Almanya, Heidelberg
...Semolina garlic 0.8-2, ince öğütülmüş sarımsak, granüler bir dokuya sahip olup, kuru baharat karışımları, soslar ve baharat uygulamalarında iyi çalışan zengin bir sarımsak tadı sunar.
Fransa, Trebedan
...toprak altındaki farelere karşı galerilerde uzak tutar. Sarımsak özü ile tedavi edilen çilekler, tüm lezzetlerini korur ve tadı sarımsaktan etkilenmez. Çilekler, sebze bahçeleri, bağlar, meyve ağaçları, çiçekli çalılar ve iç mekan bitkileri için: %2 oranında seyreltin (20cl için 9,8 litre su) Gül çalılarınızdaki yaprak bitlerine karşı: İlk uygulama için %5 oranında seyreltin AĞIRLIK: 2 kg BOYUTLAR: 20 × 20 × 30 cm...
Macaristan, Budapest
...Sarımsak yağı, mutfağınıza sarımsakların zengin ve aromatik lezzetini getiren çok yönlü bir uçucu yağdır. Bu yağ, taze sarımsağa pratik bir alternatif sunarak, soyma ve doğrama zahmetine girmeden aynı güçlü tadı sağlar. Sarımsak yağı, etler ve salatalar üzerine gezdirme veya soslar ve marine soslarının lezzetini artırma gibi çeşitli yemeklerde kullanılabilir. Çok yönlülüğü mutfakla sınırlı kalmaz...
İspanya, Madrid
...Sarımsak, yoğun ve karakteristik tadı nedeniyle mutfakta yaygın olarak kullanılan aromatik bir soğandır. Zambakgiller familyasına aittir ve dünyanın çeşitli bölgelerinde yetiştirilir. Birçok tarifte temel bir bileşen olmasının yanı sıra, sarımsak bağışıklık sistemini güçlendirme ve antioksidan etkileri gibi sağlık için faydalı özellikleri ile de bilinir. Alisin gibi sülfür bileşenleri açısından zengin olan sarımsak, aynı zamanda antimikrobiyal ve kardiyovasküler özelliklere sahiptir; kan basıncını ve kolesterolü azaltmaya katkıda bulunur. Gastronomi ve doğal tıpta temel bir gıda maddesidir.
İspanya, Molina De Segura
...Lord Spices Group'un dökme sarımsağı, her mutfak için vazgeçilmez bir bileşendir ve eşsiz bir tat ve aroma katmaktadır. Bu ürün, en saf ve otantik tadı garanti etmek için titizlikle seçilmiş ve işlenmiştir. Profesyonel şefler ve mutfak becerilerini geliştirmek isteyen meraklılar için idealdir. Sürdürülebilir bir şekilde yetiştirilen ve yerel çiftçileri destekleyen sarımsaklar sunmaktan gurur...
İsveç, Norrköping
...Mısır sarımsağı, kendine özgü tadı, mutfaktaki kullanımı ve tarihi önemi ile tanınan, iyi bilinen ve popüler bir sarımsak çeşididir.
Fransa, Cadeilhan
...Fransız organik balı ile Gers bölgesine ait organik siyah sarımsağın ince bir karışımı, iki süper gıda maddesinin faydalarını ve besin niteliklerini bir araya getirir. Siyah sarımsaklı bal, hem tuzlu hem de tatlı hazırlıklarınız için idealdir. Siyah sarımsağın tatlı ve zarif tadı ile balın tatlılığı, birçok yemek, marine, sos veya sadece tost için mükemmel bir malzeme haline getirir. Etlerinizi...
Fransa, Divajeu
...Fransız Griselle çeşidi gri kabuklu ve beyaz-mor etli, sertifikalı soğan tohumu (Allium Oschaninii). Bu soğan, "gri soğan" olarak da bilinir ve belirgin ve çok aromatik tadı nedeniyle uzmanlar ve gurmeler tarafından çok beğenilmektedir. 20 kg'lık torbalarda paketlenmiş soğanlar. Diğer paketleme seçenekleri talep üzerine mevcuttur.
İspanya, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Pikillo tuzu, zeytinyağı ve çeşitli bitkisel bileşenlerle, örneğin biber ve sarımsak, fiziksel süreçler aracılığıyla paketlenmiştir. Bu, pate dokusu ve siyah sarımsak aroması ve tadı ile pikillo, ekmek dilimleri üzerinde doğrudan tüketmek veya spagetti tabaklarında, kırmızı et yemeklerinde... tüketmek için oldukça lezzetli hale getirir.
Ukrayna, Znamianka
...Ürünün kullanımı yüksek verim sağlar, kalite ve tadı iyileştirir, hastalıklara karşı direnci artırır, bitki stresini azaltır ve onlara yeterli besin sağlar. İnsanlar ve çevre için güvenlidir. Organik Tarım için Organic Standard tarafından sertifikalandırılmıştır, AB Yönetmelikleri No. 834/2007 ve 889/2008 ile eşdeğerdir. Hazırlama şekli:Sıvı TU:TU U 19380560.002-98 Ambalaj:PE şişe 0.5 l, 1 l.
Polonya, Brzozów
... eklenmiş kabak ve zencefilli humus, sağlıklı bir atıştırmalık ve yemeklere lezzetli bir katkıdır. Ekmek, sandviçler veya tostlar için harika bir ek olarak kullanılır. Hafif bir kıvama sahiptir, kolayca sürülür ve hoş bir tadı vardır. Protein, lif, vitamin ve mineraller içerir. &nbsp; <strong> İçindekiler: </strong> haşlanmış nohut %43, kabak %14, fırınlanmış havuç %14, su, susam ezmesi, limon suyu, taze sarımsak, deniz tuzu, karabiber, köri.
Almanya, Bad Bentheim
...Sarımsak (Allium sativum): Sarımsak, soğan, frenk soğanı, pırasa ve fesleğen gibi sarımsak ürünleri ailesine aittir. Sarımsak granülü, ezilmiş sarımsaktan daha ince bir yapıya sahiptir, ancak tozdan daha kalındır. Granül beyaz-krem rengindedir ve güçlü, keskin, hafif tatlı bir kokuya sahiptir. Sarımsak granülünün yakıcı, acı bir tadı vardır.
Fransa, Paris
...Le Zaatar veya Za’atar, Farsça "kekik" anlamına gelir ve bir bakıma Levanten mutfağının Provence otudur. Bu, birkaç yüzyıldır var olan bir Orta Doğu baharatıdır. Malzemeler bölgeden bölgeye değişiklik gösterse de, zaatar genellikle kekik, origan veya mercanköşk, sumak ve susam tohumları içerir. Bazı mutfaklarda nane, kekik veya hatta sarımsak tozu veya kişniş tohumları da bulabilirsiniz. Zaatar, mutfakta çok sayıda kullanıma sahip oldukça çok yönlü bir karışımdır. Boyutlar: 5 x 4 x 4 cm Net ağırlık: 10 g Hacim: 30ml...
İspanya, Guijuelo-Salamanca
...El yapımı Pimentón D.O de la Vera (Cáceres) ile doldurulmuş, doğal baharatlarla marine edilmiş ve hiçbir koruyucu, tuz, sarımsak ve kekik içermemektedir. Minimum 5-6 ay olgunlaşma süresine sahiptir. Olağanüstü tadı ve aroması ile dikkat çekmektedir. Üretim Süreci: Bekletme, marine etme, doldurma, kurutma ve olgunlaştırma. Malzemeler: İberik Kestane Domuzu Bonfilesi, Pimentón D.O de la Vera...
Fransa, Lalinde
...Île de Ré'den organik maydanoz fleur de sel. Maydanoz tadı. Elle toplanmıştır. İçindekiler: Île de Ré fleur de sel, organik toz sarımsak, organik maydanoz. Net ağırlık 95g Net ağırlık: 95g...
Birleşik Krallık, Basildon
...Allium schoenoprasum'un kesilmiş, kurutulmuş yaprakları. Yeşil sarılmış yaprak parçaları. Karakteristik – taze/yumuşak soğan/sarımsak aroması ve tadı. Ürün Grubu: Baharatlar ve Otlar Kategori: Ot Tür: Bütün Doğa: Doğal...
Fransa, Ham
... sahiptir. Dengeli ve uyumlu tadı, taze sarımsak notalarıyla zenginleştirilmiş olup, hafif bir soğan tadı da sunar. Sıcak veya soğuk birçok yemekle mükemmel bir uyum sağlar. Biyoğulmuş zeytinyağımız, kimyasal maddeler ve GDO'lardan arındırılmış, yüksek kaliteli bir yağ sağlamak için sıkı organik tarım standartlarına göre üretilmektedir. Referans: AR802285 Miktar: 250ml...
İspanya, Bigastro-Alicante
...sürülebilir. Tipik taze sarımsak kokusu ve tadı tamamen ortadan kalkarak, trüf ve meyan kökünü andıran meyvemsi ve aromatik bir tat haline gelir. Siyah Sarımsak Amefruits Gourmet, hem toptan hem de 2 dişlik paketler halinde satılmaktadır: 2 dişlik paketin ağırlığı yaklaşık 80 gramdır.
Macaristan, Szeged
... Kullanımı hemen hemen her durumda idealdir; eğer belirli bir yemeğe saf sarımsak tadı katmak istiyorsak. Etlerde, makarnalarda, salatalarda, garnitürlerde mükemmel bir alternatif, ama elbette lezzetli bir ev yapımı langırtı da bu karışımla tatlandırmak istediğimizde bizi yarı yolda bırakmaz.
Fransa, Varennes-Jarcy
...Koyu çikolata ve hafif siyah sarımsak ile tatlandırılmış bir sürme çikolata. Ağızda sonrasında hissedilen siyah sarımsağın kendine has tadı ve yuvarlaklığı ile birlikte, umami tadı çikolatanın lezzetini artırarak ön plana çıkarıyor. Kreplerin üzerinde veya bir dilim ekmekte mükemmel bir seçim. Siyah sarımsağımız, Drôme bölgesinden gelen bir BIO IGP Beyaz Sarımsak'tan üretilmektedir. Kullanılan...
İtalya, Grosseto
...Las Pedroñeras bölgesi, mükemmel kalitede sarımsak üreten başlıca alanlardan biridir. İklim özellikleri ve toprağının kendine has yapısı sayesinde özel bir sarımsak türü ortaya çıkmaktadır. Las Pedroñeras mor sarımsağı, orta-büyük boyutlardadır. 8 ile 10 diş arasında değişen sayıda dişten oluşur, mor rengiyle dikkat çeker ve sarımsak başını oluşturan beyaz bir "kılıf" ile korunur. Keskin bir kokusu, baharatlı ve uyarıcı bir tadı vardır.
Fransa, Aix-En-Provence
...SİYAH SARIMSAK'I KEŞFEDİN: FRANSIZ USTALIĞINDAN GELEN EŞSİZ BİR KONDİMENTO SİYAH SARIMSAK NEDİR? Siyah sarımsak üretimi karmaşık bir süreçtir. Bu, klasik sarımsaktır; birkaç hafta boyunca bir buhar odasında bekletildikten sonra, eşsiz bir görünüm, koku ve tat geliştirir. Sonuç olarak, yoğun bir aromaya sahip, lastik gibi bir dokuya sahip ve karamelize sarımsak tadı ile birlikte, porcini mantarı...
Almanya, Hamburg
..."Beyaz Sarımsak", çünkü bu isimle anılan özel bir sarımsak türü yoktur. Sarımsak, genel olarak soğan bitkisi olan ve yüzlerce farklı çeşidi bulunan, her birinin kendine özgü özellikleri olan bir bitkidir. Sarımsak başları tipik olarak, kağıt benzeri beyaz veya pembe bir kabukla kaplı birkaç ayrı dişten oluşur. Sarımsağın tadı ve aroması, çeşidine ve sarımsağın yaşına bağlı olarak hafif ve tatlıdan keskin ve baharatlıya kadar değişiklik gösterebilir.
...Yeşil otlar ve salatalık parçaları, taze sarımsak, dereotu, krema ile. Görünüm beyaz renk, yeşil otlar ve salatalık parçaları ile. Tat/Aroma taze, kremsi, taze sarımsak, dereotu ve salatalığın karakteristik tadı, hoş bir şekilde dengelenmiş. Kıvam kremsi, pürüzsüz.
Fransa, Graulhet
... sarımsağın aromaları, kurutma süresine bağlı olarak değişir ve biraz da balsamik sirkeyi andırır. Optimal raf ömrü 1 yıldır, ancak Japonya'da bazıları bunu 10 yıl saklamaktadır. İyi bir şarap gibi, yaşlandıkça daha da güzelleşir; olgunlaşmayı durdurmak isterseniz, buzdolabında saklayın. Peki ya mutfakta? Ağızda hafif ekşi, muhteşem bir tat ortaya çıkar; bu tat, anasonu andıran bir tat ile birlikte Umami lezzetlerinden biridir. Tadı o kadar yumuşaktır ki, onu olduğu gibi, saf ve bütün olarak, istediğiniz herhangi bir saatte tadabilirsiniz.
Fransa, Paris
... artırmakta ve hafif tatlı, karamelden meyan köküne kadar değişen tadı, kurutma süresine bağlı olarak, temel beş tat arasında yer alan umami olarak kabul edilmektedir. Siyah sarımsak, özellikle çok yönlüdür ve birçok tarifte, başlangıçtan tatlıya kadar kullanılmaktadır. Gurme şefler ve yıldızlı şefler tarafından oldukça tercih edilmektedir. Ean13:3701511709891 Referans: SiyahSarımsakBioAOPVoghieraKreması1...
Fransa, Perpignan Cedex
...Taze soğan, sebzeleri ve sosları nazikçe lezzetlendirmek için ideal aromatik bir bitkidir; ona yumuşaklık ve tazelik katar. Taze soğanın tadı ince ve hafif olup, hoş bir sarımsak ve arpacık soğanı notası ile uzatılır. Basit ve şık olan ince yaprakları, en zarif yemek sunumlarına şıklık katar.
ufs.country_names.RU, Moscow
... ile mükemmel uyum sağlar ve özellikle kuzu eti ile birlikte kokusu ve tadı ile dikkat çeker. Malzemeler Kuru sarımsak Kullanım Alanı Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanılır. 100 gr'daki Besin Değeri Protein (g / 100g)… 67,4 Yağ (g / 100g)… 0,13 Karbonhidrat (g / 100g)… 5,33 Enerji değeri (kcal / 100g)… 327...
İtalya, MILANO
..."Il Prosciutto Toscano DOP" yalnızca seçilmiş taze İtalyan butlarından üretilmektedir. Tipik "v" şeklindeki derisi kesimi, hafif tuzlu tadı ve dışındaki karabiber ile tanınır. Dilimler yoğun kırmızı renkte, kuru ve yağsızdır. Seçilen birkaç malzeme: domuz butu, tuz, karabiber ve sarımsak. KG.2,280 NET AĞIRLIK AL KG EURO 10,90 AMBALAJ 4 ADET MINIMUM SİPARİŞ 50 AMBALAJ 4 ADET SON KULLANMA TARİHİ 30/09/2025...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play