Almanya, Fürth
Yüksek kaliteli fırın ürünlerine olan tutku İnce katmanlı kruvasanlar, tatlı dolgulu hamur işleri ve tuzlu atıştırmalıklar, premium kalitede derin dondurulmuş fırın ürünleri üreten Franconian üreticisinin ana uzmanlık alanıdır. Martin Braun grubunun bir parçası olarak, şirket, işleme tesisleri için geleneksel ve yenilikçi derin dondurulmuş fırın ürünleri konusunda tam bir ürün yelpazesi sunmaktad...
...Gıda aromalarımız farklı formlarda sunulmaktadır: sıvı, toz, emülsiyon. Ambalajlar 30 ml'lik şişe, 250 ve 500 ml'lik bidonlar veya talep üzerine dökme olarak çeşitlenmektedir. Çeşitli gıda kategorilerine eklenmek veya bu gıdaların hazırlanmasında kullanılmak üzere kullanılabilirler: hamur işleri, makaronlar, ganajlar, tatlı kremler, mousse'lar, şekerlemeler, reçeller, kokteyller veya soslar; ayrıca çikolata, dondurma, içecek-şurup, hazır yemekler, süt ürünleri, bisküvi.
İtalya, Giuliano
... süslenebilir veya zengin çikolatanın zenginliğini dengeleyen bir asidite dokunuşu için taze orman meyveleri ile süslenebilir. Bu tartlet, yemek sonrası tatlı olarak veya şık bir atıştırmalık olarak idealdir ve unutulmaz bir tat deneyimi vaat eder. Kod:MIG007...
Fransa, Avançon
...POCQUET APICULTURE'ın 250g Le Pain d'Epices'i, tatlı lezzetlerin tutkunları için vazgeçilmez bir lezzettir. Kaliteli malzemelerle üretilen bu zencefilli ekmek, el yapımı bal ile zenginleştirilmiştir ve bu ona eşsiz ve otantik bir tat kazandırır. İster çay veya kahvenizle eşlik etsin, ister tatlı olarak tadılsın, bu zencefilli ekmek damak zevkinizi şenlendirecektir. Her lokma, balın tatlılığını ve...
Fransa, Liverdun
Bloch, iki yüzyıllık aile şirketi, Grand-Est bölgesinde bulunmaktadır ve 1811 yılında kurulmuştur. İlk olarak Strasbourg yakınlarındaki Alsace'da yer alıyordu. 1870 yılında şirket, potajlar ve kısa kaynatmalar ürettiği Nancy banliyösüne, Lorraine'e taşındı. Şirket, 2000'li yıllarda HIGY tarafından satın alındıktan sonra, faaliyetini mutfak yardımlarına odakladı. Yeni adı altında Auguste BLOCH, ...
Almanya, Frankfurt Am Main
...-inflamatuar özellikler atfedilir ve kalp hastalığı ve diyabeti olan kişiler için önerilir. BREZİLYA FINDIĞI TOZU ÜRÜN UYGULAMALARI Brezilya fındığı tozu, şekerleme, fırıncılıkta (buğday ununun %15'ini yerine geçer), ekmek yapımında veya kıvam artırıcı olarak kullanılabilir. Ayrıca içeceklere, kremler ve püreler hazırlamak için eklenebilir. MOQ: 20kg...
Fransa, Torcy Le Petit
...Tatlı atıştırmalık ve tatlılarınızı trend ve lezzetli ürünlerle genişletmek mi istiyorsunuz? Üretimlerinizi güvence altına alarak müşterilerinize sürekli kaliteli pastacılık ürünleri sunmak mı istiyorsunuz? Çalışma zamanınızı optimize etmek için yeniden kullanıma uygun basit ve pratik karışımlar mı arıyorsunuz?
Belçika, Alleur
Exotic City, Avrupa'daki en büyük Afrika ve Asya ürünleri toptancısıdır. Ulaşım kolaylıkları sayesinde Alleur sanayi bölgesinde son derece iyi bir konumda bulunan Exotic City, en sıkı hijyen ve güvenlik standartlarına tabi ergonomik bir binaya sahiptir. Bugün 2.500m² depo alanında 4.000'den fazla referans sunmakta, 500m² ofis, 1 kamyon rıhtımı, 3 malzeme salonu ile birlikte toplam 18.000m² arazi...
Almanya, Nürnberg
...Buğday, yenilebilir tohumları için yaygın olarak yetiştirilen bir tahıl grubudur. Dünya genelinde milyarlarca insan için temel bir gıda maddesidir ve ekmek, makarna ve hamur işleri gibi çeşitli ürünlerin ana bileşenidir. Farklı iklimlere uygun çeşitli çeşitleri ile buğday, ılıman bölgelerde gelişir. Bu çok yönlü ürün, küresel gıda güvenliğinde kritik bir rol oynar ve karbonhidratlar, proteinler...
Polonya, Paczewo
...Tatlı lupin unu, ekmek, kurabiye, makarna veya krep üretiminde sıradan unun alternatif olarak ideal bir seçenektir. Emülsifiye özellikler gösterir, suyu bağlar ve ürünlerin tazeliğini artırır. Diğer un türlerine ek olarak, eklendiği ürünlerin besin değerini artırır. Lupin ununun tüketiminin ek faydaları: • Kolesterol ve kan basıncının düzenlenmesi üzerinde olumlu etkisi vardır • Çok düşük bir...
Polonya, Brzozów
...doymuş yağ asitleri 0,7 g - %3,5, karbonhidrat 68g - %26, şekerler 0,5 g - %0,6, lif 2,9 g - %12, tuz 0,01 g - %0,2 * Referans besin değeri <strong> Kullanım </strong> Tip 750 buğday unu, ekmek ve tüm tuzlu ve tatlı hamur işleri için mükemmeldir. Krepler, waffle'lar veya çorbalar ve soslar için kıvam artırıcı olarak idealdir. <strong> Notlar </strong> kuru ve serin bir yerde, sıkıca kapatılmış bir ambalajda saklayın.
İtalya, Guardiagrele
...Atıştırmalıklar ve tatlı mayalı hamurlar üretimi için temiz etiketli karışım. Dondurma süreçleri için de uygundur. Format: 10 kg Dozaj: %50...
Almanya, Bad Bramstedt
...Doğal tuzun saf tuz tadı, baharatlı, tatlı veya meyveli yemeklerin aromalarını ön plana çıkarır. Kaba deniz tuzu, yemek pişirirken malzeme olarak kullanılabileceği gibi, yemeklerinizi tuzlamak için de kullanılabilir. Soslar, çorbalar, salatalar, güveçler, yumurta yemekleri, sebzeler, balık ve daha birçok şeyin lezzetini artırmak ve zenginleştirmek için idealdir. Kaba deniz tuzu, tuzlar arasında kraldır. Şık, doğal ve güçlü bir tada sahiptir. İçerik: 70,00 g Ürün No: 103623...
Fransa, Charvieu Chavagneux
... Mutfakta, tatlı-tuzlu bir kombinasyon için kuru üzümler, tavuk veya ördek gibi etlerle birlikte servis edilebilir. Ayrıca, karışık salatalarınıza ekleyebilirsiniz. Taze keçi peynirinin üzerine serpiştirerek mükemmel bir uyum yakalayabilirsiniz. Daha az tatlı olan yeşil üzümlerimizi burada bulabilirsiniz. Tarif Fikirleri: Kuru üzümlü taze keçi peyniri, üzümlü ekmek, kouglof, üzümlü kek, üzümlü sütlaç, KARTON: 10Kg...
Fransa, Aix En Provence
...Her zaman ROGER, tostlarını ve krakerlerini açık kalıpta pişirir. Hamur pişirme sırasında serbestçe kabarır, böylece çıtırlık ve hafiflik sunar. İnce buğday unundan hazırlanan bu hafif vanilyalı ve tatlı üzümlerle süslenmiş tostlar, her türlü lezzet anına eşlik eder. Toflar Üzümlü Bileşim: Buğday unu (buğday unu, gluten), kuru üzüm (11%), ayçiçek yağı, şeker, yumurta, maya, gluten, tuz...
Polonya, Warszawa, Poland
...Sakaroz, beyaz şeker veya masa şekeri olarak da bilinir, şeker pancarı veya şeker kamışından elde edilir. Basit karbonhidratlar arasında yer alan bir disakarittir. Ürün, topaksız veya parçacıklar olmadan homojen, beyaz kristaller şeklinde sunulmakta olup, karakteristik tatlı kokusu ve şeker tadına sahiptir. Sakaroz, suda kolayca çözünür ve hızla yeniden kristalleşebilir. Foodcom tarafından sunulan ürün genetiği değiştirilmiş bitkilerden elde edilmemektedir.
Fransa, Ducy-Sainte-Marguerite
...Koyu mahogany rengi ve Normandiya Pommeau'nun parlaklığı dikkat çekicidir. Burunu zarif, yumuşak ve övgü doludur; zencefilli ekmek ve erik notalarıyla doludur. Ağızda yuvarlak ve yumuşak bir yapıya sahiptir ve pişirilmiş meyve aromaları serbest bırakır; dengeli ve karmaşık bir bitiş ile. Soğuk servis edildiğinde, aperatif olarak, Normandiya peynirleriyle ve bir tatlı ile yerini bulur. Tamamen feminen bir ürün. brüt ağırlık:1100g 6'lı karton ağırlığı:7kg...
Bulgaristan, Otets Paisievo
... akışkan yağlı bir sıvıdır; eski fırıncılar bu baharatı ev yapımı ekmek pişirmek için kullanır. Kişniş uçucu yağı, kozmetik, tıp, aromaterapi, gıda ve ilaç sanayisi ile çay diyetinde kullanılır. Yöntem: Kişniş uçucu yağı, tohumların veya nadiren yeşil kütlenin buhar distilasyonu ile elde edilir. Koruyucu madde içermez, diğer yağlarla karıştırılmamıştır, %100 doğal ürün garantilidir. Aroma: Tatlı...
Fransa, Paris
...Kuzey Amerika'da oldukça ünlü olan yer fıstığı, ilginç besin değerlerine sahip bir baklagildir. Fabaceae familyasına ait olan yer fıstığı, Meksika'dan gelmektedir. Ekmek üzerine sürülerek, çiğ ya da kavrulmuş olarak tüketilebilir. Ayrıca birçok tuzlu ve tatlı tarifte de kullanılabilir. Kalori: 567 kcal Karbonhidrat: 16 g Protein: 26 g...
Eşleşen ürünler
Yer fıstığı
Yer fıstığı
Diğer Ürünler
Kahve
Kahve
...Açıklama : T70 çavdar unu, geleneksel olarak ekmek yapımında kullanılan çavdar tanesinden elde edilen bir un türüdür. Hafifçe elenmiş olup, açık gri bir renge ve ince bir dokuya sahiptir. "T70" ifadesi, incelik ve besin zenginliği arasında iyi bir denge sağlayan bir kül oranını belirtir. Çavdar, hafif tatlı ve ekşi tadıyla tanınır ve ekmekler ile diğer hazırlıklara kendine özgü bir dokunuş katar. Köken : Ukrayna. Ambalaj : 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg kraft kağıt torba. Paletleme : 750-950kg.
...Bademler, lezzete bir ode. Tatlı bademden, marzipan için tipik olan acı bademe kadar uzanan profil çeşitliliği, onları ekmek, hamur işleri ve kekler alanında "zorunlu" kılar.
Fransa, Le Sen
...Flouve absolümüz, Landema'nın uzmanlığıyla doğal olarak çıkarılmaktadır. Sorumlu bir kalite için doğrudan üreticiden satın alın. Landema Etiketi: Damıtımevlerimizde çıkarılmıştır Üretim Ülkesi: FRANSA Hasat Ülkesi: FRANSA Bitki Bölümü: Hava kısmı Bileşim: %100 Saf ve doğal. Koku Notları: kumarin, tatlı, saman, bal, baharatlı ekmek, tütün Fransa'daki atölyelerimizde kontrol edilip paketlenmiştir...
Fransa, Le Sen
...Parfümde, tuberoz, yasemin, gül ve mimosa gibi çiçek notalarında tatlı bir nota vermek için kullanılır. Ayrıca deri ve tütün notalarında ve kuru meyve notalarında da kullanılmaktadır. Zencefilli ekmek notasında da kullanılabilir. Etkisi, parfümü yumuşatmak ve tatlılık katmaktır. Bu, özgün bir notadır. Kozmetik Bu arı mumu, bakım yağlarında, emülsiyonlarda ve balsamlarda kullanılabilir. Tüm cilt...
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...En göz alıcı olanla başlayalım, en sevdiğimiz tatlı beyaz krema; krema şanti. Mantıken, en lezzetli krema şanti, krema şanti kartuşları ve bir krema şanti şırıngası ile yapılır. Krema şanti kartuşlarındaki gaz, yüksek basınçta krema şanti şırıngasına sıkıştırılır ve burada krema şanti ile karışır; bu da lezzetli bir şekilde havadar bir krema şanti oluşturur. 500 ml krema 125 gr şeker 2 yemek...
Litvanya, Kaunas
..."Dodo Cukrus" Koyu Muscovado, ince taneli koyu kahverengi kristallere sahip, yumuşak ve nemli bir şeker olup, yapışkan dokusunu, özel lezzetini ve aromasını veren doğal melas açısından zengindir. Şekerleme, özellikle baharatlı meyve kekleri ve zencefilli ekmek yapımında, ayrıca tuzlu yemeklerin ve tatlı-ekşi sosların hazırlanmasında kullanılır.
Fransa, Montelimar
... karamel nougatı, nougat papillotlarını içeren karton tabanlı 200g'lık bir torbada paketlenmiştir. İçindekiler: Şeker, glukoz şurubu, bal, badem, tuzlu tereyağı ile karamel (8,7 %), pudra şekeri, patates nişastası, mayasız ekmek (su, zeytinyağı, un), yumurta akı, doğal vanilya ekstresi. Üretim şekli: Bal ve glukoz şurubu kazan içinde kaynatılır, yumurta akı kaynatılmış şeker, vanilya, badem ve karamel ile tamamlanır. Alerjenler: Badem, yumurta, kabuklu yemişlerin olası izleri.
Bulgaristan, Sofia
... görmüştür. Ayrıca, içerdiği yararlı maddeler için de değerlidir: C, E, K vitaminleri, karoten ve çinko, potasyum, kalsiyum ve sodyum gibi mineraller. Kullanım: Rezene tohumları tatlı bir aromaya sahiptir ve köri, güveç, ekmek, tatlılar ve içeceklerin tatlarını artırır. Dünyanın bazı bölgelerinde, insanlar iyi bir sindirim için bir yemekten sonra rezene tohumlarını çiğnerler. Rezene tohumları, avokado, tavuk yemekleri ve kuzu ile çok iyi bir uyum sağlar. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme.
Fransa, Les Rues-Des-Vignes
...Zengin ve lezzetli bir amber birası, ince baharatlı tadıyla sizi şımartacak. Burunda muskat ve tarçın gibi ince baharat notalarıyla tatlı. Yılbaşı ruhu %100. Stil: Amber Bira Alkol: 6° Maltlar: Pilsen, Biscuit, Cara Ruby, Spécial B Şerbetçiotu: Challenger, Golding ve Strisselspalt IBU: 18 Yemekler: Doldurulmuş tavuk, Flamand usulü et yahnisi, Zencefilli ekmek tostuyla foie gras, Maroilles kroketi Peynirler: Mimolette Extra Vieille Tatlılar: Çikolatalı dondurmalı rulo, Tiramisu...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play