İtalya, Imperia
... barındırır: sızma zeytinyağlarımız arasında en yoğun lezzete sahip olanıdır. Bu nedenle, güçlü ve dolgun tatları sevenler tarafından kesinlikle beğenilecektir. Ürün etiketi "Ekler" bölümünde, ürünle ilgili besin verileri ve diğer bilgilerin yer aldığı etiketi bulacaksınız. Eşleşmeler Yeşil Meyve, ızgara etler ve sebzeleri, fasulye, bruschetta, batırılmış sebzeler ve çiğ balık üzerinde tatlandırmak için çok uygundur. Tuzlu balık üzerinde mükemmel.
Macaristan, Budapest
...sarımsak yağı aynı zamanda sağlık yararlarıyla da bilinir. Mutfak kullanımlarının yanı sıra, sarımsak yağı, atlet ayağı ve mantar enfeksiyonları gibi çeşitli cilt sorunları için doğal bir tedavi olarak da kullanılır. Kulak enfeksiyonlarını ve soğuk algınlığını tedavi etmek için de kullanılabilir. Sarımsak yağından birkaç damla çaya eklenerek kolayca tüketilebilir, bu da sağlık yararlarından...
Almanya, Balingen
Nesiller boyunca Bizerba adı "Ağırlık" konusuyla yakından ilişkilidir. En yüksek kalite, yenilikçi çözümler ve kapsamlı bir hizmet sunumu – işte Bizerba. Bizerba, zanaat, ticaret, sanayi ve lojistik alanlarındaki müşterilerine "Ağırlık" etrafında dönen donanım ve yazılım alanında dünya çapında benzersiz bir çözüm portföyü sunmaktadır. Danışmanlık, servis, etiketler ve sarf malzemeleri gibi kapsa...
İsviçre, Wollerau
...Yapısı ve keskinliği, lifli etler de dahil olmak üzere etin kesilmesini kolaylaştırmak ve kemiklerden hızlı bir şekilde ayrılmasını sağlamak için tasarlanmıştır. Felix® SMOKED OAK bıçaklarının yeni koleksiyonu. Şefin mutfakta neyin önemli olduğunu sorduğunuzda, cevabı: güvenilir bir mutfak bıçağıdır. Smoked oak bıçakları, soğuk, keskin bir bıçak ile sıcaklık ve zarafet yayan bir ahşap sap arasındaki...
İspanya, Dicastillo, Navarra
... özelliğine sahiptir ve besin maddeleri ile vitaminlerini tam olarak korur. Aromatik ve canlı trüf tadına sahip bir yağdır. Farklı yemekleri hazırlamak için önerilir, örneğin: risottolar, makarnalar, etler, kızarmış yumurtalar, omletler ve balıklar. Polifenol açısından zengin yağlarımız hidroksitirosol içerir ve bunlara trüf özleri eklenir. Son kullanma ve saklama süresi: 24 ay.
İspanya, Guijuelo (salamanca)
...El yapımı Castro y González “Fusión” Jambonumuz, özgürce otlayan İber domuzlarımızdan doğmaktadır. Olgunlaşma sürecinde, bu Jambon 18 ay boyunca mahzenlerimizde dinlenir; burada Guijuelo'nun soğuk ve sabit sıcaklıklarında olgunlaşır ve tatlı, yumuşak bir lezzet kazanır. Ayrıca, Huelva Dağları'nda karşılaştığımız en değişken hava koşullarına doğru bir yolculuğa çıkmaya hazırlanır. Böylece, Castro...
Türkiye, Torbali/izmir
Son teknoloji et işleme çözümleri için öncelikli iş ortağınız olan ET TAMBURU DÖNER TEKNİK'e hoş geldiniz. 35 yılı aşkın sektör uzmanlığımızla, Türkiye'deki üssümüzden restoranlara, kebapçılara, otellere ve et imalat şirketlerine gururla hizmet veriyoruz. Et Tambur Makinelerimiz, gelişmiş bir soğutmalı karıştırma yöntemiyle marine etme ve kürlemede devrim yaratarak optimum lezzet ve doku iyileştir...
Portekiz, Santarém
Monte Safira, yüksek kaliteli Portekiz ürünlerinin premium üreticisi ve ihracatçısıdır. Ham zeytinyağı ve geleneksel şarküteri üzerine uzmanlaşmıştır. Portekiz'de bulunan Monte Safira, köklü yöntemler kullanarak otantik ürünler üretmeye kendini adamıştır ve memleketlerinin lezzetlerini arayan tüketicilere hitap etmektedir. Şirketin ürün yelpazesi, üstün lezzet ve besin değeri için soğuk sıkım yapı...
İspanya, Villarrubia (cordoba)
...Doğrudan rPET tepsisine kaynaklanan esnek yüksek bariyerli bir film. Çok ince bir kalınlığa sahip olan bu film, <1 yoğunluğa sahip olup, yüksek derecede sürdürülebilirlik sunar. Bu ince kalınlık, üst filmin sink-float tankında yüzmesini sağlamak için tasarlanmıştır; PET ise dibe batar. Bu sayede PET parçacıkları kirlenmez. Özellikler: Yüksek oksijen bariyeri. Su geçirmez. Oksijen ve aroma bariyeri. Su geçirmez. Beyaz veya şeffaf. MAP gerektiren ürünler için uygundur. Uygulamalar: Soğuk etler, peynir, hazır yemekler, soslar, sıvılar.
... kurallar ve uygulamalar doğrultusunda resmi denetim ve sertifikasyon kuruluşları tarafından sertifikalandırılmıştır. Artem Oliva organik sızma zeytinyağı, düşük asidite seviyelerine, derin yeşil bir renge ve ağızda kadifemsi bir dokuya sahiptir. Hafif, meyvemsi bir aroması ve hafif baharatlı bir sonrası tadı vardır. Pişirme ve fırınlama için kullanılabilir, salatalara gezdirilebilir, sosların bir parçası olarak, kızarmış etler, ızgara sebzeler üzerinde ve elbette tek başına bir dip sos olarak kullanılabilir.
... tünelde bulunan konvektif payı düzeltebilirler, bu da onları oldukça stabil fırınlar haline getirir. Enerji, ilgili noktaya uygun dozajlarla ve gerektiğinde iletilir. Soğuk fırın olarak da adlandırılırlar. Ürünlerin tamamının gereksiz yere ısınmasını önlerler ve bu nedenle soğuk ürünler için ideal bir çözüm sunarlar. İnfrared kurutma fırınları, geleneksel bir fırın şeklinde veya açık bir süreçte basit infrared paneller olarak da sunulabilir.
İspanya, Esplugues De Llobregat
...Soğuk Oda Kurulumu Koruma Donmuş Gıda, Anahtar Teslim. - Donmuş gıdalar, Meyveler, taze ürünler, içecekler, süt ürünleri, Balık ve Etler için Koruma Odaları. Hızlı kurulum ve 365 gün bakım. Adil fiyatlar, kişisel hizmet ve sizin ölçünüze göre tasarım. Gizli veya ekstra maliyet yok, gereksiz harcamalar yok. Kameralarımız kapı ve tavan ile birlikte gelir, hatta soğutma motoru bile!! - Şaka yapıyorum..!. Kapı ve motor olmadan ...
Fransa, Malataverne
...Efsaneye göre, M.Ö. 6. yüzyılda, düzenli 'Deniz Meltemi' rüzgarlarıyla hareket eden Fenike gemileri Akdeniz kıyısına yanaştı. Yanlarında üzüm yetiştiriciliği ve şarap yapımı bilgilerini getirdiler. Arkadaşlarla yapılan günlük yemeklerde, ızgara etler ve büyük yaz salatalarıyla birlikte soğuk (yaklaşık 6-8°C) servis edilmelidir. Meyvemsi ve ferahlatıcı olan rosé, gerçekten de öncelikle aperatif...
Bulgaristan, Sofia
... yaprakları böceklerin neden olduğu kaşıntı ve şişliği azaltır. Kurutulmuş fesleğen, çeşitli etler, balıklar, salatalar ve sosları tatlandırmak için kullanılır. Kurutulmuş fesleğen çayı genellikle uyarıcı bir bitki çayı olarak kullanılır. Her bir fincan (250 ml) için 2 çay kaşığı kurutulmuş fesleğen ekleyin, üzerine kaynar su dökün ve damak zevkinize göre 4 ila 8 dakika bekletin. Fesleğen, pesto için bir temel olarak kullanılır ve salatalara, makarnalara, pizzalara ve diğer yemeklere belirgin bir tat katar. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme...
...Ürün Adı Yerfıstığı Yağı Avantaj Genetiği değiştirilmemiş yerfıstıklarından üretilmiştir ve kosher sertifikasına sahiptir. Renk Parlak altın sarısı renk Tat Daha güçlü, lezzetli ve yerfıstığı aroması. Ana Malzemeler Yerfıstığı Alerjen Yerfıstığı Besin Değerleri Enerji: 3700kJ Protein: 0g Karbonhidrat: 0g Sodyum: 0mg Sunum Önerisi Başlıca etler, sebzeler ve erişteler için kullanılır. Son Kullanma Tarihi 18 ay Saklama Kapağı iyice kapatın ve kullanımdan sonra buzdolabında saklayın. Teslimat Süresi 15-25 gün Sertifika KASHER, BRC, HACCP, ISO,...
Hollanda, Rotterdam
...Bu hafif sızma zeytinyağı, lezzetli Kalamata zeytinlerinden veya Trilie çeşidinden soğuk sıkım ile elde edilmiştir ve hafif meyvemsi, tereyağlı ve yumuşak bir tada sahiptir. Her şey bu zeytinyağı ile daha lezzetli hale gelir: salatalar, çorbalar, sebzeler, etler, balık, patates, makarna vb... Bu yağı hem soğuk hem de sıcak olarak çok iyi kullanabilirsiniz. Kızartma, kavurma ve fritöz için mükemmeldir.
İtalya, MILANO
...Çeşitli tohum yağları, soya fasulyesi (Glicine max Merr) ve ayçiçeği (Heliantus annuus L.) tohumlarının soğuk preslenmesi ve ekstraksiyonu ile elde edilir ve ardından rafine edilir. Soslar ve soslar hazırlamak için, haşlanmış veya ızgara beyaz etler ve balıklar, salatalar ve garnitürler için idealdir. PAKETLEME 2 ADET = 1 ADET EURO 9,80 1 PALLET 36 KARTON SON KULLANMA TARİHİ 22/07/2025 ASGARİ SİPARİŞ 15 PALLET...
İtalya, Venezia
...Doyurucu bir bira, hafif ve temiz bir gövdeye sahip. İki sıra maltlanmış ilkbahar arpası ile üretilmiştir, yoğun altın yansımaları olan filtre edilmemiş bir Helles Lager'dır. Tadım dengeli olup, hoş bir malt tatlılığına sahiptir. Serinletici ve içimi kolaydır, soğuk etler, ızgara etler, taze peynirler ve ızgara balıklarla mükemmel bir uyum sağlar.
İspanya, Muro De Alcoy
... Yöntemi: Soğuk sıkım Asidite: ≤ 0,8% Peroksit İndeksi: ≤ 20 Faydaları: Yüksek E Vitamini, Polifenoller ve oleik asit içeriği. Bu, dünyadaki en sağlıklı AOVE'lerden biri ile karşı karşıya olduğumuz anlamına geliyor. Tat: Yoğun, hafif acı ve orta baharatlı, ağızda kalıcı, badem tadı ile. Aroma: Çok yoğun, güçlü ve elma, badem ve muz kabuğu gibi aromatik tonlarla zengin bir yağ. Eşleştirme: Peynirler, etler ve hafif balıklarla mükemmel bir şekilde kombinlenir.
...Bu chutney, soğuk etler, ev yapımı terrine veya sert peynirlerle birlikte tadına varmak için idealdir. Tadın ve hayran kalacaksınız. Malzemeler: Armut - Hurma - Kuru üzüm - Pembe soğan - Hardal tohumu - Hibiskus sirkesi - Esmer şeker - Eski rom - Alerjenler: Kuru meyveler...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... aşağıdaki hazırlık önerilerini takip edin: Aromalarından tam anlamıyla faydalanmak için, 2 yemek kaşığı zeytinyağında 1 dolu çay kaşığı biyolojik fesleğeni bekletin. Tüketmeden önce 15 dakika bekleyin. Yumuşak ve baharatlı tadıyla, bu biyolojik fesleğeni tüm sebzelerle, özellikle domateslerle, ama aynı zamanda etler ve balıklarla da birleştirebilirsiniz. Ayrıca tuzlu dondurmalarda (örneğin, keçi peyniri/fesleğen) veya meyve salatalarında da kullanılabilir. AB Etiketi - Ecocert Metal kutu. Net ağırlık 6gr. Bu ürünün sadece yedeğini de sipariş edebilirsiniz,...
İspanya, Almeria
... kişiliğe sahip, taze ve aynı zamanda tatlı, içimi oldukça kolay. Üretim: Yılın genç şarabı, üzüm kabuğu, kiraz, ahududu ve passion fruit özleri ile bekletilmiştir. İklim: Uzun ve soğuk kışlar, gündüz ve gece arasında büyük sıcaklık farkları olan sıcak yazlar ve çok kısa ara mevsimlerle karakterize edilen aşırı kıtasal iklim.
Fransa, Mietesheim
...Nazik, yumuşak ve ince bir şekilde aromalandırılmış bu hardal, ince soslar veya mayonez için idealdir ve beyaz etler veya soğuk tavuklarla birlikte servis edilebilir. Özellikle ızgara domuz eti veya dana eti ile lezzetli, ya da tavada krema ile deglaze edilerek kullanıldığında... cevizlerin ince aroması sizi şaşırtmaya devam edecek. İçindekiler: Hardal tohumları, su, sirke, ceviz püresi (pişirilmiş ceviz: %63, su, ayçiçek yağı, aroma): %5, tuz, şeker, aroma (ceviz), koruyucu: sodyum bisülfit Ayrıca 1,1 kg'lık kova şeklinde de mevcuttur.
Fransa, Têche
...sebzeler, etler veya peynirlerle mükemmel bir uyum sağlar. 25cl, 50cl veya 1L şişelerde mevcut olan ceviz yağımız %100 cevizdir, katkı maddesi veya koruyucu içermez. 50cl'lik bir ceviz yağı şişesi için litre fiyatı bilgilendirme amaçlıdır. Ürünlerimizin tamamını görmek için lütfen web sitemizi ziyaret edin: noix-des-signaux.com.
Birleşik Krallık, Manchester
...5 Büyük Siyah Catering Tepsisi + Şeffaf Kapaklar (450mm x 310mm x 75mm) 5 Orta Siyah Catering Tepsisi + Şeffaf Kapaklar (390mm x 290mm x 70mm) 5 Küçük Siyah Catering Tepsisi + Şeffaf Kapaklar (340mm x 250mm x 70mm) Bu Çoklu paket, en popüler boyutlarımızdan 5'er adet içermektedir ve partiler, açık büfeler ve özel etkinlikler için çeşitli yiyecekleri korumak ve sergilemek için ideal bir yoldur! Sandviçler, salatalar, soğuk etler, kekler, cipsler ve tuzlu yiyecekler için harika...
Fransa, Auxerre
... halinde satılmaktadır, diğer şaraplarla karıştırabilirsiniz, nakliye bedava. Yemek-şarap uyumu: Eski peynir, Beyaz etler, Tavuk Şarap uzmanı tavsiyesi: 16 ile 18°C arasında servis edilmesi önerilir. Bağ: Domaine Brunely Appellation: Ventoux Yıl: 2019 Tarım: Yüksek Çevresel Değer Etiket: Kontrol Altında Menşei Belgesi...
Fransa, Roubia
... siyah frenk üzümü rengi. Kırmızı meyvelerin karmaşık aromalarıyla meyvemsi bir burun. Çok ince ve ipeksi bir doku ile ağızda güzel bir uzunluk, meyvemsi ve ferah bir final ile sona eriyor, bu da "ferah bir pinotage" hissi veriyor. Yazın soğuk olarak içilebilir. YEMEK-ŞARAP UYUMU Şarküteri, beyaz etler, Akdeniz mutfağı. İdeal olarak 16°/17°'de servis edilir. Hacim (L): 0,75 Brüt Ağırlık (kg): 1,2...
Güney Kore, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
...İtalya, Birleşik Krallık, Romanya, Hindistan, Endonezya, Singapur, Tayvan, Çin) rekabetçi fiyat ve en iyi kalite ile malzeme tedarik etmekteyiz.","Delivery":"Siparişi onayladıktan sonra 20 gün içinde","Product Description":"Bant testere bıçaklarımız, özellikle kemikli etler için sığır, kümes hayvanları, domuz, dondurulmuş et ve balık kesiminde yaygın olarak kullanılmaktadır. Bant testere bıçakları...
İtalya, Roma
...İçindekiler: Ketçap (domates püresi %50, su, şeker, şarap sirkesi, tuz, doğal aromalar, kıvam artırıcılar: xanthan sakızı ve guar sakızı), Yaz trüfü %3 (Tuber aestivum Vitt.), tuz, aroma. Asidik madde: Laktik asit E270. Son kullanma tarihi: 12 ay. Kullanım şekli: Et, soğuk yemekler, haşlanmış etler, salatalar için ideal. Organoleptik özellikler: Görünüm: yoğun krema Renk: kırmızı Koku: tipik...
L'Oleificio San Giovanni Battista, 1969 yılında kurulmuş bir kooperatiftir ve bugün 139 zeytin üreticisi üyesi bulunmaktadır. Bu üyeler, zeytinlerin tek tedarikçileridir. Zeytinler, Molise'de, zeytin yetiştiriciliği için özellikle uygun bir coğrafi konuma sahip olan Colletorto köyünde üretilmektedir. Köyün ana anıtı olan Torre Angioina'nın zirvesinden bakıldığında, Oleificio Cooperativo San Giovan...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play