ufs.country_names.RU, Omsk
...Susam unu, vücut için birçok faydalı madde içerir. E, A, T, B (B1, B2, B3, B5, B6, B9) vitaminleri ile kalsiyum, çinko, fosfor, demir, magnezyum, selenyum gibi makro ve mikro elementlerin kaynağıdır. Çinko, beynin ve iskelet sisteminin, erkek ve kadın üreme sistemlerinin düzgün çalışması, fetüste çocuğun tam gelişimi ve saçın büyümesi ile sağlığı için gereklidir. Omega-3 ve omega-6 çoklu doymamış yağ asitleri (PUFA) açısından zengindir.
Ukrayna, Kyiv
... mikronu geçmemektedir – ve her bir tahılın kabuğuna ait lif ve parçacıkların neredeyse tamamen yokluğu ile. Bu, unu çok yumuşak ve havadar hale getirir, ancak diyet açısından bu çeşit en az faydalı olanıdır. İçinde çok fazla kalori bulunmaktadır, bu kaloriler lif ile dengelenmemekte, ancak gluten ile komşuluk yapmaktadır. Yüksek kaliteli buğday unundan yapılan ürünler, tüm mutfak çekiciliklerine rağmen, çok az fayda sağlayan lezzetlerdir. Daha fazla bilgi almak isterseniz, yöneticimizle iletişime geçin.
Almanya, Stegaurach
... proteini, bezelye unu), %5 bezelye proteini izolatı, BUĞDAY LIFI, alkol sirkesi, kanola yağı, kıvam artırıcı: metilselüloz; patates nişastası, BUĞDAY GLUTENİ, glütensiz YULAF TAM BUĞDAY UNU, psyllium tohum kabukları, sebze tozu (pırasa, soğan, yer kerevizi, beyaz lahana, sarımsak, havuç, domates), baharatlar, bezelye lifi, havuç suyu konsantre tozu, yemek tuzu, dekstroz, maya ekstresi, doğal aromalar.
İtalya, Sassano
ufs.country_names.RU, Saratov
... olarak, nohut kullanımı Akdeniz bölgesi için geçerlidir. Nohut, özellikle Hint mutfağında kullanılan nohut unu üretiminde kullanılmaktadır. Örneğin, İtalyan mutfağında ise düz kekler olan farinatalar yapmak için kullanılmaktadır, ancak İtalya'daki nohut yetiştirme hacimleri önemsizdir. Beyaz tohum çeşitleri genellikle gıda için kullanılmaktadır. Isıl işlem, mercimek ve bezelyeye göre daha fazla zaman alır. Nohut tohumları çinko ve folik asit kaynağı olarak hizmet etmektedir.
Almanya, Hamburg
...Beyaz mısır unu, beyaz mısır tanelerinin ince bir toz haline getirilmesiyle üretilen bir un çeşididir. Bu un, dünya genelinde birçok mutfakta, özellikle Latin Amerika, Afrika ve Asya'nın bazı bölgelerinde, tortilla, tamale, pupusa ve diğer geleneksel yemeklerin hazırlanmasında ana malzeme olarak kullanılmaktadır. Beyaz mısır unu genellikle glütensizdir ve bu nedenle glüten intoleransı veya çölyak hastalığı olan insanlar için mükemmel bir alternatiftir. Ayrıca, lif ve B ile C vitamini, demir ve protein gibi temel besin maddeleri açısından zengindir.
Fransa, St Sulpice De Faleyrens
...100% Buğday Unu Tip 80 "Bise" 2,50 €/kg, Tip 110 "Yarım tam buğday" 2,70 €/kg, Tip 150 "Tam buğday" 2,80 €/kg fiyatla mevcuttur Alerjen: Gluten Unlar: 1 kg...
PRODUCER OF HULLED SESAME SEED PRODUCER OF TAHINI SESAME PASTE QUALİTY CERTİFİCATED...
Eşleşen ürünler
SUSAM - SOYULMUŞ SUSAM
SUSAM - SOYULMUŞ SUSAM
Fransa, Paris
...Paraguay'da maniok unu üretiyoruz ve bunu Fransa ve Avrupa'ya ihraç ediyoruz. Sürdürülebilir bir gelişim sürecine dahiliz ve bu nedenle, müşterilerimize ürünümüzün kalitesini ve tazeliğini sağlamak için sipariş üzerine ekim yapıyoruz. Aylık 25 ton üretim kapasitemiz var. Lütfen istediğiniz miktarı ve şirketinizin iletişim bilgilerini belirterek bir teklif almak için bizimle iletişime geçin, teşekkür ederiz!
Birleşik Krallık, Lincoln
...Yüksek kaliteli ve Omega 3 açısından zengin %65 ile %70 arasında protein içermektedir ve sığır, koyun ve domuz yetiştiriciliği gibi hayvancılık sektörlerinde gıda ve enerji için temel bir kaynak olarak kullanılmaktadır; en önemlisi ise su ürünleri yetiştiriciliğidir.
İspanya, Majadahonda
...Kinoa, Peru'da, özellikle Titicaca havzasında, 3 bin yıldan fazla bir süredir yetiştirilen bir türdür ve bu bölge, bu türün en büyük biyolojik çeşitliliğinin korunduğu ana merkezdir. FAYDALARI Süt ve buğday unu, yulaf, arpa ve çavdar intoleransı durumunda önerilen bir gıda. Çocukların büyümesini destekler. Hamilelik ve yaşamın ilk yıllarında tüketimi önerilir. Organizmayı sağlıklı tutar, daha...
İspanya, Zarza De Tajo
...Pirinç spagetti, geleneksel buğday makarnasına sağlıklı ve lezzetli bir alternatiftir. Pirinç unu ve su ile yapılmış olup, doğal olarak glütensiz ve düşük yağlıdır. Glutensiz gıda seçenekleri arayanlar veya karbonhidrat alımını azaltmak isteyenler için mükemmeldir. Pirinç spagetti pişirmesi kolaydır ve yumuşak ve hafif bir dokuya sahiptir, bu da onları çeşitli soslar ve baharatlarla birleştirmek için ideal hale getirir. Bugün pirinç spagettiyi deneyin ve en sevdiğiniz makarna yemeklerini yeni bir şekilde keşfedin!
...gıda kalitesinde mısır nişastası Mısır nişastası, mısır unu olarak da bilinir. Genellikle Liugu tozu olarak adlandırılır. Hafif sarımsı beyaz bir tozdur. Mısır, ıslatma, ezme, eleme, çökelti, kurutma ve öğütme işlemleriyle elde edilir. Yaygın ürünler, az miktarda yağ ve protein içerir. Nem emme kapasitesi oldukça yüksektir, %30'dan fazla. Besin analizi: * Mısır, dünya genelinde "altın tarım...
ufs.country_names.RU, Krasnodar
...Daha az gübre ve fungisit kullanmamızı sağlayan nazik bir teknoloji kullanıyoruz. ARATAY pirinci, beyaz pirince kıyasla x50 oranında antioksidan içermektedir. Pirinç unu, siyah pirincin tüm faydalı özelliklerini korur. Her türlü hamur işini süper gıdalara dönüştürür. Yapıldığı Malzeme: Siyah Pirinç Sertifikasyon: HACCP Maks. Nem (%): 1% İncelik (%): 100% İşleme Türü: Ham Sınıf: Gıda Raf Ömrü: 18 Ay Ambalaj: ÇANTA Ağırlık (kg): 25 kg Tür: Çok Amaçlı Un...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Mısır unu, küçük çocuklar için gıda ve diyet ürünü olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Bu un, mükemmel bir potasyum kaynağı olduğu için de faydalıdır. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitaminlerin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır. Ağırlık: 500 g...
Almanya, Oyten
...Tariflerde belirtilen un miktarının %20'sine kadar hindistancevizi unu ile değiştirilebilir. Günlük lif ihtiyacını karşılamak için ince hindistancevizi unu ayrıca bir ek olarak da uygundur. Bu ürün, DE-ÖKO-006'a göre kontrollü organik bir gıda maddesidir.
...Soya unu, soya yağının çıkarılmasından elde edilen bir yan üründür. Farklı ürünler elde eden çeşitli işlemler bulunmaktadır. Soya unu genellikle ticaret için ham protein içeriğine göre sınıflandırılır. Protein açısından zengin türler, kabukları soyulmuş tohumlardan elde edilir ve %47-49 protein ve %3 ham lif içerir (gıda bazında).
İtalya, Turin
...Doğal, kavrulmuş, haşlanmış, küp doğranmış ve ezme malzemeleri her zaman izlenebilir olup, bazıları organik sertifikalıdır. Sıkı güvenlik ve kalite standartlarını korumak, en iyi lezzet, doku ve aromayı elde etmemizi sağlar. Mevcut Ürünler: -Fındık kabuklu, -Doğal / Kavrulmuş Küp Fındık -Doğal / Kavrulmuş Fındık Unu (Un) -Fındık Ezmesi...
...Buğday unu, buğday tanelerinin öğütülmesiyle elde edilen bir gıda ürünüdür. Hoş bir tat profiline ve yüksek besin değerine sahiptir. Unun en önemli özelliklerinden biri glutendir; unun içindeki gluten miktarı ne kadar fazlaysa, fırıncılık özellikleri o kadar iyidir. Böyle unla yapılan hamur daha elastik, yoğurması daha kolaydır ve ekmek ile fırın ürünleri üretiminde çok değerli olan gözenekliliğe...
İtalya, Latina
Biz bir ithalat ve ihracat şirketiyiz, faaliyetimiz %100 Made in Italy gıda mükemmeliyetini dünyada geliştirmek ve yaymaktır. _/..Kuru makarna | kısa makarna | uzun makarna | taze makarna | Gıda | Amerikan formatında da bulunan soyulmuş domatesler | domates püresi | konserveler | Lazio şarabı, Terracina moscato | Sicilya siyah d'avola şarabı | Kahve, Kakao | egzotik meyveler | kuru meyveler | taz...
Almanya, Niederkrüchten
...Sizi kişisel olarak memnuniyetle bilgilendiririz ve talep üzerine ücretsiz örnekler veya bağlayıcı olmayan bir teklif sunarız. Kalite: Organik, konvansiyonel Köken: İtalya (Sicilya) Özellikler: glütensiz, laktozsuz, vegan Kullanım: Kozmetik, gıda, hayvan yemi, unlu mamuller, sporcu gıdası...
Bulgaristan, Varna
... diğer mutfak yaratımlarınızın tadını ve dokusunu artıran yüksek kaliteli, glütensiz bir un tercih etmiş oluyorsunuz. Uzman ekibimiz, en yüksek kalite ve saflık standartlarını karşılayan fındık unu üretmeye kendini adamıştır. Bu hizmet, müşterilerine benzersiz ve besleyici ürünler sunmak isteyenler için idealdir.
GRANEL şirketi, ulusal pastacılık ve fırıncılık pazarında bir referans noktasıdır. Küçük fırınlardan büyük çok uluslu şirketlere kadar, GRANEL unlarının kalitesiyle öne çıkmıştır. Yılda 100 bin tonun üzerinde bir öğütme kapasitesine sahip olan GRANEL, Portekiz'in en büyük ve en modern öğütme tesislerinden biridir. Portekiz, İspanya, Asya ve Afrika'daki müşteriler GRANEL unlarını satın almaktadır.
İspanya, Madrid
Güney Amerika kökenli tohumlar, özel ürünler ve süper gıdalar tedarikçisi/ithalatçı toptancısıyız. FRANSA ve Avrupa'nın dört bir yanına gümrüklenmiş ürünlerimizi teslim ediyoruz. Sertifikalar: ORGANİK, BRC, HACCP, Glutensiz, GDO'suz, Koşer, Adil Ticaret. İzlenebilirlik, kalite ve çok rekabetçi fiyatlar garantisi veriyoruz. 10 yılı aşkın süredir Güney Amerika'nın en doğal bileşenlerini işletmenize ...
Birleşik Krallık, Slough
... olarak yetiştirilmiş ve işlenmiştir. Taze Hindistan Cevizi Kurutulmuş Hindistan Cevizi (Kopra) Hindistan Cevizi Yağı Hindistan Cevizi Unu Kurutulmuş Hindistan Cevizi - Düşük Yağ Kurutulmuş Hindistan Cevizi - Yüksek Yağ Şık Kesim Kurutulmuş Hindistan Cevizi - Yüksek Yağ Normal Kesim Sızma Hindistan Cevizi Yağı...
Portekiz, Lisboa
Almanya, Gelsenkirchen
... ve/veya Kanola) ve Palm Yağı (Palm Yağı ve/veya Fraksiyone Palm Yağı), Baharat Karışımı [Mısır Maltodekstrin, Şeker, Sitrik Asit, Potasyum Klorür, Pirinç Unu, Tuz, Monosodyum Glutamat, Doğal ve Yapay Aromalar (Mısır Maltodekstrin, Maya Ekstresi, Monosodyum Glutamat, Disodyum İnosinat ve Guanylat, Patates Nişastası, Arap Gumusu), Hidrolize Soya Proteini, Dehidre Soğan, Baharat Ekstraktları (Kırmızı Acı Biber dahil), Sodyum Bikarbonat, Renkler, Disodyum İnosinat ve Guanylat, Sodyum...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play