Almanya, Bad Bentheim
...Chili biber granülü Chili granülü, chili biberlerinden yapılmaktadır. Chili biberleri, köken olarak Güney ve Orta Amerika'dan gelmektedir. Chili biberleri, biberleri acı yapan capsaicin maddesini içerir; bu nedenle biberde ne kadar fazla capsaicin varsa, granül o kadar keskin olur. Keskinlik, SCU (Scoville ölçeği) ile ölçülmektedir. Bu tozun SCU değeri 25000'dir ve bu nedenle ortalama acıdır...
Fransa, Aix-En-Provence
...Kolombiya kökenli Amazon Biberi, tam olgunluğuna ulaşmadan hasat edilmesiyle dikkat çeker. Bu, çoğu akrabası (örneğin, Acı Biber) kırmızı olmasına rağmen, onun sarı rengini açıklar! Bu erken hasat, Amazon Biberi'nin meyvemsi ve ekşi notalar geliştirmesini sağlamak amacıyla yapılmaktadır. Scoville ölçeğinde yaklaşık 50.000 puanla (8/10 eşdeğeri) karakterli bir biber olan Amazon Biberi, acılığı ve aromatik özellikleri bir araya getirir. Amazon Biberi, örneğin bir sos içinde bütün olarak kullanılabilir, daha sonra çıkarılabilir veya öğütülüp hazırlıklarınıza tamamen dahil edilebilir.
Bulgaristan, Sofia
Yüksek kaliteli, doğal, sertifikalı AB Organik ürünlerin üretimi ve ticareti. Tam özel etiketleme hizmetleri ve toptan tedarik sunuyoruz. 2009'dan beri, Alpi Investment yüksek kaliteli doğal ürünlerin üretimi ve ticareti ile ilgilenmektedir. Doğal ürünler, şirket felsefemizin temelini oluşturur. Sadece en iyi doğal bileşenlerle çalışıyor ve yıllar içinde kalitesi kanıtlanmış hammadde üreticilerin...
...Habanero, acı bir biber çeşididir. Acılık derecesi 10, yani 240000 Scoville Birimi ve daha fazlasıdır. Bununla birlikte, acılığın yanı sıra tropikal meyvemsi bir aromaya da sahiptir. Genellikle bilinen acı sosların yapımında kullanılır. Habanerolar, domatesler, tropikal meyveler ile uyumlu olup, baharatlı sosları lezzetlendirmek için idealdir. Ürün numarası: 7050he500 Miktar / İçerik: 500g Acılık derecesi: 10 Scoville Birimleri: 240000...
Fransa, Perpignan Cedex
...Bondamanjak veya Kırmızı Habanero, yaklaşık 5 cm boyunda, çok acı (Scoville ölçeğinde 10/10) ve çok aromatik bir biberdir. Özellikle meyvemsi bir lezzete sahip olup, Antiller'de Bondamanjak, Réunion'da ise cabri biberi olarak adlandırılmaktadır. Doğrudan tüketilmez, ancak yemek pişirilirken lezzet vermek için yemeklerin içine konulur ve servis edilmeden önce çıkarılır.
ufs.country_names.RU, Moscow
... biraz yumuşatılabilir. Biberin acılığı Scoville ölçeği ile ölçülmektedir. Malzemeler Kuru Biberler Kullanım Alanı Ateşli soslar ve baharatlar hazırlamak için kullanın. 100 gr'daki besin değeri Protein (g / 100g)… 13 Yağ (g / 100g)… 14 Karbonhidrat (g / 100g)… 15 Enerji değeri (kcal / 100g)… 240...
Fransa, Guenange
...Bu sos, çoğu yemeği zarif bir şekilde tatlandırır. Acının gücü, limon suyu ve şeker arasındaki dengeyi takdir ediyoruz; bu, mutfak yaratımlarımıza Asya derinliği katıyor. İçindekiler: Şeker, su, biber püresi (15%), sarımsak, tuz, limon suyu, stabilizatör: xantham sakızı, renklendirici (paprika ekstresi), alkol sirkesi (sülfür), koruyucu (potasyum sorbat). İngiltere'de üretilmiştir 142 Ml 6 000 (Scoville Ölçeği)...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play