Almanya, Heidelberg
...Wasabi karışımı, wasabi'nin keskin, baharatlı sıcaklığını yakalayan bir karışımdır, suşi, atıştırmalıklar için idealdir ve soslara ve soslara bir dokunuş eklemek için idealdir.
Estonya, Valga
...baharatlar veya basit bir marine ile tatlandırılabilir. Ceviche ve Sashimi: Atlama sardalyasının yumuşak ve narin eti, çiğ balığın narenciye sularında marine edildiği ceviche için mükemmel bir seçimdir. Ayrıca ince dilimlenip soya sosu, wasabi ve zencefil ile servis edilen sashimi olarak da tercih edilir. Tütsülenmiş veya Konserve: Atlama sardalyası genellikle tütsülenir ve bu ona belirgin bir...
...Ürün Bilgisi Wasabi'den bahsettiğinizde, günümüzde çoğu insanın Japon turpu ile kastettiğinizi bildiğini söyleyebiliriz. Ancak bilmedikleri şey, bu Wasabi-Ravioli atıştırmalıklarının tamamen lezzetli olduğudur. Seçilen fıstıklar, çıtır, baharatlı bir kabukla kaplanmış: Bu, yeni Asya atıştırmalık tarzı. Wasabi'nin taze baharatlı tadı, sadece duyularınızı keskinleştirmekle kalmayacak, aynı zamanda bir fıstık kadar küçük bir şeyi yeni bir gastronomik deneyim olarak tatmanızı sağlayacak. İçindekiler Fıstık, buğday unu, şeker, palmiye yağı, barbekü baharat karışımı Menşei Japonya, Çin...
ufs.country_names.RU, Saratov
... kullanılır. Günümüzde bezelyeler genellikle haşlanır veya güveçte pişirilir. Isıtma, hücre duvarlarını yok eder ve tadı daha tatlı hale getirirken, besin maddelerini daha erişilebilir kılar. Bezelye çorbası, Kuzey ve Orta Avrupa'nın yanı sıra Rusya, İran, Irak ve Hindistan gibi dünyanın birçok yerinde tüketilmektedir. İşlenmiş bezelye, kurutulmuş, ıslatılmış ve bozulmayı önlemek için sıcak işleme tabi tutulmuş olgun bezelyelerdir. Hazır bezelyeler bazen kurutulmuş ve wasabi, tuz veya diğer baharatlarla kaplanmış olarak satılmaktadır.
Fransa, Mietesheim
...Wasabi, Japon kökenli, yeşil renkte bir bitki (wasabia japonica) olup, turp familyasındandır ve wasabi kökü ile hazırlanan bir çeşni olarak kullanılır. Genellikle, tadı son derece acı olduğu için Japon hardalı olarak adlandırılır. Wasabi veya Japon turpu, yalnızca Japonya'da ve Sakhalin Adası'nda doğal olarak yetişir, bu nedenle nadirdir. Japon mutfağında, suşi ve sashimi (çiğ balık) için...
İtalya, Schiavon
Sweet Hotel, zarafetin mükemmel tadı. İyi tat ve zarafet burada akşam yemeğine geliyor. En değerli tatları barındıran bu özenle hazırlanmış ortamda. Gerçek bir buluşma noktası olan restoran, balık severler için Venedik, Vicenza ve Bassano mutfaklarından yemekler sunuyor. Unutulmaz, özel lezzeti: soya, wasabi ve zencefilin fusion dokunuşuyla servis edilen çiğ balık. Mutlaka denemeniz gereken, ünlü...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play