İtalya, Monterotondo
... kendine özgü umami tadına sahip, yani tuzlu ve hafif "denizsi" bir lezzeti vardır; tatlı ve tuzlu hamur işlerinde, şekerleme endüstrisinden ekmek yapımına, dondurmadan makarnaya kadar, içeceklerde kullanılmak için uygundur.
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Estramadura Zeytin Reçeli ''La Chinata'' (zeytinler yalnızca bu bölgeden gelmektedir), İçindekiler: Yeşil zeytin, şeker, limon. Bu ürün gerçek bir reçel olup, tapenadeden tamamen farklıdır. Kahvaltıda bir dilim ekmek veya kızarmış ekmek üzerinde. Zeytinin kendine has tadından kaynaklanan hafif acı bir tat ile tatlı bir lezzet, bu ürün kimseyi kayıtsız bırakmaz. Gurme olanlar için, bu yeşil zeytin ve şeker karışımı damak zevki için bir ziyafettir. 250g cam kavanoz...
Portekiz, Évora
...Centáureas Cyanus, yemeklerin süslenmesinde kullanılan, yenilebilir ve dekoratif çiçeklerdir. Hafif tatlı ve baharatlı, oldukça hoş bir çiçek aroması vardır. Taze olarak, baharat olarak, ekmek, tereyağı, salatalar, peynirler gibi çeşitli yiyeceklerde kullanılabilir. Tüketim sırasında, sadece hoş bir tat veren yaprakları bitkinin geri kalanından ayırmaya dikkat edilmelidir. Çayı, sindirimi düzenlemek ve mide rahatsızlıklarını tedavi etmek için iyidir.
Fransa, Gometz La Ville
...onu olağanüstü bir lezzet deneyimi haline getiriyor. İster aromatik bir infüzyon için çayınıza ekleyin, ister taze ekmek üzerine sürün, ister yemek tariflerinize dahil edin, Lavanta Balımız her lokmada Fransız bir tatlılık sunuyor. Gururla Fransız olan balımız, arıcılık mirasımızın otantikliğini temsil ediyor. Fıçılarımız, tazeliğini ve saflığını koruyarak her kaşıkta Fransa'nın tadını çıkarmanızı sağlıyor.
...Vakum kızartma, ham maddeleri kapalı bir vakum ortamında dehidre edip kızartma işlemidir. Bu tür bir kızartma, ham maddelerin orijinal rengini korumayı ve ağızda çok hoş bir his yaratmayı mümkün kılar. Geleneksel yüksek sıcaklıkta kızartma 160 ile 185°C arasındadır. Eğer nişastalı gıdalar yüksek sıcaklıkta (genellikle 120°C'nin üzerinde) kızartılır veya pişirilirse, ekmek, tatlı patates, taro...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Kuş vişnesi unu, Gflour markası altında üretilmektedir ve acı bir tada sahip olup, bademleri andırmaktadır; ancak aynı zamanda yaban mersinlerine benzer tatlı bir lezzeti de vardır. Olağanüstü ve zarif tadı nedeniyle kuş vişnesi unu genellikle krep, turta, muffin, cheesecake, ekmek ve elbette ünlü Kuş Vişnesi Kekini yapmak için kullanılmaktadır. Bu ürün glüten içermez. Ürün, her üretim aşamasında...
İtalya, Colonnata Carrara
...kılıç balığı, levrek ve sıcak ekmek dilimleri, polenta ile birlikte ve kızartılmış ya da fırınlanmış patateslerin pişirilmesinde de kullanılmaktadır. Lardo Kreması – İçindekiler: LARDO DI COLONNATA IGP, tuz, karabiber, sarımsak, baharatlar ve aromatik otlar. Soğuk işlenmiştir. Glutensiz, laktozsuz, koruyucu madde içermez, renklendirici madde içermez.
Fransa, Olivet
... serpilebilir, ekmek veya turta hamuruna eklenebilir ya da yoğurt veya sos ile karıştırılabilir. Ayrıca köfte, fırında pişirilmiş pane harcı, çıtır hamur tatlıları ve crumble'lar, muffinler, kekler, kekler gibi yiyeceklere de eklenebilir... Tüketim Tavsiyeleri Yemeklerin üzerine serpilerek veya tuzlu ya da tatlı hazırlıklara eklenerek tüketilmelidir. Serin ve kuru bir yerde, ışıkta korunarak saklanmalıdır. İçindekiler Organik Tarım'dan elde edilen kahverengi keten tohumları...
Belçika, Mariembourg
... bir marine sosunun temel malzemesi olacaktır. Meyve salatanıza bir tatlı kaşığı bal ekleyerek ona hem aroma hem de tatlılık katın. Bu doğal balı bir infüzyonda, çay saatinde ya da uyumadan önce küçük bir kaşıkla tadın. Günlük yaşamınız için bir nektar Kaktüs Balı gibi, birçok faydaya sahip olan Litchi Balı da doğal güzellik tarifleri için tercih edilen bir malzemedir.
Fransa, Paris
... şurup kıvamına sahip çam balı, tatlı hazırlıklarınızı (kek, tart, zencefilli ekmek) mükemmel bir şekilde tamamlar ve tatlı/tu salty yemeklerinizin lezzetini artırır. Talep üzerine, ayrıca 5 kg plastik kova ve 26 kg metal bidon şeklinde de temin edilebilir. PCB - KARTON: 12 birim...
Fransa, Jarnac
... tanınmakta ve çeşitli uluslararası içki yarışmalarında (IWSR, San Francisco Spirits Competition…) düzenli olarak ödüllendirilmektedir. Zencefilli ekmek Kalker ve sileksle kaplı toprakta yetiştirilen bağlar, damıtma sonrası karmaşık baharat notalarına sahip yuvarlak ve tatlı distile içkiler verir. Kavrulmuş kahve Fıçılarımızı yaparken, genç konyakların kavrulmuş kahve notaları ile zenginleşmesini...
Martinik, Rivière-Pilote
...Tarçının sayısız faydasını artık saymıyoruz. Tatlı tariflerinize lezzet katar (kekler, tartlar, kompostolar, reçeller, hamur işleri...) Tarçın, bal, çikolata, vanilya ile çok iyi bir şekilde birleşir, ayrıca zencefil ile de uyumludur. Zencefilli ekmek veya sıcak şarapta vazgeçilmezdir.
Fransa, Ostwald
... olarak veya diğer unlarla %5 ila %30 oranında karıştırarak, ekmek/kek hamurlarınızda, tatlı ve tuzlu yemeklerinizde, soslarınızı koyulaştırmak için, bir smoothie veya protein shaker'ında kullanabilirsiniz. Koruma: Kapalı bir kapta, kuru, ışık ve sıcaktan uzak bir yerde saklayın. Tadını korumak için, açıldıktan sonra üç ay içinde tüketin veya serin bir yerde saklayın. *Alkoller: Gluten izleri...
Almanya, Koblenz
...Advent dönemini seviyor ve her gün bir Noel pazarından diğerine dolaşmak istiyorsun? Bir elinde sıcak şarap, diğer elinde kavrulmuş badem torbası – daha fazla rahatlık olamaz. Kavrulmuş fındık, tatlı zencefilli ekmek ve baharatlı punç kokusu, kesinlikle son Noel karşıtı kişiyi bile huzurlu bir ruh haline sokar. Ama dürüst olalım: Karamel ile kaplanmış fındıklar sadece Noel döneminde lezzetli...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Şarap: İşte muhteşem Cuvée Royale Réserve Brut'un büyük boyu! Philipponnat evi, burada kesinlikle bölgedeki büyük evlerin en iyi non-vintage Brut şampanyalarından birini üretiyor. Çoğunluğu Pinot Noir'dan oluşan bu güzel şampanya, tümüne derin bir karakter kazandırıyor; belirgin, zarif, hafif şaraplı bir aromatik yapıda evriliyor ve kızarmış ekmek, narenciye, şeftali, bal ve tatlı bir briyoş...
Fransa, La Ville Aux Dames
...Fırıncı Bezi - Pişirme Matı. Açık silikonlu cam elyaf ile. Kremalı hamur, ekmek hamuru, pizza hamuru ve tatlı hamurların pişirilmesi için mükemmel. Boyutlar: 400X600mm. Kahverengi kenarlar. Yoğun kullanım için Fransa'da üretilmiştir. Boyut: 400x600mm...
Fransa, Varennes-Jarcy
...sarımsaktaki doğal olarak bulunan şekerler karamelize olur ve sarımsağın anason ve balsamik aromalar geliştirmesine olanak tanır. Umami tadı, hem tuzlu hem de tatlı ile uyum sağlamasını sağlar ve aperatiflerinizi, etlerinizi, balıklarınızı, sebzelerinizi ve tatlılarınızı lezzetlendirecektir. Aşağıdaki formatı sunuyoruz: - 50g Bio siyah sarımsak püresi koruma torbası Ve ihtiyaçlarınıza göre diğer ambalajlara uyarlayabiliriz. Oda sıcaklığında, nemden ve ışıktan koruyarak saklayınız.
İtalya, Noci
... domates, ekmek veya örneğin füme somon gibi hafif yemeklerle birlikte servis edilebilir. Ayrıca, pizzaları veya gurme ana yemekleri doldurmak için de kullanılabilir. Harika bir şarap kadehi ile de mükemmel bir uyum sağlar.
...nutella® 64 x 25g - Camda porsiyon porsiyon güzel bir sabah tadı nutella® 64 x 25g kavanozlar Nutella, ilk fındık ve çikolata kreması olarak tatlı ekmek sürme pazarını önemli ölçüde şekillendirmiştir. Fındık ve kakao gibi bitkisel bileşenler ile yağsız sütün en iyisi, Nutella'yı artık bir kült marka haline getirmiştir. Çocuklar, gençler ve yetişkinler arasında popüler - şimdi mini kavanozda. Kahvaltı büfesinde eksik olmamalı.
Fransa, Montauban
... L’Instant Bougies parfümleri, tüm IFRA (Uluslararası Parfüm Derneği) tavsiyelerine uygundur. Görünüm: renksiz sıvıdan açık sarıya Ateşleme noktası: 80° Üst nota: bisküvi, tarçın, kimyon, zencefilli ekmek Orta nota: badem, muskat, tarçın Alt nota: vanilya, tarçın, karanfil Referans: LB-PARSPECULOS...
Fransa, Chaumeil
...Dordogne'de, Périgord vert bölgesinde toplanan koyu kahverengi bal. Karakteristik tadı, hafif acı, uzmanlar tarafından çok beğenilmektedir. Az belirgin tatlı notalara sahip olan bu bal, genellikle mutfakta, özellikle zencefilli ekmek yapımında kullanılır. Çok yavaş kristalleşen bir baldır.
Almanya, Schoenebeck
... bir katkı olarak kullanılabilir. Organik kalitedeki Keten Tohumu Unumuzu gıda endüstrisindeki ürünlerinizde kullanarak, yüksek protein içeriği, bol lif ve tümü glutensiz olan esansiyel yağ asitleri gibi kaliteli içeriklerle fark yaratın. Bu içerikler, vegan ve düşük karbonhidratlı ürün yelpazesine de dahil edilebilir. Organik Keten Tohumu Unumuz (aynı zamanda Organik Keten Tohumu Tozu olarak da bilinir) açık kahverengi bir renge ve hafif tatlı bir lezzete sahiptir. Size Organik Keten Tohumu Ununu sunabilmek için, organik Keten Tohumu tohumlarının nazik soğuk presleme yöntemini kullanıyoruz.
Fransa, Champier
... Kahvaltı için mükemmel olup, yoğurtlarınız, beyaz peynir, ekmek dilimleri, krakerler, krep, waffle gibi yiyeceklerle harika bir uyum sağlar... Ayrıca tuzlu tarafında, tostlar, quiche, terinler, foie gras veya somon ile de mükemmel bir şekilde eşleşir... Ağırlık: 900 g...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kızarmış soğanlar, her türlü kızartma için ideal bir temeldir. Ancak, kuru kızarmış soğanlar da her türlü tuzlu hamur işi için harika bir hammadde oluşturmaktadır. Ekmek, kek, pizza, sandviç, hamburger ve peynirli hamburger, çıtır çıtır kızarmış soğan parçalarıyla tamamen farklı bir tat kazanır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, salatalar, marine sosları, et yemekleri, sebzeler, garnitürlerde kullanın. Tat Yumuşak, tatlı 100 gr'daki Besin Değeri Protein (g / 100g)… 4,5 Yağ (g / 100g)… 14 Karbonhidrat (g / 100g)… 28 Enerji değeri (kcal / 100g)… 250...
...Başarılı bir bal ve meyve karışımı Kremalı çiçek balı, şeker eklenmeden frambuaz ile karıştırılmıştır. Tatlı-ekşi. 250g kavanozda...
Fransa, Vernosc-Les-Annonay
...Kestane Kreması cam kavanoz 325g - Organik Kestane Kreması cam kavanoz 325g - AOP Kestane Kreması cam kavanoz 325g Kestane Kreması, doğal olarak tost ekmeği, kızarmış ekmek veya tatlı olarak süzme yoğurt, dondurma, yoğurt, krep, waffle ile tüketilir.
Fransa, Saint Mard De Réno
...Unutmayın, unumuz tam tahıldan oluşmaktadır. Protein, lif, mineral ve vitamin açısından zengindir. Sağlık için faydalıdır. Tahıl, filiz ve kabuk, daha iyi bir besin değeri sağlar. Unumuzun granül boyutu, günlük ve kolay kullanım imkanı sunar. Tohumun tüm faydalarından yararlanın ve mutfak alışkanlıklarınızı koruyun. Kullanım: Tek başına veya tuzlu ya da tatlı tüm hazırlıklarınız için karışım olarak kullanılabilir: kekler, quiche'ler, krepler, soslar, krema, ekmek…...
İtalya, S.spirito Di Bari
...{"1":"1. VİŞNE REÇELİ\nİştah açıcı tartlar yapmak veya bir dilim ekmek üzerinde tadına varmak için vazgeçilmez bir lezzet!","2":"2. İNCİR VE BADAM REÇELİ\nLezzetli incir reçeli, Puglia'nın kırsal alanlarında toplanan tatlı meyvelerin ustaca şekerle karıştırılıp yavaşça pişirilmesiyle elde edilir.","3":"3. İNCİR VE BİBER REÇELİ\nLezzetli incir ve biber reçeli, Valle d'Itria'nın kırsal alanlarında...
Fransa, Furiani
... kavrulmuş fındık dolu bir kavanoz, tüm yemeklerinizi süslemek için. - Tuzlu bisküviler veya bir dilim ekmek üzerinde soğuk olarak tadına bakabileceğiniz havuç ve kimyon kreması içeren bir sürülebilir kavanoz. - Peynirli tuile'lerden oluşan bir paket. - Korsika koyun peyniri parçaları ile zenginleştirilmiş domates sosu içeren bir kavanoz. - Tüm bunları tamamlamak için, Korsika üzüm çeşitlerinden gelen yerel bir şarap seçtik.
Fransa, Ham
...Organik üzüm jeli, 160g'lık bir kavanozda sunulan lezzetli bir üründür. Organik tarımımızdan elde edilen üzüm suyuyla özenle hazırlanmış bu jel, yumuşak bir doku ve üzümün lezzetli meyvemsi notalarını çağrıştıran doğal olarak tatlı bir tat sunar. Ekmek, krep veya brioche üzerine sürmek için ideal olan bu üzüm jeli, aynı zamanda pastacılıkta da kullanılabilir; keklerinize ve tartlarınıza meyvemsi...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play