...JOSEFA mantar sosu, taze mantar, sarımsak, zeytinyağı ve peynirin ustaca kombinasyonundan gelen tatlar ve kokuların mükemmel bir uyumudur.
İsviçre, Rheinfelden
... domatesler, fesleğen, soğan ve sarımsak ile doğru miktarda kekik ve maydanozdan oluşan cazip bir kombinasyondur - İtalyan klasiklerinin Amerikan yorumu. Bongiovi Makarna Sosu Dad’s Original, taze bahçe sebzelerinin doyurucu bir karışımıdır. Fesleğen, sarımsak, soğan, mantar ile kırmızı ve yeşil biberler, en sevdiğiniz makarnaya heyecan verici bir aroma patlaması katıyor. Bongiovi Makarna Sosu Arrabbiata, hayatında biraz baharat arayanlar için idealdir.
İspanya, El Raal
...Tarladan veya depodan doğrudan satış, 12-20'den 5-6 kg'a kadar mantar paketlenmiş demetler.
...Parti, yarım ceviz ve açık ceviz içi karışımını içermektedir. Bu partideki ceviz içinin boyutu 7 mm'den az olmamakla birlikte 18 mm'ye kadar çıkmaktadır. Renk açık ve nettir. Parti iyi kurutulmuş, temiz ve böceklerden arındırılmıştır. Ürün, müşterinin tercihine göre paketlenebilir. Fiyat KDV hariçtir. Paket içeriği: 10 kg Doğal, kimyasalsız işlenmiştir. Taze, yeni işlenmiş. Uzun tazelik için vakumlu poşetlerde paketlenmiştir. %100 memnuniyet garantisi! Paket içeriği: 10 kg ÜRÜN KODU: AÇIK YARIM CEVİZ PAKETİ 10Kg...
Fransa, Paris
...Üstün kaliteli organik sert buğday irmiği, Ardèche AOC organik kestane unu (%10), organik porcini mantar tozu (%3), organik muskat cevizi. Gluten, yumurta ve soya izleri içerir. 100g için ortalama besin değerleri: ENERJİ - 1462kj / 345kcal PROTEİN - 10,8g KARBONHİDRATLAR - 71g, bunlardan şekerler 2,1g YAĞLAR - 1,8g, bunlardan doymuş yağ asitleri 0,5g LİF - 3g Tuz - 0,02g Ean13:3701511705336 Referans:TagliatelleBioCepeChataigneFr1...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Organik gübre, solucan kompostuna dayalı Hacim: 500 ml. Tehlike Sınıfı: IV (düşük tehlikeli madde) Bitki tarafından %100 erişilebilirlik. ÜRÜN: EVRENSEL Tohum ıslatma; yaprak sulama/spraying için kullanılır. Hastalıklara karşı direnci artırır: unlu mantar, geç yanıklık, kök çürüklüğü; pedunkül sayısını artırır; verim kapasitesini artırır; meyveler doğal koku ve tada sahiptir. Homojen, homojen...
Fransa, Saint-Omer
... mutfağı, av eti, taze peynir, çorbalar ve risotto ile idealdir. Setin içeriği: 3 adet baharat kalemi Bir kalemtraş Tavsiye: 1 dilim bir lokmada 5 ila 10 dilim bir tabakta Boyutlar: 18,5 x 11,4 x 4,4 cm Net ağırlık: 54g (3 x 18g)...
... çalışır. Alüminyum Kapak için Presleme Kapatıcı: Üst basınç ve yan basınç ayarlanabilir. Kron Kapatıcı: Kron kapaklar şişe ağzına mühürlenir. Yerçekimi Doldurucu - Mantar / Alüminyum Kapatıcı: 3'ü 1 arada makine...
İspanya, La Coruña
...Kurutulmuş mantar çeşitleri: Boletus edulis Chantallela_Rebozuelo Níscalo. Giderek artan bir şekilde, mutfakta kullanılmak üzere farklı yenilebilir mantar türlerine olan talep artmaktadır. Günümüzde hem doğal hem de kültür mantarları olmak üzere geniş bir taze yenilebilir mantar yelpazesi bulabiliyoruz. Ancak taze mantarların çok kısa bir ömrü olduğunu unutmamak gerekir. Bu nedenle, giderek daha...
Ukrayna, Dnipro
...Vakumlu paketlerde çeşitli çeşit ve tatlarda pastörize yemekler. Yemek örnekleri: MANTARLI VE SÜTLÜ SOSLU SÜTLAÇ İçindekiler: irmik makarna, soğan, mantar (şampiyon), sosis, krema, yeşillikler, baharatlar. TAVUKLU PATATES SATSEBELİ SOSUNDA İçindekiler: patates, tavuk, mısır, havuç, dolmalık biber, bezelye, kuşkonmaz, taze fasulye, soğan, kereviz, Satsebeli sos, yeşillikler. BALIKLI VE SEBZELİ...
Portekiz, Leiria
... tavaya iki yemek kaşığı zeytinyağı koyun, pirinci ekleyin ve biraz pişirin, damak tadınıza göre baharatlayın. Ardından yaklaşık 100 ml beyaz şarap ekleyin ve buharlaşmasına izin verin. Sıcak suyu yavaş yavaş ekleyin (pirinçten biraz daha fazla) ve yaklaşık 20-25 dakika sürekli karıştırarak pişirin. Risotto "kremalı" ama al dente olmalıdır. Piştikten sonra ocaktan alın ve yaklaşık 25 g tereyağı ekleyin. İsterseniz iki yemek kaşığı parmesan peyniri de ekleyebilirsiniz. Suyu krema veya et suyu ile değiştirebilirsiniz. Üzerine maydanoz, taze soğan veya fesleğen serpin ve servis edin.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... ile harika bir kapanış yapar. Eğer sabırlıysanız ve birkaç yıl mahzeninizde bekletirseniz, bu şarap, lezzetli üçüncül aromaları (humus, mantar, toprak notaları) ile tüm büyüklüğünü ortaya çıkaracaktır. Büyük bir an için nadir bir şarap! İçerik: 75cl Tür: Kırmızı Şarap Üzüm Çeşidi: Pinot Noir AOC: Grand Cru Mazis-Chambertin Saklama: Şu anda içilebilir ve 2038'e kadar saklanabilir Servis Sıcaklığı: 14-16°C...
Belçika, Arlon
... W'da 5 dk.) veya geleneksel fırında (180°C'de 15-18 dk.) de pişirebilirsiniz. Saklama önerileri Buzdolabınızın alt kısmında, ideal sıcaklık olan 2-4°C'de saklayın. Mevcut sunumlar 340 gr'lık kaplar, 300 gr mantar ve 40 gr sos içerir.
Fransa, Auxerre
...Ağız: Etli böğürtlen, etli çilek ve çıtır frambuaz notaları, taze çiçek dokunuşları (menekşe, iris) ile birlikte çikolata ve karamelizasyon ipuçlarıyla birleşiyor. Yemek eşleşmesi: Kırmızı et, beyaz et, av eti, tavuk, peynir ve mantar Şarap yapımı: Üçte bir oranında yeni Fransız meşe fıçılarda olgunlaştırma Göz: Kırmızı renkte bir kıyafet Burun: İnce tanecik ve meyvemsi, zarif ve soylu...
Fransa, Leyr
...Limon otu kokulu mumumuz yazın vazgeçilmezi! Sivrisinekleri uzak tutmak için vazgeçilmez bir yardımcı olacaklar. Bu mum, taze ve narenciye notaları sunar. Mumlar, 25 saatten fazla yanma süresi için 120g balmumu içerir. Fitiller, optimal bir yanma ve şömine ateşini andıran hafif bir çıtırtı için yüksek kaliteli Fransız kayın ağacından yapılmıştır. Cam bir kavanozda, çevreye saygı için mantar kapakla saklanmaktadırlar. %100 bitkisel balmumu ile üretilmiş olup, GDO'suz soya balmumu ve sadece Grasse'de üretilen 8 farklı parfüm içermektedir.
...Toskana geleneği masada. Şampiyon mantar ve siyah trüf ile aromalandırılmış Pici. Malzemeler: irmik, şampiyon mantar (Agaricus Bisporus), yaz trüfü (Tuber aestivum Vitt) %1, aroma. Taze trüf ile, King of Truffles siyah trüf bazlı tereyağı ile ve/veya siyah trüf boncukları ile eşleştirmek için idealdir.
Ukrayna, Novopokrovka
...Etiketimiz olmadan ihtiyacınız olan miktarda ambalajsız taze mantar gönderiyoruz. İhtiyacınız olan ambalajda paketleme mümkündür. Son kullanma tarihi 30 gündür. Saklama sıcaklığı: 0 ile 6 °C arasında.
Fransa, Roubia
...Organik tarım. Manuel ve mekanik hasat. Tam üzüm ayıklama, Termo-regüle paslanmaz çelik tanklarda fermantasyon, Yerel mayaların kullanımı. Termo-regüle paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma, Teknik mantar tıpa. Kil ve kireçli topraklar. Göz Koyu mor renk, mor yansımalarla. Burun Hafif kuş üzümü aromaları, hafif taze meyve aromaları, ince ahududu aromaları. Yemek & Şarap eşleşmeleri Izgara kırmızı etler, Izgara beyaz etler Servis sıcaklığı: 16° - 17° Renk: Kırmızı Üzüm çeşidi: Cinsault, Syrah Alkol: %12,5 Hacim: 75 cl (Şişe)...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kurutulmuş mantarlar, her durum için ideal bir hazırlamadır. Taze mantarların aksine, kurutulmuş ve ezilmiş karışımın buzdolabında veya derin dondurucuda saklanmasına gerek yoktur. Parlak mantar aromasının kaybolmaması için yeterince hava geçirmez bir kap yeterlidir. Parçacık ne kadar ince olursa, püre çorbalar ve soslar o kadar lezzetli olur. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine sosları...
Fransa, Lardier Valença
...Spazm giderici, antibakteriyel, antifungal özellikleri ile bilinen tıbbi bitki, sindirim, solunum, idrar yolu rahatsızlıkları ve mantar enfeksiyonları üzerinde etki gösterir. Organik, taze bitki ekstresi (dondurulmamış). Toplama yerlerinde bekletilmiştir (Fransa menşeli). 50 ml cam şişe.
Fransa, Levallois Perret
...Fenkel, çok taze, tatlı ve anasonlu bir lezzete sahiptir, baharat olarak kullanılır. Fenkelin mutfaktaki kullanımları: Fenkel, anason, çemen, maydanoz, sarımsak, kimyon, lavanta, muskat, kekik, biberiye, maydanoz, adaçayı ve kekik ile uyum içinde kullanılır. Ayrıca mantar, hindiba ve peynirlerle de çok iyi bir şekilde kullanılır. Fenkel tohumları, balık, kabuklu deniz ürünleri ile mükemmel bir...
Fransa, Ham
... Malzemeler: 800 g kuzu eti parçaları 2 soğan, doğranmış 2 diş sarımsak, kıyılmış 2 havuç, dilimlenmiş 200 g mantar, dilimlenmiş 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 yemek kaşığı un 500 ml kuzu suyu 2 defne yaprağı, ince kesilmiş Tuz ve karabiber, damak zevkinize göre Taze maydanoz, doğranmış (süsleme için) Referans: AR803756 Ean13: 3760306803756...
İtalya, Roma
...Malzemeler: Şampiyon mantarları (agaricus bisporus), ayçiçek yağı, %5 yaz trüfü (tuber aestivum vitt.), tuz, aromatik bitkiler, aroma, doğal aroma. Kullanılan taze mantar miktarı 100 g bitmiş ürün için 110 g'dır. Son kullanma tarihi: 24 ay. Kullanım şekli: Ekmek kızartmaları için ve ana yemekleri tatlandırmak için idealdir. Alerjenler: Ürün alerjen maddeler içermez. Gluten veya koruyucu madde içermez. 100 gr için besin değerleri: Enerji Kj 1108 / Kcal 269 Yağ 25,1 gr, bunların 2,7 gr'ı doymuş yağ Asitleri Karbonhidrat 2,9 gr, bunların 0 gr'ı şeker Lif 7,5 gr Protein 4,1 gr Tuz 0,5 gr...
...El Yapımı Hazır Yemekler. Sertifikalı yüksek kalite. 300 gr'lık tek porsiyonlar ve 2,5 kg'lık tepsiler. Farklı referanslar, birinci sınıf klasik ve etli ile balıklı dondurulmuş taze makarna. Ravioli, Tortellini, Lazanya, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci vb. Hava yolları, oteller, kruvaziyer gemileri vb. için özel ambalajlar hazırlıyoruz.
Birleşik Krallık, Isle Of Wight Mushrooms Ltd
... güçlü bir ikili ekstrakt sunar; bu mantarlar bizim tarafımızdan yetiştirilmiş olup, yerel olarak üretilen alkol ve ardından taze damıtılmış su ile ekstrakte edilmiştir, bu nedenle ikili bir ekstraksiyon sağlanmaktadır. Bu, piyasada bulunan birçok ithal ürünle karşılaştırıldığında kalite ve köken garantisi sunar. Ayrıca yalnızca doğal yöntemler, çevre dostu ambalajlar ve hiçbir kimyasal girdi kullanmıyoruz.
Almanya, Limburgerhof
... cam şişelerde başka bir Secco: Secco d' Italia İtalyan şaraplarından yapılan hafif, meyvemsi bir perl şarap. Secco üretiminde klasik bir çeşit olan Garganega üzümünü tercih ettik. Canlı, taze bir Secco. http://www.sundd.org/secco-d-italia-korkkordel Tüm Seccolar doğal mantar ile kapatılmış ve bir ip ile sabitlenmiştir.
İtalya, Marciano Della Chiana
... içermez. Bu, tamamen sindirilebilir olmasını sağlar ve bazen rahatsız edici olan o kokuyu bırakmaz. Kısacası, öpücüğe dayanıklı bir sarımsak. Bu sosu yapmak için, Aglione bitkisinin çiçeğinden soğana kadar her parçasını kullandık. Sonuç olarak, taze, tatlı ve nazik bir tat ortaya çıktı. Bu nedenle, makarnanın üzerine dökmeden önce birkaç dakika ısıtmanızı öneririz. Her türlü makarnayı süslemek için mükemmel, özellikle geleneksel Pici için, isterseniz mantar ve sosis veya kapari ve hamsi ya da Guanciale Stagionato ekleyerek.
Almanya, Esslingen
... verir ve bu nedenle mümkünse 18 ay boyunca kompostlanması gerekir. Bu süreçte ciddi bir hacim azalması gerçekleşir. Bir tekerlek dolusu taze at gübresi, bir küçük kova (10 litre) humuslu at gübresi kompostu verir. Taze at gübresi, seralarda veya tepe bahçelerinde yer altı ısı paketleri olarak mükemmel bir şekilde kullanılabilir. Ayrıca mantar yetiştiriciliği için temel substrat olarak da taze at gübresi gereklidir. İçerik: 25 kg (37 litre)...
Almanya, Erndtebruck
...Menşei: Almanya Boyutlar 4.5cm-5.0cm, 5.0cm-5.5cm, 5.5cm-6.0cm, 6.5cm ve üzeri Çeşitler Saf beyaz sarımsak (Süper beyaz sarımsak) Normal beyaz sarımsak (kırmızı sarımsak/mor sarımsak) Tedarik dönemi Yıl boyunca Yıllık tedarik kapasitesi 100.000 MTS İhracat standardı ve kalitesi Kök yok, temiz, siyah küf yok, kırık yok, kabukta çatlak yok, içte filizlenme yok, böcek veya mantar yok. Ağırlık...
Almanya, Saarbrücken
... pazarlarında meyve ve sebze ticareti alanında en büyük şirketlerden biri haline geldik ve çok sayıda sadık müşterimizle gurur duyuyoruz. Sebze çeşitlerimiz (seçenekler): Patlıcan Karnabahar Brokoli Chicorée Mantar Marul (Iceberg) Kuzu tandır Salatalık Patates Kohlrabi Baş marul Balkabağı Pırasa Biber Turp Kırmızı lahana Kuşkonmaz Domates Beyaz lahana Kabak...
Eşleşen ürünler
Sebzeler
Sebzeler
Diğer Ürünler
Meyve
Meyve

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play