tavuk yumurtaları - Kafeste yetiştirilen tavuk yumurtaları Ambalaj seçenekleri: - 25 kg Saklama koşulları: - Son kullanma tarihi – 40 ay - Menşei: Litvanya Kullanım: Ürünün yüksek ve güvenli hijyen seviyesi göz önünde bulundurularak, üretim sırasında geniş bir yumurta tozu kullanım yelpazesi korunmaktadır. Tavuk yumurtası kullanılan tüm yemeklerin hazırlanmasında uygundur: pastacılık ürünleri, hamur işleri, mutfak, soslar, makarna üretimi vb.
İtalya, San Donaci
...100% Primitivo üzümlerinden elde edilen şarap. Üretim bölgesi: Brindisi ve Lecce illeri arasında yer alan Salento. Kırmızı şarap yapımı, fermantasyon sürecinin iklimlendirilmesi ile gerçekleştirilir. Yumuşak tanninleri ve kalıcı tat-burun özellikleri ile karakterizedir. Burunda olgun kırmızı meyve aromaları, çilek, ahududu ve böğürtlen gibi, hatta jelatin formunda öne çıkar. Olgun peynirler ile idealdir; Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, bolognese soslu makarna, avcı usulü beyaz etler.
İtalya, Gravina di Catania
...Makarna için hazır sos, sadece ısıtılması yeterlidir, pişirme gerektirmez. "Salsa di pomodoro ciliegino Bio", özenle seçilmiş organik malzemelerle üretilmiş yüksek kaliteli bir üründür. Sos, doğal yöntemlerle yetiştirilmiş, tam olgunlukta "pomodorini ciliegino" domateslerinden elde edilmiştir. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve 3/4 gün içinde tüketin. Organik, glütensiz ve vegan. Koruyucu ve eklenmiş şeker içermez. 4 dilde etiket: İtalyanca, İngilizce, Almanca ve Fransızca. Saklama süresi: Üretim tarihinden itibaren 36 ay.
...İyi soğutulmuş olarak tek başına, makarna yemekleri, pizza, ızgara et veya balık, zeytin, antipasti, sürmelikler ile birlikte... Şarap Yapımcısının İpucu: Sıcak bir yaz gününü terasınızda bir kadeh rosé ile sonlandırın ve kendinizi biraz antipasti ile ödüllendirin – böylece Pfalz'dan Akdeniz yaşam tarzını doğrudan deneyimlemiş olursunuz. Üretim: Paslanmaz çelikte fermente edilmiş, 4 ay süreyle şarap mayası üzerinde olgunlaştırılmış.
Türkiye, Gaziantep
...Büyük tarımsal üretimlerde en son teknoloji çözümleri için ilk adresiniz PARSMEGA'ya hoş geldiniz. Özel Ar-Ge departmanımız tahıl siloları, tahıl kurutucuları, değirmenler, değirmen sistemleri, makarna üretim makineleri ve endüstriyel soğutma sistemlerinde yeniliklere öncülük etmektedir. PARSMEGA ailesinin hayati bir parçası olarak, rakipsiz müşteri desteğine ve üst düzey ürünlerin teslimine...
Polonya, Warszawa
... dağıtıma kadar tüm üretim sürecini kapsamaktadır. Avrupa'nın önde gelen üreticileriyle iş birliği yaparak, her içeceğin akılda kalıcı bir izlenim bırakmasını garanti eden kişiselleştirilmiş tatlar, ambalaj tasarımları ve pazarlama stratejileri sunuyoruz. HORECA & FMCG sektörleri için makarna, pirinç, yumurta gibi çeşitli ürünler geliştiriyoruz. Yüksek kalite ve yenilik konusundaki bağlılığımızla...
...Müşterilerimizin Damaklarında Kalıcı Tat Ve Akıllarında Kalmak Amacıyla Memnun Ve Mutlu Etmektir.Sağlıklı, Güvenilir, Helal, Hijyenik Ve Kaliteli Makarna, Un, İrmik, Sos Ve Zeytin Yağı Ürünleri İle Müşterilerimizin, Çalışma Ortamı Ve Koşulları İle Çalışanlarımızın, Çevreye, Doğaya Duyarlılığımız Ve Tüm Yasal Düzenlemelere Uyumumuz İle Toplumun, Verimliliğimiz Ve Karlılığımız İle Ortaklarımızın İhtiyaç Ve...
Fransa, Condé-Sur-Marne
16 yıl boyunca Champagne topraklarını işledikten sonra, 2015 yılında Les Nominettes markamızla makarna üreticisi olduk. Makarnalarımız, yerel olarak yetiştirilen yumuşak buğday ve sert buğdaydan üretilmektedir ve sürdürülebilir tarım uygulamalarına dayanmaktadır. Les Nominettes, sadeliğin mükemmelliğini vurgulayan %100 yerel bir üründür. Üretim atölyemiz Reims dağlarının eteklerinde yer...
Türkiye, Sakarya
... Çikolata Şırınga Dolum Makinesi, Elma Dilimleme Makinesi, Kenar Kontrollü Paketleme Makinesi, Çift Terazili Paketleme Makineleri, Elevator Sistemleri, Makarna Imalat Makineleri, Stick Şeker / Tuz Paketleme Makineleri, Stick Çikolata Paketleme Makineleri, Çeşitli Makinelerin imalatını gerçekleştirmekteyiz.
Almanya, Bad Wimpfen
... müşteri, kısa ve çözüm odaklı bir şekilde hizmet almaktadır. Konvansiyonel ürünlerin yanı sıra, organik kalite ürünler de üretilmektedir. Seçkin ve yüksek kaliteli ekolojik kaynaklı hammaddeler, ayrı üretim hatlarında en iyi organik ürünlere dönüştürülmektedir. İklim nötr üretim, sertifikalı ekolojik enerji, yerel üreticiler, en modern teknolojiler ve enerji konseptleri, Frießinger Mühle için şirket felsefesinde önemli ana konulardır. Bu yolu, sanayi şirketi yıllardır sürdürmekte ve kararlılıkla devam etmektedir.
İtalya, Bassano Del Grappa
Yumurta içeren kuru makarna (lazanya, cannelloni ve tagliatelle) ve diğer özel formatların üretimi ve dağıtımında lider İtalyan gıda şirketi. 1960 yılında kurulan Pastificio, yıllar içinde İtalyan ve uluslararası pazarda önemli bir referans noktası haline geldi. Tedarikçilerin ve hammaddelerin titiz bir seçimi, süreç ve ürün kontrolleri ile modern tesisler ve ileri teknoloji üretim tesisleri, müşterilerine en yüksek kalitede premium ürünler sunma imkanı tanımaktadır.
İspanya, Orkoien-Navarra
...Bir aile şirketi olan, "Pastas y Bizcochos Gloria" ticari adıyla 50 yılı aşkın bir süredir pasta ve bisküvi üretiminde geleneksel bir geçmişe sahiptir. Günümüzde, INACO olarak son yıllarda doğal gıda alanında uzmanlaşmaktayız. "BELSI" markası altında, %100 ekolojik tarımda yetiştirilen en iyi doğal hammaddeleri seçerek ekolojik bisküvi ve makarna üretimi yapıyoruz. Tam buğday unları, tahıllar...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play