İtalya, Marmirolo
...W: 400 ÷ 420. En iyi Kuzey Amerikalı buğdaylardan elde edilen Tip 55 un, daha seçici pizzaiololar için. 24 saati aşan uzun fermantasyon ile geleneksel bir yoğurma yöntemi için idealdir ve soğuk odada 6 güne kadar saklanabilir. 25KG -10KG...
İtalya, Giuliano
...Un "00", su, anne mayası (doğal maya, tip 0 yumuşak buğday unundan toz halinde, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, domates, mozzarella, patlıcan, ricotta, sızma zeytinyağı.
Çek Cumhuriyeti, Praha 1
... üzere geniş bir müşteri yelpazesi için erişilebilir ve uygun fiyatlı hale getiren farklı ambalaj seçenekleriyle sunulmaktadır. EG Export & Import, müşterilerine düzenli piyasa fiyatları ve raporları sunma taahhüdünde bulunarak, mevcut piyasa durumu hakkında iyi bilgilendirilmelerini sağlamaktadır. Bu buğday çeşidi, %11 minimum yüksek protein içeriği ve %12 maksimum nem içeriği ile bilinir, bu da...
...Tül içinde paketlenmiş Malzemeler: Yumuşak buğday unu tip '0' – Tereyağı – Kuru üzüm – Badem – Taze yumurta (yumurta sarısı) – Şeker – Bal – Tuz – Maya – Aromalar – Badem ezmesi ile dolgu.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play