Fransa, Luitré-Dompierre
Mükemmeliyet tutkusu ve kaliteye bağlılıkla kurulan CBViandes-Distri, birinci sınıf ürünleri ve olağanüstü müşteri hizmetleri ile tanınan bir et ticaret şirketidir. Müşterilerimizin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için özenle seçilmiş geniş bir et yelpazesi sunma konusundaki kararlılığımızla öne çıkıyoruz. CBViandes-Distri'de, misyonumuz size yüksek kaliteli ürünler sunmak ve gıda güvenliği konu...
Belçika, Waterloo
...Bife de Vacío Bavette Vacío Flank steak Flank steak Bavetta Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklıkları: Soğutulmuş -1º/+2º ve dondurulmuş -18º Tür: Sığır Kalite: Yüksek Kalite Sığır Eti Raf ömrü: Soğutulmuş 120 gün / Dondurulmuş 18 ay Irk: Angus / Hereford Parça başına ağırlık: 0,5 ila 0,65 kg Kalibre: Kalibre yok...
Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai
Fransa, Lyon
...köken VBF veya Fransa veya AB ... Kesim örnekleri: - Flank - Şank - Flap - Skirt - Kuyruk - Asılı biftek - Göğüs - Karaciğer - Flap - Entrecôte - Chuck - Örümcek...
Almanya, Neutrebbin
B.A.B. AGRARBERATUNG GmbH olarak, müşterilerimize enerji seviyelerini artıran ve yan etkiler olmadan optimal sıvı alımı ile ferahlama hissi veren sağlıklı enerji içecekleri ve diğer içecekler sunmayı hedefliyoruz. İçecek kategorimizde Sprite Energy Drinks, Lipton Ice Tea Energy Drinks, San Pellegrino Mineralwasser ve daha fazlasını bulabilirsiniz. Bu ürünler, küresel müşterilerin özel ihtiyaçların...
Almanya, Berlin
... Dondurulmuş İç Kemik Kesilmiş 5 cm Dondurulmuş Göğüs Kemsiz Göğüs Kemsiz - PAD Kürek Kemsiz 80/20 Kürek Kemsiz 70/30 Bavette PAD Flank Steak PAD Sığır İşlenmiş Et Ürünleri R1 Kesimleri 98/02 Kesimleri 95/05 Kesimleri Sığır Arka Dörtte Parçalar But 3'lü Kesim Üst Kısım Kapağı ile 8+ Üst Kısım Kapağı Olmadan Üst Kısım Kapağı Olmadan - PAD 3-5+ Alt Kısım Rulolu Alt Kısım Rulosuz Yan Tendon ile Alt Kısım Rulosuz Yan Tendonsuz...
Hollanda, Enschede
...Sığır Et İsimleri: Bebek Top - Kangal Biftek Blade Steak (Pot Roast) - Sukadelap Brisket - Göğüs (kas) Chuck - Omuz/Alt Kaburga Chuck Roast - Güveç Eti (sığır parçaları, kıyma eti) Chuck tender (petit tender) - Diamanthaas, Yahudi bifteği Club Steak (Ayrıca NY Steak veya Strip Steak olarak da bilinir) - Entrecôte Delmonico Steak - Ribeye Eye of Round - Arka Kısım (Rosbif) Flank Steak/Et...
Belçika, Beringen
...Flank steak son derece çok yönlüdür. Stir-fry için ince dilimler halinde kesmek için mükemmel olan flank steak, yavaş pişirme koşullarında da son derece iyi performans gösterir. Yavaş pişirdikten sonra, bu sığır eti parçası bir çatal ile didiklenebilir ve burritolara veya salatalara eklenebilir.
Fransa, Lisieux
...sığır iç organları...
Litvanya, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai
Romanya, Constanta
...Maria, 1995'ten beri Romanya'daki en iyi hayvanları sunmaktadır. Taze ve dondurulmuş Kuzu, Koyun, Keçi, Sığır ve Dana eti sağlıyoruz. Kesimlerimiz şunları içerir: Tenderloin, Prime Rib, Brisket, Flank, Shin & Shank, Knuckle, Topside, Silverside, Rumpsteak, Baş Eti Kesimi, Eyeround, Chuck & Blade, Chuck Tender, Ribeye Steak, Heel.. Yan ürünler: Mide, Testis, Kuyruk, Ayak, Omasum, Akciğer, Aort, Dil, Diyafram, Karaciğer, Tendon, Maske, Burun, Bağırsak, Yağ, Böbrek, Karaciğer, Kalp, Penis.. Ayrıca, en yüksek standartlarda ve premium Dana, Genç Boğa ve Sığır markası ...
Polonya, Leszno
...bavetta, şank, boyun, göz yuvarlağı, flank, omuz ve bonfile gibi kesimler bulunmaktadır. Ayrıca roast beef, kanat, brisket, trim, scion, mide, karaciğer ve flank gibi ürünler de sunmaktayız. Domuz eti konusunda ise sunduğumuz kesimler şunlardır: – yağ, – yarım karkas, – deriler, – yumuşak ve sert yağ, – 4D jambon, – kemiksiz domuz boynu, – kemiksiz sırt, – 4D omuz. Ayrıca A ve B sınıfı...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play