Belçika, Beringen
...Genellikle, en az bağ dokusuna sahip olan en yumuşak sığır etleri, hayvanın omurgası boyunca yer alan kesimlerdir çünkü bu kesimler en az iş yapar. Fileto veya bonfile (ismi de önerdiği gibi) bu tür bir kesimdir. Az veya hiç yağ ve bağ dokusu içermeyen fileto, tavada kızartma ve mangalda pişirme için biftekler veya sote için şeritler halinde kesilmek üzere en uygun olanıdır.
Fransa, Paris
...Sağlıklı ve %100 doğal bir diyetle köpeğinizi beslemek isteyenler için sığır ciğeri büyük bir değer ödülüdür. Sığır ciğeri: Faydaları nelerdir? %100 doğal, tek bileşenli atıştırmalıklar, hiçbir kimyasal içermez Tahılsız, glütensiz, soyasız, koruyucu maddesiz, yapay renklendiricisiz, katkı maddesiz, GDO'suz... En seçici olanlar için mükemmel, küçük, orta ve büyük boylar için! Eğitim ödülü olarak kullanılabilir Köpek boyutu: 5 Kg max 5-10 Kg 10-20 Kg 20-30 Kg 30-50 Kg 50 Kg ve üzeri Menü: Sığır Analitik bileşenler: Ham protein: %63.50 - Ham yağ: %14.49 - Maksimum nem: %7.30 - Mineraller: %8.85...
Finlandiya, Turku
...Daha Hafif Bir Lezzete Sahip En Yumuşak Kesim, Genellikle Zengin Soslar ve Yan Lezzetlerle Tamamlanır. Otla Beslenen Sığır Eti, Genellikle Geleneksel Olanına Göre Daha Az Yağlı Olarak Değerlendirilir. Ayrıca, Antioksidanlar, Vitaminler ve İyileştirici Bağışıklık ve Anti-İnflamasyon Faydaları ile İlişkilendirilen Konjuge Linoleik Asit (CLA) Gibi Anahtar Besin Maddeleri Bakımından Daha Yüksektir.
Belçika, Ath
... hazırlayacaktır. Oğlakların en az 35 kg ağırlığında olması gerekmektedir, bu da onların yetişkin ağırlıklarının %50'sine denk gelir. SEFAB ürün yelpazesi ile kolayca ulaşılabilen bu hedef, rekabetçi kalmak için esastır. 7 aylıkken, çiftleşme en önemli aşamadır. Bu aşamayı başarmak için, erkek ve dişi hayvanların verimli olması gerekir. Bu parametreyi güvence altına almak için, FERTILITIS, hipofizi uyaracak ve böylece cinsiyet hormonlarının salgılanmasını artıracak bir tamamlayıcı yemdir, bu da başarı şansını artıracaktır.
Fransa, Cornillé
...PAT80, doğal olarak en az %80 konsantre edilmiş bir kurutulmuş sığır proteini olup, sığır proteinlerinizi zenginleştirmenize ve "et/sığır eti pişirilmiş" tadını güçlendirmenize olanak tanır, bu da iştah açıcı bir faktördür. Yağ içeriği, granüllerin iyi bir şekilde tutulmasını sağlar (ince parçacıkların tıkanması).
Fransa, La Jaille Yvon
... - Kategorisindeki en iyi lezzet - Dikkate değer bir doku - 10'dan az doğal ve işlevsel içerik - Katkı maddesi veya koruyucu içermeyen - Fransa'nın yıldız şefleri tarafından önerilen Ürünlerimiz: - Farklı gramajlarda burgerler - Dökme kıyma - Köfteler - Merguez, chorizette, - Sosisler, otlu, Antiller kolombosu, burgonya, hindistan cevizi, bask bölgesi... - Kıymalı Prêt A Incorporer, genellikle sığır eti (kısa...