İtalya, Orbassano
...Her ülkenin gnocchi için kendi geleneksel tarifi olabilir, farklı boyutlar, şekiller ve malzemelerle. Ancak İtalya'da, "gnocchi" ilk kez yaratıldığı yer, patatesle yapılan basit ve lezzetli bir makarna türüdür; kırmızı soslar ve peynir fondüleri için mükemmeldir. Zengin ve doyurucu bir ana yemek, her mevsim için bir gelenektir. Bizim gnocchilerimiz, her damak tadına uygun, hatta en hassas olanlara bile hitap eden bir yumuşaklık ve dokuya sahiptir. Vegan hazırlıklar için idealdir.
İtalya, Marmirolo
...PASTAPIU, taze makarna üretimi için geliştirilmiş '00' tipi yumuşak buğday unudur. İyi protein içeriği sayesinde büyük plastiklik ve elastikiyete sahip olan PASTAPIU, sabit bir granül dağılımı ve %0,45'ten az kül miktarı ile karakterizedir; bu özellikler, taze makarnanın grileşmeden, birkaç gün boyunca karakteristik rengini koruyarak yapılmasını sağlar. PASTAPIU, yufka, makarna, gnocchi, trofie, ravioli, tortellini, agnoli gibi çeşitli formatlarda gelen geleneksel taze makarna türlerinin yapılması için ideal bir bileşendir... 25KG'lık valfli kağıt torba formatında mevcuttur.
Macaristan, Budapest
... aşçıları için güvenilir bir seçimdir. Mutfak kullanımlarının yanı sıra, sage yaprakları vejetaryen yemeklere etsi bir lezzet katmakta, bu da onları bitki bazlı pişirmede değerli bir malzeme haline getirmektedir. İtalya'da, sage genellikle doğranır ve eritilmiş tereyağı ile karıştırılarak makarna veya gnocchi için lezzetli bir sos oluşturmak için kullanılır. Orta Doğu'da ise böbrek ve karaciğer...
İtalya, Villafranca
... Arasındaki Eşleşme: Kaliteyi daha iyi bir yaşam için bir seçim haline getirin. Taze Makarna için 270 kcal/100g Kuru Makarna için 350 kcal/100g İtalya'da Üretilen Akdeniz Taze Makarna "Napoli" Soğuk Taşımacılık Stef...
Fransa, Mietesheim
...İtalyan mutfağının geleneksel bir sosu olan Fesleğen Pesto, makarnalar ve gnocchi ile mükemmel bir uyum sağlar. Bu yeniden yorumlanmış tarif, yalnızca organik tarım ürünleri kullanmaktadır. %100 vegan olan bu fesleğen pesto, peynir veya diğer hayvansal ürünler içermez. Taze ve özgün tadı, dövülmüş kaju fıstığı parçaları, zeytinyağı ve fesleğen yaprakları ile karıştırılarak elde edilir. Sağlıklı...
Fransa, Cournon D'auvergne
...gnocchi ile mükemmel bir şekilde eşleşen bu sos, somonun içine doldurulabilir veya sebzeli tostların üzerine sürülebilir. Pizzalarda, tuzlu tartlarda, bruschetta'larda veya tuzlu keklerde kullanılabilir. Bu pesto, dilediğiniz gibi çeşitlendirilebilir! Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve açıldıktan sonraki 5 gün içinde tüketin. Enerji: 171 kJ (41 kcal) Yağ: 3,2g Bunlardan doymuş yağ asitleri: 0,4g Karbonhidrat: 2,2g Bunlardan şekerler: 2g Protein: 0,7g Tuz: 0,6g...
...El Yapımı Hazır Yemekler. Sertifikalı yüksek kalite. 300 gr'lık tek porsiyonlar ve 2,5 kg'lık tepsiler. Farklı referanslar, birinci sınıf klasik ve etli ile balıklı dondurulmuş taze makarna. Ravioli, Tortellini, Lazanya, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci vb. Hava yolları, oteller, kruvaziyer gemileri vb. için özel ambalajlar hazırlıyoruz.
İtalya, Caraglio
... hammaddeler kullanmak. Cuneo'ya birkaç kilometre mesafedeki Caraglio'daki perakende satış noktamızda, İtalyan mutfağının tipik makarna çeşitleri mevcuttur: agnolotti, cappelletti, gnocchi, yumurtalı makarna, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin ve Castelmagno ile valgranotti. Patates flakeleri, " ,"00" : " , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,...
İtalya, Carasco
...Taze, kuru, doldurulmuş makarna, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti vb. üretimi için makine ve tesislerin stüdyosu ve inşası. 5'ten 200 kg/saat kapasiteye sahip gıda makarnası üretimi için makinalar, ekstrüderler, laminatörler, açma makineleri, ravioli makineleri, gnocchi makineleri ve diğer makine türleri. Hızlı servis restoranları için otomatik makarna haşlama makineleri ve...
İtalya, Giavera Del Montello
... yenilik: eşsiz bir lezzete sahip taze sürülebilir peynir tamamlıyor. Nonno Nanni peynirlerinin lezzetinin sırrı, mükemmel kalitede ve güvenilir kaynaktan elde edilen sütün titiz seçiminde, süt işleme sırasında süt özelliklerine saygı gösterilmesinde ve üretimde kullanılan tesislerin sürekli teknolojik evriminde yatmaktadır. Nonno Nanni ayrıca makarna dünyasında da lezzetini sunuyor; Gnocchi, Gnocchi Ripieni, Chicche ve Chicche Insaporite ile.
Almanya, Berlin
Taze makarna ve derin dondurulmuş taze makarna ürünleri üretimi: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, doldurulmuş Gnocchi, el yapımı doldurulmuş makarnalar, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Özel kalitede taze makarnalar. En iyi malzemeler ve özel üretim yöntemleri ile özel makarna üretiyoruz.
Fransa, Liergues
...1997 yılında kurulan Cinque Terre Concetti, İtalyan restoranları için ekipman, tam düzenleme, eğitim ve danışmanlık alanında uzmanlaşmıştır. Şirketimiz, taze makarna makineleri (makine, ravioli makineleri, gnocchi makineleri ve kombineler) dahil olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Ayrıca makarna pişirme, pizza yapımı ve İtalya'da üretilen kaliteli gıda ürünleri (makarna sosları, risotto vb.) için gerekli tüm ekipmanları sağlamaktadır. Cinque Terre Concetti ayrıca onaylı bir İtalyan mutfağı eğitim merkezi de bulundurmaktadır.
İtalya, San Lorenzo Di Parabiago
Aldo Cozzi Sas Makine Pasta Üreticileri, sahibi Cav. Aldo Cozzi, uzun yıllardır kısa ve uzun makarna, taze, kuru, pastörize, dondurulmuş ve Ravioli, Cappelletti, Tortellini, Gnocchi gibi benzeri ürünlerin inşası ve satışı alanında ulusal ve uluslararası pazarda zirvede yer almaktadır. Ayrıca özel ve tipik ürünler de sunmakta, bunlar için özel makineler kullanmaktadır. Şirketimizde her türlü...
İtalya, Pieve Emanuele
...1970'ten beri Avrupa pazarında gnocchi ve taze makarna üreticisi olarak yer alıyoruz. Ürünlerimiz, 90 gün raf ömrüne sahip koruyucu atmosferde paketlenmiş veya 1 yıl raf ömrüne sahip dondurulmuş olarak sunulmaktadır. Ürünlerimizin ambalajı, hem perakende hem de büyük ölçekli restoranlar için tüm talepleri karşılayacak şekilde tasarlanmıştır (250 gramdan 3000 grama kadar paketler). Üretim, organik...
Hollanda, Nuenen
...DekeukenvanElise, taze İtalyan catering konusunda uzmanlaşmıştır. 4 kategoriye odaklanıyoruz. Atıştırmalıklar, Öğle Yemeği, sıcak makarna ve içecekler. Atıştırmalıklar, düğün, doğum günü, yıldönümü, şirket etkinliği, toplantı, buluşma, bebek partisi veya kahvaltı masası gibi her türlü etkinlik için lezzetli taze yapılmış "Happas"lardır. Bu atıştırmalıkları isteklerinize göre hazırlayacağız. Öğle...
...Riscossa Makarna 1902'den beri. Yüksek kaliteli İtalyan ve yabancı sert buğday irmiğinden yapılan makarna, minimum %12,5 protein içerir. Pastificio Riscossa, ondan fazla ürün kategorisinde hizmet vermektedir: İrmik kuru makarna, Özel Bölgesel Makarna, Yarı taze ve el yapımı Makarna, Yumurta Makarna, Pirinç Makarna, Bronza Çizilmiş Gurme Makarna, Kırmızı Hat, Soslar, Zeytinyağı ve Sirke, Bisküvi, Un ve İrmik, Pirinç, Patatesli Gnocchi. 120 format. 80 ülkede 250 distribütör.
İtalya, Cesano Boscone
...Zini, 1956'dan beri en son teknoloji olan IQF ile taze makarna ve dondurulmuş soslar üretmektedir. Taze makarna yelpazesi, dolgu makarna tariflerini, yumurtalı makarnayı, fırın makarnaları, polentayı ve şirketin gözbebeği olan gnocchi'yi içermektedir; yıllık üretimi 6 milyon kilodan fazladır. Zini ayrıca, İtalyan geleneğinin önde gelen tariflerinde mevcut olan dondurulmuş soslar serisine de sahiptir.
El yapımı taze makarnaların hazırlanması, %100 Endülüs kökenli hammaddelerle, koruyucu ve katkı maddesi olmadan; doldurulmuş makarnalar, spagetti, gnocchi, kanelloni, lazanya, pizza tabanları, börek hamuru, kişiye özel makarnalar, yaratıcı makarnalar, organik makarnalar, tam buğday makarnaları, spelt makarnaları, vejetaryen makarnalar, vegan makarnalar........... Tüm ülkeye gönderim. Ürünlerimiz tamamen Endülüs hammaddeleri ile üretilmektedir, bu da kalitelerini ve tazeliklerini garanti etmektedir.
İtalya, Padova
...Taze ve dolgu makarna üretiyoruz, geniş bir şekil yelpazesi ile, mevsimlik en iyi sebzelerin ve İtalyan mutfak geleneklerinin kullanılmasına bağlı olarak 40'tan fazla farklı lezzette tortellini ve ravioli. Ayrıca erişte ve gnocchi, Venedik Dağları'ndan gelen bir mutfak spesiyalitesi olan "Fioretta Peyniri" ile spaetzle ve gnocchi üretiyoruz. Sadece durum buğday unu ile üretilen taze veya kuru...
ÜRETİM?PATATES GNOCCHI DOLGUN GNOCCHI - TAZE MAKARNA ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Hukuki Merkez ve Tesis Faks E-posta İkincil Ofis...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play