Fransa, Laissac
...Koruyucu madde içermediği için şarküteri, birkaç ay boyunca bir dolapta saklanabilir. Pop ve hazır! Sadece isteklerinize göre bir Popine açmanız yeterli! Açmadan önce ve sonra: Oda sıcaklığında saklayın. Popinelerdeki şarküteri koruyucu madde içermediğinden, açıldıktan sonra hızlı bir şekilde tüketilmesi önerilir. Petit Pont kırmızı: Üzüm çeşitleri %60 Grenache, %25 Cinsault, %15 Cabernet Sauvignon. Hediye kutusu, mevcut duruma göre manyetik siyah bir kutu veya kraft bir çanta içinde hazırlanmıştır. Menşei: Laissac, Aveyron...
İspanya, Guijuelo-Salamanca
... (Cáceres), doğal baharatlarla marine edilmiş, tuz, sarımsak ve kekik. Ağırlık: 0,700-1,2 Kg Dağıtım ve taşıma koşulları: Oda sıcaklığında herhangi bir kısıtlama yoktur. Eğer vakumlu ambalajdaysa 5ºC'nin altında. Tüketim için önerilen sıcaklık 15º-18ºC'dir. Üretim Süreci: Bekletme, marine etme, doldurma, kurutma ve olgunlaştırma Malzemeler: İberik Kestane Domuzu Bonfilesi, Pimentón D.O de la Vera, doğal baharatlarla marine edilmiş, tuz Ağırlık: 0,700-1,2 Kg...
İspanya, Montcada i Reixac-Barcelona
Max Zander, kuruluşundan bu yana, ürünlerinin kalitesiyle öne çıkmaktadır; ürünlerimiz, orijinal Alman tarzında el yapımı olarak üretilmektedir. 1968'den beri, güveninizi kazandıran aynı kalitede çalışmaya devam ediyoruz. Max Zander'da, ürünlerimizi taze ham maddelerin ve birinci sınıf malzemelerin seçimi ile başlayarak, bitmiş ürüne kadar titiz bir kalite ve gıda güvenliği yönetim sistemine tab...
Fransa, Carquefou
...Yarım tuzlu ürün yelpazemiz, klasik salamura ürünlerini, yani diz, göğüs, omuz... ve eski usul tütsüleme ile sunmaktadır. Ayrıca kış yemekleri hazırlamak için kitler, lahana turşusu çeşitleri, küçük tuzlu mercimek, güveç, şeytan usulü omuz vb. içermektedir. Eski usul tütsülenmiş bonfile ile samimi anları da unutmuyoruz.
Kestane yemiş İber jambonları, açık hava besi jambonları ve besi jambonları ile birlikte İber paletleri üretiyoruz. Taze ve dondurulmuş İber domuz eti satışı yapıyoruz. İber persa, pluma, secreto, panceta, solomillo... Yıl boyunca neredeyse her zaman kesim yapıyoruz. Fabrikadan son tüketiciye ve toptan profesyonellere doğrudan satış yapıyoruz. Tüm AB'ye gönderim yapıyoruz. Ayrıca, ürün kataloğumuz...
Belçika, Bruxelles
...Sosis, et severleri için popüler bir seçimdir, yumuşak bir doku ve zengin bir tat sunarak favori yemeklerinizi zenginleştirir. Bu sosis, kalitesi ve tazeliği için titizlikle seçilmiştir, olağanüstü bir yemek deneyimi garanti eder. Mangalda, fırında ve güveçte mükemmel bir seçimdir. Farklı boyutlarda mevcut olan Sosis, profesyonel ve ev mutfakları için idealdir. Pratik ambalajı, kolay kullanım ve optimal saklama sağlar. İster profesyonel bir şef olun, ister amatör bir aşçı, bu sosis kaliteli yemek sonuçları için vazgeçilmez bir tercihtir.
İspanya, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. Şarküteri ve Sucuk Fabrikası Elaborados gibi el yapımı ürünler: El Botillo del Bierzo, acı ve tatlı chorizolar, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, tütsülenmiş bacon, Lacón Braseado (Gurme Ürün) ve diğerleri... Ayrıca, taze domuz eti ürünlerimiz de mevcuttur: Chuleteros, Solomillos, Costilla, Panceta, Lacón, taze Jamón, taze Codillo ve tuzlu ve taze ürünler olarak: Oreja, Rabo, Espinazo, Cabeza de Cerdo, Morro, Pata de Cerdo.
İspanya, Fresno De La Vega (león)
İspanya, Alcobendas
...İberik Yarı Domuz 50% ırkı Cebo de Campo Lomo Yüksek kaliteli tuz ve paprika ile tatlandırılmış İberik Domuz'un iki Lomo'sundan birinden elde edilen bir üründür. Kendine özgü tadı, rengi, dokusu ve yağlanması ile en eski ve en değerli şarküteri ürünlerinden biridir. Yoğun bir lezzet. Şiddetle tavsiye edilir. Ağırlık: 1 Kg ile 1,3 Kg arasında. Menşei: Salamanca...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
... İspanyol dehesalarında, özellikle Salamanca'da bulunan Sus Scrofa Mediterraneus'un bir alt türüne dayanmaktadır. Uygulanan İşlemler Brisa İber'de, tüm sucuk parçaları şu işlemlerden geçmektedir: kıyma, malzeme ekleme ve yoğurma, soğutma ortamında dinlendirme, doldurma, kurutma ve olgunlaştırma. Sucuğun Faydaları Sucuklar magnezyum, fosfor, çinko ve potasyum açısından zengindir. Ayrıca, Brisa İber domuzları bize et sunmaktadır. Enerji Değeri: 460Kcal / 1909KJ Yağlar: 36.6 g Doymuş Yağlar: 12.59 g Karbonhidratlar: 2 g Şekerler: 0.46 g Proteinler: 31.3 g Tuz: 5.62 g...
İtalya, Villafranca Piemonte
...her zaman taze ve saf bir çeşitlilik sunarak domuz eti kesimi, işlenmesi ve ticareti ile ilgilenmektedir. Ürünler arasında: taze ve dondurulmuş domuz eti, sucuklar, jambon, salam, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta ve cotechino bulunmaktadır.
...jambonlar, sucuklar, zeytinler, deriler, kuru yemişler, bağırsaklar, ekmek yapıcılar, konserveler. Hayvan yemi için tuz, tarım için tuz. Tüketim için tuz, gıda dağıtımı, masa tuzu, otelcilik için tuz, gurme tuz, şarküteri tuzu, özel yüksek mutfak tuzu.
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda, et dönüşüm pazarında 30 yıllık bir şirkettir. Mirandela Alheirası, sosis, salpicão gibi yerel sucuklar üretmektedir; jambon, dilimlenmiş et, pastırma ve tütsülenmiş domuz butu gibi şarküteri ürünleri; 1998 yılından beri Gıda Güvenliği Sistemi uygulamaktadır. ISO 9001:2008 sertifikasına sahiptir. KOBİ Lider.
Fransa, Saint-Jean-Le-Vieux
...1993 yılında kurulan Maison Mayté, bir Bask zanaat şarküterisidir. Maison, Bask Ülkesi'nden geniş bir kuru şarküteri yelpazesi üretmektedir: jambonlar, sucuklar, kuru sosisler, düz veya yuvarlanmış göğüsler (ventrêche), chorizolar, kuru lomolar... Maison ayrıca ördek bazlı özel ürünlerini (foie gras, magret, konfit, rillette, foie gras pâté) ve domuzdan (Bask pâté, Espelette biberli Bask pâté...
İspanya, Torrijos
...Mariano González Ramos, S.A. 1975 yılında Toledo'nun 30 kilometre uzağındaki Torrijos'ta kurulan bir aile şirketidir. Kuruluşundan bu yana et ürünleri, sucuklar, jambonlar, şarküteri ürünleri ve peynirlerin depolanması, dağıtımı ve pazarlanması ile uğraşmaktadır. Yıllar içinde, ulusal ve uluslararası düzeydeki önde gelen gıda markalarına ait geniş bir ürün ve referans seçkisi eklenmiştir. Bu ürünler arasında balık konservesi, sebze konservesi, morina balığı ve baklagiller bulunmaktadır; günümüzde 1000'den fazla farklı referans sunmaktadır.
İspanya, Sevilla
... talep gördüğünü söyleyebiliriz. Zeytinyağı, Akdeniz diyetinin temel ve karakteristik bileşenidir. Endülüs topraklarından gelen bu yağ, esasen mutfak kullanımı için olup, sağlık açısından oldukça faydalıdır. Ayrıca, aşağıdaki gibi diğer ürünlerimiz de bulunmaktadır: - Şarap - beyaz, kırmızı veya rosé - Şarküteri - İber şarküteri ürünleri, korunmuş, marine edilmiş veya sucuk haline getirilmiş etlerdir. En bilinenleri arasında chorizo, salchichón, lomo ve butifarra, morcón veya et dolması gibi diğer sucuklar bulunmaktadır. - Peynirler - Cabrales, Payoyo, Boffard veya manchego...
Lüksemburg, Ehlerange
... yaşamınızı kolaylaştırmak için internetin yeni teknolojileriyle birleştirmek istiyoruz. Güvenilir ve özel tedarikçi ve iş ortağımız: Artisal ve Kern. Ürünlerimiz: Kasaplık: sığır, Angus sığırı, dana, domuz, yavru domuz, kuzu, tavuk, at, av hayvanları ve egzotik et. Şarküteri: İtalyan ürünleri, pişirilmiş ürünler, sosisler, sucuklar ve salamlar. Catering: salatalar ve börekler. Balık: balık şişleri, deniz ürünleri kokteylleri, kabuklu deniz ürünleri, balık filetoları, balık biftekleri. COLOP, TRODAT, REINER, AMANO ürünleri...
...Los Extremeños. Kasap, seçkin şarküteri. Catering, paket servis tepsileri. Jambonlar, sucuklar, peynirler, pateler ve gurme ürünler. Los Extremeños, Mª José Sánchez'in hayalinin gerçeğe dönüşmesidir. İspanya'nın en iyi dükkanına sahip olmayı istedi. Hikayesi Maresme'de başladı, ancak ürünlerinin kalitesi, mağazaları ve hizmeti, ününün sınırları aşmasını sağladı. Günümüzde İspanya'da referans bir şarküteri haline gelmiştir. 2009 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından küçük ticaret için ikinci Ulusal Ödül ile ödüllendirilmiştir.
...Aile kasabı, 1995 yılından beri geleneksel tariflere göre kaliteli şarküteri ürünleri üretmektedir; ürünlerimiz geleneksel yöntemle, havada kurutulmaktadır. Şirket, Slovenya'da, Soča Nehri'nin bozulmamış vadisinde yer almakta ve burada etimizi kurutuyoruz. Kuru sosisler ve domuz etinden yapılan sucuklar, yaban domuzu sosisleri ve ayı sosisleri üretiyoruz. Ana ürünlerimiz arasında kuru sosisler...
...Doğal kılıfta, renklendirici veya kimyasal koruyucu olmadan Haute Savoie ve Rhône Alpes'den salam. Sucuklar doğal bir çiçekle kaplanmıştır. Jambonun 6 hafta minimum kurutma süresi vardır. Ürünlere saygı gösterilerek Pontchâteau'da olgunlaşma hücresinde saklanan yüksek kaliteli kuru şarküteri.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play