...Kayın Kesim Tahtası Domuz Şeklinde Polonya ormanlarından elde edilen ahşaptan yapılmış tahtalar. AHŞAP: Kayın SON İŞLEME: ayçiçek yağı YAN İŞLEME: yuvarlak AĞIRLIK: 0,25 kg MARKALAMA: her pozisyonda süper kaliteli lazer kazıma 200x200mm üzeri kazıma boyutu isteğe bağlı olarak mevcuttur. SEÇENEKLER: - Birim ambalaj shrink film içinde - Birim ambalaj bantla TESLİMAT SÜRESİ: 2-4 hafta kat. no:00-00-028 Boyutlar:300x200x9mm Ahşap:kayın son işlem:ayçiçek yağı yan işlem:yuvarlak Ağırlık:0,25kg...
Polonya, Warszawa, Poland
... bağlayıcı ajandır. Tam buğday unu veya iri tahıllarla yapılan hamur işlerinin gaz ve buharı bağlamasına yardımcı olarak onlara hafif ve hacimli bir doku kazandırır. Tatlı ve tuzlu yemekler, Vital Buğday Gluteni ile daha kabarık hale getirilebilir. Ayrıca, mükemmel bir bitkisel protein kaynağıdır ve vejetaryen mutfakta et yerine kullanılabilir. Popüler bir et alternatifi olan Seitan, Vital Buğday Gluteni'nden yapılmaktadır. Ayrıca, evcil hayvan maması üretiminde ve balık, buzağı ve domuz yavruları için yemlerde de kullanılmaktadır.
Polonya, Brzozów
... sağlığı üzerinde etkili olur. Biotin eksikliğinin belirtileri şunlardır:<ul> <li>uyku hali</li> <li>apatik olma</li> <li>sinirlilik</li> <li>kaygı ve depresyon halleri</li> <li>saç dökülmesi</li> <li>çatlayan tırnaklar</li> <li>konjonktivit</li></ul>B7 vitamini, etlerde (domuz, sığır, tavuk), yumurta sarılarında, peynirde, kepeklerde, esmer pirinçte, kanola ve ayçiçeği yağında ve meyvelerde - muz, kavun, greyfurt, üzüm ve şeftali gibi - bulunabilir. Teknolojik işlemler ve ısıl işleme, gıda ürünlerinde bulunan biotinin kısmi veya tamamen bozulmasına neden olur, bu nedenle...
Polonya, Skała
AL-EM Et Kesim Tesisi 30 yıldır aile şirketi olarak domuz, sığır, dana ve tavuk eti üretimi yapmaktayız. Her gün yaklaşık 60 ton et kesiyoruz. Toptancılara, et işleme tesislerine, mağazalara, restoranlara ve otellere, ayrıca yemekhanelere, okullara ve hastanelere hizmet vermekteyiz. Gastronomi sektörü için uygun gramajda porsiyonlanmış et parçaları sunuyoruz, bu da mutfaklarınızda işlerinizi...
...Polonya'daki en önemli Et İşleme Tesislerinden biriyiz. Genellikle domuz ve tavuk etinden üretim yapıyoruz. Her gün yaklaşık 70 ton üretim yapıyoruz.
Polonya, Płońsk
... güvenilir ve sertifikalı üreticilerle işbirliği yapıyoruz. Et, bir dizi teste tabi tutulmakta ve ardından prosedürlere uygun olarak uzman bir işleme tabi tutulmaktadır. Ürünlerimizle veya uzun süreli işbirliği yapma konusunda ilgilenen kişi ve firmaları telefonla 504 455 522 / 23 657 50 38 numaralarından veya elektronik olarak bizimle iletişime geçmeye davet ediyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play