Bulgaristan, Yambol
Biz Agronik Ltd'yiz ve faaliyetlerimiz einkorn, spelt, kabuklu ayçiçeği, kişniş, buğday, sarı darı gibi yüksek kaliteli organik tarım tahıllarının işlenmesine dayanmaktadır. Tedarikçilerimiz, yıllar içinde kalitelerini kanıtlamış sertifikalı çiftçilerdir. Organik tarım tahıllarının üretimini teşvik etmek ve sağlıklı bir yaşam tarzını desteklemek amacıyla bölgesel çiftçilerin gelişimi için ortaklar...
Fransa, Fargues-Saint-Hilaire
...Pastane ürünleri ve ekmek tüketiminin sürekli artmasıyla, size her zaman en iyi fiyatla yüksek kaliteli T45, T55 ve T65 buğday unu sunmanın gerekli olduğunu düşünüyoruz.
Fransa, Malataverne
...Susam, keten tohumu ve haşhaş tohumu ile üçgen şeklinde hamur işi. Fırında tepside hafifçe ısıtıldığında daha da lezzetli olur. İçindekiler: buğday unu, %29,63 tereyağı, modifiye mısır nişastası, %4,15 susam tohumu, %4,15 siyah susam tohumu, tuz, %2,02 haşhaş tohumu, doğal aroma (süt dahil), karabiber, süt proteinleri, dekstroz. Soya, fındık, badem, yumurta izleri içerebilir.
ufs.country_names.RU, Varna Village
...Erişteler, üç temel bileşenden hazırlanır; buğday unu, su ve tuz. Tahılların tüm besin ve faydalı özellikleri değişmeden kalır. Gözenekli dokusu sayesinde, erişteler bir et suyunun lezzetlerini emer. Hızla pişer, bu da zaman tasarrufu sağlar. Modern ekipman, tamamen otomatik üretim süreci, HACCP standartları ve ilkelerine uyum, ham maddelerin seçilmesinden ambalajlama ve taşımaya kadar tüm aşamalarda ürün kalite kontrolü. Ağırlık: 400g Son kullanma tarihi: 24 ay...
Fransa, Paris
...Tam yulaf ezmesi %66, şeker kamışı, ayçiçek yağı, pirinç, tam buğday, tuz, pirinç şurubu, buğday unu, arpa maltı şurubu. Soja, fıstık veya kuruyemiş izleri içerebilir. Bu ürünün kökeni, İsviçreli doktor Maximilian Bircher-Benner'e dayanmaktadır (aslında, İsviçre Almancasında bu ürüne "birchermuesli" denir, doktorun adı ve "müsli" kelimesi kelimenin tam anlamıyla "küçük püresi" demektir). Hikaye...
Birleşik Krallık, Armagh
...Birleşik Krallık'ta yetiştirilen BUĞDAY kullanarak, tahılı büyük kaplarda x saat boyunca dikkatlice filizlendiriyoruz. Filizlenmiş tahıl, nem içeriğini %12'ye stabilize etmek için büyük ölçekli kurutucumuzdan geçmeden önce hızlı ısıtma işlemine tabi tutulur. Tamamlanan ürün ya paketlenir ya da taş değirmene gönderilerek tam tahıllı un haline getirilir.
Fransa, Ostwald
...Besleyici, organik ve el yapımı! Gemilli şeklindeki makarnalarımıza bayılacaksınız! Ve yumuşak çıtırlık için al dente pişirme seçeneğini tercih edin. Kullanım önerileri: Su kaynatın, besin kalitesini koruyarak hızlı pişirme 3/4 dakika, soğuk veya sıcak servis edin. Saklama: Kapalı bir kapta, kuru ve ışıkta koruyarak saklayın. İçindekiler: eski buğday unu, keten tohumu unu, su Miktar 250g'dan 2,5kg'a...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Bunlar da klasik Piadine'ye benzer, ancak yumurta, süt ve çeşitli diğer malzemelerle zenginleştirilmiştir. Büyüklerimizin öğretilerini takip ederek, kullanılan tam buğday unu miktarı, çok nazik ama aynı zamanda lezzet dolu bir ürün elde edilmesini sağlar. Aile geleneğine göre elle açılmıştır.
İspanya, Las Palmas De Gran Canaria
PMP Distribuciones, toptan gıda dağıtım şirketidir. İspanyolca'nın Kanarya Adaları'nda bulunuyoruz (Afrika'ya yakınlığı ve çok sayıda bağlantısı nedeniyle stratejik bir nokta). Fabrikalarla doğrudan çalışarak son derece rekabetçi fiyatlar sunabiliyoruz. Müşterilerimizin satın alma hacimlerine ve periyoduna göre hedef fiyatlarına uyum sağlayabiliyoruz.
Eşleşen ürünler
Un - Ekmeklik 70%
Un - Ekmeklik 70%
Diğer Ürünler
Ayçiçek Yağı
Ayçiçek Yağı
Fransa, Olivet
...Referans 9990000017416 İçindekiler: Tahıl flakeleri* (yulaf*, buğday*, arpa*, çavdar*), meyveler* %31 (fındık*, kuru üzüm* %7 [kuru üzüm*, ayçiçek yağı*], incir* %7 [incir*, pirinç unu*], elma* %4, kuru erik* %3 [kuru erik*, pirinç unu*], kayısı* %2 [kayısı*, pirinç unu*]), tahıl puffları* (pirinç*, buğday*, yulaf*, arpa*, dehidratize arpa maltı şurubu*). * Organik Tarım'dan elde edilen bileşenler.
İtalya, Martina Franca
...Tam Buğday Frise, geleneksel Puglia frisesinin bir varyasyonudur ve daha rustik ve otantik bir tat için tam buğday unu ile yapılmaktadır. Bu frise, odun fırınında pişirilir, bu da onlara çıtır bir doku ve benzersiz bir tat kazandırır. Zeytinyağı ve taze domateslerle ya da balık çorbaları için bir taban olarak tüketmek için idealdir. Tam Buğday Frise, yüksek kaliteli malzemelerle hazırlanan el yapımı bir üründür ve gerçek ve karşı konulmaz bir tat garanti eder.
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
... zencefilli ekmeği paylaşmayı sevdiğimiz şekliyle. Öncelikle balı baharatlar ve çavdar ile buğday unlarıyla işleyerek bir ana hamur oluşturuyoruz. Ardından tazecik yumurtalar ve bölgeden gelen bir parça tereyağı ekleyerek yumuşaklık ve korunma sağlıyoruz. Zencefilli ekmeklerimizi LoiretCher'de üretilen ahşap kalıplarına yerleştirdikten sonra, yavaş ve nazik bir pişirme süreci başlıyor. Sonrasında zencefilli ekmeklerimizin hak ettiği dinlenme süresi geliyor; iyi bir gece uykusunun ardından paketlenip sevk edilecekler. Net ağırlık: 150g Ambalaj: Şeffaf poşet Üretim süresi: 15 gün...
Estonya, Tallin
Taxi & Guide, dünya genelinde yolcuları taksi sağlayıcıları ve rehberlerle bir araya getirmeyi hedefleyen bir seyahat platformudur. Görevimiz Müşteriler ve tedarikçiler için en kârlı işlem deneyimini oluşturmak; ücretsiz iletişim, sınırsız seyahat özelleştirmesi ve 7/24 destek ile. Sizi destekliyoruz Sizi, tanınmış profesyonel tedarikçilerden oluşan bir ağa katılmanız için yardımcı oluyoruz, b...
Eşleşen ürünler
Taksi ve Rehber
Taksi ve Rehber
Fransa, Landeleau
...Kara buğday krepini, ekmek yerine kahvaltıda soğuk olarak tüketebilir, ayrıca yeşil salata, sebzeler, ton balığı veya küçük tavuk parçaları ile doldurulmuş bir "sağlıklı sandviç" olarak da yiyebilirsiniz. Poher bölgesinin geleneksel krepidir, Finistère Merkezinde Çap: yaklaşık 40 cm İçindekiler: Süt, kara buğday unu (%55), buğday unu, yumurta, GDO'suz soya unu, ayçiçeği yağı, tuz Dengeli tarifi...
Fransa, Biguglia
...Kestane Kurabiyesi / Yer Fıstığı & Sütlü Çikolata Durum: Yeni Bileşim: %8 Korsika kestane unu, buğday unu, şeker, tuz, taze tereyağı, %11 yer fıstığı İçerik: 220 g Menşei: Korsika...
İsviçre, Hendschiken
...Dondurulmuş ürünler önceden pişirilmiş, 76g Malzemeler: Domates %29, (asit düzenleyici limon asidi), buğday unu, su, peynir %10, mantar (antioksidan askorbik asit), hidrojene edilmemiş bitkisel yağlar ve yağlar (sürdürülebilir palmiye yağı, kanola yağı), nişasta, maya, jambon (nitrit tuz koruyucu E250, stabilizatör E452, asidite düzenleyici E331), soğan, tuz, soya tam unu, tatlandırıcı sodyum...
Birleşik Krallık, Stoke On Trent Tunstall
...El yapımı önceden pişirilmiş ekşi mayalı pinsa tabanı, yüksek kaliteli buğday, pirinç unu ve soya unundan yapılmıştır. GDO içermez, Vegan, Helal, Koşer. 10 pinsa kartonun içinde, IQF Dondurulmuş. Boyut Taban 19x30x2cm 250g Raf Ömrü: 360 gün Saklama sıcaklığı: – 18°C Hazırlama yöntemi: Tabanı 3-4 dakika çözün, malzemeleri ekleyin ve fırında 250°C~320°C'de 4-8 dakika daha pişirin. İÇİNDEKİLER: Su...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Nar Granateli Churchkhela (Chuch-Hela) Cevizli - MAGGIO - 80 g, vakumlu ambalaj - İnanılmaz lezzetli: meyve suyu ve kuruyemişlerle yapılan doğu tatlısı Churchkhela (Chuch-Hela). İçindekiler: Nar suyu, ceviz içi, şeker, en yüksek kalitede buğday unu. Besin değeri 100 g için: Protein 6 g, Yağ 16 g, Karbonhidrat 59 g. Enerji: 396 kcal / 1658 kJ. Vakumlu ambalaj. Doğrudan güneş ışığından koruyun. Net ağırlık::80g Son kullanma tarihi::+15 °C ile +21 °C arasında saklandığında en az 180 gün dayanıklıdır.
Fransa, Essey-Les-Nancy
...Yumuşak dokulu ve yoğun baharat tadına sahip zencefilli ekmek. İçindekiler: BUĞDAY unu *, BAL, tam yumurta (serbest gezen), tereyağı, esmer şeker *, SÜT *, zencefilli ekmek baharatları (tarçın, anason, zencefil, kakule, kişniş, karanfil, yıldız anason). * Organik tarım ürünleri Portiyon yaklaşık 140 gr. Kuru, sıcaklık ve ışıktan korunaklı bir yerde saklayın. 100 g için ortalama besin değerleri: 1421 KJ / 463,7 Kcal, yağ: 25,4 g, doymuş yağ asitleri: 15,7 g, karbonhidrat: 52,6 g, şeker: 27,4 g, protein: 5,6 g, tuz: 0,7 g 150:g...
Fransa, Mercy
... karbonhidratlar olarak, büyümelerini destekleyen ana bileşenlerdir. Yavru köpeğin yaşamının ilk aylarında bağışıklık sisteminin gelişimini destekleyen en az 10 bileşen içerir. Tavuk unu, mısır, buğday, pirinç, tavuk yağı, balık unu, keten tohumu, pancar posası, hidrolize tavuk ciğeri, hindiba posası...
... insan sebzeleri ve eti iç harç olarak kullanırken, bazı kuzey bölgelerinde kırmızı fasulye ezmesi kullanılır. Malezya ve Singapur'da bahar rulolarına popiah denir. Popiah'nın içinde sos, sebzeler ve garnitür bulunur. Hamur önce tatlı veya acı sosla kaplanır, ardından malzemeler eklenir. Bahar ruloları, Vietnam'da da popüler bir yemektir. Vietnam bahar ruloları ile Çin bahar ruloları arasındaki fark, bahar rulolarının hamurunun buğday unu yerine pirinç unuyla yapılmasıdır. İki şekilde yenilebilirler: kızartılmış veya kızartılmamış olarak, marul yapraklarına sarılıp sosla batırılarak.
Fransa, Villeneuve Sur Lot
...İnce doğranmış sebzeler, sotelenmiş soğanlar, brokoli, havuç, tofu ve hafifçe aromalandırılmış balkabağı ile hazırlanan Thai köri, otantik bir köri sosu içinde, hindistancevizi sütü ile yapılmıştır. Parfümlü yasemin pirinci, süt ürünü veya buğday unu içermeyen bu yemeği tamamlar. Ağırlık: 285gr...
Almanya, Stegaurach
... proteini, bezelye unu), %5 bezelye proteini izolatı, BUĞDAY LIFI, alkol sirkesi, kanola yağı, kıvam artırıcı: metilselüloz; patates nişastası, BUĞDAY GLUTENİ, glütensiz YULAF TAM BUĞDAY UNU, psyllium tohum kabukları, sebze tozu (pırasa, soğan, yer kerevizi, beyaz lahana, sarımsak, havuç, domates), baharatlar, bezelye lifi, havuç suyu konsantre tozu, yemek tuzu, dekstroz, maya ekstresi, doğal aromalar.
...Tül içinde paketlenmiş Malzemeler: Yumuşak buğday unu tip '0' – Tereyağı – Kuru üzüm – Badem – Taze yumurta (yumurta sarısı) – Şeker – Bal – Tuz – Maya – Aromalar – Badem ezmesi ile dolgu.
Fransa, Saint Orens De Gameville
...kakao yağı, SÜT tozu, kakao çekirdekleri, emülgatör soya lesitini, vanilya), badem, susam pralin (susam, şeker, emülgatör soya lesitini, vanilya), BADEM, kakao yağı, FINDIK, beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, SÜT tozu, emülgatör soya lesitini, vanilya özü), toz şeker, ince kırılmış bisküvi (BUĞDAY unu, şeker, anhidrit süt yağı, süt şekeri, süt proteinleri, tuz, malt özü (arpa), kabartma tozu sodyum bikarbonat), KREM, ince kırılmış bisküvi (BUĞDAY unu). Net Ağırlık: 250g Saklama Koşulları: Işıktan ve nemden koruyun. Boyutlar (UxlxY cm): 8x8x8...
Bulgaristan, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... saklayın.","Ingredients":"Buğday unu, glikoz - fruktoz şurubu, kakao kreması %25 (şeker, hidrojenize bitkisel yağ / pamuk tohumu yağı, palmiye yağı /), kakao tozu %20 / %10-12 yağ içeriği /, emülgatör: soya lesitini, aroma: vanilin, kakao glazürü (şeker, tamamen rafine hidrojenize palmiye yağı, kakao tozu %8 (10-12% yağ), kuru peynir altı suyu, emülgatör: soya lesitini, aroma: vanilin), kakao tozu %1 / %10-12 yağ /, rafine ayçiçek yağı, kabartma maddeleri: sodyum bikarbonat, amonyum bikarbonat.","Shelf Life":"6 ay"}...
...Biz sunuyoruz: BIO Dextroz BIO Baharatlar BIO Glukoz Şurubu ve daha fazlası. BIO Guarkernmehl BIO Tavuk Yumurta Beyazı Tozu BIO Tavuk Yumurta Sarısı Tozu BIO İnvert Şeker Şurubu %72,7 BIO Keçiboynuzu Tozu BIO Karamel BIO Patates Nişastası BIO Yağsız Süt Tozu BIO Mısır Nişastası BIO Maltodekstrinler BIO Pirinç Şurubu BIO Ham Şeker BIO Soya Unu BIO Kuru Glukoz BIO Buğday Gluteni BIO Şeker Pancarı Şurubu...
Fransa, Mietesheim
...Diabolik Palet Özel Hardalı, hazırlığınızı mükemmelleştirmek için ana malzemedir. Bu hardal, etleri kaplamak ve pişirme sırasında tutmak için özel olarak hazırlanmıştır. Bu değerli mutfak yardımı, restoranlar ve kasaplar için yemekleri zenginleştirmeye olanak tanır. İçindekiler: Su, hardal tohumları, sirke, buğday unu, tuz, maydanoz, arpacık soğanı, baharat, aromalar, koruyucu: sodyum bisülfit.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play