Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
...Yeşil yansımaları olan altın rengi. Beyaz çiçeklerin (akasyalar, alıç) notaları ile badem ve baharatların (tarçın, karabiber) ipuçları. Lezzetli, zarif, damak güzel bir bitişle yapılandırılmış.
İtalya, San Stino Di Livenza
...Açık saman sarısı renkte, ince ve kalıcı bir perlageye sahip şarap. Meyvemsi-çiçeksi notalara sahip olup, hoş bir şekilde yeşil elma ve badem kabuğu karakteristik ipuçları barındırıyor. Aperatifler veya mezelerle özellikle uygun olan, tam bir yemek şarabı. Üzüm çeşidi: Glera Bölge: Venezia Tip: Köpüklü şarap...
...0,75 lt'lik cam şişelerde şarap. 6 şişeden oluşan paketler. BİTTER BADAMLI İNZOLIA ŞARABI. İçindekiler: Şarap, şeker, doğal badem aroması ( %2,5). Duyusal görünüm: Sarı saman renginde şeffaf bir şarap. Beyaz meyve notalarıyla tatlı meyvemsi bir lezzete sahip, yoğun acı badem kokusu ve tadı var. ACIL BİTTER BADAMLI NERO D'AVOLA. İçindekiler: Şarap, şeker, doğal badem aroması ( %2,5). Duyusal...
Fransa, Saint Cannat
... ikinci bir fermantasyon ile karakterize edilen geleneksel yöntem olarak adlandırılmaktadır. Alkol: %12 Artık şeker: 10-12 g/L DÉGUSTATION Açık ve parlak sarı renkte. Taze ve "ağızda" badem notaları ile birlikte bir burun. Ağızda cömert bir his, ardından güzel bir final. Tazelik ve meyve aromaları zarif bir şekilde harmanlanıyor. Bu köpüklü Bourgogne, aperatif için idealdir ve balık ve kabuklu deniz ürünleri yemeklerinizi mükemmel bir şekilde tamamlayacaktır. Servis için ideal sıcaklık: 6-8°C...
Fransa, Lys Haut Layon
...Terroir: Şist üzerinde kil ve çakıl karışımı toprak Durum: Yüksek layon Şarap Yapımı Şarap yapımı, geleneksel yöntemle gerçekleştirilir. Şişede fermantasyon, üzümün doğal şekerleri ile yapılır. Tadım 6 ile 8°C arasında Göz: Soluk sarı Burun: Sarı meyveler Ağız: Olgun şeftali ve nektarin çağrıştıran ince ve karmaşık aromalar. Neredeyse sinirli bir başlangıç. Geniş ve yuvarlak bir ağız. Denge: Brut Saklama Potansiyeli: 3 yıl içinde tüketilmesi önerilir Yemek ve şarap eşleşmeleri: Aperatif olarak, kokteyllerle ve tatlılarla idealdir. Yaz keki: Badem, nektarin, kayısı ve frambuaz ile...
İtalya, San Pietro Clarenza
...Mevcut: - Nero d'Avola I.G.P. - Cabernet I.G.P. - Merlot I.G.P. - Syrah I.G.P. - Etna Rosso D.O.C. - Inzolia I.G.P. - Chardonnay I.G.P. - Zibibbo I.G.P. - Malvasia I.G.P. - Passito I.G.P. - Badem Şarabı...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...badem, köri, yeşil elma, şeftali... Tavuk veya Comté peyniri ile mükemmel bir uyum sağlayacak geniş bir dokuya sahip harika bir şişe için eşsiz notalar! Hacim: 62cl Tür: Sarı şarap Üzüm çeşidi: %100 Savagnin AOC: Arbois Saklama: Hemen içilebilir ve 2062'ye kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 14-16°C...
Fransa, Pacy-Sur-Eure
... brülée, kırmızı meyve crumble, badem parçaları, Noel baharatları, tonka fasulyesi, yasak meyve, yulaf sütü - bal, lolipop, frambuaz & menekşe makaron, madeleine, çilek malabar, bal, mojito, gurme yaban mersini, nugat, nutella, zencefilli ekmek, kızarmış ekmek, Breton paleti, panettone, şeftali - krema, pina colada, antep fıstığı, aşk elması, patlamış mısır, çilek patlamış mısır, praline rocher, spekulos, elmalı tart, tatin tartı, tutti frutti, vanilya - tarçın, vanilya - çilek, Noel sıcak şarabı...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play