Portekiz, São Martinho Funchal Madeira
...Bu yarım günlük tur, sizi Adanın Kuzey kısmına götürüyor. Güzel bir Şarap Köyü'nde, Madeira'nın dikkate değer doğal mağaralarını bulacaksınız. Burada, muhteşem kaya oluşumları ve şarap satıcılarının şişelerini soğutmak için kullandığı küçük su havuzlarıyla çevrili bir Lav Tüpü'ne inen otuz beş dakikalık rehberli bir tur yapılıyor. Bu tur yalnızca İngilizce ve Portekizce olarak sunulmaktadır...
Almanya, Sprockhövel
...Vermikülit, tarım sektöründe toprak işleme ve toprak iyileştirme için doğal bir mineral ürünüdür. Vermikülit, endüstriyel tarımda aşağıdaki alanlarda kullanılmaktadır: Fidan yetiştirme Tütün yetiştirme Domates yetiştirme Şarap üretimi Lale Orkide yetiştirme Mantar kültürü yetiştirme Killi toprakların havalandırılması Bitki spesifik toprak karışımları Hızlı kompostlama için yataklama Gübre taşıyıcı malzeme...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Banyuls 5 yıllık sirke, Abbé Rous Şarap Evi Banyuls'un (Banyuls sur Mer yamaçları) doğal tatlı şaraplarından üretilmiştir. Her alanda mutfakta aroma ve keyif katacak çok aromatik bir sirke. 500ml cam şişe...
Hollanda, Amsterdam
...Biyolojik Eritrit; yeni bir terim gibi görünse de, Eritrit (E-ri-trit) üzüm, şeftali, armut, karpuz ve mantar kadar uzun zamandır var. Şeker alkolleri olarak adlandırılan bir tür karbonhidrattır ve şeker yerine kullanılmaktadır. Eritritol, bazı gıdalarda doğal olarak bulunur. Ayrıca şarap, bira ve peynirin fermantasyonu sırasında da oluşur.
Almanya, Mülheim
...ProSuper, ince PE taşıyıcı filmi sayesinde doğal taş veya kırmızı şarap kadehleri gibi ürünlerde düşük nem ve düşük sıcaklık koşullarında kullanım için mükemmel bir şekilde uygundur.
Portekiz, Santa Maria De Lamas
... şaraplar için tavsiye edilir. Her iki uçta doğal mantar diskinden ve bir aglomerat gövdesinden oluşur. Twin Top® mantarı, AWRI – Avustralya Şarap Araştırma Enstitüsü tarafından geliştirilen mantarlarla yapılan karşılaştırmalı testte mükemmel bir performans sergilemiştir ve Bordeaux Üniversitesi 2 tarafından gerçekleştirilen oksijen geçirgenliği analizinde de başarılı olmuştur. Doğal mantarlarla aynı şişeleme hatlarında kullanılabilir ve özellikle yüksek hızlı şişeleme hatlarına uyum sağlar.
Fransa, Jarnac
... Yüzyıllardır kokteyl olarak veya seyreltme ile tüketilmesine rağmen, konyak geleneksel olarak kuru olarak tadım yapılır, böylece zengin ve karmaşık aromatik notalarının tam olarak tadını çıkarabilirsiniz. Bir konyak tadımı, çok kişisel bir keyif anıdır, ancak şarap ustamız Patrice Pinet, bu deneyimi tam anlamıyla yaşamanız için üç öneride bulunuyor: Kadehinizi seçin "Kadehin şeklinin konyak aromaları...
Fransa, Bordeaux
... sevenler için kesinlikle harika bir keşif olacaktır. Üzümler: %90 Merlot, %10 Cabernet Franc Şarap Yapımı: Üzümlerin ezilmeden hasat sonrası seçimi, meyve aromasını maksimum düzeyde korumak için yapılmaktadır. Tanenlerin doğal olarak zarif bir şekilde çıkarılmasını kolaylaştırmak için konik paslanmaz çelik tanklarda vinifikasyon. Olgunlaşma: 10 ay fıçıda Tadım: Meyvenin parlaklığı ve saflığı, yumuşak bir şekilde mükemmel bir şekilde kontrol edilen bir çıkarımın tanenlerinin zarafeti ile birleşiyor; Château Francs Magnus, gücü, yapısı ve dengesi ile kesinlikle büyüleyecektir. Bir keyif şarabı.
Fransa, Ascain
... elma suyu, %6 alkol hacmi. Ambalaj 75 cl'lik şişeler, vidalı kapak Pilfer, 12 şişelik karton kutu. 30 litrelik iade alınabilir paslanmaz çelik fıçı. 20 litrelik geri dönüştürülebilir KEYKEG. Şarap ustasının görüşü Yaklaşık 12°C'de soğuk olarak tadılmalıdır. Kuru ve meyvemsi bir tat. Gelişmiş aromatik notalar, egzotik meyveler. Şişe açılmadan önce, filtre edilmemiş bir içeceğin doğal tortusunu askıya almak için çalkalanmalıdır. Düz tabanlı bir bardağın 50 santimetre kadar yakınında ince bir akışla servis edilir.
Almanya, Freiburg
...Ahşap ekran, Uzun süreli ekran, Ahşap şarap ekranı, Ahşap stand, Ahşap kitap ekranı, Ahşap satış standı, Çok katmanlı ekran, Doğal gıda için ekran, Ahşap ekran Ekranlar Ahşap ekran, Uzun süreli ekran, Ahşap şarap ekranı, Ahşap stand, Ahşap kitap ekranı, Ahşap satış standı, Çok katmanlı ekran, Doğal gıda için ekran, Slatwall ile ahşap ekran, Çay için ekran, Ahşap stand, Ahşap satış standı, Flightcase, Ahşap soket ekranı Farklı dekorlar ve baskılarla ahşap ekranlar Projelerinize de özel olarak yaklaşmaktan memnuniyet duyarız ve size özel ahşap ekranınızı sunarız.
Finlandiya, Turku
...{"Bölge":"İtalya – Veneto","Belgelendirme":"DOCG","Alkol Oranı":"%11.5","Hacim":"75cl","Çeşit":"Yüzde 100 Glera","Şarap Yapımı":"Nazik Presleme ve Kontrol Altında Sıcaklıkta Saf Fermentasyon. İkinci Fermentasyon ve 12 – 13°C'de Yaklaşık 50 Gün Süren Doğal Fermentasyon Oto-kilitte."}...
...Eklenmiş sülfür yok, şarap katkı maddesi yok ve iddialar yok! Nihil, saf, sağlıklı, %100 Malbec ve %100 organik bir Cahors'dur, devrim niteliğindeki tarım teknolojisi (Marcel Mezy Teknolojileri) sayesinde. Nihil, Latince "Hiçbir şey" anlamına gelir ve adını doğal sülfür varlığının çok düşük olmasından alır; neredeyse sıfır, yani litre başına 6 mg. Beklemeden tadılması gereken eşsiz bir şarap...
Almanya, Oberkirch
...Bölgemiz olan Oberkirch şarap bölgesinden gerçek Riesling şarabı kullanılarak üretilmiştir. Ham maddeleri kanola yağı, ayçiçeği yağı ve üzüm çekirdeği yağı ile tüm vücut kullanımı için çok yönlü bir sabundur.
Fransa, Saint-Vérand
...Chardonnay üzümünden yapılan tatlı şarap, oldukça nadirdir. Sadece üzümde asil çürüme oluştuğu yıllarda yapılabilir. Ekim ayı sonu - Kasım ayı başında elle toplanır. Çok az verim alınır. Üzümler doğal şekerler açısından yoğunlaşmıştır. Bayram yemeklerinizi (foie gras veya tatlı) eşlik etmek için mükemmeldir. 50 cl'lik şişelerde paketlenmiştir.
Fransa, Fayl-Billot
...Şarap şişelerini mahzenden çıkarmak için vazgeçilmez ve mutfakta veya oturma odasında saklamak için estetik bir seçenek. Malzeme: Doğal beyaz soyulmuş hasır Dış boyutlar: 34cm x 25cm x 22cm Menşei: Fransa...
Ukrayna, Zaporizhzhia
...Parlak, zengin bir tat ve aroma ile alkol içermeyen içecek varyasyonu, tarçın ve narenciye baharatlı notalar içerir. Bu harika içecek ısıtır, tonlar, çok belirgin antibakteriyel özelliklere sahiptir. İçindekiler: şeker, çekirdekleri çıkarılmış taze vişne, doğal bal, taze portakal, taze siyah frenk üzümü, taze Sudan gülü yaprakları, toz haline getirilmiş Sudan gülü yaprakları, toz tarçın, toz kırmızı biber, toz muskat, toz karanfil. ÜRÜN AĞIRLIĞI: 25 g PAKET TİPİ: Çubuk / Gösterim kutusu...
Fransa, Saint Meen Le Grand
...UYGULAMALAR AĞAÇ YETİŞTİRİCİLİĞİ VE ŞARAP YETİŞTİRİCİLİĞİ ALANINDA EVAGEL ARBO, don döneminden önce uygulanması için özellikle tavsiye edilmektedir. 100 litre suya 20 litre seyreltilmelidir/ Ha (yardımcı maddeler gerekli değildir) DOĞAL MADDELER BİOSTİMÜLAN KULLANIMLARI İÇİN EVAGEL ARBO, yalnızca biyo-stimülan kullanımları için doğal gıda bitkisel maddeler içermektedir (16 Nisan 2019 tarihli 2019-329 sayılı yönetmelik) ABIYOTİK STRES ŞUNLAR TARAFINDAN TETİKLENİR: • Tuzluluk • Su eksikliği • Güneş ışınımı • Besin eksiklikleri • Rüzgar • Sıcaklık şokları • Donlar...
İtalya, Codognè
...Sistem, alkollü sıvıyı bir ekstraktan (genellikle su) ayıran bir membran kurar. Difüzyon ve doğal osmozun ortak etkisi, etanol moleküllerinin alkol içeriğini ortadan kaldırarak ekstraksiyon sıvısına göç etmesini sağlar. Uygun olduğu alanlar: Şarap, bira veya diğer hidroalkolik çözeltilerden alkol çıkarma; Takılı bir fermantasyonu yeniden başlatma; "Dengesiz" sıvıları düzeltme. Gaz ayarlamak da mümkündür.
Fransa, Arles
...L'artisan Popol Aromalı Trüf Balsamik Sirke Hazırlığı. İçindekiler: Modena IGP balsamik sirke %6 asidite 98% (şarap sirkesi, üzüm pekmezi, E150d renklendirici, sülfatlar). Doğal siyah trüf aroması %2.
...Şeker Ekmeği ananası, en lezzetli ananas türüdür. Doğal olarak beyaz olan eti, ince bal ve hindistancevizi notaları sunar. Tropikal bir ara vermek için mükemmel! Fransız Arrangeurs, Gers'in kalbinde %100 organik içkiler üretmektedir. Şarap, lezzetli ve zarif bir şekilde, Okitan bölgesinde el yapımı olarak damıtılmaktadır. Alkolün aşırı tüketimi sağlığa zararlıdır. Ölçülü tüketilmesi önerilir. Ağırlık: 1.5 kg Boyutlar: 10 × 10 × 30 cm Alkol derecesi: %32 Hacim: 70 cl...
İtalya, Palagonia
...İçindekiler: Yetiştirilmiş mantar %65 (Agaricus Bisporus), ayçiçeği yağı %35, asidik şarap sirkesi, tuz, değişken oranlarda doğal aromalar (nane, sarımsak, kırmızı biber tozu, pul biber, paprika). Sitrik asit, L-askorbik asit. Konteynerler: 212g/620g/1kg/3kg...
İspanya, Murcia
... edilmiştir. Yeni Fransız meşe fıçılarda malolaktik fermentasyon. 25 ay boyunca kendi tortusunda olgunlaştırılmıştır. Şarap imalathanemizde oksidasyona karşı koruma, her fıçıda yaklaşık 5 cm tortu ile doğal olarak gerçekleştiği için çok az veya hiç batonnage uygulanmamaktadır. TADIM NOTLARI Tiramisu - kahve, krema ve kakao notaları. Cesur, iyi yapılandırılmış yuvarlak bir ağız hissi ile uzun süreli bir bitişe sahip. Gelecek yıllarda birçok yıl boyunca bir koleksiyonu mutlu bir şekilde süsleyecektir.
Birleşik Krallık, Slough
... kırmızı şarap, yumurta likörü ve haşlanmış meyveye eklenir. Pişirilmiş jambonun üzerine glazür yapmadan önce, yüzeye bir elmas deseni kesin ve her parçayı bir bütün karanfil ile delik açın. Tıpta karminatif, aromatik ve uyarıcı olarak kullanılır.
Fransa, Paris
...Masif Akasya'dan Üretilmiştir Doğal renk, Alüminyum üst, Genişlik 160cm - Bu çok güzel masif akasya barı ve metal üst, endüstriyel tarzda bir oturma odası veya bar için mükemmel olacaktır. Birçok bölmeden (çekmeceler ve raflar) oluşmaktadır, böylece gerekli her şeyi saklayabilirsiniz. Ayrıca, çıkarılabilir bir bölme 18 şişe şarap saklamanıza da olanak tanır. Boyutlar: G 160cm x D 50cm x Y 100cm Yapı: Masif Akasya Üst: Alüminyum Tarz: Endüstriyel Ağırlık: 117 Kg Renk: Doğal...
...Bag-in-Box torbaları, sıvıları aseptik koşullarda paketlemek ve depolamak için özel olarak üretilmiş çok katmanlı torbalardır ve böylece ürünlerin kalitesini uzun süre koruyarak özellikle kış aylarında avantaj sağlar. Sıvı ve yarı sıvı ürünleri, doğal sebze ve meyve suları, şarap, yağ, su ve süt ürünleri gibi paketlemek için Bag-in-Box torbalarının kullanılması idealdir. Bu tür bir ambalaj, katkı...
İtalya, Salerno
...İtalya menşeli taze hamsi (FAO bölgesi 37.1.2.3), aynı gün işlenmiş ve şarap sirkesi ile marine edilmiştir. Karışık yağ içinde paketlenmiştir; %20 sızma zeytinyağı, %80 ayçiçek yağı ve taze aromalar ile. Vakumlu kaplarda paketlenmiştir. Hamsi (Engraulis encrasicolus), %80 ayçiçek yağı, %20 sızma zeytinyağı, sirke, antioksidan, tat artırıcı, aroma, tuz, doğal aromalar. Tüketim tarihi 120 gün +4...
Fransa, Passa
...Korunan doğal bir ortamın kalbinde, Aspres tepelerinde. Domaine Rossignol, el yapımı şaraplar üretmektedir. Bu şarap, kiraz ve böğürtlen aromalarıyla, yumuşak tanenleriyle birlikte, kirazlı clafoutis, kara orman pastası veya aperatif olarak tadılabilir. 8° ile 10° C arasında servis edilmelidir.
İtalya, Roma
...İçindekiler: Ketçap (domates püresi %50, su, şeker, şarap sirkesi, tuz, doğal aromalar, kıvam artırıcılar: xanthan sakızı ve guar sakızı), Yaz trüfü %3 (Tuber aestivum Vitt.), tuz, aroma. Asidik madde: Laktik asit E270. Son kullanma tarihi: 12 ay. Kullanım şekli: Et, soğuk yemekler, haşlanmış etler, salatalar için ideal. Organoleptik özellikler: Görünüm: yoğun krema Renk: kırmızı Koku: tipik...
Almanya, Potsdam
... (DIN EN 350-2) ve doğrudan toprakla temas etme imkanı sayesinde, son zamanlarda özellikle yaban hayvan koruma alanında Robinya ağacı kendini kanıtlamıştır. Kullanım Alanları: - Yaban hayvan koruma çitleri - Atlar için ahır çitleri - Hayvanlar için ahır çitleri - Meralar için çitler - Ağaç koruma - Direk blokları - Çit yapımı - Görsel koruma - Kıyı güvenliği - Bahçe ve peyzaj inşaatı - Şarap ve meyve yetiştiriciliği...
İspanya, Geneto San Cristobal De La Laguna
...TEMEL ÜRÜNLER: Yerel Inzolia Şarapları. Alkol Oranı: 12,8 derece. ŞEKER: 50 gr. lt. AROMALANDIRMA: doğal acı badem tipik. TEMEL ÜRÜNLER: Yerel Nero D'Avola Şarapları. Alkol Oranı: 14,2 derece. ŞEKER: 50 gr. lt. AROMALANDIRMA: doğal acı badem tipik.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play