Fransa, Paris
...Durum buğdayı irmiği, Yumurta %30, Kırmızı pancar tozu, Barolo DOCG Şarabı %2. Kabuklu deniz ürünleri izleri içerebilir. Yaklaşık 3/4 kişilik. Büyük bir miktar tuzlu kaynar su içinde yaklaşık 6/7 dakika pişirin. Süzün ve baharatlayın. Beyaz veya siyah trüf sosu, et veya sebzelerle servis etmenizi öneririz. Aynı terroirden bir kırmızı şarap (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) veya beyaz şarap (Roero Arneis, Gavi di Gavi) mükemmel bir uyum oluşturacaktır. Ean13:3701511702359 Referans:TagliatelleBioVinItalie1...
Fransa, Ascain
... tatlı olarak sunmayalım?","Apéritif à base de moût de pomme, d'eau de vie sagarno et de 4 % de vin rouge basque AOC Irouleguy. Il titre 17% Alc.vol.":"Elma suyu, sagarno distilası ve %4 AOC Irouleguy Kırmızı Şarap ile yapılan bir aperatif. Alkol oranı %17.","Le point de vue du maître de chai:":"Şarap ustasının görüşü:","Bouteille de 75 cl, capsule à vis.":"75 cl'lik şişe, vidalı kapak.","Caractéristiques":"Özellikler"}...
Finlandiya, Turku
...{"Eşleştirme":"Mükemmel Bir Aperitif Şarabı, Çiğ Balık, Kabuklu Deniz Ürünleri, Balık, Beyaz Et, Sebzeler","Bölge":"İtalya – Piemonte","Belgelendirme":"DOC","Alkol Oranı":"%13","Hacim":"75cl","Çeşit":"Yüzde 100 Arneis","Yaşlandırma":"Bu Şarap, En Az Dört Ay Süresince Paslanmaz Çelik Tanklarda Maya ile Dinlendirilir ve Ardından İki Ay Şişede Bekletilir."}...
Portekiz, Leiria
... tavaya iki yemek kaşığı zeytinyağı koyun, pirinci ekleyin ve biraz pişirin, damak tadınıza göre baharatlayın. Ardından yaklaşık 100 ml beyaz şarap ekleyin ve buharlaşmasına izin verin. Sıcak suyu yavaş yavaş ekleyin (pirinçten biraz daha fazla) ve yaklaşık 20-25 dakika sürekli karıştırarak pişirin. Risotto "kremalı" ama al dente olmalıdır. Piştikten sonra ocaktan alın ve yaklaşık 25 g tereyağı ekleyin. İsterseniz iki yemek kaşığı parmesan peyniri de ekleyebilirsiniz. Suyu krema veya et suyu ile değiştirebilirsiniz. Üzerine maydanoz, taze soğan veya fesleğen serpin ve servis edin.
Fransa, Pantin
...Hem çok şık hem de iştah açıcı bir cuvée. %80 Merlot. %20 Cabernet Sauvignon. Çok güzel bir mor renkte. Karmaşık burun, şekerlenmiş kırmızı meyve, baharat, hindistancevizi ve vanilya notalarıyla kendini ifade ediyor. Ahşap, erimiş ve cazip. Ağızda, bu yıl ince taninler, uzun ve zarif bir yapı ile kendini gösteriyor, kiraz, vanilya ve kakao gibi karmaşık meyve notalarının kalıcı olmasını sağlıyor. Sözleşmeye dayalı fotoğraf - Ambalaj ücretleri uygulanabilir - bizimle iletişime geçin. Yemek-şarap eşleşmeleri: -Aperatif -Ördek Göğsü -Et...
Fransa, Thiais
...Bu vakum dolum makinesi, yaklaşık 250 şişe/saat kapasiteye sahip, profesyonel verimlilik özellikleri sunan tek makinedir. Kullanımı son derece kolaydır ve kompakt boyutlara sahiptir. Şarap, yağ, domates sosu, likörler, meyve suları ve hatta yüksek yoğunluklu ürünler için idealdir (gerekli aksesuar değişimi). Özellikler Üretim: yaklaşık 180/200 şişe (750ml)/saat...
Fransa, Parnac
...Esnek ve meyvemsi. Kırmızı meyvelerin aromalarını ifade eden garnet elbisesi: böğürtlen, siyah frenk üzümü, kırmızı frenk üzümü, kiraz, menekşe ve dikkatlice dozlanmış esnek tanenler ile. Servis: 15 - 16°C. Önerilen yemek: Bir aperitif olarak çeşitli türlerle, bazı et ürünleriyle, ızgara, Akdeniz mutfağı, salata çeşitleri, peynirlerle.
...Felino salami, İtalyan salami arasında en tatlısıdır; az tuz, tane karabiber ile yapılır ve Parma jambonunun vadisinde olgunlaştırılır. Sadece ağır İtalyan domuzlarından, "trito di banco" (sinirsiz, ince bir yağ tabakası olan yağsız et) kullanılarak yapılır; önce orta boyutta kıyılır, sonra tuz, karabiber ve biraz beyaz şarap ile yoğrulur, dinlendirilir ve geleneksel olarak “culare” bağırsaklarına doldurulur; bu, salamın her zaman yumuşak kalmasını sağlar. İki, üç ay sonra, işte kesilmiş bir dilim; dolgun, yuvarlak bir aromaya sahip, mutluluğun özel tadıyla.
Almanya, Waldkirch
... kuru kayısı 100ml kuru kırmızı şarap 1 diş sarımsak, ince doğranmış 1/2 soğan, ince doğranmış 150g kuzu suyu (alternatif olarak et suyu) 2 yemek kaşığı Wernet kavak balı biraz taze kişniş Kırmızı biber Tuz...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Bu orta derecede acı baharat, ulusal Meksika Tabasco sosunun temelini oluşturur. Acı biberlerin karışımının yakıcı doğasını yumuşatmak için sos, vintage şarap gibi birkaç yıl meşe fıçılarda olgunlaştırılır. İyi bir olgunlaşmaya sahip gerçek Tabasco, kendine özgü keskinliğini ve özel ekşi-baharatlı tadını kazanır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine sosları, et yemekleri, kümes hayvanları ve balık, garnitürler. Tat Keskin 100 gr. için besin değeri Protein (g / 100g)… 12 Yağ (g / 100g)… 17 Karbonhidrat (g / 100g)… 33 Enerji değeri (kcal / 100g)… 330...
Belçika, Zwijndrecht
... Meyve suyu, şarap, soslar, domates püresi PE/bağlantı/EVAL™/bağlantı/EVA EVAL™ bariyer katmanının sunduğu avantajlar: - Değerli gıda bileşenlerini korumak için olağanüstü oksijen bariyeri - MAP (Modifiye Atmosfer Ambalajı) için uzatılmış raf ömrü - Yüksek kaliteli ve dikkat çekici grafiklerle baskı yapılabilirlik...
Fransa, Brive La Gaillarde
...Sunum sepeti hediye edilen, meşe fıçılarda olgunlaştırılmış Mille et unes pierres kırmızı şarap, her seferinde farklı bir Corrèze tarif kitabı, mor hardal ve 1. sınıf kuru mantar kavanozundan oluşan bir kutu. Gerçek bir Corrèze tadımı hazırlamak için!
İtalya, Roma
...İçindekiler: Ketçap (domates püresi %50, su, şeker, şarap sirkesi, tuz, doğal aromalar, kıvam artırıcılar: xanthan sakızı ve guar sakızı), Yaz trüfü %3 (Tuber aestivum Vitt.), tuz, aroma. Asidik madde: Laktik asit E270. Son kullanma tarihi: 12 ay. Kullanım şekli: Et, soğuk yemekler, haşlanmış etler, salatalar için ideal. Organoleptik özellikler: Görünüm: yoğun krema Renk: kırmızı Koku: tipik...
İtalya, Castel San Pietro Terme
...Eliptik rotor pompası, bütün üzüm, ayıklanmış ve fermente üzüm posası için, meyve, et, zeytin, posalar, hint inciri yaprakları, hurma ve yüksek akışkanlığa sahip yarı katı ürünlerin transferi için gıda sektöründe idealdir. Pompanın "çift odalı" yapısı, vida mekanizmasının rotorun en geniş kısmına besleme yapmasını sağlar, bu da ürünün çok nazik bir şekilde transfer edilmesine olanak tanır. Çift...
Fransa, Les Riceys
...ÜZÜM ÇEŞİTLERİ: %100 PINOT NOIR ŞARAP YAPIMI: Makarasyondan elde edilen rosé. TADIM: Eşsiz bir lezzete sahip nadir bir şarap. Burunda küçük kırmızı meyveler ve baharat notalarıyla zengin ve karmaşık bir sürpriz var. İnce ve dengeli tadı, ferahlık ve zarafeti bir araya getiriyor. Bu bir yemek şarabıdır, beyaz etler ve peynirlerle mükemmel uyum sağlar. MADALYA: 2021 Hachette Şarap Rehberi'nde 1 yıldız.
Fransa, Bordeaux
...Tarih: Dordogne'un sol kıyısında yer alan Dubois ailesi, nehrin karşısına geçerek üç nesildir Libournais bölgesinde şaraplık üzüm yetiştirmektedir. Dört şato işletmektedirler: Bozelle, Monbrun (AOC Pomerol), Clos du Roy (Lalande de Pomerol) ve Bel Air La Gravière (Saint Emilion Grand Cru). Üzüm Karışımı: %85 Merlot, %15 Cabernet Sauvignon Şarap Yapımı: Şatonun en iyi parsellerinden elde edilen...
...Tamamen geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmıştır (demir, şarap kutuları, ahşap ve yatak tabanları). İsteğe bağlı olarak özel mobilya yapma imkanı (boyut, şekil ve tercih ettiğiniz renk).
Fransa, Carquefou
...2012 yılından beri, Vendée Jambonu Korunan Coğrafi İşaret (IGP) olmuştur. Bu, Vendée bölgesine özgü eski bir tarifle hazırlanır. Vendée Jambonu, elle tuzla ovulmuş çiğ bir jambondur ve şarap brendi ile ıslatılır. Kahverengi kabuğu, özellikle tarçın, kekik ve defne yaprağı içeren bir baharat ve aromatik karışımı ile kaplanmıştır. Her parça daha sonra bir bezle sarılır ve iki tahtanın arasında...
...GÖZ: Güzel, derin ve berrak bir mor elbise. Hafif nar çiçeği yansımaları. BURUN: Yoğun, ince ve zarif, kırmızı meyve (çilek, frenk üzümü) reçel aromalarını daha baharatlı notalarla harmanlıyor. AĞIZ: Yumuşak ve yağlı bir başlangıç, ağzı mükemmel bir canlılıkla dengeliyor. Tanenler, oldukça belirgin ama büyük bir zarafetle, önümüzdeki yıllarda mükemmel bir olgunlaşma yeteneği kazandıracak. kırmızı şarap: AOC...
İtalya, Dorgali
... karmaşıklığı ve zarif, uzun süreli kalıcılığı ile iyi bir denge sağlar. Bu şarap, en özel ve şık içkilerle mükemmel bir uyum sağlar. Büyük yapı ve tuzluluğa sahip peynirler veya önemli et yemekleri ile eşlik etmek için mükemmeldir.
İspanya, Jumilla
...Yapışkan Etiketler Şarap, Yapışkan Etiketler MURCIA, Yapışkan Etiket, matbaa, Şarap Etiketleri, Zeytinyağı Etiketleri, Peynir Etiketleri, Sabun Etiketleri, İlaç Etiketleri, Şarap Mahzenleri Etiketleri, sıcak damgalama, Parıltılı Etiketler, Kabartmalı Etiketler, deterjanlar, kozmetik, sabunlar, üzüm suyu etiketleri, meyve suyu etiketleri, Yağlar - İçecekler - Kozmetik ve Eczacılık - Şekerlemeler - Et Ürünleri - Tarım Ürünleri - Konserve ve Turşular - Endüstriyel ve Ev Kimyası - Yeniden Baskı İçin - Açılır Etiketler - Standart - Gurme ve Yüksek Kalite - Promosyonel...
...Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: belirgin kiraz ve vanilya notaları ile geniş ve kalıcı. Ağız: dolgun, yuvarlak, yumuşak ve dengeli taninlere sahip. Servis sıcaklığı: 16-18°C. Eşleşmeler: kırmızı et, av etleri ve olgun peynirler ile mükemmel bir uyum sağlar. Şarap yapımı: üzümler saplarından ayrıldıktan sonra, şıra 24-26°C sıcaklıkta 6-7 gün boyunca kabukları ile birlikte bekletilir. Malolaktik fermentasyon tamamlandıktan sonra, bir kısmı bariklerde, diğer kısmı ise çelik tanklarda olgunlaştırılır. Yaşlanma kapasitesi: hasat yılına göre 2 yıl ve daha fazla.
İtalya, Maruggio
...Üzüm: Primitif Yerel %100 Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı ile karışık Bağcılık türü: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 15 yıl Ortalama üretim / hektar: 90/100 kantar üzüm Hasat dönemi: Ağustos sonu, Eylül başı Üzüm hasat yöntemi: Manuel Alkol: %13 - %14 vol. Renk: Morumsu kırmızı Bukle: Nazik, çok karakteristik Tat: İyi tanenler ve yapı, yumuşak ve sarıcı Servis sıcaklığı (Celsius): 16° - 18° C Tavsiye edilen: Kırmızı etler, yaban domuzu, baharatlı peynirler, etler, kuzu, et sosu, ateşte et, sığır, sucuk, peynirler.
Fransa, Les Églisottes-Et-Chalaures
...Bu şarap, Château Brande Bergère'nin imzasını temsil eder, terroir'ımızı ve bağlarda ve mahzenlerde yapılan çalışmaları yansıtır. Derin kırmızı rengiyle yapılandırılmış, yumuşak ve çok şık bir şekilde sunulmaktadır. 75cl şişelerde şişelenmektedir.
Fransa, Lardier Et Valença
Fransız florasından elde edilen organik taze bitki özleri konusunda uzmanlaşmış bir üretim laboratuvarı olan Laboratoire Acanthis, şirketlere özel kozmetik ürünleri, gıda takviyeleri ve diyet ürünleri veya özel bitki özleri geliştirme konusunda uzmanlığını sunmaktadır. Bitkisel dünyada fason üretici olan Laboratoire Acanthis, bir ürünün geliştirilmesi sürecinin tüm aşamalarını kontrol etmektedir...
Ukrayna, Синельниково
..."ST 37", tereyağı fabrikaları, et işleme tesisleri, süt ürünleri fabrikaları, bira fabrikaları, malt evleri, şarap imalathaneleri, tavuk çiftlikleri, hayvancılık çiftliklerinde yüzeylerin, ekipmanların ve envanterin antimikrobiyal temizliği için kullanılmaktadır. Zeminleri zemin temizleme ekipmanları ile temizleme. Ürün, öncelikle alüminyum yüzeylerin (amfoter metaller: Zn; Cr; Al; Pb; Sn; Ti) temizliği için tasarlanmıştır.
İtalya, Guidonia
...Sitede görüntülenen fiyatlar perakende fiyatlardır. İçindekiler: Biber %44, ayçiçek yağı, ton balığı %16, ekmek (buğday unu "00"), su, doğal maya, kapari, patates nişastası, maydanoz, şarap sirkesi, tuz. Asidite düzenleyicileri: Laktik asit, sitrik asit Ambalajlar: Cam kavanoz ml. 314 / 580 / kg 1062 / kg 3100 Toptan fiyatından %30 indirim. Fiyat listesini talep et...
...İyi soğutulmuş olarak tek başına, makarna yemekleri, pizza, ızgara et veya balık, zeytin, antipasti, sürmelikler ile birlikte... Şarap Yapımcısının İpucu: Sıcak bir yaz gününü terasınızda bir kadeh rosé ile sonlandırın ve kendinizi biraz antipasti ile ödüllendirin – böylece Pfalz'dan Akdeniz yaşam tarzını doğrudan deneyimlemiş olursunuz. Üretim: Paslanmaz çelikte fermente edilmiş, 4 ay süreyle şarap mayası üzerinde olgunlaştırılmış.
...Bu kuru kırmızı şarap "Saperavi", Chelti Nehri'nin yamaçlarından, Kachetia bölgesindeki Shilda köyünde, aynı adı taşıyan Saperavi üzümünden üretilmektedir. Koyu, yakut rengindeki şarap, böğürtlen, kiraz ve siyah frenk üzümü gibi baskın aromalarıyla dikkat çekiyor. Bu şarabı ızgara et ve peynir ile birlikte öneriyoruz. Bu şarabı 16-18° C sıcaklıkta keyifle içebilirsiniz. 50 hektar tarım alanına sahip şarap bağı: doğrudan ithalat...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play