İtalya, Marmirolo
...W: 270 ÷ 290. Tip ‘0’ yumuşak buğday unu. ROUTE36, Pizza a Ruota di Carro için ve çok uzatılabilir hamur gerektiren tüm işlemler için ideal un. Tip ‘0’ yumuşak buğday unu, çözünür protein ve gluten içeriği yüksek olan çeşitlerden titizlikle seçilen buğdaylardan elde edilmiştir. Usta bir öğütme işlemi, çözünür ve çözünmez liflerin miktarını ve oranını düzenleyerek, hem beslenme hem de reolojik açıdan, yani hamurların plastikliği açısından fayda sağlar. Bu nedenle, ROUTE36 ile çok uzatılabilir hamurlar elde edilir; bu hamurlar geri çekilmez ve yırtılmaz, açılması kolaydır. 25 KG...
İtalya, Paderno D'adda
... yaratmanın ilk adımıdır. Sadece en iyi İtalyan tahılları karışımlarımız için seçilmektedir, ancak İtalyan tahıl üretiminin, İtalyan un sanayisi tarafından öğütülenlerin yalnızca %40'ını karşıladığını unutmamak gerekir; ayrıca, İtalyan pastacılığının bazı özel ürünleri (Panettone ve genel olarak mayalı hamurlar) için, İtalyan pastacılığının yüksek standartlarını karşılamak üzere, Avrupa Birliği ve EXTRA AB'den seçilen yüksek protein içeriğine sahip tahıllara ihtiyaç vardır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play