...Sığır bacağının beşinci kesimidir ve uyluk kemiği biceps'in anatomik bölgesini içerir. Kesimin yuvarlak şekli nedeniyle bu isim verilmiştir. Et yağsız ve yumuşaktır. Kaval kemiği buharda pişirilmiş biftekler ve sarılmış etler için kullanılabilir. Aynı zamanda fırında veya ızgarada biftekler için dilimlenebilir.
...Diz Kemiği
Top
Bacak
Yağlı Dil
Fındık
Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya
Saklama sıcaklığı: Soğutulmuş -1º/+2º ve dondurulmuş -18º
Tür: Sığır
Kalite: Yüksek Kalite Sığır Eti
Saklama süresi: Soğutulmuş 120 gün / Dondurulmuş 18 ay
Irk: Angus / Hereford
Parça başına ağırlık: 3,85 ile 4,80 kg
Kalibre: Kalibre yok...
...Donmuş Kemiksiz Sığır Eti sunuyoruz, bu da saygın müşterilerimizin gereksinimlerine uygun olarak hazırlanmıştır. Ürün yelpazemiz, piyasa lideri fiyatlarla sunulmakta ve müşterilerimiz tarafından takdir edilmektedir. Donmuş Helal Su Buffalo Eti ön kısım fq kesimleri (boyun, sırt, omuz, göğüs, diz) arka kısım hq kesimleri, dengelenmiş, donmuş kemiksiz buffalo eti.
- Dengelenmiş (Ön kısımlar %60...
... VPF), 3 D ve 4 D omuz, derisiyle veya derisiz göğüs, boğaz, karaciğer, yağsız domuz eti, diz, yağsız domuz, trimming, capa, yaban domuzu eti, eşek, geyik, boğa, kanguru, hindi PAC, tavuk, tavuk eti...
Ayrıca, tüm balıklar ve su ürünleri sektöründeki ürünler hakkında (sadece dondurulmuş) teklifler de sunabiliriz.
Danışma için bizimle iletişime geçin: 04 74 05 69 97...